Cena €2.28 €19.98

Pilns apraksts

👧【Komplektācija] aicina kūka toppers komplektā ietilpst rozā kleita meitene, 3 balts metienu ziedi, 3 rozā metienu ziedi,5 gaiši rozā perlamutra bumbiņas, un 5 baltas pērļu bumbiņas, zelta "happy birthday" zīmi .Burvīgs krāsu kombinācija piebilst cuteness un delikatesi, lai jūsu kūka, radot dzīvespriecīgu atmosfēru.Ieteicamais Vecums Pakāpe: VECUMS 3+

👧【Materiāls] aicina kleita meitene un metiens zieds ir izgatavots no PVC materiāliem, savukārt pērļu bumbiņas ir izgatavotas no putuplasta, nodrošinot, ka tie nav toksiski, bez garšas, atkārtoti, anti-asarošana, un izturīgs.Rūpīgi uzmanību detaļām, ir redzams, ka kūka rotājumi.Tikai dekorēšanai, tas nav ēdams, un, lūdzu, nelietojiet to krāsnī vai mikroviļņu krāsnī.

👧【Oriģināls Dizains] aicina Attēloti gudrs kūka topper karikatūra dizains, kas piesaistīs ikviena uzmanību, it īpaši, katram bērnam tas patīk.

👧【Ērti] aicina Šos DIY kūka rotājumi ir ļoti viegli izmantot.Jūs varat ātri izdaiļot jūsu kūka, neizmantojot papildu instrumentus.Pēc tīrīšanas vienkārši vieta toppers tieši uz kūka.Viņi jums ietaupīt laiku un pūles.

👧【Ideāls] aicina Šos princese dzimšanas dienas rotājumi ir ideāls kūka rotājumi, bērnu dzimšanas dienas ballītes, tēmu puses, bērnu dušas, jubilejas, dārza puses, mājas dekoru, un vairāk.Turklāt, lai izmantotu to kā kūka rotājumi, tās var kalpot arī kā rotaļlietas bērniem.

Specifikācijas

  • Materiāls: PVC
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Raksts: Dot
  • Iestatīt Tipu:
  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos, Kristību & Kristības, St Patrick ' s Day, Grand Pasākums, Pensijas, Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Mājā Pārvietojas, Bērnu Diena, Aprīlis Fool Diena, atpakaļ uz skolu, Ķīniešu Jaunais Gads, Zemes Diena, Tēva Diena, Pateicība, Puse, Ziemassvētku, Valentīna Diena, Kāzas, Halloween, Lieldienas, Jaunais Gads, Izlaidums, Jubilejas, Mātes Diena
  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • CN: Zhejiang

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

12PCS Taisnstūra Kraft Papīra Atvilktnē Kaste Neliels Kartona Kastes, Rotaslietas Kāzu Ziemassvētku Puse, kas dod priekšroku Dāvanu Iepakojums
€13.14 €8.54

(iezīme komplektā ietilpst: 12pcs atvilktnes kastes kopā, organizēt savu mazo biznesu, vai arī sniegt dāvanas saviem draugiem augsta kvalitāte-izgatavoti no augstas kvalitātes kraftpapīrs, izturīga un izturīga izmēri: iekšējais izmērs kartona klāt kaste ir apm. 8*8*4cm,12*9*3.3 cm,17*8*3.5 cm. diy amatniecība: izveidot skaistu dāvanas, ko jūs vēlaties, lai dotu prom, ko embellishing)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vainags Izturīgs Mājās Karājas Vainags Ilgstošu Šarmu, Dekoratīvās Ziemassvētki Gredzenu radošo Centrālais Sezonas Rotas
€32.36 €16.18

(aizzīmju punktiem: 1. svētku jautri: ar savu led laternu un ziemassvētku tēmu dizainu, šis vainags ir lielisks papildinājums jūsu svētku rotājumi.ielieciet to jūsu durvīm, sienas vai loga, lai pievienotu daži šarmu un pavadīt neaizmirstamu laiku ar ģimeni un draugiem, vienlaikus izgaismojot svētku gars. 2. viegls apgaismojums: izgreznot jūsu lievenis ar šo ziemassvētku vainags, kas lepojas ar)

Izskatās arī
10pcs)60cm lai 100cm)akrila ziedu stand svece īpašnieks kāzu akrila svečturi centerpieces kāzu dekorēšana piegādes 122
€670.95 €570.32

(5 ieroču akrila skaidrs, svečturi centerpieces kāzām, pīlārs konusu, svečturi svečturi ar akrila ēnā dzimšanas dienas vakariņas puse galda dekorēšana(led sveces) akrila ar metāla 60cm 70cm 80cm 90cm 100cm nav ziedi, ieskaitot radīt visas daļas saperate nosūtot pasūtījumu un jums ir nepieciešams apkopot ar sevi ir nepieciešams laiks, lai pelnītu , nav akciju , jo tas)

Izskatās arī
Saules Dārzs Vēja Ripu Metāla Pagalmā Mākslas Dārzs Staba 100cm/mazāk par 39,3 collu Vēja Spinners, Lai Pagalmā Un Dārzā Āra Vēja Ķērājs
€37.17 €18.59

(funkcijas: 1. elegants dārza dekori, lai radītu romantisku gaisotni. 2. zaļās saules enerģijas funkcija automātiska ieslēgšana/fs, ērti uzlādēt un lietot. 3. izstrādāts ar led krāsa mainās gaismas, lai radītu vizuālu baudījumu dārzā. 4. ērts, lai instalētu pievelkot divas skrūves savienotām metāla stieņi un pēc tam ievietojot gaismu uz zemes vai zālienu. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
Ziemassvētku Imitētu Bārdu Santa Claus Balto Bārdu X-mas Cosplay Aksesuārus, Home DIY Iedomātā Pusei Mākslīgu Bārdu Apdare Piederumi
€0.99 €0.60

(aprakstīt: ūsas, kas ir cirtaini un mīksti, ar elastīgu apģērbi ziemassvētku vecīša bārda ir piemērots ziemassvētku dwarf apģērbs, ģimenes pulcēšanās, un biroja svinībām. ņemt tos uz mājām un pārsteigt savu ģimeni un draugiem. specifikācijas: materiāls: poliesters kategorija: imitētu bārdu krāsa: balta stils: festivāls izmērs:)

Izskatās arī
Ziemassvētku Lentes Pasaku Gaismas Ziemassvētku Rotājumi Diy Loki Stīgu Gaismas Eglītes Rotājumi Mājās 2024. Gadam Ziemassvētki Jaunais Gads Dekori
€7.32 €3.66

(funkcijas: paziņojums:ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdu izmērs:4 metrus 40 gaismas + akumulatora kaste krāsa:zila,silti balta,balta,daudzkrāsains materiāls:vara stieples, lentes gaismas pakete ietver:a gab. gaismas stīgu parametrs: gaismas stīgu garums: 4m darba spriegums: 3-4.5 v skaits sīpoli: 40 baterijas:3 x aa baterijas(nav)

Izskatās arī
Raust lelle mašīna lelle kāzu puse, stendiem un citām darbībām dāvana lelle plīša lelle 8 collas
€3.81 €2.86

(raust lelle mašīna lelle kāzu puse, stendiem un citām darbībām dāvana lelle plīša lelle 8 collas plīša rotaļlietas, dažādas krāsas tiek nosūtīta pēc nejaušības principa pildvielas: pp kokvilnas attēls ir gudrs un ērti pieskarties, intīms, lai pavada jūs var izmantot kā dāvanas par visa veida notikumiem piemēram, kāzām, raust mašīnas, gadījumā piegādes, suvenīru,)

Izskatās arī
30pcs/set Krāsains Jūras Zivju Tēmu Dzimšanas dienas svinības Backdrops Apdare Karājas Swirls Griestu Spirāli Bērnu Duša Puse Supplies
€10.67 €7.47

(produkta informācija materiāls:pvc ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā ideāli piemērots kāzām un visu, kas līdzīgi svinībām piemērots restorāns,biroja,viesnīcas,veikalu,utt ideāls kā photography prop ziemassvētkos. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes komplektā ietilpst : 30pcs spirāli, pvc piekārtiem rotājumi 16pcs)

Izskatās arī
Pasūtījuma Ūdensnecaurlaidīgs Laukums Uzlīmes, Kāzu Dekorēšana Personalizētu Etiķeti Kāzu Dāvana Paldies Puses Dāvanu Apdare Pasūtījuma Logo
€3.93

(paketē iekļauts: 3cm x 3cm -50gab uzlīme 4cm x 4cm -50gab uzlīme 5cm x 5cm -50gab uzlīme 6cm x 6cm -50gab uzlīme 7cm x 7cm -50gab uzlīme tekstu, grafikas var būt mainīti, lai to varētu izmantot uz kāzām, bērnu dušas, dzimšanas dienas, kristības..., bet, lūdzu, nav pievienot pārāk daudz teksta, kas uz uzlīmes, ja kas, teksts būs maza un nav viegli lasīt pēc drukāšanas. kā)

Izskatās arī
20 Gab Multicolor Papīra Laternas, Dekoratīvās Asorti Izmērs 6"8"10"12" Apaļā Papīra Bumbu lietošanai Mājās Kāzu Personām un Notikumiem Dekori
€22.73 €15.91

(20 gab multicolor papīra laternas, dekoratīvās asorti izmērs 6 8 10 12 apaļā papīra bumbu lietošanai mājās kāzu personām un notikumiem dekori vairākas krāsas & izmēri: puarmeid ķīniešu papīra laternas iestatīt satura nāk ar 8 košas krāsas , lieluma ietver 12 collu 4gab,10 collu 4gab ,8 collu 5gab un 6 collu 7pcs, katra izmēra ietver 2 krāsas.šie krāsains papīra laternas, kas sniedz jums plašu)

Izskatās arī
Daudzfunkciju Izsmalcinātu Radošu Aproce Displejs Spilvens Rokassprādze Displejs Spilvens Skatīties Spilvena
€11.46 €5.96

(apraksts vai jūs meklējat aproce un skatīties reklāmas spilvens, spilvenu?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu praktisko skatīties reklāmas spilvena, tam jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir izgatavots ar materiālu, ko varētu izmantot ļoti ilgu laiku.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa: melna. -materiāls: audums. -izmērs: apmēram 8.00x5.50x4.50cm/ 3.14x2.16x1.77in. -)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Izturīgs Misiņa Misting Sprauslas, Automātiskā Taimera Sūkņa Dzesēšanas Sistēma, Apūdeņošanas Komplekts 1/4" PE Šļūtenes Dārza Siltumnīcas
€9.55 €4.77

(motīvs: ✿ 100% jaunu zīmolu un augstas kvalitātes. ✿ nāk ar sūkni un filtru.attiecas uz cister/pool/spaini ar sākumā aptuvenu ūdens filtrācija, filtrs ir pilnībā iegrimt ūdenī ar lielas slodzes. ✿ viegli amatniecības.pēc buttoning miglas sprauslu, montāža sūknis un filtrs, holing migla līniju stāvoklī, uzlāde ar elektroenerģiju, vienmērīgu vēsa migla būs 1 minūte, nesīs jums prieku)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
Led Smieklīgi Velna Ragu Iedegties Galvas Matu Stīpām, Kas Mirgo Ragu Bērniem, Pieaugušajiem Halloween, Ziemassvētku Dekori Cepures
€1.75 €0.78

(specifikācija posteņa nosaukums: ragu galvas stīpa materiāls: pe plastmasa izmērs: 20.5 *20cm krāsa: sarkana, zila, rozā paketē iekļauts: 1*ragu galvas stīpa apraksts 1. izgatavots no elastīgas plastmasas materiāla, tas velna ragu galvas ir piemērota lielākajai daļai pieaugušajiem un bērniem. 2. mirgojoša led iekšpusē ragu ir aprīkots ar maināmiem)

Izskatās arī
Mākslīgā Karājas Ziedi Grozā Ķēdes puķu pods Zālienu Balkons, Dārzs
€16.22 €8.93

(apraksts: 【produkti] aicina: komplektā ietilpst 1 karājas puķu grozu un 1 pušķis, mākslīgie ziedi.jūs saņemsiet skaistu augu karājas grozā. 【pasākumiem] aicina: grozā diametrs: 20cm/7.87 collu, un tā kopējais augstums ir 40cm/15.75 collu. 【noņemams] aicina: gan āķa un ķēdes ir noņemamas un ļauj augstuma regulēšanai grozā, lai jūsu vēlamo līmeni. 【karājas dekoru])

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Black Red Pleds Modelis Spilvens Segums Poliestera 45*45cm Dekoratīvā Spilvendrāna Jauno Gadu Dīvāns Mājas Auto PillowCover 41037
€7.53

(laipni lūgti manā veikalā!sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudīt jūs iepirkšanās laiks. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - maksājumu ir daudz maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, vīzas, kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus)

Izskatās arī
Metāla Karājas, Karājas Podi Poda Āra Ziedu Kompozīcijas Kausa Iekštelpu Karājas Podiem Puķu Pods Sienas Turētājs
€15.17 €8.65

(apraksts karājas pot ir izgatavota no premium materiāla, kas ir izturīgs un modes; viņi ir piemērots gan iekštelpu un āra izaugsmi, un lielisks stādīšanas dzimtā ziemciešu, sukulenti, puķu viengadīgie, tropicals, , telpaugi, un yummy organisko edibles, droši audzēšanai; funkcijas piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons, dārzs, terases, iekštelpu un ārtelpu; |tas pods ar augsta)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
10pcs Virtuļi Caurspīdīgs Iepakojuma Kastes, Dzimšanas dienā, Kāzu, Bērnu, Liecina Dāvanu Kūka Apdare Cepšanas Sīkdatnes Piederumi
€49.22 €33.96

(modname=ckeditor virtuļi paketi kastē izmērs: 14x7x4cm20.5x7x4cm14x14x4cm21x14x4cm krāsa: caurspīdīga vairāk stilu un izmēru, vienkārši, apmeklējiet mūsu veikalu.)

Izskatās arī
Halloween Galvaskausa Puse Maska Anime Pūķis Dievs Skelets Pusi Sejas Maskas Kaula Galvaskausa Dzīvnieku Maskas, Cosplay, Deju Balles Tērpu Aksesuārus
€5.25 €2.62

(halloween galvaskausa puse maska anime pūķis dievs skelets pusi sejas maskas kaula galvaskausa dzīvnieku maskas, cosplay, deju balles tērpu aksesuārus apraksts: stils: šausmu krāsa: melns, balts gadījumos izmantot rāda, halloween svars: aptuveni 30g izmērs: aptuveni 17*14 specifikācijas: 1.【unikālo dizainu un iedvesmu no japāņu literatūrā, šo dzīvnieku)

Izskatās arī