Cena €8.15 €10.59

Pilns apraksts

Festivāls Durvju Pakaramais Vainags, Maple Leaf Salmu Ziedu Loku Kārta Dekoru, Kas Karājas Pie Sienas Vainags Ornaments

Draudzīgi Padomi:

1. Lūdzu, lūdzu, ļauj 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu.

2. Lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci. (1 inch = 2.54 cm).

3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.Paldies.

Specifikācijas:

Materiāls: Rotangpalma

Krāsa: Daudzkrāsains

Izmērs: 40 * 40 cm / 15.75 * 15.75"

Modelis: Kļava Lapu, Salmu, Ziedu Loku

Daudzums: 1 Gabals

Stils: Brīvais Laiks / Festivāls

Iepakojuma Saturs:

1 * Vainags

Solījums:

Ja produkts ir kādas kvalitātes problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu, cik ātri vien iespējams.

Specifikācijas

  • Materiāls: Pīts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Forma: Kārta

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1gb partijas apdare Saderināšanās, laulības, Kāzu pielāgota nesējs gredzeni kastes pasūtījuma Sarkano mīlestības putnu gredzenu spilvens
€45.51

(bezmaksas piegāde 1gb unikāls roku darbs pielāgotus saderināšanās laulības priekšlikumu kāzu dienas foto prop stends apdare, koka personalizētu gredzenu spilvens pls, lūdzam atstāt ziņas, kā, piemēram, kā turpmāk(mūsu cenas ietver pasūtījuma logo) fonta tips : 2# fontu veidi : iegravēt teksts: david & jane visi pielāgotus produktus paradis pieņemt atpakaļ, bet mēs, dizains)

Izskatās arī
Viegli pakārt Zirnekļa tīkls, Apdares Spooky Diy Halloween Dekoru Vienreizēji Elastīgs Spider Web Komplekti Āra Dārza Haunted House
€25.85 €5.69

(viegli pakārt zirnekļa tīkls, apdares spooky diy halloween dekoru vienreizēji elastīgs spider web komplekti āra dārza haunted house apraksts: augstas kvalitātes materiāli nodrošina izturību un vieglumu. var sagriezt mazākos gabalos un pielāgot, lai ietilptu jebkurā telpā vai apdares ideja. gara ļauj viegli korekciju, lai ietilptu jebkurā jomā vajadzīgo, gan telpās, gan ārā. lielisks)

Izskatās arī
Svētku Pusdienu Galda Dekori Grāmatu Svētku Rotājumi Unikālu Honeycomb Bumbiņas Ziemassvētku Galdi Windows Personām Papīra Honeycomb
€4.42 €3.32

(svētku pusdienu galda dekori grāmatu svētku rotājumi unikālu honeycomb bumbiņas ziemassvētku galdi windows personām papīra honeycomb apraksts: unikālo dizainu un skaidru informāciju par svētku. universāls, rotājumi, kas var būt izvietoti uz galdiem, logi, ēdamistabas galdi, un vairāk. īpašas formas papīra šūnveida bumbiņas pievienot touch of unikalitāti nevienu klāt. piemērots)

Izskatās arī
2024 Mini Kalendāra Bieza Papīra Twin-Wire Saistoši Tiny Kalendārs Mini Desktop Apdare Perforators Galda Kalendārs Office Desktop Dekori
€5.42 €2.71

(aizzīmju punktiem: 1. universāls un burvīgs: šis mini kalendārs, desktop kalendārs ir dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām un gaumei.šis kalendārs būs pievienot skaistumu un šarmu, lai jūsu darbvirsmas ar tās krāsains dizains un ilustrācijas jauki. 2. ieplānot: šis mini kalendārs, desktop kalendārs palīdz jums palikt organizēts un produktīvs visu gadu.jūs varat izmantot balto)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adīta Cepure Sarkana Zaļa Svītrām, Adīta Vilnas Cepure Pieaugušo Ziemas Tamborēt Cepuri Santa Claus Dekoru Cepuri Ziemassvētki Ziemā Silts
€6.66 €4.33

(ziemassvētku adīta cepure sarkana zaļa svītrām, adīta vilnas cepure pieaugušo ziemas tamborēt cepuri santa claus apdare cepuri ziemassvētki ziemā silts specifikācijas materiāls:adīts krāsa:kā attēlu izmērs:47*22 cm piezīmes 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv. 2. apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu)

Izskatās arī
Šajā Ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem.
€7.29 €3.50

(šajā ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem. apraksts: augstas kvalitātes plastmasas un flaneļa būvniecības lielisku elastību un izturību. universāls dizains, kas piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsaini un skaisti formas dizains ar glītu raga rotājumi. var izmantot kā fotogrāfiju balsts neaizmirstamu brīvdienu)

Izskatās arī
Bērnu Kaķu Tēma Gabby Namiņš Dzimšanas dienas svinības Apdare Papīra Cup Plate Autiņu Galdauts Bērniem, Meitenēm, Baby Dušas Piederumi
€2.49

(laipni lūdzam sapņu puse, veikals padomi: 1. lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.šo preci ir localed ķīnā , lūdzu, lai tas vismaz divus mēnešus agrāk, nekā plānots puse dienas. 3.visi mūsu galda ir izturējuši fda testu, esiet droši izmantot!! produkta informācija izmērs:skatīt attēlu)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Izturīgs Misiņa Misting Sprauslas, Automātiskā Taimera Sūkņa Dzesēšanas Sistēma, Apūdeņošanas Komplekts 1/4" PE Šļūtenes Dārza Siltumnīcas
€9.55 €4.77

(motīvs: ✿ 100% jaunu zīmolu un augstas kvalitātes. ✿ nāk ar sūkni un filtru.attiecas uz cister/pool/spaini ar sākumā aptuvenu ūdens filtrācija, filtrs ir pilnībā iegrimt ūdenī ar lielas slodzes. ✿ viegli amatniecības.pēc buttoning miglas sprauslu, montāža sūknis un filtrs, holing migla līniju stāvoklī, uzlāde ar elektroenerģiju, vienmērīgu vēsa migla būs 1 minūte, nesīs jums prieku)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Santa Hat Bērnu, Pieaugušo, Bikses, Cepure, Elf, Cepure, Ziemassvētku Rotājumi Puses Piederumi Dāvanas
€12.09 €5.07

(ziemassvētku rotājumi santa hat bērnu, pieaugušo, bikses, cepure, elf, cepure, ziemassvētku rotājumi puses piederumi dāvanas produkta nosaukums:ziemassvētku cepure produkta svars/izmērs:139g gadījumā pūļa:ziemassvētki uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras dažādu monitoru)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vainags Ar Priežu Čiekuriem Simulācijas Priežu Skuju Zarus Ar 2m LED String Gaismas Garu Adatu Priežu Vainagu Reāli
€27.61 €15.19

(pārvērst savu māju par ziemas brīnums ar mūsu mākslīgo priežu skuju vainags.tas ir ideāls papildinājums jūsu ziemassvētku dekori.nāk ar divu metru garu led gaismas un dāvanu kaste, lai bez piepūles brīvdienu garastāvoklis.tas ir vienkārši lietot un izplatās ziemassvētku gars sekundes. produkta nosaukums: pastkastē vainags svars: aptuveni 280g izmērs: 80*20cm/31.4*7.8 gadā veida)

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
Konfekšu Kaste Brīvdienu Tēmu Modes Svētku Roktura Konstrukcija Izturīga Ziemassvētku Dāvana Ziemassvētku Brīvdienu Kaste Iepakojums, Dāvanu Kastē
€6.70 €3.95

(konfekšu kaste brīvdienu tēmu modes svētku roktura konstrukcija izturīga ziemassvētku dāvana ziemassvētku brīvdienu kaste iepakojums, dāvanu kastē apraksts: produkta nosaukums: ziemassvētku dāvana konfekšu kaste produkta stils: ziemassvētku elk kaste produkta materiāls: produkta izmērs: 18*10.5*11.5 cm produkta pielietojums: ziemassvētku dāvanas funkcijas: 1.)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
12 Gab Ziemassvētku Dāvanu Maisiņi Kraft Papīra Drukas Konfektes Klāt, Maisiņš Uzglabāšanai Tote
€13.70 €6.99

(apraksts unikālo modelis: tur ir daudz skaistu rakstu par tote soma, sniegpārslas, zvani, cepumu modelis, ziemeļbriežu, eglīte, sniegavīrs, dāvanu kastē, ziemassvētku vecītis, ziemeļbrieži un tā tālāk.šīs modelis ir iespiests un krāsoti progresīvas tehnoloģijas.nav viegli izbalināt, un tajā pašā laikā, tas palīdzēs saglabāt spilgtās krāsas uz ilgu laiku. ziemassvētku kraftpapīra maisi)

Izskatās arī
Metāla Karājas, Karājas Podi Poda Āra Ziedu Kompozīcijas Kausa Iekštelpu Karājas Podiem Puķu Pods Sienas Turētājs
€15.17 €8.65

(apraksts karājas pot ir izgatavota no premium materiāla, kas ir izturīgs un modes; viņi ir piemērots gan iekštelpu un āra izaugsmi, un lielisks stādīšanas dzimtā ziemciešu, sukulenti, puķu viengadīgie, tropicals, , telpaugi, un yummy organisko edibles, droši audzēšanai; funkcijas piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons, dārzs, terases, iekštelpu un ārtelpu; |tas pods ar augsta)

Izskatās arī
Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
10pcs Virtuļi Caurspīdīgs Iepakojuma Kastes, Dzimšanas dienā, Kāzu, Bērnu, Liecina Dāvanu Kūka Apdare Cepšanas Sīkdatnes Piederumi
€49.22 €33.96

(modname=ckeditor virtuļi paketi kastē izmērs: 14x7x4cm20.5x7x4cm14x14x4cm21x14x4cm krāsa: caurspīdīga vairāk stilu un izmēru, vienkārši, apmeklējiet mūsu veikalu.)

Izskatās arī
Festivāls Halloween Galvu par Chilkdren Halloween Galvu Headpiece Festivāla Izskatās Regulējams Hermētiskuma Headpiece
€4.79 €2.39

(funkcijas: stāvēt ārā pie halloween puses ar šo halloween galvas stīpa pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku. ideāls halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma. izveidot svētku atmosfēru pie halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas. elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Āra Apdare Reāli Zelta Ziemassvētki Ziedu Iekštelpu/āra Dekoru ar Iepirkšanās Āra
€3.01 €1.71

(mākslīgo ziedu āra apdare reāli zelta ziemassvētki ziedu iekštelpu/āra dekoru ar iepirkšanās āra apraksts: reāli zelta ziemassvētku ziedi izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām. pievieno touch of šarms un izsmalcinātība uz jebkuru iestatījumu. izgatavots no augstas kvalitātes auduma materiāla izturību un ilgstošu izmantošanu. izbalināt izturīgs dizains ļauj košas)

Izskatās arī