Cena €10.40 €20.80

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Saglabāt jūsu kāzu kartes un drošs ar mūsu karti kaste ar slēdzeni un slots.

Ideāli piemērots kāzām, jubilejām, dzimšanas dienām un puses.

Izgatavoti no dabīgiem mūsu kāzu kartes turētāja, ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.Tā ir baltā krāsa jebkurā kāzu tēmu.

Paredzētas DIY entuziasti, šīs kāzas kartes lodziņā viegli montēt, un nāk ar uzstādīšanas rokasgrāmatā.

Piemērots pieaugušajiem visu vecumu, mūsu kāzu kartes kārba var turēt līdz 255 kartes, padarot to derīgu lietošanai lieliem saietiem.

Tas ir brīnišķīgs papildinājums, lai kāzas, dzimšanas dienas ballītes, bērnu dušas, un citas svinības.

Specifikācijas:

Kastes Izmērs:Apm.30.5x24x21.5cm/12x9.45x8.46in

Krāsa:Balta

Komplektā Ietilpst:

1set Kartes Box

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Kārbas Izmērs: Apm.30.5x24x21.5cm/12x9.45x8.46in
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Koka;Koka
  • CN: Ķīna
  • Krāsa: Balts
  • Elektroniskā: no
  • Raksts: NAV
  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos, Kāzas
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY, OOTDTY

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

12 Stīgas Saulespuķu Vītnes Saule Ziedu Aplis Dot Streamer Banner Dekoru, lai Vasarā Jūs esat Mana Saule, Puse Bērnu Duša
€9.05 €5.43

(12 stīgas saulespuķu vītnes saule ziedu aplis dot streamer banner dekori vasarā tu esi mans saules puse, baby dušas 12 gab.saulespuķu apli partijas apdare: -ietver 12 stīgas saulespuķu vītnes 4 modeļi.katru saulespuķu ir apturēta daļa no spīdīga zelta aprindās.lielākais saulespuķes ir 6.3 x 5.4 collu izmēru. -der visām pusēm vasaras un veids, izlaiduma notikumiem. -viegli izmantot mājās,)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
personalizētu rīt līdz ļodzīties Pateicības aiz rupjš audekls Baneri pirmo bay dušas Stērstes dzimšanas dienas svinības vītnes Foto Prop
€31.70

(banner ziņas: - aiz rupjš audekls vimpeļi katrā mērīšanas 4.5 collas plata ar 6.5 collas garš. -karogi ir viegli apstrādāts mēģiniet, lai samazinātu fraying. -banneris ir savērtas uz auklas -kopējais garums banner ir apm. 50 collas garš. - daudz papildu auklas katrā galā karājas. ** pielāgot šo banner ar fontu, krāsas un grafikas, pēc jūsu izvēles,piemēram,)

Izskatās arī
Ķirbju Konfektes Somas Konfektes Halovīni Ķirbju Maisi 10 Gab Mīksts Samta Pateicība Ķirbju Dāvanu Maisu Halloween Puse Dod Priekšroku Piegādēm
€18.25 €11.86

(apraksts: ķirbju dāvanu maisiņi ir paredzēti forma ķirbis ar zaļām lapām, zelta ķirbji, piepildīta ar candy somas un izskatās kā īsta ķirbju no attāluma, pievienojot dažas bagāts, silts, rotaļīgu raksturu, lai rudenī parādītu.ķirbju dāvanu maisiņi ir izgatavoti no mīksta samta materiāla, kas ir viegli pārvadāt, spēcīgs, izturīgs, vienkāršs, viegls un atkārtoti. specifikācija: nosaukums:ķirbju)

Izskatās arī
2024 Mini Kalendāra Bieza Papīra Twin-Wire Saistoši Tiny Kalendārs Mini Desktop Apdare Perforators Galda Kalendārs Office Desktop Dekori
€5.42 €2.71

(aizzīmju punktiem: 1. universāls un burvīgs: šis mini kalendārs, desktop kalendārs ir dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām un gaumei.šis kalendārs būs pievienot skaistumu un šarmu, lai jūsu darbvirsmas ar tās krāsains dizains un ilustrācijas jauki. 2. ieplānot: šis mini kalendārs, desktop kalendārs palīdz jums palikt organizēts un produktīvs visu gadu.jūs varat izmantot balto)

Izskatās arī
60pcs 3,5 cm, Paldies Uzlīmes Mazās Uzņēmējdarbības Līmi, Uzlīmes Apaļas Uzlīmes Biznesa Giveaways Puse
€3.11 €2.14

(60pcs 3,5 cm, paldies uzlīmes mazās uzņēmējdarbības līmi, uzlīmes apaļas uzlīmes biznesa giveaways puse atsauksmes: 1. lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (objektu, kā aprakstīts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi)

Izskatās arī
Pasūtījuma Nosaukums Gadus Personalizētu Absolvēšanas Kūka Topper Absolvēšanas Klp Apsveicu 2023. Gadam Bērni Izlaidums Puse Kūka Apdare
€21.28 €13.83

(dont aizmirsis piebilst, vai atstāt ziņu pastāstiet mums savu pielāgotu tekstu motīvs: 100% brand new nosaukums:puse dekorēšanas kūka topper materiāls:akrila un koka krāsa: 12 krāsas (melna,balta, sarkana, zila, spogulis zelta, sudraba spoguli, spīguļi, zelta, spīguļi, sudraba,rozā,koka,rožu zelta,gaiši purpura) izmērs:5 izmērs, kā parādīt pieteikums:)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
Vintage Wall Mount Pastkastes Āra Slēdzenes Vēstuli Laikrakstā Lodziņā Retro Pasta Vēstuli Laikrakstā Organizators Dārza Dekorēšanai
€27.87 €14.22

(apraksts vintage pastkastes sienas stiprinājums pastkastes uz mājas sienas dekoru, slēdzenes metāla post box cinkota metāla putns pastu pastkastes funkcijas ar vienkāršu dizainu un praktisku funkciju, tas būs uzvarēt savu mīlestību un arī dot jums labu pieredzi.|var efektīvi palīdzēt aizsargāt konfidenciālo informāciju pastu un sūdzību, ierosinājumu.|izskats dizaina produkts ir stilīgs)

Izskatās arī
1 GAB Zīda Bumbu Krizantēmu Kāzu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku Dekori Vāze Mājas Scrapbooking floristikas Piederumi
€3.61 €1.88

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: flocking krāsa: balta,dzeltena,rozā,gaiši oranžs,gaiši zils,gaiši zaļš,tumši rozā izmērs: garums 40cm, lodīšu diametrs 4.5 cm iepakojumā: 1* ziedu imitācijas piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
10pcs Virtuļi Caurspīdīgs Iepakojuma Kastes, Dzimšanas dienā, Kāzu, Bērnu, Liecina Dāvanu Kūka Apdare Cepšanas Sīkdatnes Piederumi
€49.22 €33.96

(modname=ckeditor virtuļi paketi kastē izmērs: 14x7x4cm20.5x7x4cm14x14x4cm21x14x4cm krāsa: caurspīdīga vairāk stilu un izmēru, vienkārši, apmeklējiet mūsu veikalu.)

Izskatās arī
500PCS Uzlīmes 25*22mm Demisexual Lepnums Taisni Sabiedrotie uz Papīra Uzlīmes, Etiķetes, Iepakojums, Plombas Amatniecības Labu Frāzi Toppers Etiķetes
€6.55 €2.75

(47790 lepnums laipni lūgti mūsu veikalā! apraksts: 500pcs uzlīmes 25*22mm demisexual lepnums taisni sabiedrotie uz papīra uzlīmes, etiķetes, iepakojums, plombas amatniecības labu frāzi toppers etiķetes motīvs: daudzu gadu ražošanas pieredze, nobriedis kuģiem, relible kvalitāti un consideraion pakalpojumu. pielāgotu logo bezmaksas mākslas darbu un dizaina, visi izmēri)

Izskatās arī
Bišu Medus Krāna Nomaiņa Regulējams Biškopības Nosūcējs Aizbīdņu Biškopis Pudelēs Ieguves Rīks Atkārtoti Krānu
€22.86 €13.72

(apraksts: noderīgs rīks: tas bišu medus krāna ir paredzēti medus ieguve un var padarīt medus ieguves ērtāk un vienkārši. viegli uzstādīt: šī bišu medus nosūcējs vārtiem funkcijas, vienkārša un ātra uzstādīšana un vajadzībām bez speciāliem instrumentiem. ērts: šim bišu medus krāna ir gludas, smalkas un funkcijas, naudas sodu meistarība un tā var sniegt laba touch sajūta. spēcīga)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Podu Sejas Puķu Pods Dekoratīvā Vāze Sulīgs Pot Plaukts Dārzu Iekštelpu Āra Desktop Mājas Apdare
€16.66 €9.16

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 15.5cmx12cmx22cm/6.10inchx4.72inchx8.66inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Pavasarī Un Vasarā Vainags Durvīm Pavasara Vasaras Mākslīgā Hydrangea Vainags 3D Vainags Priekšējo Durvju Pateicības Mājas Dekoru
€28.48 €14.24

(apraksts: šo skaisto pavasara vasaras durvju vainags ir garantēta, lai būtu ideāls papildinājums oficiālas notikuma vai brīvdienu puse.tas ir ideāls apdares ģimenes galdi, baznīcas, kāzām un tempļi.piepildīta ar balto hydrangeas, sarkans hydrangeas, mākslīgā eikaliptu lapas, un citas zaļās lapas.izgatavotas no viskozes ziedi un pp, tas izskatās reālāks un elegants. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Zaļo Lapu Sarkano Ogu Ziemassvētku Rotājumi Ziemassvētku Vizulis Vainags Materiāls Shopping Mall Tirgus Mājas Logs
€1.99 €1.47

(zaļā vizulis vainags ziemassvētku eglīšu rotājumus kāzām, dzimšanas dienas svinības piegādēm materiāls:pet izmērs:9 *200 cm)

Izskatās arī
Piepūšamās Ziemassvētku Balle 24Inches PVC iedegties Ziemassvētku Rotājumi Lielā Svētku Dāvanu Bumbu Brīvdienu Pagalmā Zāliens, Veranda Dekori
€21.29 €14.90

(aizzīmju punktiem: 1.dzirkstošais apdare: izdaiļot jūsu āra telpā ar šo piepūšamās ziemassvētku balle, kas spīd tumsā.kā naktī krīt, bumbu būs iedegties un radīt svētku atmosfēru.jums var būt piepildīta ar prieku ziemassvētku laikā ar šī uzkrītošā un unikāls apdares. 2.iespaidīgs displejs: ir izgatavota no izturīga pvc materiāla, tas piepūšamās ziemassvētku dekorēšanas bumbu)

Izskatās arī
100% Dabīgiem Persiku Pumpuri Žāvētu Ziedu Ziepes, Kāzu Sveces, Dekoratīvās Samaisa Ziedu Materiālu, Padarot Mājas Dekoru
€13.81 €8.28

([xlmodel]-[custom]-[8888] 100% dabīgiem persiku pumpuri žāvētu ziedu ziepes, kāzu sveces, dekoratīvās samaisa ziedu materiālu, padarot mājas dekoru 100% dabiski žāvēti ziedi: šie ziedi ir rūpīgi atlasīti lieliska sezona un sausā dabiski, bez jebkādām piedevām, saglabājot sākotnējo ziedu smaržas un krāsas.mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jums iegūt dabas kaltētiem ziediem. ideāls)

Izskatās arī
6Pieces Baseins, Filtrs Putu Sūklis Kasetnes Nomaiņas Atkārtoti Ilgstošu Mazgājams Tipa V1 Nomaiņa
€19.17 €11.89

(6pieces baseins, filtrs putu sūklis kasetnes nomaiņas atkārtoti ilgstošu mazgājams tipa v1 nomaiņa mainot papīra filtra kasetne ir daļa no jūsu ikdienas apkopi jūsu baseins un regulāra nomaiņa kasetnes var izrādīties dārgs.šie mazgājams un atkārtoti putu filtriem, kas samazinās jūsu izmaksas. ar intial izmaksas šīs kasetnes ir nedaudz vairāk par papīra kasetne vēl pārdzīvos kārtridžs ar garu)

Izskatās arī