Cena €10.17 €10.93

Pilns apraksts

Cienījamie visiem,

Vienā pasūtījumā ietvert 15 gab baloni.

Baloni ir izgatavoti, lai pārdotas, tās nevar perosnalized.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Ja baloni varētu būt personalizēta?: nē, tas nevar būt personalizēta
  • Cik gabalus par daudz?: 15 gabali
  • Forma Stils: Ovāls
  • Godu: Dzimšanas Dienas Svinības, Puse

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augsnes Sifter Koka Grants Sifter, Komposta Augsnes Ekrāna Sifter Stādus Acs Dārza Instruments, Koka Netīrumiem Sifter Rokas Sijāšanas Augsnes
€35.47 €17.73

(aizzīmju punktiem: 1.vienkāršs un praktisks: dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, lai viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.padara šķirošanas brīze ar šo dārza augsnes sijāšanas sifter. 2.izturīga konstrukcija: sijāšanas dārzu ar augstas kvalitātes koka visapkārt.piederumi ir izgatavoti no izturīga cinkota tērauda stieples un dubultu pārklājumu, lai maksimāli rūsas izturība)

Izskatās arī
1~5GAB Black Jumta Automātiskā Siltumnīcefekta Ventilācijas Nomaiņa Temperatūra, Ventilācijas Jutīga Logu Atvērēju
€5.89 €4.42

(1~5gab black jumta automātiskā siltumnīcefekta ventilācijas nomaiņa temperatūra, ventilācijas jutīga logu atvērēju apraksts: produkta nosaukums: grila dakša materiāls: nerūsējošais tērauds specifikācijas: 18 cm, 24cm, 20cm, 20cm krāsas: balta, melna izmanto: galda pārtikas, grila dakša specifikācijas: 1. augstas kvalitātes materiāla, nerūsējošā)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
Āra Pastiprināta Pretkorozijas Ķīnas Egļu Stādīšanas Pot Ziedu Formas Barelu Karbonizēta Krāsa
€47.20 €18.88

(šeit jūs iepazīstināt ar mūsu āra pastiprināta pretkorozijas ķīnas egļu stādīšanas pot ziedu formas barelu.puķu pods izgatavots no masīvkoka lielas tekstūras, izturīga un stingra.āra displeju, papildina viena otru ar ziediem, kokiem un kokiem, parādot zemniecisks zemniecisks stils.virsmas valde ir gluda, pēc daudziem laikiem veidošana un slīpēšana, tekstūra ir skaidrs, un pret koroziju ir izturīgs, uz)

Izskatās arī
Augsta Spiediena Strūklu Ūdens Pistoli Mazgāšanas Dārza Laistīšanas Šļūtene, Uzgalis, Auto Tīrīšanas Instrumenti, Auto Mazgāšanas Pistoles Auto Mazgāšanas Līdzekli Aptieciņas
€14.09 €6.34

(aprakstīt: -izmērs: 19*18 cm -ūdens pistoli svars: 100g -krāsa: melna -materiāls: gun barrel:abs, smidzināšanas sprausla:alumīnija sakausējuma funkcijas: -jūs varat tīrīt savu auto, noskalo, pagalmā grīdas, pelde mājdzīvnieki, un tīru baseini. -materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes abs un alumīnija sakausējuma, anti-novecošanās, anti-rūsas, nodiluma)

Izskatās arī
Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Deserts Caurspīdīgas Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas Dienas Kāzu Kūka Glabāšanas Pakete 18 Collu Bilayer 3 Slāņi Kūka Iepakojuma Kaste
€43.33 €30.33

(komplekts kūku kastes=caurspīdīga kaste+papīra kasete+vāks padomi:iepakojuma kaste nesatur lentes caurspīdīgā kārba ir divslāņu pārklāts ar plēvi.lūdzu, izņemiet filmu, ja to izmanto par precēm: 1.mēs esam rūpnīcas tiešā pārdošana, sola augstu kvalitāti un labu cenu. 2.preces, kas tiek veikti natūrā, pateicoties gaismu, parādīt dažādus, var būt nedaudz off)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
Pērļu Kokvilnas Ziemassvētku Zelta, Rozā Priekšgala Ziemassvētku Eglīte Apdares Kulons Skatuves Logu Shopping Mall Viesnīcas Mājas Dekoru
€7.33 €2.93

(pērļu kokvilnas ziemassvētku zelta, rozā priekšgala ziemassvētku eglīte apdares kulons skatuves logu shopping mall viesnīcas mājas dekoru produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 45 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras)

Izskatās arī
Mākslīgās Ziemassvētku Vainags Rudenī Ražas Vainagi Durvīm Lapu Vītnes Zemnieku Kārtu, Sienas Karājās Zemnieku Shopwindow Aksesuāri
€33.39 €16.69

(pārdošanas punktiem: 1.rudens saistīti pattens: prieks siltā krāsu palete, un ideālu tekstūru un stilā, ar mūsu krist vainags.adorned ar dinamiskas ķirbju, kļavu lapu un ogu čemuru, šis vainags ir ideāls, lai uzlabot skaistumu jūsu durvīm apdare. 2.uzkrītošā apdare: vai karājās pie durvīm vai dārzā, šoruden vainags būs ļoti pamanāms ar savu ideāls izmērs 35cm diametrā un tās dinamiskas)

Izskatās arī
Halovīni Scary Pagalmā Gaismas Garlaicīgs Cilvēks Rokās, Kas Reāli Meklē Ieroču Rotājumi
€12.83 €10.53

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes radošās halloween funny rotājumi ar saules piederumi izkārtojumu apdare viegli uzstādīt, abām rokām, ar apakšdelmiem.gaismas daudzus gadus dara to, šķiet, tā kā, ja kāds vai kaut kas lien ārā no zemes, dzīvs vēlreiz ar otherworldly mirdzumu! gaiši, mirušo miesu izskatu, pēc vajadzības, lai kāds kāpšana)

Izskatās arī
36Pcs Mākslīgie Augi Vīnogulāju Nepatiesu Ziedi Efeja Karājas Vainags Kāzu Puse, Mājas Bārs, Dārza Sienas Decoratio
€30.99 €20.14

(1.šīs mākslīgās karājas lapas ir ar auduma lapām un plastmasas filiāle, apkope un izturīgs, pievienot bagātu un elegantu izskatu jebkurā dekoru. 2.attēloti sulīgs zaļā krāsošana un dāsna lapas, šo mākslīgo ivy ir ideāls izplatīšanās uzmundrināt ar savu dekoru, neaizņemot galda telpu. 3.pakārt to uz virtuvi, kabinets, sienu dekors, spoguļi, guļamistabas, viesistabas, žogi, iežogojumi,)

Izskatās arī
Radošā Animācijas Filmu Podos Puķu Pods Sveķu Amatniecības Darbvirsmas Dekoratīvi Apdares Sulīgs Puķu Pods (Nav Iekļauti Augi)
€7.04 €4.93

(funkcijas: puķu pods, nesatur sulīgs augiem vai dekoratīvās figūriņas. ideāls par izrādīto dzīviem augiem, piemēram, sukulentu un kaktusu. nelielu caurumu apakšā ļauj ūdens plūsmu caur augsni, lai jūsu augs paliek veseli. specifikācijas: veids: puķu pods materiāls: sveķi stils: karikatūra izmērs: a:15*9cm), b): 14*12.5 cm,c:13*13cm,d:13.5*13cm, izmantot)

Izskatās arī
15Pcs Putu Konusi Roku darbs Kūka Topper Putu Koku Čiekuri, Rotājumi Klasē
€6.80 €3.74

(apraksts: 【produktu daudzuma] aicina: tur ir 15 gabali, baltā putu konusi iepakojumā, kas ir pietiekami, lai jūs varētu pieteikties tie ir tukši uz virsmas, kas nav marķēta vai štancētus, un liels, lai jūsu diy projektus un amatniecības pieņemšanas. 【perfekts izmērs] aicina: šīs ir 3 dažāda izmēra (14cm/5.51 collu, 23cm/9.06. p collu, 25cm/9.84 collu), pietiekami, lai nodrošinātu labus apstākļus,)

Izskatās arī
8pcs Tropu Džungļu Safari Dzīvnieku Šūnveida Centrālais 1. Savvaļas Vienu Jaundzimušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības Galda Rotājumu Stends Aksesuāri
€31.19 €10.92

(izmērs: kā attēlā iepakojums: opp maisā materiāls: papīrs pielietojums: remontdarbos dzimšanas dienā/baby duša/savvaļas viena puse piezīme: daļēja displejs un šaušanas gaismas ir atšķirīgs, produkts neizbēgami ir dažas hromatiskās aberācijas, ar kādu virsroku! kā lietot: step1, noplēst uzlīmi, šūnveida bumbu. 2. solis, stick šūnveida)

Izskatās arī
200pcs Ziemassvētku Balle Cepuri Apdare Bumbu Plaukts Bumbu Cepuru Veidošanas Rīki Putu Bumbu Cepuru Radošā Bumbu, Piederumi Bumbu Kulons Cepure
€7.31 €3.65

(apraksts ziemassvētku balle uzmavas montāža apdare, izgatavots no plastmasas materiāla, ļoti viegls un izgatavots bumbu piekārtiem rotājumi, kas izskatās ļoti skaisti, kad karājās.tie ir viens no labākajiem apdares pieņemšanas komplektu par pusi. funkcijas - krāsa: caurspīdīga - materiāls: plastmasa - izmērs: aptuveni 0.80x0.80x1.80cm/0.31x0.31x0.71in - piemērots)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Yulan Magnolijas Denudata Dārza Mākslīgie Augi Apdare Spilgti Pušķi Mākslīgā Skaistu Ziedu
€10.76 €6.89

(mākslīgo ziedu yulan magnolijas denudata dārza mākslīgie augi apdare spilgti pušķi mākslīgā skaistu ziedu apraksts: 100% pavisam jaunu un kvalitāti. var izmantot, lai izdaiļot jūsu pašu vāzi. mākslīgo ziedu, spilgts, izskatās kā īstas. simulācijas dizains, nav toksisks, bez garšas, ainavu nepieciešams. ideāli dekorēšanai personas pagalmā, iepirkšanās centrs,)

Izskatās arī