Cena €3.14 €6.41

Pilns apraksts

Apraksts

7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )

Funkcijas

7pcs Ziemassvētku Mirdzums Ziedi Dekoratīvas Mākslīgās Ziemassvētku Vainags Ziedi| Šajās Ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no PE ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |Tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu, padarīt to vairāk burvīgs un uzkrītošā, var kalpot jums uz ilgu laiku.|eglīšu rotājumi|7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglītes Rotājumu

- Materiāls: PE/

- Izmērs: 13.00X13.00X2.50cm// 5.11X5.11X0.98in/

DIY Dekori, Ziedu

Ziemassvētku Zieds

Ziemassvētku Piederumi

Ziemassvētku Dekori, Ziedu

Ziedu Dekori

Paketi, Ieskaitot

7 x Ziedu Dekori

Specifikācijas

  • Feature10: Ziemassvētku Eglīte Ziedu
  • feature1: Poinsettia Ziedi
  • feature3: poinsettia ziedu cērtes
  • Feature6: ziemassvētki ziedu vītnes
  • feature5: ziemassvētku vainags ziedu
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Godu: Puse
  • Feature8: reāli ziedi ziemassvētkiem
  • feature4: zelta Poinsettia
  • Feature7: Poinsettia
  • Feature9: Poinsettia
  • feature2: ziemassvētku mākslīgo ziedu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature11: Ziemassvētki Ziedu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
Hot "Baby on Board!" Pop-Up Jahtu Labu Baby Box Dušas Konfekšu Kastes, Dāvanu Iepakojums Šokolādes Kārbas Kāzu Dod Priekšroku Kastes
€3.05

(hot baby on board! pop-up jahtu labu baby box dušas konfekšu kastes, dāvanu iepakojums šokolādes kārbas kāzu dod priekšroku kastes produkta specifikācijas īpašu bērnu ir buru savā dzīvē, un mēs zinām, jūs nevarat gaidīt, lai caurule, kas no kuģa formas jaundzimušo uz klāja! pop-up jahtu labu lodziņā nes okeānu paldies, jūsu bērnu duša viesi! jūras tēmu, baby dušas labu lodziņā)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Podu Sejas Puķu Pods Dekoratīvā Vāze Sulīgs Pot Plaukts Dārzu Iekštelpu Āra Desktop Mājas Apdare
€16.66 €9.16

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 15.5cmx12cmx22cm/6.10inchx4.72inchx8.66inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
7pcs Mini Halloween Baloni Karikatūra Bat Spoku Balonu Halloween Rotājumi Bērnu Piepūšamās Rotaļlietas
€4.30 €0.45

(7pcs mini halloween baloni karikatūra bat spoku balonu halloween rotājumi bērnu piepūšamās rotaļlietas)

Izskatās arī
Uguns Bedre Mat Izturīga Grila Mat Aizsargātu Terases Klāja Zālienu Kempingā Auduma Antipirēnu Gavēņa Paklāja Segu, Siltuma Izolācijas Starplika
€17.96 €9.88

(funkcijas: 1. alumīnija uguns bedre paklājiņš: šī ugunsdrošs paklājs var izmantot arī kā siltuma izolācijas vai karstuma vairogs.ar šo mat, jums nav jāuztraucas par uguni nejauši nokrist uz grīdas un izraisot ugunsgrēku.šis paklājiņš ir labs antipirēnu ietekme. 2. modernie materiāli: gavēņa paklājiņš ir izgatavots no antipirēnu un ugunsizturīgo materiālu.vai jūsu virsma ir koksne,)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Gnome Iedegties Ziemassvētku Rūķis Bunny Ausis Un Ziedu Cepuri Elf Ziemeļvalstu Plīša Santa Lelli Dekoru Rotājumi Mājās
€17.23 €8.61

(aizzīmju punktiem: lieldienu dizainu s: šīs lieldienu zaķis gnome dizainu iekļaut klasiskās lieldienu elementus un ir lielisks papildinājums jūsu mīļākie lieldienu rotājumi. gnome elf pavadīs jūs uz ziemassvētkiem. labā nozīmē: iedegties gnome nozīmē labu veiksmi un laimi folklorā.tie aizsargā cilvēkus no ļauna un nelaimi.pievieno savu mājas dekoru naktī. augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Žogu Finial 170mm Solderable Lauku Sētas Norādīja Formas Finial Piegāde
€9.28 €5.11

(apraksts šis žogs finial ir cieta un izturīga, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas dzelzs materiāla, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība, nodrošina praktiskumu.šis žogs apdare padarīs remonts un fix vieglāk un gludāk. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:čuguns -izmērs:17.00x9.00x0.50cm/6.68x3.54x0.20in -)

Izskatās arī
20PCS 14.5 Cm Spīguļi, Mākslīgās Ziemassvētku Ziedi Priecīgus Ziemassvētkus Koka Apdare Laimīgu Jauno Gadu, Ziemassvētku Rotājumi
€13.82 €5.39

(20pcs 14.5 cm spīguļi, mākslīgās ziemassvētku ziedi priecīgus ziemassvētkus koka apdare laimīgu jauno gadu, ziemassvētku rotājumi [multi-stilu, ziemassvētku rotājumi] mākslīgā poinsettia ziemassvētku ziedi ir aprīkoti ar daudzpakāpju dizainu, kas ir viegla un to var apcērp uz koku zariem, saģērbties vītnes, pilnīgi mezgloti dāvanas, pakārt ap kamīnu vai aizsargāt tos, lai ziemassvētku vakars)

Izskatās arī
Radošā Animācijas Filmu Podos Puķu Pods Sveķu Amatniecības Darbvirsmas Dekoratīvi Apdares Sulīgs Puķu Pods (Nav Iekļauti Augi)
€7.04 €4.93

(funkcijas: puķu pods, nesatur sulīgs augiem vai dekoratīvās figūriņas. ideāls par izrādīto dzīviem augiem, piemēram, sukulentu un kaktusu. nelielu caurumu apakšā ļauj ūdens plūsmu caur augsni, lai jūsu augs paliek veseli. specifikācijas: veids: puķu pods materiāls: sveķi stils: karikatūra izmērs: a:15*9cm), b): 14*12.5 cm,c:13*13cm,d:13.5*13cm, izmantot)

Izskatās arī
6pcs Laimīgs Hanukkah Brilles Hanukkah Brilles Rāmis Hanukkah Dekoratīvās Briļļu Apdare Hanukkah Puse Glāzes
€8.62 €4.74

(designed ar hanukkah elementus, šīs brilles ir perfektas, foto aksesuārus, var padarīt puse atmosfēru spēcīgāka.hanukkah tēmu dizains ar izsmalcinātu detaļu padara to radošo un smieklīgi.tos var izmantot pats vai nosūtīts uz jūsu ģimenes locekļiem vai draugiem. - materiāls: filca, plastmasas - izmērs: 16.50x14.00x13.00cm/6.48x5.50x5.11in - delikāts brilles aksesuāri padarīs par hanukkah)

Izskatās arī
15Pcs Putu Konusi Roku darbs Kūka Topper Putu Koku Čiekuri, Rotājumi Klasē
€6.80 €3.74

(apraksts: 【produktu daudzuma] aicina: tur ir 15 gabali, baltā putu konusi iepakojumā, kas ir pietiekami, lai jūs varētu pieteikties tie ir tukši uz virsmas, kas nav marķēta vai štancētus, un liels, lai jūsu diy projektus un amatniecības pieņemšanas. 【perfekts izmērs] aicina: šīs ir 3 dažāda izmēra (14cm/5.51 collu, 23cm/9.06. p collu, 25cm/9.84 collu), pietiekami, lai nodrošinātu labus apstākļus,)

Izskatās arī
35CM Ziemassvētku Riekstkodis Leļļu Piparkūkas Cilvēks, Koka Lelli Santa Figūriņas Ziemassvētku Rotājumi Rotājumi, Skulptūras Dekori Amatniecības
€25.82 €16.26

(funkcijas: nutcrackers, pārstāvji bagāti vācu vēsturi un kultūru.spēcīga pasaku krāsu arī uzvarēja meitenēm tas patīk.jo leģenda,riekstkodis ir varat dot enerģiju miracleand laimīgo patrons, tie tukša zobiem saskaroties ar ļaunumu, lai aizsargātu mieru jūsu ģimenei. - izgatavoti no premium materiāls, izturīgs ilgtermiņa lietošanai.nav viegli sapūst ar augsto tehnoloģiju ražošanas procesā. -)

Izskatās arī
pasūtījuma Līgava Cilts savvaļas kāzas, Vecmeitu Paģiras atgūšanas Izdzīvošanas komplekts par labu Muslīnu maisiņi līgavas duša puse goodie somas
€42.64 €34.11

(spilvenu izmēri: s:4 x 6 m:5 x 7 l: 6 x 8 xl:8 x 12 {lietas, kas piezīmi,} >>labumi redzams nav iekļautas, bet ir tikai izlases, kas būs piemērots.trūkst ideju?tylenol/advil, kaltuves, gumija, eyedrops, tums, bandaids, matu saites, kosmētikas salvetes, utt. >>mūsu pasūtījuma daudzums saraksts ļauj jums izvēlēties precīzu summu, kas jums nepieciešams.lūdzu,)

Izskatās arī
24cm DIY Baltu Zīda Roku Fani ar Rokturi Studentu Bērniem Puses Glezniecības Tēlotājas Mākslas Programmas Ķīnas Pils Kārta Ventilators dāvanas
€6.00

(izmērs:24 cm 21cm krāsa:diy puses lakots balts materiāls:koks un vērptas zīda lietošana :vasaras kārtā ar roku ventilatoru tukšu diy rakstot balta zīda apgleznošana fani, kāzu svinības, liecina dāvanu pusei par labu gadījumā piegādes)

Izskatās arī
2PC Medību Balodis Skandāla Aizsargāt Dārza Baložu Mānekļi Bionisko Dzīvnieku Ēsmu Āra Mānekļi Putnu Medību Piederumu
€14.33 €10.18

(1.simulācijas balodis ar degvielas iesmidzināšanas process, lai padarītu to izskatās dzīvs.tāpat kā reālā balodis. 2.tas ir izgatavots no putu xpe materiāls ir pilnīga,absolūta vides aizsardzību. 3.tā ir ļoti viegla,to ir viegli iepakot un nēsāt,ietaupīt vietu. 4.tā ir jūsu labākā izvēle dārza medības. 6.to var izmantot ūdens un zāle,un to var izmantot arī medībām un)

Izskatās arī
Dārza Zaļo Augu Piekārtiem Grozu Kokvilnas Virves Pakaramais Puķu Pods Roku Darbs Macrame Pot Kabatas Sienas Boho Pagalmā, Mājas Dekoru
€11.35 €0.45

(izcelt apraksts: 1.[roku darbs un kvalitātes kokvilnas virves materiāls] mūsu macrame augu pakaramais ir izgatavots no 100% dabīgas kokvilnas virve, izturība, ar dobu mežģīņu kokvilnas koka krelles, izsmalcinātu un skaistu, ķīmisko bezmaksas. 2.[dekoratīvās] tas karājas augu pot turētājs parāda jūsu augiem skaistā un dabiskā veidā, tā funkcijas bohe stilu, kas var bagātināt jūsu mājas)

Izskatās arī
Bezvadu Prelit Kāpnes, Ziemassvētku , Ziemassvētku Vainagus, par Durvīm, Piekārtiem Rotājumi, Iekštelpu Āra Sarkana
€24.34 €17.28

([materiāli] vainags tiek izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, exquisitely izstrādāts durvju gredzeni, kas izgatavoti no auduma un plastmasas .ziemassvētku dekori vainags ir skaists, un kas nav viegli izbalināt, jūs varat atkārtoti izmantot to gada ziemassvētkiem.var likt jebkur, iekštelpu vai pārklāti āra lietošanai.tas ir patiešām skaisti, ka var izveidot svētku atmosfēru jūsu mājās. [kvēlojošs)

Izskatās arī
Japāņu Dzērienu Barelu Laternu Suši Restorānu Izakaya Bārs, Krogs, Kafijas, Vīna Dekoru Rotājumi Japāņu Stila Piekārtiem Lukturi
€36.96 €28.09

(specifikācijas: materiāls: papīrs produkta izmērs:aptuveni 20*35cm/30*45cm -perfekta apdare, lai pievienotu vairāk siltuma un miera atmosfēru uz festivālu. -tas ir japāņu laternu kulons ar unikālu stilu, skaisti un praktiski. -šis japāņu stila laternas var izveidot spēcīgu svētku un pusdienu atmosfēru. -japāņu stila karājas papīra laternas ir ideāls dekorēšanai)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dinozaurs Miniatūrā Sveķu Radošo Dekoratīvās Sveķu Rotājumu Izturīgs Dārza Miniatūras Desktop Mājas Dekori Aksesuāri
€16.25 €8.13

(aizzīmju punktiem: 1. ziemassvētku šarmu: dot brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājas ar ziemassvētku dinozaurs miniatūrā.šo gudrs dekoru ar dinozauru ģērbušies kā santa noteikti būs pievienot siltumu un šarmu, lai jūsu telpas. 2. atšķirīgu ziemassvētku papildus: celt brīvdienu garastāvoklis ar santa hat un dāvanu rokā, šis mini dinozauru izstrādāts no augstas kvalitātes sveķu lepojas)

Izskatās arī