Cena €3.32 €4.42

Pilns apraksts

Svētku Pusdienu Galda Dekori Grāmatu Svētku Rotājumi Unikālu Honeycomb Bumbiņas Ziemassvētku Galdi Windows Personām Papīra Honeycomb

Apraksts:

Unikālo dizainu un skaidru informāciju par svētku.

universāls, rotājumi, kas var būt izvietoti uz galdiem, logi, ēdamistabas galdi, un vairāk.

īpašas formas papīra šūnveida bumbiņas pievienot touch of unikalitāti nevienu klāt.

piemērots personiskai lietošanai un ir ideāls brīvdienu pusēm dažādās vietās.

izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, izturību un ilgmūžību.

Posteņa Nosaukums: Xmas Šūnveida Bumbiņas

Materiāls: Papīrs

Stils: Amerikāņu

Iezīmes: Dekoratīvie, Unikālas Formas, Svētku

Izmērs Dati:

A:

25cm x 24,5 cm/9.84" x 9.65" (Apm.)

22 cm x 27.5 cm/8.66" x 10.83" (Apm.)

18 cm x 28.5 cm/7.09" x 11.22" (Apm.)

B Diametrs: 25.5 cm/10.04" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

3 x Ziemassvētki Šūnveida Bumbiņas

Specifikācijas

  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Elektroniskā: no
  • Iestatīt Tipu: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ādas Fly Swatter Ilgtermiņa Rokturi Uzticamu Savvaļas 1gb Piederumi Dižskābarža Koka Izturīgs, Elegants Ind Jauns
€11.61 €5.45

(funkcijas: *efektīva ķert: paredzēti, lai viegli noķert lielo vai mazo kukaiņu.ar aerodinamiski izvietoti caurumi padara to efektīvāku, kas peld ar objektiem, nodrošinot efektīvu ķert katru reizi. *izturīgs un elegants: mūsu abpusējo ādas swatter ir augstas kvalitātes, un apstrādāta ar raitu abās pusēs, nodrošinot izturīgu un elegantu izskatu.tas nodrošina ilgstošu veiktspēju, padarot to)

Izskatās arī
2024 Mini Kalendāra Bieza Papīra Twin-Wire Saistoši Tiny Kalendārs Mini Desktop Apdare Perforators Galda Kalendārs Office Desktop Dekori
€5.42 €2.71

(aizzīmju punktiem: 1. universāls un burvīgs: šis mini kalendārs, desktop kalendārs ir dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām un gaumei.šis kalendārs būs pievienot skaistumu un šarmu, lai jūsu darbvirsmas ar tās krāsains dizains un ilustrācijas jauki. 2. ieplānot: šis mini kalendārs, desktop kalendārs palīdz jums palikt organizēts un produktīvs visu gadu.jūs varat izmantot balto)

Izskatās arī
Gliseris Neto, Lieljaudas Lapu Grābeklis Tīrīšanas Līdzeklis, Smalka Sieta Neto Soma Ķērējs
€15.77 €7.57

(daudzfunkciju: baseins lapu sūcēju ar dziļu smalka sieta soma rokturi gan lieliem clean-up un nelielu atliekām, piemēram, lapas ar tikai dažiem iet.izturīga konstrukcija: universālais turētājs der jebkuru teleskopisko nūju paplašināt savu sasniedzamību un izvēlēties lapas apakšā, baseins (pole, kas nav iekļauti).droša lietošana: efektīva, scooping līdz drupām ar noapaļotiem robežām, kas garantē rāmis)

Izskatās arī
10*10mm platīna acs elektrodu autonoma elektrods par fotoelektrisks eksperimenta platīna elektrodu
€129.01 €122.55

(modname=ckeditor platīna acs elektrodu platīna acs tīrība: 99.99% platīna acs: 52 acs elektrodu stieples: ptfe diametrs 6mm vai 8mm, garums 80mm parastā platīna acu formas: kvadrāts, apaļa formu un lielumu var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām)

Izskatās arī
Chicinlife 1Set Zelta Priecīgus Ziemassvētkus Banner Ziemassvētki Partijas Karogi Mājās Ziemassvētku Sienas Karājas Stērste Vainags Jaunā Gada Priekšvakarā Piederumi
€3.60 €2.59

(produkta apraksts: daudzums:1set materiāls:papīrs krāsa:zelta,sarkana,sudraba,lai izvēlētos attēlu kā piezīme: 1. jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.es ceru, ka jūs varat saprast.kuģniecības)

Izskatās arī
25CM Ziemassvētku Simulācijas Augu Rotājumi Darbvirsmas Logu Mini Ziemassvētku Eglītes Podos Mājās Ziemassvētku Rotājumi
€5.29 €3.17

(stils: kokvilna, sarkano augļu, pine leaf iepakojums: mini ziemassvētku eglīte materiāls: koks+mājdzīvnieku gadījumā svētki: ziemassvētki augstums: 25cm/9.8 gadā mērķis: darbvirsmas apdare padomi 1. tas ir normāli, manuāla mērīšana ir neliela kļūda, un dati ir paredzēti tikai uzziņai, ievērojot faktisko objektu 2. sakarā ar apgaismojuma displejs)

Izskatās arī
1gb Rozā Bumbu Formas Plastmasas Konfekšu Kastes Iepakošana Dāvanu DIY Eglīšu Rotājumi Kulons Kāzu Dekorēšana Dāvanu Kastes, Somas
€1.31 €0.69

(specifikācija: nosaukums:plastmasas bumba materiāls:plastmasa izmērs:diametrs 8/10/12cm krāsa: kā parādīts attēlā paketē iekļauts:1gb plastmasas bumba funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes to var izmantot kā ziemassvētku eglītes rotājumu, vai arī jūs varat vienkārši pakārt to kāzas ,ballītes, veikalu iekārtošanu. tie var)

Izskatās arī
Bieza Galonu Aug Somas Auduma puķu pods par Dārza Augiem, Augu Zemeņu Elpot Poda Eco-Friendly Dārza Instruments
€11.82 €5.91

(motīvs: ✿ 100% pavisam jaunu! ✿ , kas izgatavoti no atkārtoti filca materiāla, ūdens saglabājot filca materiāls, rada perfektu augsnes stāvokli, liekais ūdens tiks automātiski aizplūšanu, izmanto iekštelpu un āra. ✿ nav nepieciešams, lai ir tukšs, dārza podi un konteineri piesārņot jums pagalmā ziemā, kad pieaug sezona ir galā, vienkārši tukša zemi no auduma maisiņā un iepakojums)

Izskatās arī
Mīkstus Ziedu Dzelzs Keramikas Puķu Pods Koka Kastē Sukulentu Puķu Poda Paliktni Poda Pundurkociņš Pot
€7.59 €6.38

(gadījumā ainas: balkona dārzu, piemājas dārzkopība materiāls: koks izmērs: (apm.) 6 nodalījumi: 31*21*3.7 cm(iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm) 3 nodalījumi: 31*11*3.7 cm (iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm ) 10 nodalījumi: 34*14*3.8 cm/ 13.39*5.51*1.50 collu(iekšējā nodalījuma izmēri: 6*6 cm/2.36*2.36 collas ) 5 nodalījumi: 34*7.5*3.7 cm (iekšējais nodalījums,)

Izskatās arī
1~5GAB Black Jumta Automātiskā Siltumnīcefekta Ventilācijas Nomaiņa Temperatūra, Ventilācijas Jutīga Logu Atvērēju
€5.89 €4.42

(1~5gab black jumta automātiskā siltumnīcefekta ventilācijas nomaiņa temperatūra, ventilācijas jutīga logu atvērēju apraksts: produkta nosaukums: grila dakša materiāls: nerūsējošais tērauds specifikācijas: 18 cm, 24cm, 20cm, 20cm krāsas: balta, melna izmanto: galda pārtikas, grila dakša specifikācijas: 1. augstas kvalitātes materiāla, nerūsējošā)

Izskatās arī
3/5/10PCS Imitācija Veļa Pinumi Krāsu Svētku Rotājumi Krāsains Lentes, Ziemassvētku Rotājumi Piegādes Ziemassvētku Rotājumi
€16.63 €7.48

(3/5/10pcs imitācija veļa pinumi krāsu svētku rotājumi krāsains lentes, ziemassvētku rotājumi piegādes ziemassvētku rotājumi apraksts: nosaukums: radošās ziemassvētku lentes materiāls: imitācija kaņepes krāsa: piecas krāsas stils: ziemeļvalstīm funkcijas: 1. to daudzums ir pietiekams, lai apmierinātu jūsu ikdienas apdares vajadzībām 2. lente)

Izskatās arī
Dzīvnieku Siluetu Dārza Staba Dzīvnieku Dārzu Mākslas Āra Zālienu Statuja Pagalmā Dekoru Mākslas Zālienu Āra Mājas Dekoru Dzīvnieku Siluetu
€25.90 €12.94

(aprakstīt: 1. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, bieza, cieta, izturīga un ūdensdroša 2. pingvīns dārza logo rotā savu skaisto dārzu, rada spēcīgu atmosfēru 3. glabājiet maziem dzīvniekiem prom no jūsu pagalmā un dārzā, un neļaut bojāt jūsu zālienu ar šo metāla pingvīns statuja 4. izsmalcinātu dobi modelis dizains, dzīva un spilgts izmērs: 36*15*0.8 cm materiāls:)

Izskatās arī
Augsta Spiediena Strūklu Ūdens Pistoli Mazgāšanas Dārza Laistīšanas Šļūtene, Uzgalis, Auto Tīrīšanas Instrumenti, Auto Mazgāšanas Pistoles Auto Mazgāšanas Līdzekli Aptieciņas
€14.09 €6.34

(aprakstīt: -izmērs: 19*18 cm -ūdens pistoli svars: 100g -krāsa: melna -materiāls: gun barrel:abs, smidzināšanas sprausla:alumīnija sakausējuma funkcijas: -jūs varat tīrīt savu auto, noskalo, pagalmā grīdas, pelde mājdzīvnieki, un tīru baseini. -materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes abs un alumīnija sakausējuma, anti-novecošanās, anti-rūsas, nodiluma)

Izskatās arī
Hot "Baby on Board!" Pop-Up Jahtu Labu Baby Box Dušas Konfekšu Kastes, Dāvanu Iepakojums Šokolādes Kārbas Kāzu Dod Priekšroku Kastes
€3.05

(hot baby on board! pop-up jahtu labu baby box dušas konfekšu kastes, dāvanu iepakojums šokolādes kārbas kāzu dod priekšroku kastes produkta specifikācijas īpašu bērnu ir buru savā dzīvē, un mēs zinām, jūs nevarat gaidīt, lai caurule, kas no kuģa formas jaundzimušo uz klāja! pop-up jahtu labu lodziņā nes okeānu paldies, jūsu bērnu duša viesi! jūras tēmu, baby dušas labu lodziņā)

Izskatās arī
Ziemassvētku Santa Cepures Bērniem Ziemas Vadītājs Valkā Plīša Party-Kostīmu Puse Cepures Smieklīgi Santa Hat Jaunā Gada, Ziemassvētku Puse Supplies
€6.84 €3.42

(aizzīmju punktiem: 1.ziemassvētku rakstzīmes: pacelt ziemassvētku balles un ģimenes pulcēšanos ar mūsu cute karikatūra ziemassvētku cepures, ideāls, lai izplatītu siltumu un prieku ar ziemassvētku elementus, piemēram, santa claus, sniegavīrs, un aļņiem. 2.cute un moderns: mūsu karikatūra ziemassvētku cepure ir top izvēle bērniem un ģimenēm, kam dievinu tās glītu dizainu un lielisku craftmanship.spīdēt)

Izskatās arī
5/10pcs Macaron Sirds Folija Baloni 18inch Pastelis Maca Sirds Formas Hēlija Baloni, Dzimšanas dienas, Kāzu Dekorēšana Bērnu Duša
€8.89 €5.42

(5/10pcs macaron sirds folija baloni 18inch pastelis maca sirds formas hēlija baloni, dzimšanas dienas, kāzu dekorēšana bērnu duša izmērs: 18inch iepakojums:opp maisā iepakojums saraksts: 5/10pcs)

Izskatās arī
2.4 m Mākslīgā Maple Leaf String Rudens Sākuma Apdare Lapu Vainags Simulācijas Kļavu Lapām Efeja, Vīnogulāja Māja Dārza Dekorēšanai
€3.13 €2.03

(apraksts: materiāls: plastmasas zīda audums garums: 2.4 m daudzums: 1 string/ 3 tring motīvs: mākslīgā efeja, vīnogulāja, izskatās, ka reālu augi! piezīme: krāsas var nedaudz atšķirties no reāla, jo gaisma.)

Izskatās arī
Festivāls Halloween Galvu par Chilkdren Halloween Galvu Headpiece Festivāla Izskatās Regulējams Hermētiskuma Headpiece
€4.79 €2.39

(funkcijas: stāvēt ārā pie halloween puses ar šo halloween galvas stīpa pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku. ideāls halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma. izveidot svētku atmosfēru pie halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas. elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot)

Izskatās arī
Jauno Radošo Iegravēts Jauki Kaķi Modelis Kārta Korķa Kalniņi Kafijas Krūze Dzērienu Turētājs Virtuves Dabīgā Koka Paklājs Trauki
€8.02 €4.01

(modname=ckeditor apraksts ��aizsargā mēbeļu virsmām izmantojot mūsu korķa paliktņi palīdz vairogs, galda plāksnes, galda virsmas un citas virsmas, no spītīgs ūdens gredzens traipus un noplūdes.šie labi-made dzērienu paliktņi turiet vai nu karstu vai aukstu dzērienu tases, krūzes, glāzes, pudeles, utt. ��ilgstošu absorbējošu paliktņi izgatavots no izturīga korķa)

Izskatās arī
Eid Mubarak Fons Banner Eid Mubarak Baneri Rotājumi Ramadāna Fona Auduma Eid Al-Fitr Dārza Sienas Puses Piederumi
€5.43 €2.99

(apraksts: ramadāna svētki banner - eid mubarak puse fona banneris.atzinīgi vērtējam jūsu draugiem un ģimenes locekļiem par jūsu eid svinībām par šo īpašo dienu ar šo ramadāna fona auduma. acu nozvejojot dizainu - ramadan mubarak banner fona ir izstrādāta ar bagātu ramadan mubarak elementus, piemēram, pils, zvaigžņu un mēness, mandela modeļus, eid mubarak tekstu utt., ideāls musulmaņu islama)

Izskatās arī
2023 Puzzle Adventes Kalendārs Ziemassvētku Skatuves Jigsaw Puzzles Rotaļlietas 24 Dienas Laika Skaitīšana, Kalendāri Santa Mīklas Dāvanas Bērniem Pieaugušajiem
€57.82 €20.23

(2023 puzzle adventes kalendārs ziemassvētku skatuves jigsaw puzzles rotaļlietas 24 dienas laika skaitīšana, kalendāri santa mīklas dāvanas bērniem pieaugušajiem aizzīmju punktiem: 1.vienkārši lietot: katru dienu, pavadīt 10-20 minūtes risināšanas 1 sadaļa 1008 gabals puzzle, kas ir sadalīts 24 daļās.zemākas grūtības un baudīt pakāpeniski problēmas, kā jums iet. 2.atkārtoti izklaide:)

Izskatās arī