Cena €16.18 €32.36

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Svētku Jautri: Ar savu LED laternu un Ziemassvētku tēmu dizainu, šis vainags ir lielisks papildinājums jūsu svētku rotājumi.Ielieciet to jūsu durvīm, sienas vai loga, lai pievienotu daži šarmu un pavadīt neaizmirstamu laiku ar ģimeni un draugiem, vienlaikus izgaismojot svētku gars.

2. Viegls Apgaismojums: Izgreznot jūsu lievenis ar šo Ziemassvētku vainags, kas lepojas ar laternu, kas papildina svētku gaisotni.Laternas darbojas uz 3 pogu elementu baterijas un ir viegli nomaināms, nodrošinot ilglaicīgu un ērtu apgaismojumu bez meklējot izeju.

3. Svētku Apgaismojums: Mūsu mākslīgās Ziemassvētku vainags ir ideāls kļūs par jūsu svētku noformējumu.Raksturo spilgti PVC rotangpalmas, krāsainiem ziediem, lokus, un holly, tas ir svētku prieks!Laternas piebilst acumirklis, kas spīd, radot siltumu un šarmu uz jebkuru sienu vai durvīm.

4. Ilgstoša Šarmu: Apskāviens svētku sezona ar šo izturīgs Ziemassvētku vainags, kas pievieno pieskārienu elegance un mājīgums jūsu mājās.Izgatavots no kvalitatīviem materiāliem, tā ir piemērota atkārtotai izmantošanai.

5. Plaši Izmantots un Ilglaicīgu: Get svētku ar mūsu apdullināšanu Ziemassvētku vainags, perfekts celt garā sezona jebkur!Likts uz jūsu durvīm, balkons, dārzs vai jebkur starp - iespējas ir bezgalīgas.

Apraksts:

Laipni brīvdienas kopā ar šo skaisto durvīm Ziemassvētku vainags.Izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes PVC rotangpalmas, mākslīgie ziedi, lokus un holly, aušana, tas nav viegli sabojāt.Pievienot dažas jautri, lai jūsu Ziemassvētku rotājumi un ļaut, lai tas vainags dot spēcīgu Ziemassvētku garu, lai jūsu mājās.

Specifikācijas:

1. Nosaukums: LED Mākslīgās Ziemassvētku Vainags

2. Izmērs: ~ 30*30cm/11.81*11.81 collas

3. Materiāls: ABS

4. Svars: apmēram 350g

Iepakojuma Saraksts:

1gab.*Vainags

Piezīme:

Ar 30cm Jēzus modelis vainags nav LED gaismas un centra Jēzus ir dzīvoklis zīmējumu.

Specifikācijas

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Forma: Kārta

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

A-Z 26 Angļu Burtiem, Zelta Akrila Kūka Topper Laimes Dzimšanas Dienā, Kāzu Svinības, Cupcake Kūka Šarmu Kūka Rotājumi Vienu Vēstuli
€1.90 €0.95

(daudzums:vienu vēstuli izmērs: augstums-- 10 cm (3.94 ) materiāls:zelta akrila)

Izskatās arī
25pcs Vainagu Modelis Kūka Topper Zvaigžņu Sirds Cupcake Kūka Toppers Dekorēšana Kāzām Saderināšanās Līgavas Dušas Sievietes, Meitenes
€2.30 €1.38

(gadījumā līgavas dušas, saderināšanās, baby duša modelis:zvaigzne/sirds/crown krāsa:multi-krāsu objektu izmēri gxpxa:4.33 x 1.5 x 0.1 collas vienību skaits:skaits 25 produkta apraksts: 1. pievienot touch of šarms, lai savu saldo mīlestības tēmu notikums ar šiem 25pcs spīdīgs sirds kūka toppers.šie toppers iezīme apdullināšanu vainagu modelis ar vairāku krāsu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Imitētu Bārdu Santa Claus Balto Bārdu X-mas Cosplay Aksesuārus, Home DIY Iedomātā Pusei Mākslīgu Bārdu Apdare Piederumi
€0.99 €0.60

(aprakstīt: ūsas, kas ir cirtaini un mīksti, ar elastīgu apģērbi ziemassvētku vecīša bārda ir piemērots ziemassvētku dwarf apģērbs, ģimenes pulcēšanās, un biroja svinībām. ņemt tos uz mājām un pārsteigt savu ģimeni un draugiem. specifikācijas: materiāls: poliesters kategorija: imitētu bārdu krāsa: balta stils: festivāls izmērs:)

Izskatās arī
DIY Ziedu Vīnogulāju Kāpšanas Augu Turētājs Dārza Tomātu Poda Turētājs Augu Pastiprinātājs Poda Aizsargs Stāvēt
€549.53 €186.75

(funkcijas: 1. dažādas funkcijas: dārzkopības pergolas var sniegt atbalstu dažādām iekārtām, piemēram, dārzeņu, augļu koki, vīnogulāji, utt., ļaujot tiem augt augšup gar plauktu, padarot augiem veselīgākas un reklāmas sakārtotāku un kārtīgi.pievilcīgs veids. 2. stabils un izturīgs: izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tas var izturēt dažādus klimata apstākļos, nodrošinātu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Rotājumi, Adītie Plīša Lelle Rotājumi Ar Gaismas Gudrs Un Mājīgu Dāvanas Ģimenei Brīvdienu Kulonu Un Mājās
€22.22 €8.67

(mūsu ziemassvētku radošā rūdolfs lelle ir ar mīksto adīt audumu un funkcijas svētība parakstīt apakšā.šajā svētku plīša gnome ir brīvi stāvēt uz galdi, grāmatplaukti, logu palodzes, un vairāk.pievienot pieskārienu uzmundrināt, lai jūsu svētku dekoru ar šo adorable un mīļu ziemassvētku rūķis. specifikācija: nosaukums: ziemassvētku rūķis rotājumi svars: (apm.)140g/170g izmērs:)

Izskatās arī
Svētku Simulācija Ziedu Durvju Pakaramais Vainags Kļavu Zāli Ziedu Loku Apļveida Apdare Karājas Pie Sienas Salmu Vainags Apdare
€10.59 €8.15

(festivāls durvju pakaramais vainags, maple leaf salmu ziedu loku kārta dekoru, kas karājas pie sienas vainags ornaments draudzīgi padomi: 1. lūdzu, lūdzu, ļauj 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu. 2. lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci. (1 inch = 2.54 cm). 3. lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas)

Izskatās arī
Viegli pakārt Zirnekļa tīkls, Apdares Spooky Diy Halloween Dekoru Vienreizēji Elastīgs Spider Web Komplekti Āra Dārza Haunted House
€25.85 €5.69

(viegli pakārt zirnekļa tīkls, apdares spooky diy halloween dekoru vienreizēji elastīgs spider web komplekti āra dārza haunted house apraksts: augstas kvalitātes materiāli nodrošina izturību un vieglumu. var sagriezt mazākos gabalos un pielāgot, lai ietilptu jebkurā telpā vai apdares ideja. gara ļauj viegli korekciju, lai ietilptu jebkurā jomā vajadzīgo, gan telpās, gan ārā. lielisks)

Izskatās arī
Augstspiediena Mazgāšanas sukas Šasijas Tīrītājs 7 Sprauslu Ceļu Tīrīšanas Līdzeklis 5000 PSI Ceļu Tīrīšanas Mašīnas, Auto Mazgātāju
€137.19 €135.82

(augstspiediena mazgāšanas sukas šasijas tīrītājs 7 sprauslu ceļu tīrīšanas līdzeklis 5000 psi ceļu tīrīšanas mašīnas, auto mazgātāju visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas.jūs varat atgriezties posteņiem 7 dienu laikā, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu precēm, bet lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc preču saņemšanu.un jums būs nepieciešams, lai samaksātu par)

Izskatās arī
Kalnu Ziedu Pelējuma Palīdzības Aplikācijas Apdare Eiropas Stila Villa Saliekamās Cementa Veidņu Trīsstūris Arhitektūras Modelis
€81.64 €66.13

(kalnu ziedu pelējuma palīdzības aplikācijas apdare eiropas stila villa saliekamās cementa veidņu trīsstūris arhitektūras modelis descirption: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācija: materiāls: abs izmērs: kā rādīt piezīmes: lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas, sakarā)

Izskatās arī
12 Stīgas Saulespuķu Vītnes Saule Ziedu Aplis Dot Streamer Banner Dekoru, lai Vasarā Jūs esat Mana Saule, Puse Bērnu Duša
€9.05 €5.43

(12 stīgas saulespuķu vītnes saule ziedu aplis dot streamer banner dekori vasarā tu esi mans saules puse, baby dušas 12 gab.saulespuķu apli partijas apdare: -ietver 12 stīgas saulespuķu vītnes 4 modeļi.katru saulespuķu ir apturēta daļa no spīdīga zelta aprindās.lielākais saulespuķes ir 6.3 x 5.4 collu izmēru. -der visām pusēm vasaras un veids, izlaiduma notikumiem. -viegli izmantot mājās,)

Izskatās arī
Puķu Pods Pulēšana, Gravēšana Rotācijas Burr Jomā Rotācijas Burr Uz Poda Amatniecības
€27.19 €11.15

(apraksts vai jūs vēlaties, lai ir profesionālā un praktiskā jomā rotācijas burr uz poda griešanai?ja jā, tad nepalaidiet garām mūsu sfēra rotācijas burr.sfēra rotācijas burr ir ļoti izturīgs un viegli darboties.dimanta materiāli ar detalizētu meistarība, nav viegli deformēties vai rūsas, celt jums vairāk ērtības. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:diamond -izmērs:4.00x4.00x3.00cm/1.57x1.57x1.18)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
Amatniecības Galda Numurus, Turētājs Attēlu Kartes Displejs Stāvēt Apaļa Kvadrātveida Skavas Stāvēt Koksnes Vietu Karti Kāzas
€3.45 €2.24

(to var izmantot kā klips kartes, attēlus, tabulas izvēlnes, fotogrāfijas ... ideāli piemērots kāzām vai vakariņas ... jūs varat turēt kartes, kas raksta viesa vārds, tāpēc jūs varat parādīt viesiem ceļu, lai viņu viesi sēdvietu. to var arī izmantot kā apdares vai galda izvēlne, viesnīcām, restorāniem. formas koka celma, unikālo un skaista, pievieno siltu un neticami atmosfēru,)

Izskatās arī
10*10mm platīna acs elektrodu autonoma elektrods par fotoelektrisks eksperimenta platīna elektrodu
€129.01 €122.55

(modname=ckeditor platīna acs elektrodu platīna acs tīrība: 99.99% platīna acs: 52 acs elektrodu stieples: ptfe diametrs 6mm vai 8mm, garums 80mm parastā platīna acu formas: kvadrāts, apaļa formu un lielumu var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām)

Izskatās arī
Halloween Baloni Dekorēšana Uzstādīt Bat Raganu, Ķirbju Filmu svinību Krāsains Halloween Rotājumi Rāmis Iekštelpu Āra Durvis
€9.91 €4.95

(aizzīmju punktiem: 1. dinamiskas un jautri: mūsu halloween folija baloni ir aprīkoti ar unikālu mirušu koku modelis un bagātīgs asins traipiem, izgatavots no izturīga alumīnija filmu materiāliem, kas var ilgt dienas.jāizveido skaidrs un krāsains atmosfērā, kas nes prieku un smieklus, lai jūsu halloween puse. 2. spooky atmosfēru pastiprinātājs: šo halloween folija baloni ir ļoti reāli un var)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
9Pcs DIY Amatniecības Bērniem Dāvanas Lieldienu Olas priecīgas Lieldienas Puse Rotājumi Mājas Krāsains Zaķi, Putnu Olu Karājas Rotājumu 2023
€9.28 €6.96

(9pcs radošā lieldienu auduma e-gg apdare piekārtiem rotājumi lieldienām e-gg rotaļlietas, dāvanas, mājas dekoru puse rotājumi 9pcs jauno radošo lieldienu auduma e-gg apdare piekārtiem rotājumi lieldienām e-gg rotaļlietas, dāvanas, mājas dekoru puse rotājumi specifikācijas: materiāls: plastmasas. izmērs: 5.5 x 3.8 cm daudzums: 9pcs par vienu izmēru. funkcijas: -)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
Ūdens Putu Lielgabals, Kas Pot, Dārza Šļūtenes Putu Smidzinātājs Tīru Auto Mazgāšana Foamer Mājsaimniecības Piederumi Auto Mazgāšana
€2.08 €1.04

(apraksts: 1. lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu. 2. viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs. 3. ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga. 4. noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu. specifikācijas: size15.6*15.6)

Izskatās arī
Karājas Putnu Uz Stieples Augstas Iekrāso Suncatcher Logu, Paneļu Mājas Istabas Interjeru
€6.81 €5.45

(karājas putnu uz stieples augstas iekrāso suncatcher logu, paneļu mājas istabas interjeru 1. komplekts vitrāžas robin putni ir konkursa objektu dekori jūsu mājās.paskatieties kā viņi skatās viens uz otru ar mīlestību.tātad, šo ārkārtīgi skaisto suncatchers dos jums šī nozīmīgā funkcija nākamajā gadā. 2. jauki: šīs putnu apdare ir ļoti gudrs.papildus tiek izmantota kā krāsains apdare uz windows,)

Izskatās arī