Cena €122.55 €129.01

Pilns apraksts

modname=ckeditor

Platīna acs elektrodu

Platīna acs tīrība: 99.99%

Platīna acs: 52 acs

Elektrodu stieples: PTFE diametrs 6mm vai 8mm, garums 80mm

Parastā platīna acu formas: kvadrāts, apaļa

Formu un lielumu var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Gredzena Blīvējums Segtu Ūdens Cauruļvadu Blīvējumu Nomaiņa Izlietnes Notekas Veļas Mašīna Dezodorants Mop Baseins Kanalizācijas Jauns
€0.93 €0.58

(apraksts: drenāžas caurules blīvējuma gredzens: drenāžas caurules dezodorants gredzenblīvi, maza platība, liela ietekme. kvalitāte: silikona blīve, nav viegli sabojāt, izturīgs. universāls: piemērots visvairāk ūdens caurulēm, un ir jūsu ideāls mājturība palīgs. silikona blīvējumu ietilpst: silikona hermētiķi vāciņš ir ar noteikumu, kas var tikt saistītas kad nav drenāža)

Izskatās arī
Kāzu Gredzenu Spilventiņš, Roze, Sirds Formas Gredzenu Lodziņu, Rotaslietas Dāvanu Kastes Valentīna Diena Kāzu Mežģīņu Ziedu Rotājumu
€9.56 €4.78

(kāzu gredzenu spilventiņš, roze, sirds formas gredzenu lodziņu, rotaslietas dāvanu kastes valentīna diena kāzu mežģīņu ziedu rotājumu funkcijas: elegants dizains: simulācijas ziedu rotājumu uz gredzena nesējs spilveni piebilst pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu kāzu ceremonija. pārnēsājams un ērts: šo priekšlikumu gredzenu valentīna diena gredzenu kastes ir viegls un viegli veikt,)

Izskatās arī
Dārza Laistīšanas Var ar Sprinkleru Vadītājs 0.47 Galonu Puķu Laistīšanai Var Laistīšanas Pot, lai istabas Augi, Dārza Puķu Ziedu
€4.97 €2.93

(apraksts: materiāls: laistīšanas var izgatavota no premium pp apdare ar biezu sienu, augstas kvalitātes, izturīgs, leakproof, un videi draudzīgi, nav viegli novecošanas un bojājumiem, ļoti praktiska dārza rīku. ergonomisks dizains: galonu laistīšanas var iezīmes 23cm/9.06. p collu garš snīpis, kas padara to viegli, lai ūdens augiem.pusloka loka formas roktura konstrukcija samazināt roku nogurumu)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
Bērnu Kaķu Tēma Gabby Namiņš Dzimšanas dienas svinības Apdare Papīra Cup Plate Autiņu Galdauts Bērniem, Meitenēm, Baby Dušas Piederumi
€2.49

(laipni lūdzam sapņu puse, veikals padomi: 1. lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.šo preci ir localed ķīnā , lūdzu, lai tas vismaz divus mēnešus agrāk, nekā plānots puse dienas. 3.visi mūsu galda ir izturējuši fda testu, esiet droši izmantot!! produkta informācija izmērs:skatīt attēlu)

Izskatās arī
Āra Pastiprināta Pretkorozijas Ķīnas Egļu Stādīšanas Pot Ziedu Formas Barelu Karbonizēta Krāsa
€47.20 €18.88

(šeit jūs iepazīstināt ar mūsu āra pastiprināta pretkorozijas ķīnas egļu stādīšanas pot ziedu formas barelu.puķu pods izgatavots no masīvkoka lielas tekstūras, izturīga un stingra.āra displeju, papildina viena otru ar ziediem, kokiem un kokiem, parādot zemniecisks zemniecisks stils.virsmas valde ir gluda, pēc daudziem laikiem veidošana un slīpēšana, tekstūra ir skaidrs, un pret koroziju ir izturīgs, uz)

Izskatās arī
9Pcs DIY Amatniecības Bērniem Dāvanas Lieldienu Olas priecīgas Lieldienas Puse Rotājumi Mājas Krāsains Zaķi, Putnu Olu Karājas Rotājumu 2023
€9.28 €6.96

(9pcs radošā lieldienu auduma e-gg apdare piekārtiem rotājumi lieldienām e-gg rotaļlietas, dāvanas, mājas dekoru puse rotājumi 9pcs jauno radošo lieldienu auduma e-gg apdare piekārtiem rotājumi lieldienām e-gg rotaļlietas, dāvanas, mājas dekoru puse rotājumi specifikācijas: materiāls: plastmasas. izmērs: 5.5 x 3.8 cm daudzums: 9pcs par vienu izmēru. funkcijas: -)

Izskatās arī
6PCS Dārza Siltumnīcefekta Stīpām 2.4/3.2/4mm Tuneļa Stīpām, lai Izvirzīts Gultas Rindā Vāks Bez Rūsas Augu segu, Atbalsta Dārza Tuneli
€19.87 €11.92

(funkcijas: produkta nosaukums: augu atbalsts materiāls: metāla & plastmasas diametrs: 2.4 mm 3.2 mm, 4mm apraksts: nekad nerūsē tuneļa stīpām, hops māja atbalstu pretsala aizsardzības ziemā. izmantot stīpām, lai atbalstītu dārza rindas attiecas, augu aizsardzībai no sasalšanas, kukaiņi, putni, vai tiešiem saules stariem. viegli uzstādīt.mazgājamas, atkārtoti,)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
500PCS Uzlīmes 25*22mm Demisexual Lepnums Taisni Sabiedrotie uz Papīra Uzlīmes, Etiķetes, Iepakojums, Plombas Amatniecības Labu Frāzi Toppers Etiķetes
€6.55 €2.75

(47790 lepnums laipni lūgti mūsu veikalā! apraksts: 500pcs uzlīmes 25*22mm demisexual lepnums taisni sabiedrotie uz papīra uzlīmes, etiķetes, iepakojums, plombas amatniecības labu frāzi toppers etiķetes motīvs: daudzu gadu ražošanas pieredze, nobriedis kuģiem, relible kvalitāti un consideraion pakalpojumu. pielāgotu logo bezmaksas mākslas darbu un dizaina, visi izmēri)

Izskatās arī
Mini Crown Kūka Topper Metāla Pērle Happy Birthday Cake Toppers Kāzu&Saderināšanās Kūka Dekori Sweet Puse Rotājumi
€0.71 €0.42

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. ideāli piemērots dzimšanas dienas svinības, kāzas, bērnu dušas, un visu, kas līdzīgi svinībām. tas ir skaists, kompakts, ērts un gudrs. specifikācija: materiāls: metāla krāsa: kā picture rādīt iepakojumā: 1gab iepakojumā izmērs:7.5*5.5)

Izskatās arī
Ziemassvētku Santa Cepures Bērniem Ziemas Vadītājs Valkā Plīša Party-Kostīmu Puse Cepures Smieklīgi Santa Hat Jaunā Gada, Ziemassvētku Puse Supplies
€6.84 €3.42

(aizzīmju punktiem: 1.ziemassvētku rakstzīmes: pacelt ziemassvētku balles un ģimenes pulcēšanos ar mūsu cute karikatūra ziemassvētku cepures, ideāls, lai izplatītu siltumu un prieku ar ziemassvētku elementus, piemēram, santa claus, sniegavīrs, un aļņiem. 2.cute un moderns: mūsu karikatūra ziemassvētku cepure ir top izvēle bērniem un ģimenēm, kam dievinu tās glītu dizainu un lielisku craftmanship.spīdēt)

Izskatās arī
32 Gabaliņi, Eļļas Absorbējošiem Putu Sūklis, lai džakuzi, Baseins un Spa (Bruņurupucis)
€15.07 €10.25

(lielu daudzumu: komplektā ietilpst 32 iepakojumi bruņurupucis krēmveida balto eļļu absorbējošas sūkļi, bruņurupuča formas dizainu, unikālu un labi absorbējoša, liela daudzuma, lieliska virtuve, baseins utt.vienkāršs dizains piedāvā unikālu un viegli veids, kā tīrīt un uzturēt savu baseinu apgabalā un citās jomās laba efektivitāte: naftas uzsūcošs sūklis palīdz novērst scums, ka formas baseini, karstā)

Izskatās arī
5/10pcs Macaron Sirds Folija Baloni 18inch Pastelis Maca Sirds Formas Hēlija Baloni, Dzimšanas dienas, Kāzu Dekorēšana Bērnu Duša
€8.89 €5.42

(5/10pcs macaron sirds folija baloni 18inch pastelis maca sirds formas hēlija baloni, dzimšanas dienas, kāzu dekorēšana bērnu duša izmērs: 18inch iepakojums:opp maisā iepakojums saraksts: 5/10pcs)

Izskatās arī
Soma Konfekšu Kaste Ziemassvētku Sarkanā Vīna Organizators Ar Rokturi Bikses Santa Portatīvo 1PC Spēcīgs Un Izturīgs Jauki Gudrs Ārstēt, Somas
€2.63 €1.53

(funkcijas 1. izgatavoti no augstas kvalitātes auduma, spēcīgs un izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku, piemērots ziemassvētkos un citos īpašos gadījumos. 2. plašas piemērošanas diapazons: soma siksniņa dizains ļauj to izmantot, lai izdaiļot savu kamīnu, ziemassvētku eglīte vai birojam un citām vietām.ļauj jums veikt stils jums patīk ar sevi 3. sarkanā cute ziemassvētku soma, santa)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Āra Apdare Reāli Zelta Ziemassvētki Ziedu Iekštelpu/āra Dekoru ar Iepirkšanās Āra
€3.01 €1.71

(mākslīgo ziedu āra apdare reāli zelta ziemassvētki ziedu iekštelpu/āra dekoru ar iepirkšanās āra apraksts: reāli zelta ziemassvētku ziedi izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām. pievieno touch of šarms un izsmalcinātība uz jebkuru iestatījumu. izgatavots no augstas kvalitātes auduma materiāla izturību un ilgstošu izmantošanu. izbalināt izturīgs dizains ļauj košas)

Izskatās arī
Halloween Galvas Puse Atmosfēru Apdare Spider Matu Lentes Ap Galvu Stiprināmas Svētā Diena, Puse Apdare, Foto, Aksesuārus
€3.42 €1.88

(1. izvēle varžacīm: mūsu halloween galvas ir dažādas tēmas un stili, tostarp vilkačiem, spokiem, ķirbjus, sikspārņi, utt.mēs esam pārliecināti, lai atrastu vienu, kas atbilst jūsu personisko stilu un halloween mērci vajadzībām. 2. augstas kvalitātes materiāli: mūsu matu lentes ir izgatavotas no augstas kvalitātes, stabilu un viegliem materiāliem, kas nodrošina labu komfortu un izturību, un var droši)

Izskatās arī
Laistīšanas Dārza Uzgalis, Šļūtene, Uzgalis Regulējams Sprauslu Ūdens, Zāles Pļāvēji, Šļūtenes, Daudzfunkciju Dārza Mainīgo Spray Modelis Smidzinātājs
€20.40 €10.19

(8 spray modeļus, šļūtenes, sprauslas, noregulējiet ūdens apjoms, daudzfunkcionāla spray piemērots dārza laistīšanai, auto mazgāšanai funkcijas: 1. gumijas rokturi: rokturis uzgalis ir izgatavots no gumijas-ietin materiāla, tādējādi nodrošinot ērtu rokturi.ērti lietot ziemā. 2. bezpakāpju plūsmu regulēt : var pielāgot kontroles slēdzi, un pielāgot ūdens daudzums, kuru var noregulēt)

Izskatās arī