Cena €1.04 €2.08

Pilns apraksts

Apraksts:

1. Lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu.

2. Viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs.

3. Ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga.

4. Noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu.

Specifikācijas:

size15.6*15.6 cm/6.14*6.14 collas

Tilpums: 100 ml

Krāsa: melna + dzeltena

Materiāls: plastmasa

Motīvs: daudzfunkcionāls

Paketē Iekļauts:

1PC Auto Mazgāšanas Putas Pot

2GAB Savienotājs (Dažādi)

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu atļaut 0.5-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Dārza Ūdens Pistoli Tips: Sprauslas
  • Veids: Dārza Ūdens Pistoles
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iezīme: Mainīgas Spray Modeļiem
  • Modeļa Numurs: /

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
50GAB Siltumnīcefekta Āķi drēbju Pakaramais Siltumnīcefekta Vērpjot Klipus Uzstādīt Siltumnīcefekta Nosaka Klipus Ar Āķa Komplekts Āra Dārza Piekārtiem Augiem
€17.34 €14.05

(adekvāts daudzums: jūs saņemsiet 50 gabali siltumnīcefekta klipus un 50 gabali s formas āķi , pietiekamā daudzumā un jauka kombinācija var atbilst jūsu vajadzībām un nomaiņa prasa dārza ērti lietot: āķiem augi ir viegli izmantot, jums vienkārši nepieciešams, lai ievietotu tos uz augšu siltumnīcas un savilkt, tad pakārt s āķi maziem caurumiem, pēc tam jūs varat pakārt, un daži puķu podi uz āķiem,)

Izskatās arī
Putekļu Sūcējs Vadītājs Trīsstūrveida Baseins Galvu Ar Sānu Birsti Uzgaļa Brush Cleaner Baseins, Uzkopšanas Piederumi
€37.64 €27.10

(putekļu sūcējs vadītājs trīsstūrveida baseins galvu ar sānu birsti uzgaļa brush cleaner baseins, uzkopšanas piederumi [materiāls]: izgatavoti no īpašas plastmasas materiāla svars tiek palielināts, lai nodrošinātu, ka tīrīšanas galvas var pilnīgi izlietne uz leju tīrīšanai.svērto viegli zemūdens manevrēšanas spēju.piemērots peldbaseini, sauna ar baseinu, akvāriji, ūdens parku, karsto avotu)

Izskatās arī
10pcs Halloween Candy Maisu Kraftpapīrs Somas Halovīni Ķirbju Spoku Galvaskausa Zirnekļa tīkls, Dāvanu Maisiņi Halloween Puse Dekoru, Dāvanu Maisiņi
€4.67 €2.11

(funkcijas: šie maisi ir izgatavoti no kraft papīra, skaisti un jauki. radošā modelis konstrukcija padara to vairāk populārs. šo halloween somas ir halloween puse produktu iepakošanas konfektes un mini dāvanu iesaiņojuma. piemērots arī puses dod priekšroku, konfektes somas, vai citu dāvanu iesaiņojuma. specifikācijas: vienuma tips: halloween candy somas materiāls:)

Izskatās arī
Formula One Dziesmas Rotājumu Auto Sacensību Koka Rotājumu Ziemassvētku Eglīte Tapsējuma Apdare Piliens kuģis
€1.38 €0.78

(funkcijas: ootdty dizains, dziļi mīlēt entuziastiem ārpuses dizains ziemassvētku tēmu sērija atbilst svētku ziemassvētku; mazs un viegls dizainu viegli, nēsāšanu un glabāšanu cilvēki, kam patīk cilvēki, kuri, piemēram, ziemassvētku rotājumi ziemassvētku eglīte dekoratīvie piekariņi; puse rotājumi specifikācijas: materiāls:koka veidi:ziemassvētku)

Izskatās arī
6Pieces Baseins, Filtrs Putu Sūklis Kasetnes Nomaiņas Atkārtoti Ilgstošu Mazgājams Tipa V1 Nomaiņa
€19.17 €11.89

(6pieces baseins, filtrs putu sūklis kasetnes nomaiņas atkārtoti ilgstošu mazgājams tipa v1 nomaiņa mainot papīra filtra kasetne ir daļa no jūsu ikdienas apkopi jūsu baseins un regulāra nomaiņa kasetnes var izrādīties dārgs.šie mazgājams un atkārtoti putu filtriem, kas samazinās jūsu izmaksas. ar intial izmaksas šīs kasetnes ir nedaudz vairāk par papīra kasetne vēl pārdzīvos kārtridžs ar garu)

Izskatās arī
2023 Puzzle Adventes Kalendārs Ziemassvētku Skatuves Jigsaw Puzzles Rotaļlietas 24 Dienas Laika Skaitīšana, Kalendāri Santa Mīklas Dāvanas Bērniem Pieaugušajiem
€57.82 €20.23

(2023 puzzle adventes kalendārs ziemassvētku skatuves jigsaw puzzles rotaļlietas 24 dienas laika skaitīšana, kalendāri santa mīklas dāvanas bērniem pieaugušajiem aizzīmju punktiem: 1.vienkārši lietot: katru dienu, pavadīt 10-20 minūtes risināšanas 1 sadaļa 1008 gabals puzzle, kas ir sadalīts 24 daļās.zemākas grūtības un baudīt pakāpeniski problēmas, kā jums iet. 2.atkārtoti izklaide:)

Izskatās arī
Radošā Animācijas Filmu Podos Puķu Pods Sveķu Amatniecības Darbvirsmas Dekoratīvi Apdares Sulīgs Puķu Pods (Nav Iekļauti Augi)
€7.04 €4.93

(funkcijas: puķu pods, nesatur sulīgs augiem vai dekoratīvās figūriņas. ideāls par izrādīto dzīviem augiem, piemēram, sukulentu un kaktusu. nelielu caurumu apakšā ļauj ūdens plūsmu caur augsni, lai jūsu augs paliek veseli. specifikācijas: veids: puķu pods materiāls: sveķi stils: karikatūra izmērs: a:15*9cm), b): 14*12.5 cm,c:13*13cm,d:13.5*13cm, izmantot)

Izskatās arī
Mākslīgie Plastmasas Ņieburs Kāzu Dekorēšana, Viltus Ziedi, DIY Albums , Līgava Saimniecības, Ziemassvētku Piederumi, 12Pcs
€38.30 €22.98

(klasifikācija : kaltēti ziedi ziedu stils : ziedu pušķis materiāls : plastmasa stils : ziedu tips : roze modeļa numurs : ht-61 sakarā : kāzas firmas nosaukums : nanairo izcelsmes valsts : ķīna kn : zhejiang iepakojumā : spēcīgāks kaste izcelsmes vieta : ķīna nosacījumi: 100% new materiāls: plastmasas krāsa:ļoti viegls)

Izskatās arī
Ziemassvētku Spilvens Segums Spilvendrāna Ziemassvētku Rotājumi Mājas Rotājumu Ziemassvētki Jaunais Gads, 2024 Navidad Dāvanu
€5.75

(materiāls:ādas persiku izmērs:45×45cm pacakge:spilvendrānas,nav iekšējā kodola iespiests uz vienu pusi persiku ādas materiāla, izturīga un nodilumizturīga augstas kvalitātes, rāvējslēdzēju nostiprināšana, novērstu diegu pārtraukumiem piemērots dīvāni, biroju krēsli un auto sēdekļi, ļoti ērti drukāts ar izsmalcinātu bildes, krāsa nav viegli izbalināt,)

Izskatās arī
Boxwood Ziemassvētku Rotājumi, Roku darbs, Koka Sniegpārsliņu Ziemassvētku Rotājumu Komplektu Svētku Amatniecības Māksla, lai Ziemassvētku Eglīte
€5.06 €2.53

(boxwood ziemassvētku rotājumi, roku darbs, koka sniegpārsliņu ziemassvētku rotājumu komplektu svētku amatniecības māksla, lai ziemassvētku eglīte apraksts: izsmalcinātu ziemassvētku balle rotājumi, lai vairotu skaistumu un svētki jūsu ziemassvētku koku. universāls, rotājumi, kas piemērots dažādiem gadījumiem, piemēram, kāzām, personām, un jubilejām. unikālo sniegpārslas)

Izskatās arī
1~5GAB Mājas Piederumi Viegli Izmantot Ergonomisku Dizainu un Praktisko Kaitēkļu Kontroles Instruments, Mājās Vasarā Būtiski Kaitēkļu Kontroles Izturīgs
€1.73 €0.51

(1~5gab mājas piederumi viegli izmantot ergonomisku dizainu un praktisko kaitēkļu kontroles instruments, mājās vasarā būtiski kaitēkļu kontroles izturīgs specifikācijas: krāsa:random materiāls: plastmasa amats: lidot-swatter produkta izmērs: 40 * 11 * 0.7 cm specifikācijas: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ilgtermiņa rokturi lido)

Izskatās arī
Fun Pavasara Lelles, Skaisto Lieldienu Rūķis Jautri un Reklāmas Punduris Galda Dekorēšana Jautrs Draugu Atpūta un Izklaide
€2.23 €1.23

(funkcijas: ootdty šajā lieldienu punduris iezīmes reālistisku dizainu, perfektu, lai izplatītu svētku jautri. pieņem kvalitātes auduma materiāla, tas punduris ir izturīga un ilgi kalpojoša, nodrošinot gadu svētku jautri. piemērots bērniem un viņu ģimenēm, šis punduris, kas nes veiksmi, lai jebkurā mājas laikā brīvdienu sezonu. vai novietota uz galda, dīvāna, vai plaukta,)

Izskatās arī
11UA Ziemassvētku Gnome Elfs, Rūķis Rotājumu Daudzpakāpju Renes Dekors Dzimšanas dienas Dāvana
€6.97 €3.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes celt svētku garastāvoklis, lai jūsu mājas ar šo zviedru gnome figūriņas.tradicionālās dizains un košas krāsas uzlabos savu ziemassvētku dekoru. izgatavots no augstas kvalitātes auduma, šajās ziemassvētku gnome lelles ir mīksts un ērts, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.nav funkcijas piebilst unikālu šarmu, padarot to pievilcīgu)

Izskatās arī
Dārza Zaļo Augu Piekārtiem Grozu Kokvilnas Virves Pakaramais Puķu Pods Roku Darbs Macrame Pot Kabatas Sienas Boho Pagalmā, Mājas Dekoru
€11.35 €0.45

(izcelt apraksts: 1.[roku darbs un kvalitātes kokvilnas virves materiāls] mūsu macrame augu pakaramais ir izgatavots no 100% dabīgas kokvilnas virve, izturība, ar dobu mežģīņu kokvilnas koka krelles, izsmalcinātu un skaistu, ķīmisko bezmaksas. 2.[dekoratīvās] tas karājas augu pot turētājs parāda jūsu augiem skaistā un dabiskā veidā, tā funkcijas bohe stilu, kas var bagātināt jūsu mājas)

Izskatās arī
Dāvanu Kaste ar Ziedu Drukāt Konfekšu Kaste Apaļa Dāvanu Iepakojuma Kārbas Vāks Kausa Florists Dāvanu komplekts Papīra Rūtiņu, Bērnu Duša Puse navidad
€5.31 €2.81

(dāvanu kaste ar ziedu drukāt plaši pielietotas apaļas formas vāku kausa florists dāvanu iesaiņojuma kārba puse apraksts: ir konfektes uzglabāšanas kaste glabāšanai konfekšu, cepumu, šokolādes, sauso ziedu, sveču un tā tālāk, kas ir cilindriska forma, un liela jauda. raksturo tās roktura konstrukcija, šis produkts ir viegli pārvadāt, kas ir ideāla izvēle kāzu, banketu ziedu dekori. izgatavoti)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Svētku Dekorēšana Santa Gnome Roku Zviedrijas Tomte Rūķis Plīša Elf Statuetes Plīša Lelle Galda Rotājumi
€2.79 €2.14

(apraksts: materiāls:audums krāsa:sarkana, balta sakarā: ziemassvētkiem, halloween, pateicības funkcijas: ziemassvētku rūķis plīša: gnome, ko sauc arī par tomte vai nisse.tie ir pazīstams, lai nodrošinātu lauksaimniecības cilvēkiem, pret nelaimi.viņi var dot labu veiksmi, ģimenes un tiek uzskatīti par elfi ushering laimi, mīlestību un veselību, lai mājās. elastīga)

Izskatās arī