Cena €2.71 €5.42

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Universāls un Burvīgs: Šis mini kalendārs, desktop kalendārs ir dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām un gaumei.Šis kalendārs būs pievienot skaistumu un šarmu, lai jūsu darbvirsmas ar tās krāsains dizains un ilustrācijas jauki.

2. Ieplānot: Šis mini kalendārs, desktop kalendārs palīdz jums palikt organizēts un produktīvs visu gadu.Jūs varat izmantot balto vietas uz katras lapas, lai pierakstītu jūsu mērķi, plāni un termiņi.

3. Vienkārša Lapa Flipping: Baudīt vienmērīgu un viegli lapu pāršķiršanai ar Mini Desktop Kalendārs ir uzticama spole saistošs.Spole saistoši ir veikti pēdējā un saglabāt lapas no nokrišanas, sniedzot jums ilgstošu kalendāra.

4. Efektīva Galda Organizators: Pacelt savu darba vietu, izmantojot mūsu Mini Kalendārs, Desktop Kalendārs.Tās trīsstūrveida pamatne nodrošina stabilitāti bez sabrukums vai skrūvējot, saglabājot jūsu galda organizēta un kārtīga.

5. Viegli Carr: Uzlabot savas organizācijas prasmes ar šo mini kalendārs, desktop kalendārs, kas ir ideāli piemērots jūsu mājās, birojos, vai ceļojumu.un portatīvais, tas viegls kalendārs ir viegli veikt, un turpinās ar jūsu aizņemts dzīvesveidu.

Apraksts:

Šo Portatīvo Desktop Kalendārs nāk vairākās krāsās un ir viegli piezīme.Ar ilgu kalpošanas laiku un dizains, kas nesabruks vai slaidu, tas ir ideāls, lai jūsu ikdienas grafiku.Plus, tas ir viegls, viegli uzskaites.Saglabāt organizēta ar šo augstas kvalitātes kalendārs!

Specifikācija:

1. Produkta nosaukums: Minimālisma stila mini kalendārs

2. Produkta materiāls: papīrs + metāla dubultā spole

3. Produkta izmērs: 11.7x4.9x8.5cm

Iepakojuma Saraksts:

Mini Kalendārs, Desktop Kalendārs x1

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: desktop kalendārs
  • Tēma Modelis: Ziedu
  • Materiāls: neausti audumi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

20 Gab Multicolor Papīra Laternas, Dekoratīvās Asorti Izmērs 6"8"10"12" Apaļā Papīra Bumbu lietošanai Mājās Kāzu Personām un Notikumiem Dekori
€22.73 €15.91

(20 gab multicolor papīra laternas, dekoratīvās asorti izmērs 6 8 10 12 apaļā papīra bumbu lietošanai mājās kāzu personām un notikumiem dekori vairākas krāsas & izmēri: puarmeid ķīniešu papīra laternas iestatīt satura nāk ar 8 košas krāsas , lieluma ietver 12 collu 4gab,10 collu 4gab ,8 collu 5gab un 6 collu 7pcs, katra izmēra ietver 2 krāsas.šie krāsains papīra laternas, kas sniedz jums plašu)

Izskatās arī
1set Adventes Kalendārs Ziemassvētku Puzzle Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Mīklas Ziemassvētku Dāvanu Ziemassvētku Tēmu Kāzu PartyToy Bērniem Dāvanu
€39.51 €19.75

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojums: adventes kalendārs puzzle satur 24 lockets, pieejamas no 1. decembra, izmantojot 24. decembrī, atveriet medaljonu katru dienu, lai pabeigtu daļa no puzzle, un baudīt atpakaļskaitīšanas līdz ziemassvētkiem nāk. 2.ilgi kalpo dzīve : uzsākt ilgtspējīgu puzzle risināšanas ceļojums ar mūsu atkārtoti lietojami adventes kalendārs jigsaw puzzles.izgatavots no pārstrādāta)

Izskatās arī
100gab Papīra Popkorns Somas Konfektes Sanck Labu Maisi, Tvertnes, Kāzas, Dzimšanas dienas Filmu Puse Galda Filmu Nakts Rotājumi
€14.63 €7.32

(100gab uzkodu kārbas popkorna iepakojumu maisiņu, konfektes konteineru frī kartupeļi papīra maisiņi atsevišķu porciju svinības, dzimšanas dienas svinības apraksts šo izsmalcinātu popkorns maisi ir izgatavoti no papīra, vienreizējas lietošanas.tos var izmantot, lai ietītu konfekti vai popkorns, utt.jūs varat izrotāt savu dāvanu ar viņiem.tie ir krāšņs somas un liels, lai uzglabātu popkorns)

Izskatās arī
Karstā!4 Pack Portatīvo Dārza Lapene Kāju, Kāju Pēdu Svaru Smilšu Maisu Uz Telts Pusi, Telts Uzstādīt Dārza Ēnā Patvērumu Kempings Macrame
€7.11 €3.56

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *var piepildīt ar smiltīm vai augsni, lai nodrošinātu svērto bāzi jūsu lapene, telts vai tirgus laukumā. *tās ir paredzētas, izmantojot uz cietas zemes, kur naglas & puisis virves nevar izmantot, bet tie arī palīdzēs, lai nodrošinātu jūsu lapene, ja tā atrodas uz zāli. *šie smilšu maisiņu var salocīt un aizņem ļoti maz vietas,)

Izskatās arī
1gb Rozā Bumbu Formas Plastmasas Konfekšu Kastes Iepakošana Dāvanu DIY Eglīšu Rotājumi Kulons Kāzu Dekorēšana Dāvanu Kastes, Somas
€1.31 €0.69

(specifikācija: nosaukums:plastmasas bumba materiāls:plastmasa izmērs:diametrs 8/10/12cm krāsa: kā parādīts attēlā paketē iekļauts:1gb plastmasas bumba funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes to var izmantot kā ziemassvētku eglītes rotājumu, vai arī jūs varat vienkārši pakārt to kāzas ,ballītes, veikalu iekārtošanu. tie var)

Izskatās arī
96Pcs Zaļa Violeta Krīklis Zilā Lateksa Pliks Balonu Vainags Arku Komplekts Dzimšanas dienu, Kāzas, Bērnu Duša Puse Apdare
€10.85

(silts atgādinājums: lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka jebkura caurumi vai popped baloni 2-5gab par 100 pildīta baloni ir normāla parādība.tātad mēs esam gatavi papildus 3-6 baloni jums. specifikācija 【krīklis zila, zaļa, violeta balonu arkas] aicina mūsu balonu arku komplekts piedāvā virkni gaisa balona izmēros, lai atbilstu dažādām vajadzībām.tajā ietilpst 1*18 collu krīklis zils,)

Izskatās arī
6PCS Melnā Roze Zelta Akrila Kūka Topper Happy Birthday 16 gadus vecs Kronis mīlestība Kūka Topper Par Dzimšanas dienas ballīti Kūka Apdare
€5.98 €3.71

(melnā zelta akrila kūka topper happy birthday 16 gadus vecs kronis mīlestība kūka topper par dzimšanas dienas ballīti kūka apdare)

Izskatās arī
6pcs Ziemassvētku Zvaigznes Dekoratīvi Plastmasas Zvaigznes Karājas Eglīšu Rotājumus Ziemassvētki Ziemassvētku un Jaunā Gada Izrotājumu Mājas Dekoru
€10.21 €5.10

(funkcijas: pietiekams daudzums: pietiekamā daudzumā ziemassvētku plastmasas zvaigznes, pietiekami, lai jūs varētu izmantot dažādās situācijās svētku noformējums: šie plastmasas rotājumi ir dažādas krāsas, kas ir saistītas ar ziemassvētkiem, tie var patiešām pievienot svētku touch, tie izskatās tik skaista logā vai koks, un ir tādi, mazliet jauki papildinājums jūsu svētku rotājumi kur)

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
Ūdens Putu Lielgabals, Kas Pot, Dārza Šļūtenes Putu Smidzinātājs Tīru Auto Mazgāšana Foamer Mājsaimniecības Piederumi Auto Mazgāšana
€2.08 €1.04

(apraksts: 1. lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu. 2. viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs. 3. ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga. 4. noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu. specifikācijas: size15.6*15.6)

Izskatās arī
Augsta Spiediena Strūklu Ūdens Pistoli Mazgāšanas Dārza Laistīšanas Šļūtene, Uzgalis, Auto Tīrīšanas Instrumenti, Auto Mazgāšanas Pistoles Auto Mazgāšanas Līdzekli Aptieciņas
€14.09 €6.34

(aprakstīt: -izmērs: 19*18 cm -ūdens pistoli svars: 100g -krāsa: melna -materiāls: gun barrel:abs, smidzināšanas sprausla:alumīnija sakausējuma funkcijas: -jūs varat tīrīt savu auto, noskalo, pagalmā grīdas, pelde mājdzīvnieki, un tīru baseini. -materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes abs un alumīnija sakausējuma, anti-novecošanās, anti-rūsas, nodiluma)

Izskatās arī
Mini Crown Kūka Topper Metāla Pērle Happy Birthday Cake Toppers Kāzu&Saderināšanās Kūka Dekori Sweet Puse Rotājumi
€0.71 €0.42

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. ideāli piemērots dzimšanas dienas svinības, kāzas, bērnu dušas, un visu, kas līdzīgi svinībām. tas ir skaists, kompakts, ērts un gudrs. specifikācija: materiāls: metāla krāsa: kā picture rādīt iepakojumā: 1gab iepakojumā izmērs:7.5*5.5)

Izskatās arī
Halloween Galvaskausa Puse Maska Anime Pūķis Dievs Skelets Pusi Sejas Maskas Kaula Galvaskausa Dzīvnieku Maskas, Cosplay, Deju Balles Tērpu Aksesuārus
€5.25 €2.62

(halloween galvaskausa puse maska anime pūķis dievs skelets pusi sejas maskas kaula galvaskausa dzīvnieku maskas, cosplay, deju balles tērpu aksesuārus apraksts: stils: šausmu krāsa: melns, balts gadījumos izmantot rāda, halloween svars: aptuveni 30g izmērs: aptuveni 17*14 specifikācijas: 1.【unikālo dizainu un iedvesmu no japāņu literatūrā, šo dzīvnieku)

Izskatās arī
4 Gab., 15.7 Collu X 10FT Plastmasas Vistas Žoga Sieta,Sešstūra Stiepļu Žogu Par Dārzkopību, Mājputnu gaļa,Vistas Stieples Rāmis Melns
€60.51 €45.38

(modernizētas un unikāls dizains: atšķiras no citiem produktiem tirgū, mūsu plastikāta pinums ir izgatavots no augsta blīvuma zema spiediena 500gsm plastmasas daļiņas, plastmasas sieti ir laba kvalitāte, izturīgs, viegls, ilgu mūžu, nav toksisks, stingrība un ir laba pārredzamība. ideāls lielums: ar dimensija (40x300cm), mūsu plastikāta vistas wire ir pietiekami liela, lai jūs, lai nogrieztu visas formas,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Santa Cepures Bērniem Ziemas Vadītājs Valkā Plīša Party-Kostīmu Puse Cepures Smieklīgi Santa Hat Jaunā Gada, Ziemassvētku Puse Supplies
€6.84 €3.42

(aizzīmju punktiem: 1.ziemassvētku rakstzīmes: pacelt ziemassvētku balles un ģimenes pulcēšanos ar mūsu cute karikatūra ziemassvētku cepures, ideāls, lai izplatītu siltumu un prieku ar ziemassvētku elementus, piemēram, santa claus, sniegavīrs, un aļņiem. 2.cute un moderns: mūsu karikatūra ziemassvētku cepure ir top izvēle bērniem un ģimenēm, kam dievinu tās glītu dizainu un lielisku craftmanship.spīdēt)

Izskatās arī
Mākslīgo Zaļo Augu Buķeti Plastmasas Viltus Ziedi Melleņu Eikaliptu Simulācijas Augu Kāzu Ziemassvētku Mājas Dekoru
€2.19 €1.54

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un pirmā kvalitāti. izgatavoti no labas kvalitātes materiāla, izsmalcinātu, skaistu, izturīga un praktiska. atšķirībā no reālās augi, jums nebūs jāuztraucas par to, laistīšanas vai atzarošanas - vienkārši parādīt tos jūsu mīļākie vāze vai krūzi un baudīt to skaistumu, lai gados. sakarā:piemērots vāzes, mājas, virtuves, un puse rotājumi.festivāla)

Izskatās arī
Augu Pot Segtu Iekštelpu Plastmasas Rotangpalmas Ziedu Segtu Kārtu Mūsdienu Dekori Pods Ar Āķi Un Balsteņu
€17.41 €11.14

(augu pot segtu iekštelpu plastmasas rotangpalmas ziedu segtu kārtu mūsdienu dekori pods ar āķi un balsteņu specifikācija: īpašības: 1. izturīgs pret koroziju, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs 2. elpojošs, self-absorbējoša, ūdens taupīšanas un sausuma izturīgs, gaismu caurlaidīgas 3. pieteikumu scenāriji: mājas mēbeles, apzaļumošana projektiem, viesnīcas, ziedu)

Izskatās arī
Jauno Radošo Iegravēts Jauki Kaķi Modelis Kārta Korķa Kalniņi Kafijas Krūze Dzērienu Turētājs Virtuves Dabīgā Koka Paklājs Trauki
€8.02 €4.01

(modname=ckeditor apraksts ��aizsargā mēbeļu virsmām izmantojot mūsu korķa paliktņi palīdz vairogs, galda plāksnes, galda virsmas un citas virsmas, no spītīgs ūdens gredzens traipus un noplūdes.šie labi-made dzērienu paliktņi turiet vai nu karstu vai aukstu dzērienu tases, krūzes, glāzes, pudeles, utt. ��ilgstošu absorbējošu paliktņi izgatavots no izturīga korķa)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Āra Apdare Reāli Zelta Ziemassvētki Ziedu Iekštelpu/āra Dekoru ar Iepirkšanās Āra
€3.01 €1.71

(mākslīgo ziedu āra apdare reāli zelta ziemassvētki ziedu iekštelpu/āra dekoru ar iepirkšanās āra apraksts: reāli zelta ziemassvētku ziedi izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām. pievieno touch of šarms un izsmalcinātība uz jebkuru iestatījumu. izgatavots no augstas kvalitātes auduma materiāla izturību un ilgstošu izmantošanu. izbalināt izturīgs dizains ļauj košas)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Gnome Iedegties Ziemassvētku Rūķis Bunny Ausis Un Ziedu Cepuri Elf Ziemeļvalstu Plīša Santa Lelli Dekoru Rotājumi Mājās
€17.23 €8.61

(aizzīmju punktiem: lieldienu dizainu s: šīs lieldienu zaķis gnome dizainu iekļaut klasiskās lieldienu elementus un ir lielisks papildinājums jūsu mīļākie lieldienu rotājumi. gnome elf pavadīs jūs uz ziemassvētkiem. labā nozīmē: iedegties gnome nozīmē labu veiksmi un laimi folklorā.tie aizsargā cilvēkus no ļauna un nelaimi.pievieno savu mājas dekoru naktī. augstas kvalitātes)

Izskatās arī