Cena €2.24 €3.45

Pilns apraksts

To var izmantot kā klips kartes, attēlus, tabulas izvēlnes, fotogrāfijas ...

Ideāli piemērots kāzām vai vakariņas ...

Jūs varat turēt kartes, kas raksta viesa vārds, tāpēc jūs varat parādīt viesiem ceļu, lai viņu viesi sēdvietu.

To var arī izmantot kā apdares vai galda izvēlne, viesnīcām, restorāniem.

Formas koka celma, unikālo un skaista, pievieno siltu un neticami atmosfēru, lai svētki.Specifikācija:

Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes

Materiāls: koks

Krāsa: Kā rādīt

Izmērs: Kā rādīt

Komplektā ietilpst: 14pcs*Koksnes Kartes Turētāju(nav kartes)

Specifikācijas

  • Materiāls: Metāla
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Lieldienu Zaķis Formas Placemats Smieklīgi Lieldienu Zieds Trušu Vieta Mats Ūdensizturīgs Veļa Vieta Mats Ar Trušiem Lieldienu Olas Un
€1.44 €0.79

(pievienot burvīgs pieskārienu jūsu tabulu, kurā ar mūsu trusi placemat.šī elegantā placemat ir izgatavoti no izturīga lina auduma un piedāvā apburošs modelis zaķi, lieldienu olas un rūķis.ideāli piemērots brīvdienām un lietot visa gada garumā, to var viegli mašīna mazgā aukstā vai siltā ūdenī.to izmantot par ēdināšanu, dekoratīvs, vai pat kā pārdomāto dāvanu. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
15 gabali Zaļā Mabrouk Tahara Puse Rotājumi baloni Zēnu Apgraizīšana Dekori
€10.93 €10.17

(cienījamie visiem, vienā pasūtījumā ietvert 15 gab baloni. baloni ir izgatavoti, lai pārdotas, tās nevar perosnalized.)

Izskatās arī
Āra Pastiprināta Pretkorozijas Ķīnas Egļu Stādīšanas Pot Ziedu Formas Barelu Karbonizēta Krāsa
€47.20 €18.88

(šeit jūs iepazīstināt ar mūsu āra pastiprināta pretkorozijas ķīnas egļu stādīšanas pot ziedu formas barelu.puķu pods izgatavots no masīvkoka lielas tekstūras, izturīga un stingra.āra displeju, papildina viena otru ar ziediem, kokiem un kokiem, parādot zemniecisks zemniecisks stils.virsmas valde ir gluda, pēc daudziem laikiem veidošana un slīpēšana, tekstūra ir skaidrs, un pret koroziju ir izturīgs, uz)

Izskatās arī
Luminiscences Tēmu Bērniem Dzimšanas Dienas Ballīti Apdare, Vienreizējās Lietošanas Galda Piederumi Papīra Cup Plate Galdauts Balonu Kild Puse Supplie
€4.07 €2.03

(laipni lūgti manā veikals piezīme: 1. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana 3.jums ir nepieciešams iegādāties pilnu komplektu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.mēs sniegsim maksimāli preferenciālu režīmu. 4.sekojiet man, kupona izpirkšanas)

Izskatās arī
1~8PCS Manuāls Process, Pasaku, Kaķis Stick Padara Jūs izceļas No Pūļa Zizli Brīvdienu Puse Pieci norādīja Zvaigzne Pasaku Stick
€6.80 €3.94

(1~8pcs manuāls process, pasaku, kaķis stick padara jūs izceļas no pūļa zizli brīvdienu puse pieci norādīja pasaku stick apraksts: produkta nosaukums: pentagramma stienis attēls: karikatūra attēlu materiāls: plastmasa process: manuāla atbalsta veids: pasaku zizli krāsa: zvaigzne piecu zvaigžņu stick (krāsu karte tiek nosūtīti nejauši) izmērs: izmērs specifikācijas: 【halloween)

Izskatās arī
Metāla Karājas, Karājas Podi Poda Āra Ziedu Kompozīcijas Kausa Iekštelpu Karājas Podiem Puķu Pods Sienas Turētājs
€15.17 €8.65

(apraksts karājas pot ir izgatavota no premium materiāla, kas ir izturīgs un modes; viņi ir piemērots gan iekštelpu un āra izaugsmi, un lielisks stādīšanas dzimtā ziemciešu, sukulenti, puķu viengadīgie, tropicals, , telpaugi, un yummy organisko edibles, droši audzēšanai; funkcijas piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons, dārzs, terases, iekštelpu un ārtelpu; |tas pods ar augsta)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Podu Sejas Puķu Pods Dekoratīvā Vāze Sulīgs Pot Plaukts Dārzu Iekštelpu Āra Desktop Mājas Apdare
€16.66 €9.16

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 15.5cmx12cmx22cm/6.10inchx4.72inchx8.66inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Mākslīgās Ziemassvētku Vainags Rudenī Ražas Vainagi Durvīm Lapu Vītnes Zemnieku Kārtu, Sienas Karājās Zemnieku Shopwindow Aksesuāri
€33.39 €16.69

(pārdošanas punktiem: 1.rudens saistīti pattens: prieks siltā krāsu palete, un ideālu tekstūru un stilā, ar mūsu krist vainags.adorned ar dinamiskas ķirbju, kļavu lapu un ogu čemuru, šis vainags ir ideāls, lai uzlabot skaistumu jūsu durvīm apdare. 2.uzkrītošā apdare: vai karājās pie durvīm vai dārzā, šoruden vainags būs ļoti pamanāms ar savu ideāls izmērs 35cm diametrā un tās dinamiskas)

Izskatās arī
10pcs Halloween Candy Maisu Kraftpapīrs Somas Halovīni Ķirbju Spoku Galvaskausa Zirnekļa tīkls, Dāvanu Maisiņi Halloween Puse Dekoru, Dāvanu Maisiņi
€4.67 €2.11

(funkcijas: šie maisi ir izgatavoti no kraft papīra, skaisti un jauki. radošā modelis konstrukcija padara to vairāk populārs. šo halloween somas ir halloween puse produktu iepakošanas konfektes un mini dāvanu iesaiņojuma. piemērots arī puses dod priekšroku, konfektes somas, vai citu dāvanu iesaiņojuma. specifikācijas: vienuma tips: halloween candy somas materiāls:)

Izskatās arī
Formula One Dziesmas Rotājumu Auto Sacensību Koka Rotājumu Ziemassvētku Eglīte Tapsējuma Apdare Piliens kuģis
€1.38 €0.78

(funkcijas: ootdty dizains, dziļi mīlēt entuziastiem ārpuses dizains ziemassvētku tēmu sērija atbilst svētku ziemassvētku; mazs un viegls dizainu viegli, nēsāšanu un glabāšanu cilvēki, kam patīk cilvēki, kuri, piemēram, ziemassvētku rotājumi ziemassvētku eglīte dekoratīvie piekariņi; puse rotājumi specifikācijas: materiāls:koka veidi:ziemassvētku)

Izskatās arī
6 Ķekaru Ziemassvētku Ogu Izriet Dekoratīvs Mākslīgais Ogu Filiāles Ogu Izvēlēties Mājas Dekoru Fotogrāfijas Aksesuārus Grupa Krājumi
€7.29 €5.10

(krāsa: gaiši zaļa, sarkana, rozā & gaiši dzeltena, balta, oranža & dzeltena, tumši zila materiāls: putas viena izmēra: viena ogu diametrs: apmēram 1cm(0.39 collas) komplektā ietilpst: 6(ķekara) x ogu izvēles(6 krāsas) piezīme: - ietver tikai 6 ogu ķekarus cērtes. - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. -)

Izskatās arī
Piepūšamās Ziemassvētku Balle 24Inches PVC iedegties Ziemassvētku Rotājumi Lielā Svētku Dāvanu Bumbu Brīvdienu Pagalmā Zāliens, Veranda Dekori
€21.29 €14.90

(aizzīmju punktiem: 1.dzirkstošais apdare: izdaiļot jūsu āra telpā ar šo piepūšamās ziemassvētku balle, kas spīd tumsā.kā naktī krīt, bumbu būs iedegties un radīt svētku atmosfēru.jums var būt piepildīta ar prieku ziemassvētku laikā ar šī uzkrītošā un unikāls apdares. 2.iespaidīgs displejs: ir izgatavota no izturīga pvc materiāla, tas piepūšamās ziemassvētku dekorēšanas bumbu)

Izskatās arī
Radošas Koka Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kulons 2023 Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi Mājās 2024 Jaunā Gada Dāvanu Navidad M3Y7
€2.58 €1.42

(aprakstīt: materiāls: koks izmērs: 9.5*8 cm/3.7*3.14 collas, krāsa: koks krāsa 1. jēgpilnu un silta dāvana: draugs, piemēram, krūšturis slāņveida ornaments ir unikāla un pārdomāto dāvanu, kas pauž savu atzinību par jūsu labāko draugu. tas rada ziņa par draudzību un atbalstu, padarot to jēgpilnu piemiņai. 1. augstas kvalitātes materiāls: šī apdare ir veidota)

Izskatās arī
100% Dabīgiem Persiku Pumpuri Žāvētu Ziedu Ziepes, Kāzu Sveces, Dekoratīvās Samaisa Ziedu Materiālu, Padarot Mājas Dekoru
€13.81 €8.28

([xlmodel]-[custom]-[8888] 100% dabīgiem persiku pumpuri žāvētu ziedu ziepes, kāzu sveces, dekoratīvās samaisa ziedu materiālu, padarot mājas dekoru 100% dabiski žāvēti ziedi: šie ziedi ir rūpīgi atlasīti lieliska sezona un sausā dabiski, bez jebkādām piedevām, saglabājot sākotnējo ziedu smaržas un krāsas.mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jums iegūt dabas kaltētiem ziediem. ideāls)

Izskatās arī
Eid Mubarak Fons Banner Eid Mubarak Baneri Rotājumi Ramadāna Fona Auduma Eid Al-Fitr Dārza Sienas Puses Piederumi
€5.43 €2.99

(apraksts: ramadāna svētki banner - eid mubarak puse fona banneris.atzinīgi vērtējam jūsu draugiem un ģimenes locekļiem par jūsu eid svinībām par šo īpašo dienu ar šo ramadāna fona auduma. acu nozvejojot dizainu - ramadan mubarak banner fona ir izstrādāta ar bagātu ramadan mubarak elementus, piemēram, pils, zvaigžņu un mēness, mandela modeļus, eid mubarak tekstu utt., ideāls musulmaņu islama)

Izskatās arī
Lielie Bērni Raganu Cepure Maskēties Lentes Wizard Hat Halloween Cosplay Kostīms Puse Withes Cepures Halloween Puse Supplies
€5.35 €3.70

(daudzums:1gab. materiāls:audums izmērs:kā attēlā piezīme: 1. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana 2. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Mākslīgie Plastmasas Ņieburs Kāzu Dekorēšana, Viltus Ziedi, DIY Albums , Līgava Saimniecības, Ziemassvētku Piederumi, 12Pcs
€38.30 €22.98

(klasifikācija : kaltēti ziedi ziedu stils : ziedu pušķis materiāls : plastmasa stils : ziedu tips : roze modeļa numurs : ht-61 sakarā : kāzas firmas nosaukums : nanairo izcelsmes valsts : ķīna kn : zhejiang iepakojumā : spēcīgāks kaste izcelsmes vieta : ķīna nosacījumi: 100% new materiāls: plastmasas krāsa:ļoti viegls)

Izskatās arī
Atslēgu piekariņi Ziemassvētku Eglītes Rotājumi Adventes Kalendārs, lai Aizpildītu Advents Ziemassvētki Kuloni Gredzens
€32.04 €16.01

(de s cription padarīt ziemassvētku atpakaļskaitīšanas dienas vairāk aizraujošu ar mūsu ziemassvētku adventes kalendārs atslēgu riņķi.katrs ziemassvētku atslēgu piekariņi statuetes ir jauki un labi krāsainu, saskaņā ar ziemassvētku motīvu.šie piekariņi var pakārt pie ziemassvētku eglītes, logu, soma, durvju, mugursoma u.c.lieliska dāvana, lai ir vairāk jautri, bet gaidot ziemassvētkus, lai nāk. funkcijas zīmola:)

Izskatās arī