Tagi: papīra laternām

Cena €15.91 €22.73

Pilns apraksts

20 Gab Multicolor Papīra Laternas, Dekoratīvās Asorti Izmērs 6"8"10"12" Apaļā Papīra Bumbu lietošanai Mājās Kāzu Personām un Notikumiem Dekori

Vairākas Krāsas & Izmēri: Puarmeid Ķīniešu papīra laternas iestatīt satura nāk ar 8 košas krāsas , lieluma ietver 12 collu 4gab,10 collu 4gab ,8 collu 5gab un 6 collu 7pcs, katra izmēra ietver 2 krāsas.Šie krāsains papīra laternas, kas sniedz jums plašu pieredzi dažādu tēmu kāzām un svinībām.

Fantastisks Apdare: Piekārtiem uz sienas, koka, griestu, sadarbojās ar citām lentes, papīra ziedi, baloni un citi rotājumi, tas der veidu tēma puses Ķīniešu stilā vai spāņu stils, retro vai arī modernus.

Tā ir lieliska dekorēšanas par Halloween, Ziemassvētku, valentīndienas, Karnevāls, pasūtījuma puses, kāzas, dzimšanas dienas, bērnu dušas, festivālos, svētkos, mājās, rotājumi vai, utt.

Specifikācijas

  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos, Kristību & Kristības, Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Mājā Pārvietojas, Pateicība, Puse, Ziemassvētku, Valentīna Diena, Kāzas, Lieldienas, Jaunais Gads, Izlaidums, Jubilejas, Mātes Diena, Kāzu Dekors Dzimšanas Dienas Svinības
  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Laternu tips: Piekārtiem Lukturi
  • Reizi 2: Āra Iekštelpu Apdares
  • Laternu Formu: Kārta
  • Krāsa: Debess zils, Zila, Gaiši zils
  • Materiāls: Papīrs
  • Modeļa Numurs: PL-BL20
  • Iestatīt Tipu:
  • Zīmola Nosaukums: JOYUSPARTY
  • Izmērs: 12-inch 10-inch 8-inch 6Inch
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

60pcs 3,5 cm, Paldies Uzlīmes Mazās Uzņēmējdarbības Līmi, Uzlīmes Apaļas Uzlīmes Biznesa Giveaways Puse
€3.11 €2.14

(60pcs 3,5 cm, paldies uzlīmes mazās uzņēmējdarbības līmi, uzlīmes apaļas uzlīmes biznesa giveaways puse atsauksmes: 1. lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (objektu, kā aprakstīts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi)

Izskatās arī
Chicinlife 1Set Zelta Priecīgus Ziemassvētkus Banner Ziemassvētki Partijas Karogi Mājās Ziemassvētku Sienas Karājas Stērste Vainags Jaunā Gada Priekšvakarā Piederumi
€3.60 €2.59

(produkta apraksts: daudzums:1set materiāls:papīrs krāsa:zelta,sarkana,sudraba,lai izvēlētos attēlu kā piezīme: 1. jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.es ceru, ka jūs varat saprast.kuģniecības)

Izskatās arī
10 Gabals Karājas Lidot Slazds Flytrap Būris Neto Āra Dārza Karājas Mušķērājs Viegli Noņemt
€36.21 €23.53

(10 gabals karājas lidot slazds flytrap būris neto āra dārza karājas mušķērājs viegli noņemt kaitēkļu tips: lido modeļa numurs: hanging fly ķērējs stils: āķis stils izmērs: 24 x 33cm materiāls: plastmasa + marle krāsa: zaļa iepakojuma saturs: 10 x lidot slazds būris tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
1gb Rozā Bumbu Formas Plastmasas Konfekšu Kastes Iepakošana Dāvanu DIY Eglīšu Rotājumi Kulons Kāzu Dekorēšana Dāvanu Kastes, Somas
€1.31 €0.69

(specifikācija: nosaukums:plastmasas bumba materiāls:plastmasa izmērs:diametrs 8/10/12cm krāsa: kā parādīts attēlā paketē iekļauts:1gb plastmasas bumba funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes to var izmantot kā ziemassvētku eglītes rotājumu, vai arī jūs varat vienkārši pakārt to kāzas ,ballītes, veikalu iekārtošanu. tie var)

Izskatās arī
Pasūtījuma Nosaukums Gadus Personalizētu Absolvēšanas Kūka Topper Absolvēšanas Klp Apsveicu 2023. Gadam Bērni Izlaidums Puse Kūka Apdare
€21.28 €13.83

(dont aizmirsis piebilst, vai atstāt ziņu pastāstiet mums savu pielāgotu tekstu motīvs: 100% brand new nosaukums:puse dekorēšanas kūka topper materiāls:akrila un koka krāsa: 12 krāsas (melna,balta, sarkana, zila, spogulis zelta, sudraba spoguli, spīguļi, zelta, spīguļi, sudraba,rozā,koka,rožu zelta,gaiši purpura) izmērs:5 izmērs, kā parādīt pieteikums:)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Atkārtoti Ziemassvētku Putu Sniegpārslas Apdare Bell Waterdrop Bumbu Formas Ziemsvētki Koks Karājas Ornaments
€3.90 €1.56

(ziemassvētku rotājumi atkārtoti ziemassvētku putu sniegpārslas apdare bell waterdrop bumbu formas ziemsvētki koks karājas ornaments apraksts: izsmalcinātas un spilgtas ziemassvētku rotājumu komplektu. universāls dizains ļauj viegli kombinēt ar citām svētku objektus. piemērotas dekorēšanai logi, durvis, ziemassvētku eglītes, un vairāk. komplektā ietilpst 4 dažādas formas:)

Izskatās arī
Mākslīgā Karājas Ziedi Grozā Ķēdes puķu pods Zālienu Balkons, Dārzs
€16.22 €8.93

(apraksts: 【produkti] aicina: komplektā ietilpst 1 karājas puķu grozu un 1 pušķis, mākslīgie ziedi.jūs saņemsiet skaistu augu karājas grozā. 【pasākumiem] aicina: grozā diametrs: 20cm/7.87 collu, un tā kopējais augstums ir 40cm/15.75 collu. 【noņemams] aicina: gan āķa un ķēdes ir noņemamas un ļauj augstuma regulēšanai grozā, lai jūsu vēlamo līmeni. 【karājas dekoru])

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
Konfekšu Kaste Brīvdienu Tēmu Modes Svētku Roktura Konstrukcija Izturīga Ziemassvētku Dāvana Ziemassvētku Brīvdienu Kaste Iepakojums, Dāvanu Kastē
€6.70 €3.95

(konfekšu kaste brīvdienu tēmu modes svētku roktura konstrukcija izturīga ziemassvētku dāvana ziemassvētku brīvdienu kaste iepakojums, dāvanu kastē apraksts: produkta nosaukums: ziemassvētku dāvana konfekšu kaste produkta stils: ziemassvētku elk kaste produkta materiāls: produkta izmērs: 18*10.5*11.5 cm produkta pielietojums: ziemassvētku dāvanas funkcijas: 1.)

Izskatās arī
Ūdens Putu Lielgabals, Kas Pot, Dārza Šļūtenes Putu Smidzinātājs Tīru Auto Mazgāšana Foamer Mājsaimniecības Piederumi Auto Mazgāšana
€2.08 €1.04

(apraksts: 1. lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu. 2. viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs. 3. ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga. 4. noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu. specifikācijas: size15.6*15.6)

Izskatās arī
Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
Putekļu Sūcējs Vadītājs Trīsstūrveida Baseins Galvu Ar Sānu Birsti Uzgaļa Brush Cleaner Baseins, Uzkopšanas Piederumi
€37.64 €27.10

(putekļu sūcējs vadītājs trīsstūrveida baseins galvu ar sānu birsti uzgaļa brush cleaner baseins, uzkopšanas piederumi [materiāls]: izgatavoti no īpašas plastmasas materiāla svars tiek palielināts, lai nodrošinātu, ka tīrīšanas galvas var pilnīgi izlietne uz leju tīrīšanai.svērto viegli zemūdens manevrēšanas spēju.piemērots peldbaseini, sauna ar baseinu, akvāriji, ūdens parku, karsto avotu)

Izskatās arī
5/10pcs Macaron Sirds Folija Baloni 18inch Pastelis Maca Sirds Formas Hēlija Baloni, Dzimšanas dienas, Kāzu Dekorēšana Bērnu Duša
€8.89 €5.42

(5/10pcs macaron sirds folija baloni 18inch pastelis maca sirds formas hēlija baloni, dzimšanas dienas, kāzu dekorēšana bērnu duša izmērs: 18inch iepakojums:opp maisā iepakojums saraksts: 5/10pcs)

Izskatās arī
10pcs)70cm/80cm/90cm) Dekoratīvās Crystal Svece Īpašnieks akrila Mājas Apdare Pielāgotu Paketi, Akrila Valentīna Diena Svečturi
€1 343.12 €335.78

(1 arm kristāla svečturi centerpieces par galdi zelta svečturi galda centrālais garš kristāla svečturi kāzu puse, vakariņas formālās dāvanas attēls ir 70cm garš , ir nepieciešams, lai pievienotu detaļas, lai būtu garāks par 75cm garš 15cm top lielākais diametrs ir nepieciešams laiks, lai pelnītu , nav akciju , jo tas ir custom-made produktu,pēc tam, kad pasūtījumu var ne cancle)

Izskatās arī
Laistīšanas Dārza Uzgalis, Šļūtene, Uzgalis Regulējams Sprauslu Ūdens, Zāles Pļāvēji, Šļūtenes, Daudzfunkciju Dārza Mainīgo Spray Modelis Smidzinātājs
€20.40 €10.19

(8 spray modeļus, šļūtenes, sprauslas, noregulējiet ūdens apjoms, daudzfunkcionāla spray piemērots dārza laistīšanai, auto mazgāšanai funkcijas: 1. gumijas rokturi: rokturis uzgalis ir izgatavots no gumijas-ietin materiāla, tādējādi nodrošinot ērtu rokturi.ērti lietot ziemā. 2. bezpakāpju plūsmu regulēt : var pielāgot kontroles slēdzi, un pielāgot ūdens daudzums, kuru var noregulēt)

Izskatās arī
Jauno Eid Pentagramma Sienas Lampas Ramadāna Apdare, Koka Eid Mubarak Kulons Musulmaņu Brīvdienu Puse Dekori Piederumi
€13.41 €8.04

(jauno eid pentagramma sienas lampas ramadāna apdare, koka eid mubarak kulons musulmaņu brīvdienu puse dekori piederumi produkta nosaukums: ramadan sienas lampas materiāls: koks iezīmes: ramadan apdare / eid mubarak apdare / brīvdienu rotājumi / svētku dāvanas)

Izskatās arī
Gabbys Namiņš Dzimšanas dienu Apdare Kaķi Balonu Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Fons Bērniem Gabby Leļļu Nams Skaitļi Grupa Krājumi
€3.28

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecības laipni lūdzam izvēlēties mums un jums piedāvāt labāku kvalitāti un zemākām cenām sīkāku informāciju un atlaidēm, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs būsim priecīgi kalpot jums kuģniecības un atgriešanās politiku: 1. mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas. 2.)

Izskatās arī
20*10*4cm Lielu Kraft Papīra Amatniecības Rotaslietas Pack spilvens Box Dāvanu iesaiņojuma Kaste kāzas,Kāzu svinības, Konfektes spilvens Iepakojuma Kaste
€15.82 €15.03

(piezīme: ja jūs pērkat 3 daudz vai vairāk par vienu izmēru, jūs varat baudīt 10% atlaidi atlaidi automātiski! krāsa: brūna/balta (atkarīgs no jums, skat. attēlu.) paketē iekļauts:3 0 gab. piezīme: šīs kastes kuģa dzīvoklis, tos var salocīt un iešūt ļoti viegli. tikai kasti, bez apdares . 1inch=2.54 cm=25.4 mm par izmēriem, ar 1-5mm atšķirību, jo no mērīšanas)

Izskatās arī
80pcs-Niedru Žāvētu Ziedu Pušķi Uzstādīt Pampu Zāle Skandināvijas Dekoratīvās Kāzu Mājas Istabā Ziedu Vienošanās Boho Zemniecisks Dekori
€26.24

(modname=ckeditor 1.skaists mājoklis un kāzu dekori - ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas! 2.80-in-1 iepakojums: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.to var viegli sagriezt dažāda)

Izskatās arī
Ziemassvētku Krēsla Pārsegs Krēslu Pārvalki 25X19 Collu Ziemassvētku Ēdamistabas Krēslu Pārvalki Buffalo Pleds Ziemassvētku Aizsargs Slipcovers
€6.87 €3.78

(iegūstiet savu ēdamistabas krēsli ziemassvētku gatavs ar mūsu slipcovers!izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šie slipcovers nav pilling un bez vilnas, padarot tos nav viegli traipu.mērīšanas pie 25x19inch, šie slipcovers fit visvairāk krēsli.ikviens var sajust prieku un svētību no ziemassvētku ar šo slipcovers - ideāli piemērots vīriešiem, gan sievietēm! specifikācija: produkta)

Izskatās arī