Cena €464.91 €546.95

Pilns apraksts

izmērs

H60cm/70cm/80cm/90cm/95cm/100cm skaida vai zelta, dzelzs chorme kad mēs nosūtīja oder visas daļas būs saperate un, ja jums, tad jums ir nepieciešams, lai iekrišanas ny sevi

attēlu zelta stāvēt

ne puķes, tostarp

attēls skaidrs stāvēt

visi stenda nr. ieskaitot ziedus

Par muitas produkti

mēs esam facotry, mēs varam veikt jebkāda desinge tik ilgi, cik jūs dotu mums attēlu .šeit ir priekšstatu par mūsu izlases telpā.

par piegādes laiku Par custom produkti

parasti ir nepieciešama aptuveni 25 dienas, ja dara saskaņā ar savu desinge, tāpēc, lūdzu, lūdzu, palīdziet extrend piegādes laiks no pasūtījuma kad vietā .

par shippment

1.Parasti mēs organizēt sūtījumu 2-10 businiss dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas Pack24.lv. 2. Prece tiks izsūtīta pēc saperate transportēšanas laikā, jums būs nepieciešams, lai savāktu objektus ar sevi, ja nevar pieņemt to , dont vietu secību. 3. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese un tālruņa numurs ir pareizi, mēs neesam atbildīgi par jebkuru nevar piegādāt adresi. 4. Mēs nevaram garantēt piegādes laiku, dēļ dažādiem atmuitošanu laika, steidzami, lai, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs veikt pasūtījumus.To ir ieteicams vietā, lai in4 nedēļas iepriekš, lai nozvejas jūsu pasākuma dienā.ja pasūtījums ir steidzams dont vietā, lai

par nodokļu

1. Piederumi, piemēram, ziedi un sveces bildes nav iekļautas cenā.nē, ieskaitot jebkuru apdares elementu stāvēt. 2. Ievedmuitas nodoklis ir jāmaksā par savu pašvaldību.Mēs neesam atbildīgi par muitas nodevu .Nodoklis ir jāmaksā ar sevi.un cena nav ieskaitot.

sirsnīgi paziņojums

1. Manuālo mērījumu kļūdas 1-3 cm.kā tas ir izmantot rokas, lai Mēra ar roku,varbūt tur ir kļūda.lūdzu, pamanīju 2. Lūdzu atļaut nelielas krāsu atšķirību, jo no gaismas un ekrāna efektu, lai padarītu krāsu atšķirība ar attēlu, kad jūs saņemsiet pēc tam ar roku 3. Ja ir bojājumu precēm laikā, transports, sniedziet mums bildes vai video, ja ir pieejama pēc tam, kad apstiprinājumu, mēs nosūtīsim jums bezmaksas aizstāšanu, pēc mūsu izmaksas vai atmaksas, kas jums attiecīgi. 4. Pircējs ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, produktiem tika saņemti.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nav iespēja izsniegt jums kompensācijas vai nomaiņa. 5. Tikai neizmantoto un nebojāta preces ar sākotnējo stāvokli, var tikt kvalificētas, lai atgrieztos.Pircējs ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības maksa.

par feekback

1. Jūsu apmierinoša, un atsauksmes ir mūsu motivācija, lūdzu, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, kad jums ir apmierināti ar mūsu produktiem. 2. Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar mūsu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā, lūdzu, lūdzu, ne sāk strīdu, pirms sazināties ar mums, mēs sniegsim jums labs risinājums.Paldies un Ir Jauka Iepirkšanās Mūsu Veikalā!

A: Atbildi uz jautājumu iepriekš.

Q: Bieži Uzdotie Jautājumi

A: Atbildi uz jautājumu iepriekš.

pircējs ziņoja ,pirms pasūtījumu

lūdzu, lūdzu pārbaudiet vairāk pie zemāk

Specifikācijas

  • krāsa: veikt saskaņā ar jums
  • Izmantošana: kāzu puse
  • Gaismas: nē, tostarp
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • min. pasūtījums: depent par jums
  • Par Lielums: var veikt saskaņā ar jums
  • Diametrs: 20cm diametrs
  • Materiāls: Garīgās
  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos, Kristību & Kristības, Pateicība, Ziemassvētku, Valentīna Diena, Kāzas, Jaunais Gads, Jubilejas
  • Garš: veikt saskaņā ar jums
  • Modeļa Numurs: Senyu0249
  • Raksts: Arhitektūra, eņģelis
  • ziedu tostarp nr.: nē, tostarp

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10*10mm platīna acs elektrodu autonoma elektrods par fotoelektrisks eksperimenta platīna elektrodu
€129.01 €122.55

(modname=ckeditor platīna acs elektrodu platīna acs tīrība: 99.99% platīna acs: 52 acs elektrodu stieples: ptfe diametrs 6mm vai 8mm, garums 80mm parastā platīna acu formas: kvadrāts, apaļa formu un lielumu var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
120Pcs Kokteilis Cērtes Uguņošanas zobu bakstāmos Kūka Rotājumi Dzirksti Vizulis Cupcake Toppers Puse Cērtes par Brīvdienu Puse dod priekšroku
€29.01 €5.85

(lielu daudzumu: paketē ietilpst 120 gabali uguņošanas vizulis cērtes,kas pieejama sešās dažādās krāsās pietiekamā daudzumā un dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām par kūka rotājumi drošas un uzticamas: kūka cērtes ir izgatavoti no koka nūjas un alumīnija folijas papīra, droši un uzticami, lai rotā kūkas un nekaitē jūsu veselībai, lai jūs varētu justies atbrīvots, lai tos izmantot unikāli)

Izskatās arī
1 GAB Zīda Bumbu Krizantēmu Kāzu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku Dekori Vāze Mājas Scrapbooking floristikas Piederumi
€3.61 €1.88

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: flocking krāsa: balta,dzeltena,rozā,gaiši oranžs,gaiši zils,gaiši zaļš,tumši rozā izmērs: garums 40cm, lodīšu diametrs 4.5 cm iepakojumā: 1* ziedu imitācijas piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Augsta Spiediena Strūklu Ūdens Pistoli Mazgāšanas Dārza Laistīšanas Šļūtene, Uzgalis, Auto Tīrīšanas Instrumenti, Auto Mazgāšanas Pistoles Auto Mazgāšanas Līdzekli Aptieciņas
€14.09 €6.34

(aprakstīt: -izmērs: 19*18 cm -ūdens pistoli svars: 100g -krāsa: melna -materiāls: gun barrel:abs, smidzināšanas sprausla:alumīnija sakausējuma funkcijas: -jūs varat tīrīt savu auto, noskalo, pagalmā grīdas, pelde mājdzīvnieki, un tīru baseini. -materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes abs un alumīnija sakausējuma, anti-novecošanās, anti-rūsas, nodiluma)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Somas Ragi Somas Samta Izdarīt String Zaķi, Dāvanu Iepakojuma Maisiņi Dropshipping Somas Partijas Apdare 2023 Navidad Jaunas
€10.35

(mūsu pakalpojumu q:vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu? a:par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides un express shipping kuriem viens veikt 3-10 darba dienu laikā, lai ierodas, par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja jūs vēlaties, lai apraksts: 100% jauns. materiāls)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Podu Sejas Puķu Pods Dekoratīvā Vāze Sulīgs Pot Plaukts Dārzu Iekštelpu Āra Desktop Mājas Apdare
€16.66 €9.16

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 15.5cmx12cmx22cm/6.10inchx4.72inchx8.66inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Toppers Pāvi Ar Garu Asti Reāli Ziemassvētku Eglīte Karājas Kulons Simulācijas Pāva Spalvu Aksesuāri
€18.02 €10.99

(funkcijas: izgatavots no putu, plastmasas un nekustamā spalvas, materiāls ir reāli un ticami, nekādu kaitējumu jūsu ādu, vai jūsu istabā, jūs varat izmantot ar pārliecību, tik viegli nevarēs izbalināt vai deformēties. mākslīgās pāvi rotājumi ir paredzēti ar balto krāsu, pāvi formas un nekustamā spalvas, katrs ir reāli ar baltu krāsu ir pievilcīgs. apakšā ziemassvētku pāvi ornaments)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
Pērļu Kokvilnas Ziemassvētku Zelta, Rozā Priekšgala Ziemassvētku Eglīte Apdares Kulons Skatuves Logu Shopping Mall Viesnīcas Mājas Dekoru
€7.33 €2.93

(pērļu kokvilnas ziemassvētku zelta, rozā priekšgala ziemassvētku eglīte apdares kulons skatuves logu shopping mall viesnīcas mājas dekoru produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 45 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras)

Izskatās arī
Festivāls Halloween Galvu par Chilkdren Halloween Galvu Headpiece Festivāla Izskatās Regulējams Hermētiskuma Headpiece
€4.79 €2.39

(funkcijas: stāvēt ārā pie halloween puses ar šo halloween galvas stīpa pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku. ideāls halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma. izveidot svētku atmosfēru pie halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas. elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot)

Izskatās arī
6 Ķekaru Ziemassvētku Ogu Izriet Dekoratīvs Mākslīgais Ogu Filiāles Ogu Izvēlēties Mājas Dekoru Fotogrāfijas Aksesuārus Grupa Krājumi
€7.29 €5.10

(krāsa: gaiši zaļa, sarkana, rozā & gaiši dzeltena, balta, oranža & dzeltena, tumši zila materiāls: putas viena izmēra: viena ogu diametrs: apmēram 1cm(0.39 collas) komplektā ietilpst: 6(ķekara) x ogu izvēles(6 krāsas) piezīme: - ietver tikai 6 ogu ķekarus cērtes. - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. -)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Āra Apdare Reāli Zelta Ziemassvētki Ziedu Iekštelpu/āra Dekoru ar Iepirkšanās Āra
€3.01 €1.71

(mākslīgo ziedu āra apdare reāli zelta ziemassvētki ziedu iekštelpu/āra dekoru ar iepirkšanās āra apraksts: reāli zelta ziemassvētku ziedi izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām. pievieno touch of šarms un izsmalcinātība uz jebkuru iestatījumu. izgatavots no augstas kvalitātes auduma materiāla izturību un ilgstošu izmantošanu. izbalināt izturīgs dizains ļauj košas)

Izskatās arī
6pcs Laimīgs Hanukkah Brilles Hanukkah Brilles Rāmis Hanukkah Dekoratīvās Briļļu Apdare Hanukkah Puse Glāzes
€8.62 €4.74

(designed ar hanukkah elementus, šīs brilles ir perfektas, foto aksesuārus, var padarīt puse atmosfēru spēcīgāka.hanukkah tēmu dizains ar izsmalcinātu detaļu padara to radošo un smieklīgi.tos var izmantot pats vai nosūtīts uz jūsu ģimenes locekļiem vai draugiem. - materiāls: filca, plastmasas - izmērs: 16.50x14.00x13.00cm/6.48x5.50x5.11in - delikāts brilles aksesuāri padarīs par hanukkah)

Izskatās arī
Mākslīgie Plastmasas Ņieburs Kāzu Dekorēšana, Viltus Ziedi, DIY Albums , Līgava Saimniecības, Ziemassvētku Piederumi, 12Pcs
€38.30 €22.98

(klasifikācija : kaltēti ziedi ziedu stils : ziedu pušķis materiāls : plastmasa stils : ziedu tips : roze modeļa numurs : ht-61 sakarā : kāzas firmas nosaukums : nanairo izcelsmes valsts : ķīna kn : zhejiang iepakojumā : spēcīgāks kaste izcelsmes vieta : ķīna nosacījumi: 100% new materiāls: plastmasas krāsa:ļoti viegls)

Izskatās arī
Aizrautīgs Rūķu Ziemassvētku Sniegavīrs Lelle Audumu Rotājumu Navidad Natal Dāvana Lelle par Priecīgus Ziemassvētkus Decora Santa Claus, Sniegavīrs Lelle
€4.31 €2.85

(aizrautīgs rūķu ziemassvētku sniegavīrs lelle audumu rotājumu navidad natal dāvana lelle par priecīgus ziemassvētkus decora santa claus, sniegavīrs lelle 35 piegāde bez baterijām!!!!! produkta nosaukums: santa sniegavīrs materiāls: audums iepakojumā: 1gb piezīme: 1. sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, ir nelielas novirzes, lūdzu, saprotiet! 2. sakarā)

Izskatās arī
80pcs-Niedru Žāvētu Ziedu Pušķi Uzstādīt Pampu Zāle Skandināvijas Dekoratīvās Kāzu Mājas Istabā Ziedu Vienošanās Boho Zemniecisks Dekori
€26.24

(modname=ckeditor 1.skaists mājoklis un kāzu dekori - ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas! 2.80-in-1 iepakojums: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.to var viegli sagriezt dažāda)

Izskatās arī