Cena €5.45 €11.61

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Efektīva ķert: paredzēti, lai viegli noķert lielo vai mazo kukaiņu.Ar aerodinamiski izvietoti caurumi padara to efektīvāku, kas peld ar objektiem, nodrošinot efektīvu ķert katru reizi.

*Izturīgs un elegants: Mūsu abpusējo ādas swatter ir augstas kvalitātes, un apstrādāta ar raitu abās pusēs, nodrošinot izturīgu un elegantu izskatu.Tas nodrošina ilgstošu veiktspēju, padarot to par lielisku ieguldījumu, lai jūsu mājās.

*Uzticama konstrukcija: Mūsu fly swatter izmanto nerūsējošā tērauda kniedes, lai izveidotu savienojumu ādas galvu ar koka rokturi, nodrošina izturīgas locītavām.Tas novērš no galvas nenokrītot lietošanas laikā, nodrošinot uzticamu un drošu swatting pieredzi.

*Ērts satvēriens: Mūsu stendā koka rokturis ir paredzēta vieglai satveršanai, montāžas ērti plaukstu, ērti un elastīgi izmantot.Tas ir praktisks pieaugušajiem par visu roku izmēros, padarot to viegli lietot ilgstoši.

*Vienkārša uzglabāšana: Tas ietaupa vietu un tur tā viegli pieejama, kad vien nepieciešams, padarot uzglabāšanas brīze.

Specifikācijas:

*Produkta nosaukums: Fly Swatter

*Materiāls: Āda

*Izmērs:49.5*10*1.95 cm

*svars:80 °

*Krāsa: melns, brūns

*daudzums:1gb

Iepakojuma Saturs:

1*Fly Swatter

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

8pcs Halloween Logu Stikls Elektrostatisko Uzlīmes Asins Puses Drukāt, Sienas Uzlīmes, Haunted Mājas Puse Mājas Dekorēšanas Uzlīmēm
€14.33 €7.16

(8pcs halloween logu stikls elektrostatisko uzlīmes asins puses drukāt, sienas uzlīmes, haunted mājas puse mājas dekorēšanas uzlīmēm 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:pvc krāsa: kā attēlu iepakojumā: 1/8pc izmērs:35*25cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta)

Izskatās arī
1set Adventes Kalendārs Ziemassvētku Puzzle Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Mīklas Ziemassvētku Dāvanu Ziemassvētku Tēmu Kāzu PartyToy Bērniem Dāvanu
€39.51 €19.75

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojums: adventes kalendārs puzzle satur 24 lockets, pieejamas no 1. decembra, izmantojot 24. decembrī, atveriet medaljonu katru dienu, lai pabeigtu daļa no puzzle, un baudīt atpakaļskaitīšanas līdz ziemassvētkiem nāk. 2.ilgi kalpo dzīve : uzsākt ilgtspējīgu puzzle risināšanas ceļojums ar mūsu atkārtoti lietojami adventes kalendārs jigsaw puzzles.izgatavots no pārstrādāta)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
10*10mm platīna acs elektrodu autonoma elektrods par fotoelektrisks eksperimenta platīna elektrodu
€129.01 €122.55

(modname=ckeditor platīna acs elektrodu platīna acs tīrība: 99.99% platīna acs: 52 acs elektrodu stieples: ptfe diametrs 6mm vai 8mm, garums 80mm parastā platīna acu formas: kvadrāts, apaļa formu un lielumu var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām)

Izskatās arī
Mākslīgie Ziedi, Augi, Violeta Holandē Gladiola Naktssveces Mājas Dārzu Rotā
€9.30

(mākslīgie ziedi, augi, violeta holandē gladiola naktssveces mājas dārzu rotā ✿brīnišķīgi rotājumi: ideāls nams, dārzs, vai vieta, apdare, piemēram, biroju, dzīvojamo istabu, dārza, ziedu stāvēt, utt. ✿reāli izskatās: katru ziedi dod izskatu īsta, dabas ziedu.mākslīgie ziedi ir praktiska alternatīva reālu florals un paliks svaiga paskata un skaista gadu pēc gada.)

Izskatās arī
2X Mākslīgo Ziedu , 30 Collu Roku darbs ar Ziedu Arkas Vainags Simulācijas Ziedi
€41.72 €28.38

(materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes zīda auduma, smalka handcraft un perfektu detaļu izskatās kā īsta ziedi un lapas, elegants un burvīgs.saglabāt skaisti visu gadu.izsmalcinātu dizainu: tas ziedu sastāv no mākslīgā peonijas, daisy, hydrangea ziedi un dekorēti ar eikaliptu un citi .labi izstrādāts.izturīga.nav viegli izbalināt vai sabruks.vairākkārtējai lietošanai: šajā dekoratīvā var izmantot)

Izskatās arī
Jaunu Mātes Diena Pudeles Etiķetes DIY Sarkanā Vīna Pudeles Etiķeti, Personalizētu Uzlīmes Banner Ūdensizturīgs Mātes Diena Apdare
€5.45 €3.81

(mātes dienā, sarkanā vīna pudeles etiķetes, uzlīmes mātes dzimšanas dienas svinības apdare 24pcs ūdensizturīgs pudeli uzlīmju komplekts izmērs: stila, 1 9.5 * 6.6 cm, stils 2 (12.7 * 10cm), stili, 3, 4, un 5 (5 * 24cm) materiāls: papīrs iepakojums :24pcs ūdensizturīgs, pašlīmējošas, nav pielāgojams piezīme: 1.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Mīkstus Ziedu Dzelzs Keramikas Puķu Pods Koka Kastē Sukulentu Puķu Poda Paliktni Poda Pundurkociņš Pot
€7.59 €6.38

(gadījumā ainas: balkona dārzu, piemājas dārzkopība materiāls: koks izmērs: (apm.) 6 nodalījumi: 31*21*3.7 cm(iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm) 3 nodalījumi: 31*11*3.7 cm (iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm ) 10 nodalījumi: 34*14*3.8 cm/ 13.39*5.51*1.50 collu(iekšējā nodalījuma izmēri: 6*6 cm/2.36*2.36 collas ) 5 nodalījumi: 34*7.5*3.7 cm (iekšējais nodalījums,)

Izskatās arī
13Pcs Dzimšanas dienas Balonus Macaron Skaits, Folija Baloni 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi Baloni daudz laimes Dzimšanas dienā gaisa Balonu
€6.63 €2.72

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.zinot, jaunajām kolekcijām,veikalā veicināšana 3.uzvarētāju bezmaksas produktus vai liels kuponus un citas priekšrocības, kas iepriekš daudzums: 13pcs/komplekts krāsa: kā rādīt lateksa balonu: 10inch vainagu balonu: 30 cm numuru balonu: 32inch paketē iekļauts: 1 gab. * skaits balons + 1 gab.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vainags Ar Priežu Čiekuriem Simulācijas Priežu Skuju Zarus Ar 2m LED String Gaismas Garu Adatu Priežu Vainagu Reāli
€27.61 €15.19

(pārvērst savu māju par ziemas brīnums ar mūsu mākslīgo priežu skuju vainags.tas ir ideāls papildinājums jūsu ziemassvētku dekori.nāk ar divu metru garu led gaismas un dāvanu kaste, lai bez piepūles brīvdienu garastāvoklis.tas ir vienkārši lietot un izplatās ziemassvētku gars sekundes. produkta nosaukums: pastkastē vainags svars: aptuveni 280g izmērs: 80*20cm/31.4*7.8 gadā veida)

Izskatās arī
Ziemassvētku Black Red Pleds Modelis Spilvens Segums Poliestera 45*45cm Dekoratīvā Spilvendrāna Jauno Gadu Dīvāns Mājas Auto PillowCover 41037
€7.53

(laipni lūgti manā veikalā!sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudīt jūs iepirkšanās laiks. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - maksājumu ir daudz maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, vīzas, kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus)

Izskatās arī
Hot "Baby on Board!" Pop-Up Jahtu Labu Baby Box Dušas Konfekšu Kastes, Dāvanu Iepakojums Šokolādes Kārbas Kāzu Dod Priekšroku Kastes
€3.05

(hot baby on board! pop-up jahtu labu baby box dušas konfekšu kastes, dāvanu iepakojums šokolādes kārbas kāzu dod priekšroku kastes produkta specifikācijas īpašu bērnu ir buru savā dzīvē, un mēs zinām, jūs nevarat gaidīt, lai caurule, kas no kuģa formas jaundzimušo uz klāja! pop-up jahtu labu lodziņā nes okeānu paldies, jūsu bērnu duša viesi! jūras tēmu, baby dušas labu lodziņā)

Izskatās arī
Ziemassvētku Piparkūkas Cilvēks Pudeles Tukšas Plastmasas Pudeles, Sulu Ar Cepuri Un Šalli Piena Tējas Ūdens Pudeli, Dzeramais Kauss
€11.88 €5.94

(apraksts ražotas ar pet un kokvilnas materiālu, droša un izturīga, pietiekami, lai izmantotu.funkcija piparkūkas cilvēks, formas dizains, pilna ar ziemassvētku prieku, ideāls dzēriens tvertnes, piens, sulas, tējas, kafijas, alus un citi dzērieni.tas var būt arī jauka tvertnes veikalā saldumus, mazo jewelries un tā tālāk. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls: pet, kokvilnas -izmērs:)

Izskatās arī
32 Gabaliņi, Eļļas Absorbējošiem Putu Sūklis, lai džakuzi, Baseins un Spa (Bruņurupucis)
€15.07 €10.25

(lielu daudzumu: komplektā ietilpst 32 iepakojumi bruņurupucis krēmveida balto eļļu absorbējošas sūkļi, bruņurupuča formas dizainu, unikālu un labi absorbējoša, liela daudzuma, lieliska virtuve, baseins utt.vienkāršs dizains piedāvā unikālu un viegli veids, kā tīrīt un uzturēt savu baseinu apgabalā un citās jomās laba efektivitāte: naftas uzsūcošs sūklis palīdz novērst scums, ka formas baseini, karstā)

Izskatās arī
Žāvētu Ziedu Pušķis ar Gaismas, Mazo Pušķi, Dāvanu Kastē, Bērnu Dzimšanas, Kāzu Dekorēšana, Valentīna Diena Dāvanu, Mājas Dekoru
€21.34 €13.87

(žāvētu ziedu ar gaismu, žāvētu ziedu pušķi, dāvanu kastē, mazo pušķi, simulācijas ziedu, dāvanu kastē, kāzu valentīna diena dāvanu, mājas dekoru · ziedu nosaukums: žāvētu ziedu pušķis · stils: ziedu · stāvoklis: jauns · specifikācija: 28*18*9cm · materiāls: ziepes, puķu · paketi, ieskaitot: 1 gab ziedu pušķis pievienot dāvanu maisiņš (ar gaismu) programmas)

Izskatās arī
2.4 m Mākslīgā Maple Leaf String Rudens Sākuma Apdare Lapu Vainags Simulācijas Kļavu Lapām Efeja, Vīnogulāja Māja Dārza Dekorēšanai
€3.13 €2.03

(apraksts: materiāls: plastmasas zīda audums garums: 2.4 m daudzums: 1 string/ 3 tring motīvs: mākslīgā efeja, vīnogulāja, izskatās, ka reālu augi! piezīme: krāsas var nedaudz atšķirties no reāla, jo gaisma.)

Izskatās arī
Festivāls Halloween Galvu par Chilkdren Halloween Galvu Headpiece Festivāla Izskatās Regulējams Hermētiskuma Headpiece
€4.79 €2.39

(funkcijas: stāvēt ārā pie halloween puses ar šo halloween galvas stīpa pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku. ideāls halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma. izveidot svētku atmosfēru pie halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas. elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot)

Izskatās arī
Augu Pot Segtu Iekštelpu Plastmasas Rotangpalmas Ziedu Segtu Kārtu Mūsdienu Dekori Pods Ar Āķi Un Balsteņu
€17.41 €11.14

(augu pot segtu iekštelpu plastmasas rotangpalmas ziedu segtu kārtu mūsdienu dekori pods ar āķi un balsteņu specifikācija: īpašības: 1. izturīgs pret koroziju, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs 2. elpojošs, self-absorbējoša, ūdens taupīšanas un sausuma izturīgs, gaismu caurlaidīgas 3. pieteikumu scenāriji: mājas mēbeles, apzaļumošana projektiem, viesnīcas, ziedu)

Izskatās arī
Jauno Radošo Iegravēts Jauki Kaķi Modelis Kārta Korķa Kalniņi Kafijas Krūze Dzērienu Turētājs Virtuves Dabīgā Koka Paklājs Trauki
€8.02 €4.01

(modname=ckeditor apraksts ��aizsargā mēbeļu virsmām izmantojot mūsu korķa paliktņi palīdz vairogs, galda plāksnes, galda virsmas un citas virsmas, no spītīgs ūdens gredzens traipus un noplūdes.šie labi-made dzērienu paliktņi turiet vai nu karstu vai aukstu dzērienu tases, krūzes, glāzes, pudeles, utt. ��ilgstošu absorbējošu paliktņi izgatavots no izturīga korķa)

Izskatās arī
Lielie Bērni Raganu Cepure Maskēties Lentes Wizard Hat Halloween Cosplay Kostīms Puse Withes Cepures Halloween Puse Supplies
€5.35 €3.70

(daudzums:1gab. materiāls:audums izmērs:kā attēlā piezīme: 1. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana 2. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī