Cena €3.56 €7.11

Pilns apraksts

Funkcijas:

* brand jaunu un augstas kvalitātes

*Var piepildīt ar smiltīm vai augsni, lai nodrošinātu svērto bāzi jūsu Lapene, telts vai tirgus laukumā.

*Tās ir paredzētas, izmantojot uz cietas zemes, kur naglas & puisis virves nevar izmantot, bet tie arī palīdzēs, lai nodrošinātu jūsu Lapene, ja tā atrodas uz zāli.

*Šie smilšu maisiņu var salocīt un aizņem ļoti maz vietas, lai uzglabātu.

*Viegli uzstādīt, nav līdzeklis, ir nepieciešams, neilona siksnas, lai ātri un viegli uzstādīšanu, slēgšanu, var novērst smiltis no izlejot ārā.

*Aizsargāt savu aprīkojumu un ļaujiet jūsu izlices reach tālāk, pievienojot sandbag.

*Tas varētu klipu uz āķa, pakārt, ko tās apstrādāt, vai statņu uzplaukums.

Specifikācija:

Daudzums: 4GAB

Izmērs(L x W): 34cm x 33cm/13.39" x 12.99"(Apm.)

Materiāls: 600D Oxford Audums

Biezums Indekss: Parastais

Gadījumā Sezona: Pavasara / Vasaras / Rudens / Ziemas

Priekšrocības: Ūdensnecaurlaidīgs & Izturīgs

Pakete Ietver:

4 x Smilšu, Somas

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Bura Materiāls: Oxford
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Daudzfunkciju Izsmalcinātu Radošu Aproce Displejs Spilvens Rokassprādze Displejs Spilvens Skatīties Spilvena
€11.46 €5.96

(apraksts vai jūs meklējat aproce un skatīties reklāmas spilvens, spilvenu?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu praktisko skatīties reklāmas spilvena, tam jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir izgatavots ar materiālu, ko varētu izmantot ļoti ilgu laiku.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa: melna. -materiāls: audums. -izmērs: apmēram 8.00x5.50x4.50cm/ 3.14x2.16x1.77in. -)

Izskatās arī
15 gabali Zaļā Mabrouk Tahara Puse Rotājumi baloni Zēnu Apgraizīšana Dekori
€10.93 €10.17

(cienījamie visiem, vienā pasūtījumā ietvert 15 gab baloni. baloni ir izgatavoti, lai pārdotas, tās nevar perosnalized.)

Izskatās arī
Augsnes Sifter Koka Grants Sifter, Komposta Augsnes Ekrāna Sifter Stādus Acs Dārza Instruments, Koka Netīrumiem Sifter Rokas Sijāšanas Augsnes
€35.47 €17.73

(aizzīmju punktiem: 1.vienkāršs un praktisks: dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, lai viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.padara šķirošanas brīze ar šo dārza augsnes sijāšanas sifter. 2.izturīga konstrukcija: sijāšanas dārzu ar augstas kvalitātes koka visapkārt.piederumi ir izgatavoti no izturīga cinkota tērauda stieples un dubultu pārklājumu, lai maksimāli rūsas izturība)

Izskatās arī
1gb LED Light Up Somiņa Bērniem, Meitenēm, Soma Rotaļlietas Santa Claus, Sniegavīrs Ziemeļbriežu Puse, Kāzu Dekorēšana Ziemassvētku navidad
€7.55

(motīvs: ziemassvētki dizains: mūsu bērnu ziemassvētku populāro gaismas bērnu somā pieņem ziemassvētku tēmu santa claus dizains.liela jauda: gaismas bērnu somā ir pietiekami daudz vietas, lai viegli veikt jūsu uzkodas, lūpu, atslēgas, mobilo telefonu un vairāk ikdienas vajadzībām.tas ir ļoti piemērots iepirkšanās, kempings, iepazīšanās, ceļojumi, ballītes un daudzos citos gadījumos.drošas un augstas)

Izskatās arī
1 GAB Zīda Bumbu Krizantēmu Kāzu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku Dekori Vāze Mājas Scrapbooking floristikas Piederumi
€3.61 €1.88

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: flocking krāsa: balta,dzeltena,rozā,gaiši oranžs,gaiši zils,gaiši zaļš,tumši rozā izmērs: garums 40cm, lodīšu diametrs 4.5 cm iepakojumā: 1* ziedu imitācijas piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Hot "Baby on Board!" Pop-Up Jahtu Labu Baby Box Dušas Konfekšu Kastes, Dāvanu Iepakojums Šokolādes Kārbas Kāzu Dod Priekšroku Kastes
€3.05

(hot baby on board! pop-up jahtu labu baby box dušas konfekšu kastes, dāvanu iepakojums šokolādes kārbas kāzu dod priekšroku kastes produkta specifikācijas īpašu bērnu ir buru savā dzīvē, un mēs zinām, jūs nevarat gaidīt, lai caurule, kas no kuģa formas jaundzimušo uz klāja! pop-up jahtu labu lodziņā nes okeānu paldies, jūsu bērnu duša viesi! jūras tēmu, baby dušas labu lodziņā)

Izskatās arī
7 Galvas Rudens Mākslīgais Zieds, Peonija, Zīda Kāzu Ziemassvētku Viltus Ziedu Rotājumu Līgava Turot Buķeti Mākslīgās Augu Izvietojums
€6.55 €0.45

(7 galvas rudens mākslīgais zieds, peonija, zīda kāzu ziemassvētku viltus ziedu rotājumu līgava saimniecības pušķi, viltus augu izvietojums stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:zīds+dzelzs krāsa: kā attēlā. izmērs: kā attēlā. lietošana:kāzas, mājas, viesnīcas, vannas istaba, dzīvojamā istaba, biroja apdare piezīme: sakarā ar citu)

Izskatās arī
Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
Pavasarī Un Vasarā Vainags Durvīm Pavasara Vasaras Mākslīgā Hydrangea Vainags 3D Vainags Priekšējo Durvju Pateicības Mājas Dekoru
€28.48 €14.24

(apraksts: šo skaisto pavasara vasaras durvju vainags ir garantēta, lai būtu ideāls papildinājums oficiālas notikuma vai brīvdienu puse.tas ir ideāls apdares ģimenes galdi, baznīcas, kāzām un tempļi.piepildīta ar balto hydrangeas, sarkans hydrangeas, mākslīgā eikaliptu lapas, un citas zaļās lapas.izgatavotas no viskozes ziedi un pp, tas izskatās reālāks un elegants. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Toppers Pāvi Ar Garu Asti Reāli Ziemassvētku Eglīte Karājas Kulons Simulācijas Pāva Spalvu Aksesuāri
€18.02 €10.99

(funkcijas: izgatavots no putu, plastmasas un nekustamā spalvas, materiāls ir reāli un ticami, nekādu kaitējumu jūsu ādu, vai jūsu istabā, jūs varat izmantot ar pārliecību, tik viegli nevarēs izbalināt vai deformēties. mākslīgās pāvi rotājumi ir paredzēti ar balto krāsu, pāvi formas un nekustamā spalvas, katrs ir reāli ar baltu krāsu ir pievilcīgs. apakšā ziemassvētku pāvi ornaments)

Izskatās arī
7pcs Mini Halloween Baloni Karikatūra Bat Spoku Balonu Halloween Rotājumi Bērnu Piepūšamās Rotaļlietas
€4.30 €0.45

(7pcs mini halloween baloni karikatūra bat spoku balonu halloween rotājumi bērnu piepūšamās rotaļlietas)

Izskatās arī
Ramadāna LED Laternu Gaismas Eid Mubarak Led Sveces Gaismas, Augstas kvalitātes Musulmaņu Ramadāna Laterna Karājas Rotājumu DIY Rotājumi
€18.37 €12.86

(specifikācijas: 1. 【ramadāna festivāla laternu] aicina ramadāna svētku dekorēšana laternas, eiropas marokas stils 2. 【spilgta gaisma] aicina mīkstu un spilgtu gaismas 3. 【augstas kvalitātes led gaismas] aicina izmantojot augstas kvalitātes led gaismas avots 4. 【vides aizsardzības un enerģijas taupīšanas] aicina zemu enerģijas patēriņu, vides aizsardzībai un enerģijas taupīšanai 5.)

Izskatās arī
Uguns Bedre Mat Izturīga Grila Mat Aizsargātu Terases Klāja Zālienu Kempingā Auduma Antipirēnu Gavēņa Paklāja Segu, Siltuma Izolācijas Starplika
€17.96 €9.88

(funkcijas: 1. alumīnija uguns bedre paklājiņš: šī ugunsdrošs paklājs var izmantot arī kā siltuma izolācijas vai karstuma vairogs.ar šo mat, jums nav jāuztraucas par uguni nejauši nokrist uz grīdas un izraisot ugunsgrēku.šis paklājiņš ir labs antipirēnu ietekme. 2. modernie materiāli: gavēņa paklājiņš ir izgatavots no antipirēnu un ugunsizturīgo materiālu.vai jūsu virsma ir koksne,)

Izskatās arī
Halovīni Scary Pagalmā Gaismas Garlaicīgs Cilvēks Rokās, Kas Reāli Meklē Ieroču Rotājumi
€12.83 €10.53

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes radošās halloween funny rotājumi ar saules piederumi izkārtojumu apdare viegli uzstādīt, abām rokām, ar apakšdelmiem.gaismas daudzus gadus dara to, šķiet, tā kā, ja kāds vai kaut kas lien ārā no zemes, dzīvs vēlreiz ar otherworldly mirdzumu! gaiši, mirušo miesu izskatu, pēc vajadzības, lai kāds kāpšana)

Izskatās arī
Festivāls Halloween Galvu par Chilkdren Halloween Galvu Headpiece Festivāla Izskatās Regulējams Hermētiskuma Headpiece
€4.79 €2.39

(funkcijas: stāvēt ārā pie halloween puses ar šo halloween galvas stīpa pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku. ideāls halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma. izveidot svētku atmosfēru pie halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas. elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot)

Izskatās arī
80pcs-Niedru Žāvētu Ziedu Pušķi Uzstādīt Pampu Zāle Skandināvijas Dekoratīvās Kāzu Mājas Istabā Ziedu Vienošanās Boho Zemniecisks Dekori
€26.24

(modname=ckeditor 1.skaists mājoklis un kāzu dekori - ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas! 2.80-in-1 iepakojums: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.to var viegli sagriezt dažāda)

Izskatās arī
Ziemassvētku Krēsla Pārsegs Krēslu Pārvalki 25X19 Collu Ziemassvētku Ēdamistabas Krēslu Pārvalki Buffalo Pleds Ziemassvētku Aizsargs Slipcovers
€6.87 €3.78

(iegūstiet savu ēdamistabas krēsli ziemassvētku gatavs ar mūsu slipcovers!izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šie slipcovers nav pilling un bez vilnas, padarot tos nav viegli traipu.mērīšanas pie 25x19inch, šie slipcovers fit visvairāk krēsli.ikviens var sajust prieku un svētību no ziemassvētku ar šo slipcovers - ideāli piemērots vīriešiem, gan sievietēm! specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Halloween Tapsējuma Ragana Rotājumi Spider Rotājumu Halloween Koku Melnās Raganas Spoku Halloween Dekoru Lptp Un Ar Spider
€5.18 €3.63

(iegūt šo spooky halloween ar mūsu ragana dekorācijas!klasiski elementi, piemēram, zirnekļi, raganām, spokiem, un sikspārņi, šie tapsējuma būs izveidot perfektu svētku atmosfēru.izgatavots no ekoloģiski draudzīgiem materiāliem, tās ir arī lieliskas aksesuāri posmā, fotografēšana, un citiem notikumiem.un labāko no visiem, tie ir paredzēti, lai saglabātu vietu! produkta nosaukums: halloween rotājumi produkta)

Izskatās arī