Cena €10.76 €19.57

Pilns apraksts

Apraksts:

Funkcijas:

Premium Materiāls: Izgatavots no metāla, sabiezinātas, spēcīgs, izturīgs un atkārtoti, laika un rūsas aizsardzība bez plaisām vai pelējumu.

Spēcīgs Atbalsts: Mūsu augu režģis ir pietiekami spēcīga, lai efektīvi novērstu zariem un lapām, no kuriem ārā, ļaujot augu augt.

Funkcionālās & Dekoratīvs: Režģiem nodrošinātu struktūru vīnogulāju audzēšanas iekārtas, kas ļauj viņiem kāpt uz augšu, bet pievienojot unikālu ainavu.

Plaši Izmanto: iekštelpu un āra augiem, lai pievienotu dabas skaistumu jūsu pagalmam.Tas nodrošina izturīga kāpšanas atbalsta puķu stādījumiem, rozes, utt.

Klientu Serviss: Ja jums ir kādi jautājumi par šī produkta, lūdzu sazinieties ar mums šajā laikā, mēs nodrošināsim jūs ar īpašu pakalpojumu.

Specifikācijas:

Materiāls: Dzelzs

Izmērs: 25*35cm

Iepakojuma saturs:

3 * Režģis

1 Komplekts * Saites

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1. Cik ilgi es varu saņemt paku?

Parasti to vajag apmēram 2 nedēļas līdz 4 nedēļām.Ja jūsu valstī ir daudz tālāk, tad piegādes laiks būs ilgāks.

Dropshipping, lūdzu, izvēlieties ePacket / Pack24.lv nosūtīšanas metodi.Tas būs ātrāk :)

3. Vai es varu saņemt atpakaļ naudu, ja man nav to saņemtu piegādes laiks?

Jā, par .Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.

Mēs varam sazināties, kuģniecības aģents, jūsu zemes gabala statusu.

Ja es esmu dropshipping, ko jūs varat piedāvāt man?

VIP saites.

CSV vai citu dokumentu, kas ir atļauts.

Iesaku labu produktu jūsu veikalā.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Svētku Pusdienu Galda Dekori Grāmatu Svētku Rotājumi Unikālu Honeycomb Bumbiņas Ziemassvētku Galdi Windows Personām Papīra Honeycomb
€4.42 €3.32

(svētku pusdienu galda dekori grāmatu svētku rotājumi unikālu honeycomb bumbiņas ziemassvētku galdi windows personām papīra honeycomb apraksts: unikālo dizainu un skaidru informāciju par svētku. universāls, rotājumi, kas var būt izvietoti uz galdiem, logi, ēdamistabas galdi, un vairāk. īpašas formas papīra šūnveida bumbiņas pievienot touch of unikalitāti nevienu klāt. piemērots)

Izskatās arī
Ādas Fly Swatter Ilgtermiņa Rokturi Uzticamu Savvaļas 1gb Piederumi Dižskābarža Koka Izturīgs, Elegants Ind Jauns
€11.61 €5.45

(funkcijas: *efektīva ķert: paredzēti, lai viegli noķert lielo vai mazo kukaiņu.ar aerodinamiski izvietoti caurumi padara to efektīvāku, kas peld ar objektiem, nodrošinot efektīvu ķert katru reizi. *izturīgs un elegants: mūsu abpusējo ādas swatter ir augstas kvalitātes, un apstrādāta ar raitu abās pusēs, nodrošinot izturīgu un elegantu izskatu.tas nodrošina ilgstošu veiktspēju, padarot to)

Izskatās arī
SPR Jaunas Ielidošanas Zaļā Zāle, Plastmasas, Mākslīgās Zivju Tvertnes Rotājumu Augu Akvāriju Zālienu Apdare-40*60cm
€262.54

(produkta apraksts: viena gabala izmērs: 60cm*40cm 10 gabalus var veikt 1.2*2m sienas 20 gabalus var veikt 2.4*2m sienas 24 gabali var veikt 2.4*2.4 m sienas ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, kas izmēra sienu,lūdzu, pasakiet man,tad varu pateikt, prasīt daudzuma. pakete ietver: 10pcs akvāriju zaļā zāle)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Formas Placemats Smieklīgi Lieldienu Zieds Trušu Vieta Mats Ūdensizturīgs Veļa Vieta Mats Ar Trušiem Lieldienu Olas Un
€1.44 €0.79

(pievienot burvīgs pieskārienu jūsu tabulu, kurā ar mūsu trusi placemat.šī elegantā placemat ir izgatavoti no izturīga lina auduma un piedāvā apburošs modelis zaķi, lieldienu olas un rūķis.ideāli piemērots brīvdienām un lietot visa gada garumā, to var viegli mašīna mazgā aukstā vai siltā ūdenī.to izmantot par ēdināšanu, dekoratīvs, vai pat kā pārdomāto dāvanu. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
15 gabali Zaļā Mabrouk Tahara Puse Rotājumi baloni Zēnu Apgraizīšana Dekori
€10.93 €10.17

(cienījamie visiem, vienā pasūtījumā ietvert 15 gab baloni. baloni ir izgatavoti, lai pārdotas, tās nevar perosnalized.)

Izskatās arī
Juvelierizstrādājumu Adventes Kalendārs Ziemassvētku Dekori Adventes Kalendārs Kārbas Portatīvie 24 Adventes Kalendāra Kastes Bērniem, Bērniem Zēni Meitenes
€10.67 €7.47

(svinēt svētkus ar mūsu ziemassvētku juvelierizstrādājumu adventes kalendārs.veikta ar atkārtoti izmantojami materiāli, tas ir lielisks veids, kā mācīt bērniem numuri, laika koncepcijas, un pacietība.apvienot kuloni un kaklarotas ar jūsu vēlmēm un lolot prieku sezonas ar saviem bērniem.darbojas lieliski, un ir svētku sezona. specifikācija: nosaukums: rotaslietas adventes kalendārs izmērs:)

Izskatās arī
Pasūtījuma Nosaukums Gadus Personalizētu Absolvēšanas Kūka Topper Absolvēšanas Klp Apsveicu 2023. Gadam Bērni Izlaidums Puse Kūka Apdare
€21.28 €13.83

(dont aizmirsis piebilst, vai atstāt ziņu pastāstiet mums savu pielāgotu tekstu motīvs: 100% brand new nosaukums:puse dekorēšanas kūka topper materiāls:akrila un koka krāsa: 12 krāsas (melna,balta, sarkana, zila, spogulis zelta, sudraba spoguli, spīguļi, zelta, spīguļi, sudraba,rozā,koka,rožu zelta,gaiši purpura) izmērs:5 izmērs, kā parādīt pieteikums:)

Izskatās arī
Led Smieklīgi Velna Ragu Iedegties Galvas Matu Stīpām, Kas Mirgo Ragu Bērniem, Pieaugušajiem Halloween, Ziemassvētku Dekori Cepures
€1.75 €0.78

(specifikācija posteņa nosaukums: ragu galvas stīpa materiāls: pe plastmasa izmērs: 20.5 *20cm krāsa: sarkana, zila, rozā paketē iekļauts: 1*ragu galvas stīpa apraksts 1. izgatavots no elastīgas plastmasas materiāla, tas velna ragu galvas ir piemērota lielākajai daļai pieaugušajiem un bērniem. 2. mirgojoša led iekšpusē ragu ir aprīkots ar maināmiem)

Izskatās arī
Vintage Wall Mount Pastkastes Āra Slēdzenes Vēstuli Laikrakstā Lodziņā Retro Pasta Vēstuli Laikrakstā Organizators Dārza Dekorēšanai
€27.87 €14.22

(apraksts vintage pastkastes sienas stiprinājums pastkastes uz mājas sienas dekoru, slēdzenes metāla post box cinkota metāla putns pastu pastkastes funkcijas ar vienkāršu dizainu un praktisku funkciju, tas būs uzvarēt savu mīlestību un arī dot jums labu pieredzi.|var efektīvi palīdzēt aizsargāt konfidenciālo informāciju pastu un sūdzību, ierosinājumu.|izskats dizaina produkts ir stilīgs)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Somas Ragi Somas Samta Izdarīt String Zaķi, Dāvanu Iepakojuma Maisiņi Dropshipping Somas Partijas Apdare 2023 Navidad Jaunas
€10.35

(mūsu pakalpojumu q:vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu? a:par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides un express shipping kuriem viens veikt 3-10 darba dienu laikā, lai ierodas, par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja jūs vēlaties, lai apraksts: 100% jauns. materiāls)

Izskatās arī
Ziemassvētku Santa Cepures Bērniem Ziemas Vadītājs Valkā Plīša Party-Kostīmu Puse Cepures Smieklīgi Santa Hat Jaunā Gada, Ziemassvētku Puse Supplies
€6.84 €3.42

(aizzīmju punktiem: 1.ziemassvētku rakstzīmes: pacelt ziemassvētku balles un ģimenes pulcēšanos ar mūsu cute karikatūra ziemassvētku cepures, ideāls, lai izplatītu siltumu un prieku ar ziemassvētku elementus, piemēram, santa claus, sniegavīrs, un aļņiem. 2.cute un moderns: mūsu karikatūra ziemassvētku cepure ir top izvēle bērniem un ģimenēm, kam dievinu tās glītu dizainu un lielisku craftmanship.spīdēt)

Izskatās arī
7 Galvas Rudens Mākslīgais Zieds, Peonija, Zīda Kāzu Ziemassvētku Viltus Ziedu Rotājumu Līgava Turot Buķeti Mākslīgās Augu Izvietojums
€6.55 €0.45

(7 galvas rudens mākslīgais zieds, peonija, zīda kāzu ziemassvētku viltus ziedu rotājumu līgava saimniecības pušķi, viltus augu izvietojums stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:zīds+dzelzs krāsa: kā attēlā. izmērs: kā attēlā. lietošana:kāzas, mājas, viesnīcas, vannas istaba, dzīvojamā istaba, biroja apdare piezīme: sakarā ar citu)

Izskatās arī
Tamborēšanas Daisy Liliju Ziedi Filiāle Roku Adītus Ziedi Kāzu Guļamistaba Skolotāju Diena Dāvanu Darbvirsmas Ornamentu, Istabas Dekori
€7.01 €3.86

(funkcijas: ✿ piena kokvilnas & dzelzs materiāls: tamborēšanas ziedu, ir izgatavoti no augstas kvalitātes piena kokvilnas un dzelzs, kas ir ādai draudzīgs un ērts, maigs un stiprs, colorfast un izturīgs. ✿ handcrafted: uz tamborēšanas ziedi ir 100% rūpīgi auduma ar roku un nekad skausta. ✿ izsmalcinātu meistarība: katrs zieds ir roku tamborētas, ar elegantu formu, unikālu šarmu un augsta)

Izskatās arī
Mākslīgās Ziemassvētku Vainags Rudenī Ražas Vainagi Durvīm Lapu Vītnes Zemnieku Kārtu, Sienas Karājās Zemnieku Shopwindow Aksesuāri
€33.39 €16.69

(pārdošanas punktiem: 1.rudens saistīti pattens: prieks siltā krāsu palete, un ideālu tekstūru un stilā, ar mūsu krist vainags.adorned ar dinamiskas ķirbju, kļavu lapu un ogu čemuru, šis vainags ir ideāls, lai uzlabot skaistumu jūsu durvīm apdare. 2.uzkrītošā apdare: vai karājās pie durvīm vai dārzā, šoruden vainags būs ļoti pamanāms ar savu ideāls izmērs 35cm diametrā un tās dinamiskas)

Izskatās arī
Samaisa Gaismas Mirdzumu Akmens Tumsā Formas Starfish Shell Amatniecības DIY Bārs Dārza Ceļš uz Mājām Zivju Tvertnes Dekoru Supplies10/40pcs
€1.85

(nosaukums : spīd tumsā dārza oļi izmērs : 1-3cm iepakojums : 10/20/40pcs materiāls : sveķu gaismas materiāls lietošana : vāzes, zivju tvertnes; dārzkopība apdare, baseinu apdare, bārs apdare; villa dārzkopības un ainavu, bērnu spēles, utt. gadījumā ainavas: gaismas rotājumi, zivju akvāriji, akvāriju dārza ainavu, mājas iekārtošanai. kā to izmantot : 1.neatstāj)

Izskatās arī
Lieldienu Burkānu Kulons Simulācijas Ziedu ar Bowknot Karājas Rotājumu Mājas Virtuve Svētku Partijas Apdare
€25.18 €12.58

(funkcijas: ootdty materiālu kvalitāte: šajā burkānu rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes simulācijas ziedu un dzelzs materiāla, viegls, viegli karājas no griestiem, durvīm, rāpojošs audums utt.to var izmantot uz ilgu laiku, jūs varat ņemt to, kā kulonu, lai jūs pavadīt ilgu laiku. izmērs: lieldienu burkānu piekārtiem rotājumi ir approx30x54cm/11.81x21.25in ,tiesības izmērs)

Izskatās arī
Zaļo Lapu Sarkano Ogu Ziemassvētku Rotājumi Ziemassvētku Vizulis Vainags Materiāls Shopping Mall Tirgus Mājas Logs
€1.99 €1.47

(zaļā vizulis vainags ziemassvētku eglīšu rotājumus kāzām, dzimšanas dienas svinības piegādēm materiāls:pet izmērs:9 *200 cm)

Izskatās arī
Augu Pot Segtu Iekštelpu Plastmasas Rotangpalmas Ziedu Segtu Kārtu Mūsdienu Dekori Pods Ar Āķi Un Balsteņu
€17.41 €11.14

(augu pot segtu iekštelpu plastmasas rotangpalmas ziedu segtu kārtu mūsdienu dekori pods ar āķi un balsteņu specifikācija: īpašības: 1. izturīgs pret koroziju, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs 2. elpojošs, self-absorbējoša, ūdens taupīšanas un sausuma izturīgs, gaismu caurlaidīgas 3. pieteikumu scenāriji: mājas mēbeles, apzaļumošana projektiem, viesnīcas, ziedu)

Izskatās arī
Laistīšanas Dārza Uzgalis, Šļūtene, Uzgalis Regulējams Sprauslu Ūdens, Zāles Pļāvēji, Šļūtenes, Daudzfunkciju Dārza Mainīgo Spray Modelis Smidzinātājs
€20.40 €10.19

(8 spray modeļus, šļūtenes, sprauslas, noregulējiet ūdens apjoms, daudzfunkcionāla spray piemērots dārza laistīšanai, auto mazgāšanai funkcijas: 1. gumijas rokturi: rokturis uzgalis ir izgatavots no gumijas-ietin materiāla, tādējādi nodrošinot ērtu rokturi.ērti lietot ziemā. 2. bezpakāpju plūsmu regulēt : var pielāgot kontroles slēdzi, un pielāgot ūdens daudzums, kuru var noregulēt)

Izskatās arī