Cena €3.22 €4.60

Pilns apraksts

Noklikšķiniet Uz Attēla, Lai Uzzinātu Vairāk Stili

Sarkanā Aploksnē

Daudzums:4gab

Materiāls :Papīra

Izmērs:17*8.8 cm

Piezīme:

1.Lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2.Lūdzu, nav iedomāties lieluma soma, lūdzu, apstipriniet, izmērs jums nepieciešams, pirms iegādāties tikai tad, ja jūs neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms

3.Atgādinām, ka sakarā ar gaismas efektiem un monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt., krāsu tonis mājas lapā foto un faktisko postenis varētu būt nedaudz atšķirīgs

4.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mūsu veikalā pārdod tikai iepakojumu, izņemot pārtikas

Atsauksmes:

1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5 zvaigznes).

2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija to darīt labāk.

Kuģniecības un atgriešanās politiku:

1. Mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsaucei.Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem, Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt.

2. Mēs piedāvājam arī express shipping, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.

3. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: DLHRB

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mini Crown Kūka Topper Metāla Pērle Happy Birthday Cake Toppers Kāzu&Saderināšanās Kūka Dekori Sweet Puse Rotājumi
€0.71 €0.42

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. ideāli piemērots dzimšanas dienas svinības, kāzas, bērnu dušas, un visu, kas līdzīgi svinībām. tas ir skaists, kompakts, ērts un gudrs. specifikācija: materiāls: metāla krāsa: kā picture rādīt iepakojumā: 1gab iepakojumā izmērs:7.5*5.5)

Izskatās arī
Bohemian Pušķis Dizaina Ziemassvētku Eglīte Materiāls Iepak Roku Darbs Sienas Karājas Ziemsvētki Koks Macrame Komplekts Viesistabā
€26.41 €13.20

(izdaiļot jūsu mājās šajā svētku sezonā ar mūsu roku darbs macrame ziemassvētku eglīte izstrādāts, izmantojot augstas kvalitātes materiālus.komplektā ir siksniņa, lai viegli izmantot, un piebilst, mājīgu pieskārienu jūsu kafejnīca vai dzīvojamā istaba.ideāli piemērots bērniem baudīt. specifikācija: produkta nosaukums: macrame ziemassvētku eglīte komplekts produkta materiāls:)

Izskatās arī
32 Gabaliņi, Eļļas Absorbējošiem Putu Sūklis, lai džakuzi, Baseins un Spa (Bruņurupucis)
€15.07 €10.25

(lielu daudzumu: komplektā ietilpst 32 iepakojumi bruņurupucis krēmveida balto eļļu absorbējošas sūkļi, bruņurupuča formas dizainu, unikālu un labi absorbējoša, liela daudzuma, lieliska virtuve, baseins utt.vienkāršs dizains piedāvā unikālu un viegli veids, kā tīrīt un uzturēt savu baseinu apgabalā un citās jomās laba efektivitāte: naftas uzsūcošs sūklis palīdz novērst scums, ka formas baseini, karstā)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Podu Sejas Puķu Pods Dekoratīvā Vāze Sulīgs Pot Plaukts Dārzu Iekštelpu Āra Desktop Mājas Apdare
€16.66 €9.16

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 15.5cmx12cmx22cm/6.10inchx4.72inchx8.66inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
7pcs Mini Halloween Baloni Karikatūra Bat Spoku Balonu Halloween Rotājumi Bērnu Piepūšamās Rotaļlietas
€4.30 €0.45

(7pcs mini halloween baloni karikatūra bat spoku balonu halloween rotājumi bērnu piepūšamās rotaļlietas)

Izskatās arī
10pcs)70cm/80cm/90cm) Dekoratīvās Crystal Svece Īpašnieks akrila Mājas Apdare Pielāgotu Paketi, Akrila Valentīna Diena Svečturi
€1 343.12 €335.78

(1 arm kristāla svečturi centerpieces par galdi zelta svečturi galda centrālais garš kristāla svečturi kāzu puse, vakariņas formālās dāvanas attēls ir 70cm garš , ir nepieciešams, lai pievienotu detaļas, lai būtu garāks par 75cm garš 15cm top lielākais diametrs ir nepieciešams laiks, lai pelnītu , nav akciju , jo tas ir custom-made produktu,pēc tam, kad pasūtījumu var ne cancle)

Izskatās arī
Laistīšanas Dārza Uzgalis, Šļūtene, Uzgalis Regulējams Sprauslu Ūdens, Zāles Pļāvēji, Šļūtenes, Daudzfunkciju Dārza Mainīgo Spray Modelis Smidzinātājs
€20.40 €10.19

(8 spray modeļus, šļūtenes, sprauslas, noregulējiet ūdens apjoms, daudzfunkcionāla spray piemērots dārza laistīšanai, auto mazgāšanai funkcijas: 1. gumijas rokturi: rokturis uzgalis ir izgatavots no gumijas-ietin materiāla, tādējādi nodrošinot ērtu rokturi.ērti lietot ziemā. 2. bezpakāpju plūsmu regulēt : var pielāgot kontroles slēdzi, un pielāgot ūdens daudzums, kuru var noregulēt)

Izskatās arī
1set Dinozauru Motīvu Puse, Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Jurassic Pasaules Džungļu Pusi, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Apdare Piegādes Cup Plate
€3.38 €1.79

(materiāls: augstas kvalitātes kartona ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsas atmosfērā ideāli piemērots dzimšanas dienas ballītes, kāzas, un visiem līdzīgiem svinībām piemērota restorāniem, birojiem, viesnīcām, veikaliem, utt. ideāls fotogrāfija aksesuārus pēc bērnu dzimšanas dienas ballītes tips: dinozauru puse trauki materiāls: papīrs izmēri)

Izskatās arī
20PCS 14.5 Cm Spīguļi, Mākslīgās Ziemassvētku Ziedi Priecīgus Ziemassvētkus Koka Apdare Laimīgu Jauno Gadu, Ziemassvētku Rotājumi
€13.82 €5.39

(20pcs 14.5 cm spīguļi, mākslīgās ziemassvētku ziedi priecīgus ziemassvētkus koka apdare laimīgu jauno gadu, ziemassvētku rotājumi [multi-stilu, ziemassvētku rotājumi] mākslīgā poinsettia ziemassvētku ziedi ir aprīkoti ar daudzpakāpju dizainu, kas ir viegla un to var apcērp uz koku zariem, saģērbties vītnes, pilnīgi mezgloti dāvanas, pakārt ap kamīnu vai aizsargāt tos, lai ziemassvētku vakars)

Izskatās arī
Gabbys Namiņš Dzimšanas dienu Apdare Kaķi Balonu Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Fons Bērniem Gabby Leļļu Nams Skaitļi Grupa Krājumi
€3.28

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecības laipni lūdzam izvēlēties mums un jums piedāvāt labāku kvalitāti un zemākām cenām sīkāku informāciju un atlaidēm, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs būsim priecīgi kalpot jums kuģniecības un atgriešanās politiku: 1. mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas. 2.)

Izskatās arī
Mākslīgie Plastmasas Ņieburs Kāzu Dekorēšana, Viltus Ziedi, DIY Albums , Līgava Saimniecības, Ziemassvētku Piederumi, 12Pcs
€38.30 €22.98

(klasifikācija : kaltēti ziedi ziedu stils : ziedu pušķis materiāls : plastmasa stils : ziedu tips : roze modeļa numurs : ht-61 sakarā : kāzas firmas nosaukums : nanairo izcelsmes valsts : ķīna kn : zhejiang iepakojumā : spēcīgāks kaste izcelsmes vieta : ķīna nosacījumi: 100% new materiāls: plastmasas krāsa:ļoti viegls)

Izskatās arī
Aizrautīgs Rūķu Ziemassvētku Sniegavīrs Lelle Audumu Rotājumu Navidad Natal Dāvana Lelle par Priecīgus Ziemassvētkus Decora Santa Claus, Sniegavīrs Lelle
€4.31 €2.85

(aizrautīgs rūķu ziemassvētku sniegavīrs lelle audumu rotājumu navidad natal dāvana lelle par priecīgus ziemassvētkus decora santa claus, sniegavīrs lelle 35 piegāde bez baterijām!!!!! produkta nosaukums: santa sniegavīrs materiāls: audums iepakojumā: 1gb piezīme: 1. sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, ir nelielas novirzes, lūdzu, saprotiet! 2. sakarā)

Izskatās arī
159Pcs tauriņu Folijas gaisa Balons Vainags Tauriņš Rozā Lateksa Balonu Arku Komplekts Meitene, Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Baby Dušas Dekoru Globos
€32.61 €19.56

(laipni lūdzam ufamily veikals 159pcs tauriņu folijas gaisa balons vainags tauriņš rozā lateksa balonu arku komplekts meitene, dzimšanas dienas svinības, kāzu baby dušas dekoru globos materiāls: latekss + alumīnija pārklājumu krāsa: rozā, baltas, zelta, utt. izmērs: kā parādīts attēlā silts padomi: 1. ietekmes dēļ ir gaisma, produkta krāsa var būt nedaudz neprecīzi,)

Izskatās arī
Modes Gnome Vecs Vīrietis Lelle Viegls Mini Rūdolfs Lelle Rūķu Ziemassvētku Eglīte Lelle
€4.84

(modes gnome vecs vīrietis lelle viegls mini rūdolfs lelle rūķu ziemassvētku eglīte lelle specifikācijas: izsmalcinātu meistarība, uzmanību detaļām, unikālu lielā deguna dizains, skaists un radošs, kas padara rūdolfs lelle labs noformējums. var palielināt svētku atmosfēru, jūs varat izmantot to kā ziemassvētku eglīte apdare vai galda rotājumu, vai kā dāvanu draugam. tas)

Izskatās arī
200pcs Ziemassvētku Balle Cepuri Apdare Bumbu Plaukts Bumbu Cepuru Veidošanas Rīki Putu Bumbu Cepuru Radošā Bumbu, Piederumi Bumbu Kulons Cepure
€7.31 €3.65

(apraksts ziemassvētku balle uzmavas montāža apdare, izgatavots no plastmasas materiāla, ļoti viegls un izgatavots bumbu piekārtiem rotājumi, kas izskatās ļoti skaisti, kad karājās.tie ir viens no labākajiem apdares pieņemšanas komplektu par pusi. funkcijas - krāsa: caurspīdīga - materiāls: plastmasa - izmērs: aptuveni 0.80x0.80x1.80cm/0.31x0.31x0.71in - piemērots)

Izskatās arī
50gab Baloni Blīvējuma Klipu laimes Dzimšanas dienā, Kāzu, Ziemassvētku Sākuma Notikumu Partijas Apdare Piegādes Balonu Klipus Piederumi Kritumu
€7.38 €5.17

(iezīmes: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas..izturīga un ilgstošu izmantošanu.prece palīdzētu jums padarīt skaistu arku, kā jūsu puses, un visiem tas patīk.īpaša dizaina: katrs gredzens vajadzībām 4 baloni, jūs vienkārši tiek piepūsti baloni un kaklasaiti, tad slota baloni mezgls ringā, šie arkas gredzeni, kas palīdzēs jums, lai padarītu jūsu baloni displejs ir viegli balonu gredzeni var izrotāt)

Izskatās arī
10 Gab. Absolvēšanas Goblet Vāku, Galda Dekori DIY Amatniecība, Cepure, Cepures Papīra Mini
€6.20 €3.16

(apraksts izlaiduma klp goblet segums ir unikāls un neaizmirstamu izlaiduma piederumu.katrs vāciņš ir izgatavots no papīra un rotāti ar pušķis, sniedzot elegantu izskatu.šīs izlaiduma cepures ir ideāls notvert neaizmirstamus mirkļus un padarīt atmiņām laikā absolvēšanas ceremonijas. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:poliesteris, papīra - izmērs: 6.00x6.00x3.30cm/2.36x2.36x1.30in -)

Izskatās arī
Sveķu Zilonis Statuja, Dārza Rotājumi Ainavu Gaismas Aksesuārus Saules Dārza Statuetes Lampas Retro Darbvirsmas Kuģiem
€20.79 €7.07

(sveķu zilonis statuja, dārza rotājumi ainavu gaismas aksesuārus saules dārza statuetes lampas retro darbvirsmas kuģiem aizzīmju punktiem: 1.vintage un energotaupības apgaismojums: šīs saules gaismas ir retro stilā, un nav nepieciešams, lai jebkuru vadu vai tapām.jūs varat novietot tos jebkurā vietā jūsu dārza vai terases.viņi izmanto saules enerģiju dienas laikā un spīd 8-10 stundas naktī.viņi arī)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dinozaurs Miniatūrā Sveķu Radošo Dekoratīvās Sveķu Rotājumu Izturīgs Dārza Miniatūras Desktop Mājas Dekori Aksesuāri
€16.25 €8.13

(aizzīmju punktiem: 1. ziemassvētku šarmu: dot brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājas ar ziemassvētku dinozaurs miniatūrā.šo gudrs dekoru ar dinozauru ģērbušies kā santa noteikti būs pievienot siltumu un šarmu, lai jūsu telpas. 2. atšķirīgu ziemassvētku papildus: celt brīvdienu garastāvoklis ar santa hat un dāvanu rokā, šis mini dinozauru izstrādāts no augstas kvalitātes sveķu lepojas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Svētku Dekorēšana Santa Gnome Roku Zviedrijas Tomte Rūķis Plīša Elf Statuetes Plīša Lelle Galda Rotājumi
€2.79 €2.14

(apraksts: materiāls:audums krāsa:sarkana, balta sakarā: ziemassvētkiem, halloween, pateicības funkcijas: ziemassvētku rūķis plīša: gnome, ko sauc arī par tomte vai nisse.tie ir pazīstams, lai nodrošinātu lauksaimniecības cilvēkiem, pret nelaimi.viņi var dot labu veiksmi, ģimenes un tiek uzskatīti par elfi ushering laimi, mīlestību un veselību, lai mājās. elastīga)

Izskatās arī