Cena €3.66 €7.32

Pilns apraksts

Funkcijas:

Paziņojums:ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdu

Izmērs:4 metrus 40 gaismas + akumulatora kaste

Krāsa:zila,silti balta,balta,daudzkrāsains

Materiāls:Vara stieples, lentes gaismas

Pakete Ietver:a gab. Gaismas Stīgu

Parametrs:

Gaismas stīgu garums: 4m

Darba spriegums: 3-4.5 V

Skaits sīpoli: 40

Baterijas:3 x AA baterijas(nav iekļautas)

Ar 40 LED string spuldzes, aizrautīgs, silts, burvīgs gaismu, šo lenti stīgu gaismas radīs romantisku noskaņu, ideāls dekorēšanas jūsu terašu, dārza, telpas, kāpnes, kāzu, Ziemassvētku eglītes un personām.

Šo pasaku gaismas ir kaļams un ir 4m garš, jūs varat DIY par jebkuru formu, kas jums patīk, piemēram, loku

Tās doba konstrukcija ļauj gaismas izplatās caur, ar kuru jūs varat pilnībā izmantot gaismas un ēnu efekta, lai izrotāt savu istabu.

Zemsprieguma produktu, nebūs pārkaršanu, pat pēc ilga laika, izmantojot, un tā ir pastāvīga.

Mūsu apgaismota Ziemassvētku lente ir akumulatoru darbināmas (nepieciešams 3 AA baterijas, kas nav iekļautas), un jūs varat izmantot to jebkurā vietā, jo īpaši, ja nav barošanas.

Specifikācijas

  • feature1: Akumulatoru Darbināmas
  • Zīmola Nosaukums: Urijk
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Elektroniskā: no
  • feature2: Eglīšu Rotājumi
  • Modeļa Numurs: Ziemassvētku Gaismas
  • feature3: Ziemassvētki Karājas Kulons

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1gb partijas apdare Saderināšanās, laulības, Kāzu pielāgota nesējs gredzeni kastes pasūtījuma Sarkano mīlestības putnu gredzenu spilvens
€45.51

(bezmaksas piegāde 1gb unikāls roku darbs pielāgotus saderināšanās laulības priekšlikumu kāzu dienas foto prop stends apdare, koka personalizētu gredzenu spilvens pls, lūdzam atstāt ziņas, kā, piemēram, kā turpmāk(mūsu cenas ietver pasūtījuma logo) fonta tips : 2# fontu veidi : iegravēt teksts: david & jane visi pielāgotus produktus paradis pieņemt atpakaļ, bet mēs, dizains)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kartes Turētājs Box Naudu Aploksnē Kaste ar Slēdzeni un Slots Dzimšanas dienas svinībām (Mr & Mrs) Turētāju Piederumi
€20.80 €10.40

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu kāzu kartes un drošs ar mūsu karti kaste ar slēdzeni un slots. ideāli piemērots kāzām, jubilejām, dzimšanas dienām un puses. izgatavoti no dabīgiem mūsu kāzu kartes turētāja, ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.tā ir baltā krāsa jebkurā kāzu tēmu. paredzētas diy entuziasti, šīs kāzas kartes lodziņā viegli montēt, un nāk)

Izskatās arī
3 Gab. Pieci norādīja Zvaigzne Kārta Augi Režģis Podos Atbalstīt DIY Rāmis Iekštelpu un Āra Augiem
€19.57 €10.76

(apraksts: funkcijas: premium materiāls: izgatavots no metāla, sabiezinātas, spēcīgs, izturīgs un atkārtoti, laika un rūsas aizsardzība bez plaisām vai pelējumu. spēcīgs atbalsts: mūsu augu režģis ir pietiekami spēcīga, lai efektīvi novērstu zariem un lapām, no kuriem ārā, ļaujot augu augt. funkcionālās & dekoratīvs: režģiem nodrošinātu struktūru vīnogulāju audzēšanas)

Izskatās arī
Svētku Pusdienu Galda Dekori Grāmatu Svētku Rotājumi Unikālu Honeycomb Bumbiņas Ziemassvētku Galdi Windows Personām Papīra Honeycomb
€4.42 €3.32

(svētku pusdienu galda dekori grāmatu svētku rotājumi unikālu honeycomb bumbiņas ziemassvētku galdi windows personām papīra honeycomb apraksts: unikālo dizainu un skaidru informāciju par svētku. universāls, rotājumi, kas var būt izvietoti uz galdiem, logi, ēdamistabas galdi, un vairāk. īpašas formas papīra šūnveida bumbiņas pievienot touch of unikalitāti nevienu klāt. piemērots)

Izskatās arī
Puķu Pods Pulēšana, Gravēšana Rotācijas Burr Jomā Rotācijas Burr Uz Poda Amatniecības
€27.19 €11.15

(apraksts vai jūs vēlaties, lai ir profesionālā un praktiskā jomā rotācijas burr uz poda griešanai?ja jā, tad nepalaidiet garām mūsu sfēra rotācijas burr.sfēra rotācijas burr ir ļoti izturīgs un viegli darboties.dimanta materiāli ar detalizētu meistarība, nav viegli deformēties vai rūsas, celt jums vairāk ērtības. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:diamond -izmērs:4.00x4.00x3.00cm/1.57x1.57x1.18)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
2024 Mini Kalendāra Bieza Papīra Twin-Wire Saistoši Tiny Kalendārs Mini Desktop Apdare Perforators Galda Kalendārs Office Desktop Dekori
€5.42 €2.71

(aizzīmju punktiem: 1. universāls un burvīgs: šis mini kalendārs, desktop kalendārs ir dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām un gaumei.šis kalendārs būs pievienot skaistumu un šarmu, lai jūsu darbvirsmas ar tās krāsains dizains un ilustrācijas jauki. 2. ieplānot: šis mini kalendārs, desktop kalendārs palīdz jums palikt organizēts un produktīvs visu gadu.jūs varat izmantot balto)

Izskatās arī
Svētku Piegādes Mid-Autumn Festival Vidū Autumn Festival Papīra Laternas Laternu Festivāls Laternu Mēness Laternu Festivāls
€6.87 €2.75

(nosaukums:diy ķīniešu laternu materiāls: papīrs izmērs: kā attēlu daudzums: 1gab. paketē iekļauts: 1pc laternu festivāls piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēla krāsu. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
100gab Papīra Popkorns Somas Konfektes Sanck Labu Maisi, Tvertnes, Kāzas, Dzimšanas dienas Filmu Puse Galda Filmu Nakts Rotājumi
€14.63 €7.32

(100gab uzkodu kārbas popkorna iepakojumu maisiņu, konfektes konteineru frī kartupeļi papīra maisiņi atsevišķu porciju svinības, dzimšanas dienas svinības apraksts šo izsmalcinātu popkorns maisi ir izgatavoti no papīra, vienreizējas lietošanas.tos var izmantot, lai ietītu konfekti vai popkorns, utt.jūs varat izrotāt savu dāvanu ar viņiem.tie ir krāšņs somas un liels, lai uzglabātu popkorns)

Izskatās arī
Bērnu Kaķu Tēma Gabby Namiņš Dzimšanas dienas svinības Apdare Papīra Cup Plate Autiņu Galdauts Bērniem, Meitenēm, Baby Dušas Piederumi
€2.49

(laipni lūdzam sapņu puse, veikals padomi: 1. lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.šo preci ir localed ķīnā , lūdzu, lai tas vismaz divus mēnešus agrāk, nekā plānots puse dienas. 3.visi mūsu galda ir izturējuši fda testu, esiet droši izmantot!! produkta informācija izmērs:skatīt attēlu)

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
Ciparu Displejs Temperatūras Regulēšana Biškopības Elektriskās Shēmas Ievietotāja Apkures Ierīces Bišu Installer Iekārtas, Biškopis, Instrumenti,
€20.67 €18.19

(ciparu displejs temperatūras regulēšana biškopības elektriskās shēmas ievietotāja apkures ierīces bišu installer iekārtas, biškopis, instrumenti, ieejas spriegums:100-240v izejas spriegums:3-24v jauda:2,5 a (60w) kā lietot: ielieciet bāzes rāmis ar jaudu klipu, pēc tam skavu otru galu, kas daudzfunkcionālo slēdzi, 10-13v (vislabāk temperatūru), un bāze ir'connected, 3)

Izskatās arī
Pērļu Kokvilnas Ziemassvētku Zelta, Rozā Priekšgala Ziemassvētku Eglīte Apdares Kulons Skatuves Logu Shopping Mall Viesnīcas Mājas Dekoru
€7.33 €2.93

(pērļu kokvilnas ziemassvētku zelta, rozā priekšgala ziemassvētku eglīte apdares kulons skatuves logu shopping mall viesnīcas mājas dekoru produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 45 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras)

Izskatās arī
Mājsaimniecības Augstspiediena Sūknis Mazgāšanas Galvas Remonta Komplekts Roņu Eļļu, Pretvārsti, Tīrīšanas Mašīnu, Ūdens Sūkņu Daļas, Piederumi
€3.81 €2.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegli uzstādīt, lieliski aizstājot vecās salauztu vārsti. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir viegls, praktisks, ļoti izturīga lietošanai. piemērots 220v sadzīves portatīvo auto, veļas mašīna. stabilu sniegumu. viegli darboties. specifikācijas: materiāls: inženierzinātņu)

Izskatās arī
Samaisa Gaismas Mirdzumu Akmens Tumsā Formas Starfish Shell Amatniecības DIY Bārs Dārza Ceļš uz Mājām Zivju Tvertnes Dekoru Supplies10/40pcs
€1.85

(nosaukums : spīd tumsā dārza oļi izmērs : 1-3cm iepakojums : 10/20/40pcs materiāls : sveķu gaismas materiāls lietošana : vāzes, zivju tvertnes; dārzkopība apdare, baseinu apdare, bārs apdare; villa dārzkopības un ainavu, bērnu spēles, utt. gadījumā ainavas: gaismas rotājumi, zivju akvāriji, akvāriju dārza ainavu, mājas iekārtošanai. kā to izmantot : 1.neatstāj)

Izskatās arī
Lieldienu Burkānu Kulons Simulācijas Ziedu ar Bowknot Karājas Rotājumu Mājas Virtuve Svētku Partijas Apdare
€25.18 €12.58

(funkcijas: ootdty materiālu kvalitāte: šajā burkānu rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes simulācijas ziedu un dzelzs materiāla, viegls, viegli karājas no griestiem, durvīm, rāpojošs audums utt.to var izmantot uz ilgu laiku, jūs varat ņemt to, kā kulonu, lai jūs pavadīt ilgu laiku. izmērs: lieldienu burkānu piekārtiem rotājumi ir approx30x54cm/11.81x21.25in ,tiesības izmērs)

Izskatās arī
6 Ķekaru Ziemassvētku Ogu Izriet Dekoratīvs Mākslīgais Ogu Filiāles Ogu Izvēlēties Mājas Dekoru Fotogrāfijas Aksesuārus Grupa Krājumi
€7.29 €5.10

(krāsa: gaiši zaļa, sarkana, rozā & gaiši dzeltena, balta, oranža & dzeltena, tumši zila materiāls: putas viena izmēra: viena ogu diametrs: apmēram 1cm(0.39 collas) komplektā ietilpst: 6(ķekara) x ogu izvēles(6 krāsas) piezīme: - ietver tikai 6 ogu ķekarus cērtes. - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. -)

Izskatās arī
10pcs)70cm/80cm/90cm) Dekoratīvās Crystal Svece Īpašnieks akrila Mājas Apdare Pielāgotu Paketi, Akrila Valentīna Diena Svečturi
€1 343.12 €335.78

(1 arm kristāla svečturi centerpieces par galdi zelta svečturi galda centrālais garš kristāla svečturi kāzu puse, vakariņas formālās dāvanas attēls ir 70cm garš , ir nepieciešams, lai pievienotu detaļas, lai būtu garāks par 75cm garš 15cm top lielākais diametrs ir nepieciešams laiks, lai pelnītu , nav akciju , jo tas ir custom-made produktu,pēc tam, kad pasūtījumu var ne cancle)

Izskatās arī