Cena €9.25 €24.99

Pilns apraksts

Apraksts

Jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!Šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.Ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu.

Funkcijas

-Krāsa:Balta

-Materiāls:zīda ziedu

-Izmērs:27.00X24.00X24.00cm/10.61X9.43X9.43in

- Romantiskas mākslīgo ziedu pušķi, reāli un spilgts, nodrošinās siltu un laimīgu atmosfēru, lai kāzas.

- Ar izsmalcinātu meistarība, mazās rokas pušķi nes pilnu svētības.Tas ir jūsu kāzu labs partneris.

- Mākslīgo ziedu pušķi var saglabāt skaistus uz ilgu laiku, un nav nepieciešams, lai būtu dzirdina vai rūpēties par.

- Šī kāzu pušķis ir piemērots līgavas pušķi, līgavas pušķi, kāzu, banketu, baznīcas, studijas un vairāk.

- Tas arī var būt liels mājas dekoru, to var novietot dzīvojamā istaba, guļamistaba, ēdamistaba un citas vietas, lai rotā.

1 x Kāzu Pušķi

Specifikācijas

  • Feature10: Kāzu Svinības Apdare
  • feature1: Mākslīgā Līgavas Pušķis
  • feature3: Mākslīgo Ziedu Līgavas Pušķis
  • Feature6: Mākslīgo Ziedu Pušķi, Ziedi
  • feature5: līgava, līgavas pušķi
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Godu: Puse
  • Feature8: pludmales kāzu pušķi
  • feature4: romantisku kāzu pušķis
  • Feature7: Tossing Zemniecisks Pušķis
  • Feature9: ziedi, pušķi
  • feature2: Mākslīgo Ziedu Pušķi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature11: Mākslīgie Ziedi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

13Pcs Dzimšanas dienas Balonus Macaron Skaits, Folija Baloni 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi Baloni daudz laimes Dzimšanas dienā gaisa Balonu
€6.63 €2.72

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.zinot, jaunajām kolekcijām,veikalā veicināšana 3.uzvarētāju bezmaksas produktus vai liels kuponus un citas priekšrocības, kas iepriekš daudzums: 13pcs/komplekts krāsa: kā rādīt lateksa balonu: 10inch vainagu balonu: 30 cm numuru balonu: 32inch paketē iekļauts: 1 gab. * skaits balons + 1 gab.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Atkārtoti Ziemassvētku Putu Sniegpārslas Apdare Bell Waterdrop Bumbu Formas Ziemsvētki Koks Karājas Ornaments
€3.90 €1.56

(ziemassvētku rotājumi atkārtoti ziemassvētku putu sniegpārslas apdare bell waterdrop bumbu formas ziemsvētki koks karājas ornaments apraksts: izsmalcinātas un spilgtas ziemassvētku rotājumu komplektu. universāls dizains ļauj viegli kombinēt ar citām svētku objektus. piemērotas dekorēšanai logi, durvis, ziemassvētku eglītes, un vairāk. komplektā ietilpst 4 dažādas formas:)

Izskatās arī
20/50/200 Gabalu lācītis Rozes 3cm Putu Kāzu Dekoratīvās Ziemassvētku Dekori Mājas "dari pats" Dāvanas Kastē Mākslīgie Ziedi
€4.26 €2.90

(konfekšu kaste dekoratīvu ziedu putas rožu mazo ziedu galvas pe mazo ziedu mazo ziedu bumbu, bērnu vainags matadatu putu ziedu nosaukums: putu rožu vadītājs specifikācijas; ziedu diametrs ir aptuveni 3,5 cm, nav torus un ne pole krāsa: daudzkrāsains [fotografēts ar krāsu izvēle])

Izskatās arī
120Pcs Kokteilis Cērtes Uguņošanas zobu bakstāmos Kūka Rotājumi Dzirksti Vizulis Cupcake Toppers Puse Cērtes par Brīvdienu Puse dod priekšroku
€29.01 €5.85

(lielu daudzumu: paketē ietilpst 120 gabali uguņošanas vizulis cērtes,kas pieejama sešās dažādās krāsās pietiekamā daudzumā un dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām par kūka rotājumi drošas un uzticamas: kūka cērtes ir izgatavoti no koka nūjas un alumīnija folijas papīra, droši un uzticami, lai rotā kūkas un nekaitē jūsu veselībai, lai jūs varētu justies atbrīvots, lai tos izmantot unikāli)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
Dzīvnieku Siluetu Dārza Staba Dzīvnieku Dārzu Mākslas Āra Zālienu Statuja Pagalmā Dekoru Mākslas Zālienu Āra Mājas Dekoru Dzīvnieku Siluetu
€25.90 €12.94

(aprakstīt: 1. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, bieza, cieta, izturīga un ūdensdroša 2. pingvīns dārza logo rotā savu skaisto dārzu, rada spēcīgu atmosfēru 3. glabājiet maziem dzīvniekiem prom no jūsu pagalmā un dārzā, un neļaut bojāt jūsu zālienu ar šo metāla pingvīns statuja 4. izsmalcinātu dobi modelis dizains, dzīva un spilgts izmērs: 36*15*0.8 cm materiāls:)

Izskatās arī
Augstspiediena Ūdens Strūkla Lielgabals Visas Metāla Apšuvuma, Dārza Šļūtenes, Caurules Zāliena Regulējams Režīmā Smidzināšanas Dārza Apūdeņošanas Auto Mazgāšana
€10.84 €5.96

(apraksts: šis postenis ir arī izgatavoti no premium materiāls izturīgs un praktisks lietošanā. 15m klāstu, spēcīgāku ūdens spiediens un 8mm izeju, viegli nomazgāt netīrumus un putekļus prom.tas ir lielisks palīgs, tīrīšanas automašīnas, sienas, logus, paklājus un laistīt dārzu un zālienu. funkcijas - krāsa: sudraba - materiāls: vara - 15m robežās, spēcīgāku)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs 2023 DIY Rokassprādzes, Rotaslietas Pieņemšanas Komplekts 24 Dienas Atpakaļskaitīšanas Sieviešu Modes Rotaslietas Pārsteigumu Dāvanas Meitenēm
€27.85 €13.93

(aizzīmju punktiem: 1.vairāki piederumi: ļaujiet jūsu radošumu attīstīties ar mūsu diy ziemassvētku aproču komplekts.nāk ar 12 kuloni, 3 aproces, 16 krāsainas krelles, un dažādi aksesuāri, samaisa un saskaņot, lai kuģis unikālo un jautru dizainu. 2.uzkrītošā dizains: šis diy ziemassvētku aproču komplekts iezīmes, klasiskās ziemassvētku elementiem, tādiem kā ziemassvētku eglīte, sniegavīrs,)

Izskatās arī
Putekļu Sūcējs Vadītājs Trīsstūrveida Baseins Galvu Ar Sānu Birsti Uzgaļa Brush Cleaner Baseins, Uzkopšanas Piederumi
€37.64 €27.10

(putekļu sūcējs vadītājs trīsstūrveida baseins galvu ar sānu birsti uzgaļa brush cleaner baseins, uzkopšanas piederumi [materiāls]: izgatavoti no īpašas plastmasas materiāla svars tiek palielināts, lai nodrošinātu, ka tīrīšanas galvas var pilnīgi izlietne uz leju tīrīšanai.svērto viegli zemūdens manevrēšanas spēju.piemērots peldbaseini, sauna ar baseinu, akvāriji, ūdens parku, karsto avotu)

Izskatās arī
Karājas Putnu Uz Stieples Augstas Iekrāso Suncatcher Logu, Paneļu Mājas Istabas Interjeru
€6.81 €5.45

(karājas putnu uz stieples augstas iekrāso suncatcher logu, paneļu mājas istabas interjeru 1. komplekts vitrāžas robin putni ir konkursa objektu dekori jūsu mājās.paskatieties kā viņi skatās viens uz otru ar mīlestību.tātad, šo ārkārtīgi skaisto suncatchers dos jums šī nozīmīgā funkcija nākamajā gadā. 2. jauki: šīs putnu apdare ir ļoti gudrs.papildus tiek izmantota kā krāsains apdare uz windows,)

Izskatās arī
32 Gabaliņi, Eļļas Absorbējošiem Putu Sūklis, lai džakuzi, Baseins un Spa (Bruņurupucis)
€15.07 €10.25

(lielu daudzumu: komplektā ietilpst 32 iepakojumi bruņurupucis krēmveida balto eļļu absorbējošas sūkļi, bruņurupuča formas dizainu, unikālu un labi absorbējoša, liela daudzuma, lieliska virtuve, baseins utt.vienkāršs dizains piedāvā unikālu un viegli veids, kā tīrīt un uzturēt savu baseinu apgabalā un citās jomās laba efektivitāte: naftas uzsūcošs sūklis palīdz novērst scums, ka formas baseini, karstā)

Izskatās arī
Mākslīgo Zaļo Augu Buķeti Plastmasas Viltus Ziedi Melleņu Eikaliptu Simulācijas Augu Kāzu Ziemassvētku Mājas Dekoru
€2.19 €1.54

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un pirmā kvalitāti. izgatavoti no labas kvalitātes materiāla, izsmalcinātu, skaistu, izturīga un praktiska. atšķirībā no reālās augi, jums nebūs jāuztraucas par to, laistīšanas vai atzarošanas - vienkārši parādīt tos jūsu mīļākie vāze vai krūzi un baudīt to skaistumu, lai gados. sakarā:piemērots vāzes, mājas, virtuves, un puse rotājumi.festivāla)

Izskatās arī
Pērļu Kokvilnas Ziemassvētku Zelta, Rozā Priekšgala Ziemassvētku Eglīte Apdares Kulons Skatuves Logu Shopping Mall Viesnīcas Mājas Dekoru
€7.33 €2.93

(pērļu kokvilnas ziemassvētku zelta, rozā priekšgala ziemassvētku eglīte apdares kulons skatuves logu shopping mall viesnīcas mājas dekoru produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 45 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras)

Izskatās arī
Radošas Koka Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kulons 2023 Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi Mājās 2024 Jaunā Gada Dāvanu Navidad M3Y7
€2.58 €1.42

(aprakstīt: materiāls: koks izmērs: 9.5*8 cm/3.7*3.14 collas, krāsa: koks krāsa 1. jēgpilnu un silta dāvana: draugs, piemēram, krūšturis slāņveida ornaments ir unikāla un pārdomāto dāvanu, kas pauž savu atzinību par jūsu labāko draugu. tas rada ziņa par draudzību un atbalstu, padarot to jēgpilnu piemiņai. 1. augstas kvalitātes materiāls: šī apdare ir veidota)

Izskatās arī
6Pieces Baseins, Filtrs Putu Sūklis Kasetnes Nomaiņas Atkārtoti Ilgstošu Mazgājams Tipa V1 Nomaiņa
€19.17 €11.89

(6pieces baseins, filtrs putu sūklis kasetnes nomaiņas atkārtoti ilgstošu mazgājams tipa v1 nomaiņa mainot papīra filtra kasetne ir daļa no jūsu ikdienas apkopi jūsu baseins un regulāra nomaiņa kasetnes var izrādīties dārgs.šie mazgājams un atkārtoti putu filtriem, kas samazinās jūsu izmaksas. ar intial izmaksas šīs kasetnes ir nedaudz vairāk par papīra kasetne vēl pārdzīvos kārtridžs ar garu)

Izskatās arī
Aizrautīgs Rūķu Ziemassvētku Sniegavīrs Lelle Audumu Rotājumu Navidad Natal Dāvana Lelle par Priecīgus Ziemassvētkus Decora Santa Claus, Sniegavīrs Lelle
€4.31 €2.85

(aizrautīgs rūķu ziemassvētku sniegavīrs lelle audumu rotājumu navidad natal dāvana lelle par priecīgus ziemassvētkus decora santa claus, sniegavīrs lelle 35 piegāde bez baterijām!!!!! produkta nosaukums: santa sniegavīrs materiāls: audums iepakojumā: 1gb piezīme: 1. sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, ir nelielas novirzes, lūdzu, saprotiet! 2. sakarā)

Izskatās arī
Ugunsdzēsēja Tēma Alumīnija Filmu Balona, Liesmas Formu, Dzimšanas dienas svinības, Zēna Labā
€3.19 €2.56

(materiāls:alumīnija pārklājumu izmērs:52*70cm daudzums:1gab.)

Izskatās arī
24cm DIY Baltu Zīda Roku Fani ar Rokturi Studentu Bērniem Puses Glezniecības Tēlotājas Mākslas Programmas Ķīnas Pils Kārta Ventilators dāvanas
€6.00

(izmērs:24 cm 21cm krāsa:diy puses lakots balts materiāls:koks un vērptas zīda lietošana :vasaras kārtā ar roku ventilatoru tukšu diy rakstot balta zīda apgleznošana fani, kāzu svinības, liecina dāvanu pusei par labu gadījumā piegādes)

Izskatās arī
Papīra Roku Zīmētu Ziedu, Konfekšu Kaste Modes Spēcīgu Lielu Jaudu Biedrs Dāvanu Kastē Mini Kāzu Konfekšu Kaste
€0.98 €0.66

(produkta nosaukums: dāvanu kaste stāvoklis:100%pavisam jaunu krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: pārklāts papīrs kastes izmērs:10x6.5x6cm paketē iekļauts: 1pc dāvanu kastē piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Ragana Statuja Halloween Dekoru Sveķu Murgs Ragana Statuetes Dekoru Rāpojošs Halovīni Ragana Rotājumu Haunted Mājas, Dārza Dekori
€27.82 €13.91

(uzlabot dīvainā atmosfēra no jūsu dārzs ar mūsu murgs ragana statuja!tās unikālas formas dizaina un biedējošu rotājumi padara to standout dārzu dekorēšana.izgatavots no atkārtoti materiālu, tas nesāpēs jūsu rokās. produkts: halovīni ragana statuja materiāls: sveķi izmērs: 16*8cm/6.29*3.14 gadā svars: 250g saraksts: murgs ragana statuja*1 skatīt vairāk)

Izskatās arī