Cena €33.08 €48.65

Pilns apraksts

Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi

Unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.Pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.Neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu.

Amatniecības tīra vara bumbu-bumba apdare ir roku darbs, ko kvalificēti amatnieki, izmantojot augstas kvalitātes.Katrs gabals darbu, ir rūpīgi izstrādāts un izturīgs.Pēc anti-rūsas un korozijas attīrīšana, jūs varat izmantot daudzus gadus.

Daudzfunkcionāls Darbvirsmas Apdare - Tas ģeometriskais ornaments ir universāls gabals, ko var izmantot dažādos kontekstos, ieskaitot galdiem, plauktiem un citām virsmām.Tas ir ideāls apdares jebkuru istabas, pievienojot touch of elegance jūsu apdare.

Viegli tīrīt - Ģeometriskas figūras, ir viegli tīrīt un uzturēt.Kad tas ir putekļains, jums ir nepieciešams tikai noslaucīt to ar lupatu, lai saglabātu to skaistumu uz ilgu laiku, kas ir iespaidīgs jebkurā laikā.

Lieliska dāvana - modes un neregulāra mākslas darbus, izveidot acu nozvejojot eksponāti, kas noteikti kļūs nazis no tēmas.Tā ir arī lieliska dāvana tiem, kuri novērtē modernu dizainu un unikālu apdare.Tas ir rūpīgs un unikālu dāvanu, kas būs appreciated.

Krāsa:Misiņš Krāsa

Materiāls:varš

Izmērs:13x12x13cm

Iepakojuma Saturs:

1 * rotājumi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: Alumīnija Folija
  • Elektroniskā: no
  • Godu: Eid al-Fitr, Grand Pasākums, Kāzu & Iesaistīšanos, Bērnu Diena, Zemes Diena, Aprīlis Fool Diena, Izlaidums, Ziemassvētku, Kāzas, Puse, Jaunais Gads, Mātes Diena, Ķīniešu Jaunais Gads, Pateicība, Dzimšanas Dienas Svinības, St Patrick ' s Day, Dzimumu Atklāt, Pensijas, Kristību & Kristības, Mājā Pārvietojas, Tēva Diena, Valentīna Diena, Jubilejas, atpakaļ uz skolu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Skaista jaunu stilu zelta kāzu ziedu stāv uz kāzu puse, senyu0249
€546.95 €464.91

(izmērs h60cm/70cm/80cm/90cm/95cm/100cm skaida vai zelta, dzelzs chorme kad mēs nosūtīja oder visas daļas būs saperate un, ja jums, tad jums ir nepieciešams, lai iekrišanas ny sevi attēlu zelta stāvēt ne puķes, tostarp attēls skaidrs stāvēt visi stenda nr. ieskaitot ziedus par muitas produkti mēs esam facotry, mēs varam veikt jebkāda desinge tik ilgi, cik)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
Halloween Baloni Dekorēšana Uzstādīt Bat Raganu, Ķirbju Filmu svinību Krāsains Halloween Rotājumi Rāmis Iekštelpu Āra Durvis
€9.91 €4.95

(aizzīmju punktiem: 1. dinamiskas un jautri: mūsu halloween folija baloni ir aprīkoti ar unikālu mirušu koku modelis un bagātīgs asins traipiem, izgatavots no izturīga alumīnija filmu materiāliem, kas var ilgt dienas.jāizveido skaidrs un krāsains atmosfērā, kas nes prieku un smieklus, lai jūsu halloween puse. 2. spooky atmosfēru pastiprinātājs: šo halloween folija baloni ir ļoti reāli un var)

Izskatās arī
1gb Rozā Bumbu Formas Plastmasas Konfekšu Kastes Iepakošana Dāvanu DIY Eglīšu Rotājumi Kulons Kāzu Dekorēšana Dāvanu Kastes, Somas
€1.31 €0.69

(specifikācija: nosaukums:plastmasas bumba materiāls:plastmasa izmērs:diametrs 8/10/12cm krāsa: kā parādīts attēlā paketē iekļauts:1gb plastmasas bumba funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes to var izmantot kā ziemassvētku eglītes rotājumu, vai arī jūs varat vienkārši pakārt to kāzas ,ballītes, veikalu iekārtošanu. tie var)

Izskatās arī
Juvelierizstrādājumu Adventes Kalendārs Ziemassvētku Dekori Adventes Kalendārs Kārbas Portatīvie 24 Adventes Kalendāra Kastes Bērniem, Bērniem Zēni Meitenes
€10.67 €7.47

(svinēt svētkus ar mūsu ziemassvētku juvelierizstrādājumu adventes kalendārs.veikta ar atkārtoti izmantojami materiāli, tas ir lielisks veids, kā mācīt bērniem numuri, laika koncepcijas, un pacietība.apvienot kuloni un kaklarotas ar jūsu vēlmēm un lolot prieku sezonas ar saviem bērniem.darbojas lieliski, un ir svētku sezona. specifikācija: nosaukums: rotaslietas adventes kalendārs izmērs:)

Izskatās arī
1 GAB Zīda Bumbu Krizantēmu Kāzu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku Dekori Vāze Mājas Scrapbooking floristikas Piederumi
€3.61 €1.88

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: flocking krāsa: balta,dzeltena,rozā,gaiši oranžs,gaiši zils,gaiši zaļš,tumši rozā izmērs: garums 40cm, lodīšu diametrs 4.5 cm iepakojumā: 1* ziedu imitācijas piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Augstspiediena Ūdens Strūkla Lielgabals Visas Metāla Apšuvuma, Dārza Šļūtenes, Caurules Zāliena Regulējams Režīmā Smidzināšanas Dārza Apūdeņošanas Auto Mazgāšana
€10.84 €5.96

(apraksts: šis postenis ir arī izgatavoti no premium materiāls izturīgs un praktisks lietošanā. 15m klāstu, spēcīgāku ūdens spiediens un 8mm izeju, viegli nomazgāt netīrumus un putekļus prom.tas ir lielisks palīgs, tīrīšanas automašīnas, sienas, logus, paklājus un laistīt dārzu un zālienu. funkcijas - krāsa: sudraba - materiāls: vara - 15m robežās, spēcīgāku)

Izskatās arī
50GAB Siltumnīcefekta Āķi drēbju Pakaramais Siltumnīcefekta Vērpjot Klipus Uzstādīt Siltumnīcefekta Nosaka Klipus Ar Āķa Komplekts Āra Dārza Piekārtiem Augiem
€17.34 €14.05

(adekvāts daudzums: jūs saņemsiet 50 gabali siltumnīcefekta klipus un 50 gabali s formas āķi , pietiekamā daudzumā un jauka kombinācija var atbilst jūsu vajadzībām un nomaiņa prasa dārza ērti lietot: āķiem augi ir viegli izmantot, jums vienkārši nepieciešams, lai ievietotu tos uz augšu siltumnīcas un savilkt, tad pakārt s āķi maziem caurumiem, pēc tam jūs varat pakārt, un daži puķu podi uz āķiem,)

Izskatās arī
Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Sērijas Broša Karikatūra Cute Santa Klauss, Ziemassvētku Eglīte, Sniegavīrs Metāla Emaljas Žetons Džemperis Apģērba Soma Pin Rotaslietas
€5.12 €1.85

(pievienot svētku pieskarieties, lai apģērbs ar šo ziemassvētku tapas mugursomas!izgatavots no augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāla, tie ir gluda un maiga uz tausti.šīs universāls tapas var būt saskaņota ar dažādu apģērbu, un gadījumos, pievienojot savu šarmu un stila izjūtu.ideāls kā pārdomāto un unikālu dāvanu brīvdienu sezonu. specifikācija: produkta nosaukums: ziemassvētku)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Izturīgs Cupcake Kūka Topper Spraudnis 2024 Jaunais Gads Cake Topper Akrila Jauno Gadu Kūka Rotājumi
€2.99 €0.45

(nosaukums:2024 jaunais gads cake topper krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:8.kā parādīts attēlā materiāls:akrils paketē iekļauts: 1 gab 2024 jaunais gads cake topper funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: 2024 jauno gadu kūka karte ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāla, lai nodrošinātu izturību un ilgtermiņa lietošanas preces.tas arī padara visu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Toppers Pāvi Ar Garu Asti Reāli Ziemassvētku Eglīte Karājas Kulons Simulācijas Pāva Spalvu Aksesuāri
€18.02 €10.99

(funkcijas: izgatavots no putu, plastmasas un nekustamā spalvas, materiāls ir reāli un ticami, nekādu kaitējumu jūsu ādu, vai jūsu istabā, jūs varat izmantot ar pārliecību, tik viegli nevarēs izbalināt vai deformēties. mākslīgās pāvi rotājumi ir paredzēti ar balto krāsu, pāvi formas un nekustamā spalvas, katrs ir reāli ar baltu krāsu ir pievilcīgs. apakšā ziemassvētku pāvi ornaments)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
Ramadāna LED Laternu Gaismas Eid Mubarak Led Sveces Gaismas, Augstas kvalitātes Musulmaņu Ramadāna Laterna Karājas Rotājumu DIY Rotājumi
€18.37 €12.86

(specifikācijas: 1. 【ramadāna festivāla laternu] aicina ramadāna svētku dekorēšana laternas, eiropas marokas stils 2. 【spilgta gaisma] aicina mīkstu un spilgtu gaismas 3. 【augstas kvalitātes led gaismas] aicina izmantojot augstas kvalitātes led gaismas avots 4. 【vides aizsardzības un enerģijas taupīšanas] aicina zemu enerģijas patēriņu, vides aizsardzībai un enerģijas taupīšanai 5.)

Izskatās arī
1GB bambusa biškopis, bee cepure, kuru linuma acs aizsegs aizsargvāciņš ar rokām austi
€15.05

(produkta nosaukums : biškopjiem cepuri ar linuma acs aizsegs daudzums : 1gb produkta specifikācija : diametrs 35cm, augstums 15cm)

Izskatās arī
Formula One Dziesmas Rotājumu Auto Sacensību Koka Rotājumu Ziemassvētku Eglīte Tapsējuma Apdare Piliens kuģis
€1.38 €0.78

(funkcijas: ootdty dizains, dziļi mīlēt entuziastiem ārpuses dizains ziemassvētku tēmu sērija atbilst svētku ziemassvētku; mazs un viegls dizainu viegli, nēsāšanu un glabāšanu cilvēki, kam patīk cilvēki, kuri, piemēram, ziemassvētku rotājumi ziemassvētku eglīte dekoratīvie piekariņi; puse rotājumi specifikācijas: materiāls:koka veidi:ziemassvētku)

Izskatās arī
Piepūšamās Ziemassvētku Balle 24Inches PVC iedegties Ziemassvētku Rotājumi Lielā Svētku Dāvanu Bumbu Brīvdienu Pagalmā Zāliens, Veranda Dekori
€21.29 €14.90

(aizzīmju punktiem: 1.dzirkstošais apdare: izdaiļot jūsu āra telpā ar šo piepūšamās ziemassvētku balle, kas spīd tumsā.kā naktī krīt, bumbu būs iedegties un radīt svētku atmosfēru.jums var būt piepildīta ar prieku ziemassvētku laikā ar šī uzkrītošā un unikāls apdares. 2.iespaidīgs displejs: ir izgatavota no izturīga pvc materiāla, tas piepūšamās ziemassvētku dekorēšanas bumbu)

Izskatās arī
Zaļā Māja Segtu Portatīvo PVC Dārza Siltumnīcefekta Caurspīdīgu Vāciņu Nomaiņa Izturīgs, Ūdensnecaurlaidīgs Izcelsmes Augu Siltumnīcefekta Attiecas
€18.95 €9.48

(lode poin ts: 1.uzticams materiāls: mūsu zaļā māja segums ir izgatavots ar augstas kvalitātes materiāliem un pvc aušanas, kas nodrošina tā ilgmūžību un izturību.tas ir ļoti spēcīgs un var izturēt jebkurus laika apstākļus, aizsargāt jūsu augus no fly, sals, un lidot.uzticību mūsu vāciņš ir izņēmuma izturību un aizsardzību visiem jūsu siltumnīcefekta vajadzībām. 2.viegli uzglabāšana:)

Izskatās arī
Jauno Radošo Iegravēts Jauki Kaķi Modelis Kārta Korķa Kalniņi Kafijas Krūze Dzērienu Turētājs Virtuves Dabīgā Koka Paklājs Trauki
€8.02 €4.01

(modname=ckeditor apraksts ��aizsargā mēbeļu virsmām izmantojot mūsu korķa paliktņi palīdz vairogs, galda plāksnes, galda virsmas un citas virsmas, no spītīgs ūdens gredzens traipus un noplūdes.šie labi-made dzērienu paliktņi turiet vai nu karstu vai aukstu dzērienu tases, krūzes, glāzes, pudeles, utt. ��ilgstošu absorbējošu paliktņi izgatavots no izturīga korķa)

Izskatās arī