Cena €2.59 €3.60

Pilns apraksts

Produkta Apraksts:

Daudzums:1set

Materiāls:papīrs

Krāsa:zelta,sarkana,sudraba,lai izvēlētos attēlu kā

PIEZĪME:

1. Jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.Lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Es ceru, ka jūs varat saprast.Kuģniecības un atgriešanās politiku:

1.Mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem,Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt.

2. Ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-60 dienas.

3. Ieteicams sūtījumiem: Pack24.lv standarta kuģniecības--stabilāku,drošāku,ātrāku.

4. Mēs piedāvājam arī izteikt shippings, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.

5. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums.

Atsauksmes:

1.Ja jums patīk objektu un apmierināts mūsu pakalpojumus,jūs Varētu dot labu, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.Paldies, ka tik daudz.((Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

2.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, vai pasūtījumu, lūdzu, neatveriet strīdu viegli,Ja jums ir kādas problēmas, nekautrējieties sazināties ar mani,mēs piedāvājam jums apmierināts risinājums par to, ka,Jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija to darīt labāk.Paldies ļoti daudz.

Specifikācijas

  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Krāsa: Zelta, sarkana, Sudraba
  • Godu: Puse, Ziemassvētku
  • Zīmola Nosaukums: Chicinlife
  • Iestatīt Tipu: no
  • Materiāls: Papīrs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Daudzums: 1set
  • Modeļa Numurs: A
  • Produkta Klasifikācija: BANERI

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Lieldienu Zaķis Formas Placemats Smieklīgi Lieldienu Zieds Trušu Vieta Mats Ūdensizturīgs Veļa Vieta Mats Ar Trušiem Lieldienu Olas Un
€1.44 €0.79

(pievienot burvīgs pieskārienu jūsu tabulu, kurā ar mūsu trusi placemat.šī elegantā placemat ir izgatavoti no izturīga lina auduma un piedāvā apburošs modelis zaķi, lieldienu olas un rūķis.ideāli piemērots brīvdienām un lietot visa gada garumā, to var viegli mašīna mazgā aukstā vai siltā ūdenī.to izmantot par ēdināšanu, dekoratīvs, vai pat kā pārdomāto dāvanu. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
25CM Ziemassvētku Simulācijas Augu Rotājumi Darbvirsmas Logu Mini Ziemassvētku Eglītes Podos Mājās Ziemassvētku Rotājumi
€5.29 €3.17

(stils: kokvilna, sarkano augļu, pine leaf iepakojums: mini ziemassvētku eglīte materiāls: koks+mājdzīvnieku gadījumā svētki: ziemassvētki augstums: 25cm/9.8 gadā mērķis: darbvirsmas apdare padomi 1. tas ir normāli, manuāla mērīšana ir neliela kļūda, un dati ir paredzēti tikai uzziņai, ievērojot faktisko objektu 2. sakarā ar apgaismojuma displejs)

Izskatās arī
96Pcs Zaļa Violeta Krīklis Zilā Lateksa Pliks Balonu Vainags Arku Komplekts Dzimšanas dienu, Kāzas, Bērnu Duša Puse Apdare
€10.85

(silts atgādinājums: lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka jebkura caurumi vai popped baloni 2-5gab par 100 pildīta baloni ir normāla parādība.tātad mēs esam gatavi papildus 3-6 baloni jums. specifikācija 【krīklis zila, zaļa, violeta balonu arkas] aicina mūsu balonu arku komplekts piedāvā virkni gaisa balona izmēros, lai atbilstu dažādām vajadzībām.tajā ietilpst 1*18 collu krīklis zils,)

Izskatās arī
15 gabali Zaļā Mabrouk Tahara Puse Rotājumi baloni Zēnu Apgraizīšana Dekori
€10.93 €10.17

(cienījamie visiem, vienā pasūtījumā ietvert 15 gab baloni. baloni ir izgatavoti, lai pārdotas, tās nevar perosnalized.)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vainags Ar Priežu Čiekuriem Simulācijas Priežu Skuju Zarus Ar 2m LED String Gaismas Garu Adatu Priežu Vainagu Reāli
€27.61 €15.19

(pārvērst savu māju par ziemas brīnums ar mūsu mākslīgo priežu skuju vainags.tas ir ideāls papildinājums jūsu ziemassvētku dekori.nāk ar divu metru garu led gaismas un dāvanu kaste, lai bez piepūles brīvdienu garastāvoklis.tas ir vienkārši lietot un izplatās ziemassvētku gars sekundes. produkta nosaukums: pastkastē vainags svars: aptuveni 280g izmērs: 80*20cm/31.4*7.8 gadā veida)

Izskatās arī
Terases Jumta Nomaiņa Nojume Āra Poliestera Lapotnes Segums, Par Terases Jumta Ūdensizturīgs UV30 Aizsardzības Poliestera Vāciņu
€11.67 €5.84

(dot savu veco lietussargu jaunu izskatu ar šo nomaiņa vainagu.tā ir lieliska ūdensizturība un var veicināt gaisa cirkulāciju, lai saglabātu jums atdzist un sausa.tas arī ir mazgājami un viegli uzstādīt.jūs varat izvēlēties no dažādām krāsām un izmēriem, kā nepieciešams. specifikācija: materiāls: poliestera audums krāsa: bēša, kafija, haki, tumši zaļa, melna, sarkana specifikācija:)

Izskatās arī
Konfekšu Kaste Brīvdienu Tēmu Modes Svētku Roktura Konstrukcija Izturīga Ziemassvētku Dāvana Ziemassvētku Brīvdienu Kaste Iepakojums, Dāvanu Kastē
€6.70 €3.95

(konfekšu kaste brīvdienu tēmu modes svētku roktura konstrukcija izturīga ziemassvētku dāvana ziemassvētku brīvdienu kaste iepakojums, dāvanu kastē apraksts: produkta nosaukums: ziemassvētku dāvana konfekšu kaste produkta stils: ziemassvētku elk kaste produkta materiāls: produkta izmērs: 18*10.5*11.5 cm produkta pielietojums: ziemassvētku dāvanas funkcijas: 1.)

Izskatās arī
Bišu Medus Krāna Nomaiņa Regulējams Biškopības Nosūcējs Aizbīdņu Biškopis Pudelēs Ieguves Rīks Atkārtoti Krānu
€22.86 €13.72

(apraksts: noderīgs rīks: tas bišu medus krāna ir paredzēti medus ieguve un var padarīt medus ieguves ērtāk un vienkārši. viegli uzstādīt: šī bišu medus nosūcējs vārtiem funkcijas, vienkārša un ātra uzstādīšana un vajadzībām bez speciāliem instrumentiem. ērts: šim bišu medus krāna ir gludas, smalkas un funkcijas, naudas sodu meistarība un tā var sniegt laba touch sajūta. spēcīga)

Izskatās arī
Ziemassvētku Santa Cepures Bērniem Ziemas Vadītājs Valkā Plīša Party-Kostīmu Puse Cepures Smieklīgi Santa Hat Jaunā Gada, Ziemassvētku Puse Supplies
€6.84 €3.42

(aizzīmju punktiem: 1.ziemassvētku rakstzīmes: pacelt ziemassvētku balles un ģimenes pulcēšanos ar mūsu cute karikatūra ziemassvētku cepures, ideāls, lai izplatītu siltumu un prieku ar ziemassvētku elementus, piemēram, santa claus, sniegavīrs, un aļņiem. 2.cute un moderns: mūsu karikatūra ziemassvētku cepure ir top izvēle bērniem un ģimenēm, kam dievinu tās glītu dizainu un lielisku craftmanship.spīdēt)

Izskatās arī
Atslēgu Ķēdes Rezidentiem Keychain Mugursoma Kulons Keychains Cinka Sakausējuma Keyring Dāvanu Ģimenēm Metāla Soma Karājas
€5.01 €2.66

(apraksts ja jūs joprojām meklējat dekoratīvās keychain, lai jūsu ģimenes locekļi, vai mīļākais, kad jums ir jūsu jauno māju, tad jūsu meklēšana ir vairāk nekā šeit.ar keychain nav viegli iegūt deformētas, un var dot jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:cinka sakausējums -izmērs:5.00x2.80x0.20cm/1.97x1.10x0.08in - cinka sakausējuma materiālu)

Izskatās arī
Eid Mubarak Fons Banner Eid Mubarak Baneri Rotājumi Ramadāna Fona Auduma Eid Al-Fitr Dārza Sienas Puses Piederumi
€5.43 €2.99

(apraksts: ramadāna svētki banner - eid mubarak puse fona banneris.atzinīgi vērtējam jūsu draugiem un ģimenes locekļiem par jūsu eid svinībām par šo īpašo dienu ar šo ramadāna fona auduma. acu nozvejojot dizainu - ramadan mubarak banner fona ir izstrādāta ar bagātu ramadan mubarak elementus, piemēram, pils, zvaigžņu un mēness, mandela modeļus, eid mubarak tekstu utt., ideāls musulmaņu islama)

Izskatās arī
Lielie Bērni Raganu Cepure Maskēties Lentes Wizard Hat Halloween Cosplay Kostīms Puse Withes Cepures Halloween Puse Supplies
€5.35 €3.70

(daudzums:1gab. materiāls:audums izmērs:kā attēlā piezīme: 1. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana 2. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Āra Figūriņas Ziņkārīgs Kaķis Tauriņa Skulptūras Sveķu Amatniecība Dārza Statujas Iekštelpu Mājas Darbvirsmas Ornaments
€8.01 €5.85

(āra figūriņas ziņkārīgs kaķis tauriņa skulptūras sveķu amatniecība dārza statujas iekštelpu mājas dekoru darbvirsmas ornaments apraksts ziņojums item / aizdomīga apraksts: kaķis ar tauriņu uz deguna statuja ir izgatavots no endurable sveķu materiālu ar ūdensnecaurlaidīgs pārklājums, kas ļauj izmantot ilgstoši un droši.jauki karikatūra izskata un naudas sodu procesu nodrošināt)

Izskatās arī
Pateicības Diena Karikatūra Maple Leaf Turcija Ķirbju Sienas Uzlīmes/Uzlīmes Bērnu Istabas, Guļamistabas, Viesistaba, Mājas Dekoru Ūdensizturīgs
€9.05 €5.88

(svinēt sezonu ar pateicības sienu uzlīmes!attēloti ķirbji, lapas un citus rudenī elementiem, tie asaru izturīgs uzlīmes ir viegli mizu un stick.izveidot jaunu izskatu jebkurā telpā, ar to multi-skatuves programmu. specifikācija: nosaukums: pateicības turcija maple leaf ķirbju sienas uzlīmes materiāls: pvc uzlīmes uz roll: apmēram 98*40cm/38.5*15.7 gadā vienas uzlīmes: par)

Izskatās arī
Aizrautīgs Rūķu Ziemassvētku Sniegavīrs Lelle Audumu Rotājumu Navidad Natal Dāvana Lelle par Priecīgus Ziemassvētkus Decora Santa Claus, Sniegavīrs Lelle
€4.31 €2.85

(aizrautīgs rūķu ziemassvētku sniegavīrs lelle audumu rotājumu navidad natal dāvana lelle par priecīgus ziemassvētkus decora santa claus, sniegavīrs lelle 35 piegāde bez baterijām!!!!! produkta nosaukums: santa sniegavīrs materiāls: audums iepakojumā: 1gb piezīme: 1. sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, ir nelielas novirzes, lūdzu, saprotiet! 2. sakarā)

Izskatās arī
10Pcs Laimīgs Halovīni Puse Tases Apelsīnu Plāksnes Autiņu Raganu, Ķirbju, Spoku un Vienreiz lietojamo Trauku Apdare
€5.79 €2.90

(ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties asv.pārliecinieties, lai dotu jums un jūsu ģimenei un draugiem romantiskā puse un labas atmiņas. produktu ieviešanu: grupa vienreizējās lietošanas galda piederumi kategorija: halovīni puse materiāls: papīrs padomi: tas ir ieteicams, ka jums pārbaudīt, vai bojājums pēc tam, kad saņemts iepakojumā.mēs)

Izskatās arī
Halloween Tapsējuma Ragana Rotājumi Spider Rotājumu Halloween Koku Melnās Raganas Spoku Halloween Dekoru Lptp Un Ar Spider
€5.18 €3.63

(iegūt šo spooky halloween ar mūsu ragana dekorācijas!klasiski elementi, piemēram, zirnekļi, raganām, spokiem, un sikspārņi, šie tapsējuma būs izveidot perfektu svētku atmosfēru.izgatavots no ekoloģiski draudzīgiem materiāliem, tās ir arī lieliskas aksesuāri posmā, fotografēšana, un citiem notikumiem.un labāko no visiem, tie ir paredzēti, lai saglabātu vietu! produkta nosaukums: halloween rotājumi produkta)

Izskatās arī
Modes Gnome Vecs Vīrietis Lelle Viegls Mini Rūdolfs Lelle Rūķu Ziemassvētku Eglīte Lelle
€4.84

(modes gnome vecs vīrietis lelle viegls mini rūdolfs lelle rūķu ziemassvētku eglīte lelle specifikācijas: izsmalcinātu meistarība, uzmanību detaļām, unikālu lielā deguna dizains, skaists un radošs, kas padara rūdolfs lelle labs noformējums. var palielināt svētku atmosfēru, jūs varat izmantot to kā ziemassvētku eglīte apdare vai galda rotājumu, vai kā dāvanu draugam. tas)

Izskatās arī