Cena €1.38 €2.30

Pilns apraksts

Gadījumā Līgavas Dušas, Saderināšanās, Baby Duša

Modelis:zvaigzne/sirds/crown

Krāsa:Multi-krāsu

Objektu Izmēri Gxpxa:4.33 x 1.5 x 0.1 collas

Vienību Skaits:Skaits 25 Produkta Apraksts:

1. Pievienot touch of šarms, lai savu saldo mīlestības tēmu notikums ar šiem 25PCS Spīdīgs Sirds Kūka Toppers.Šie toppers iezīme apdullināšanu vainagu modelis ar vairāku krāsu mirdzēt zvaigznes, pievienojot pieskārienu dzirksti, lai jūsu cupcakes.

2. Mērīšanas pie 4.33" x 1.5", šie kūka toppers ir perfekts izmērs, lai veiktu paziņojumu par jūsu kāzām, saderināšanās, vai līgavas dušu, kūkas.To double-sided dizaina rožu zelta, sudraba, zilā un dzeltenā piedāvā daudzpusību un nodrošina, ka tie, kas izskatās apdullināšanas no jebkura leņķa.

3. Izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šie kūka toppers ir izturīgas un ilgmūžīgas, padarot tos lieliska investīciju nākotnes notikumiem.Uz glancēts piebilst, elegants touch, kas padara tos ideāli piemērots jebkuram gadījumam.

4. Paredzētas sievietēm un meitenēm, šie kūka toppers ir must ir par tiem, kam patīk skaists un sievišķīgs rotājumi.Mix krāsas un vainagu modelis piebilst regal touch, padarot tos par ideālu papildinājumu jūsu gadījumā dekori.

5. Viegli lietot, vienkārši ievietojiet šo kūka toppers uz jūsu cupcakes un skatīties tos pārveidot par skaistu mākslas darbu.Vai jūs esat hosting kāzas, saderināšanās, vai līgavas dušu, šie kūka toppers protams pārsteigt savus viesus un padarīt jūsu pasākumu neaizmirstamu.

Pakete ietver: 25pcs kūka Toppers

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu, ļaujiet 1-2 mm atšķirības, manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Materiāls: Plastmasas
  • Godu: Bērnu Diena, Puse
  • Raksts: Zvaigzne
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

9 Gab. Augstas Efektivitātes Filtrs Deebot Ozmo 920 950 Robotikas Sweeper Piederumi
€16.24 €11.69

(izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojums kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu, kas darbojas pie sniegumu izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas derīgas modeļiem:par deebot ozmo 920 950 materiāls:plastmasa + sūklis krāsa:melns+balts)

Izskatās arī
Imitētu Papagailis Statuja, Rotājumi, Putnu Skulptūru Ceļš, Āra
€6.06 €3.46

(red: apraksts: dārza papagailis rotājumi: trīsdimensiju acīm, briest spalvas griešanai, maiga krāsu, formu un lielisku tekstūru. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiāls, naudas sodu meistarība, skaistu un dāsnu. ērti uzstādīt: ļauj jums novietot jebkur vēlaties. plaša pieteikumi: piemērots mājas, viesistaba, balkons, āra, dārza,)

Izskatās arī
Plastmasas Puķu Filiāles korejiešu Stilā, ar Izsmalcinātu Mākslīgo Rožu Pušķis Mājas, Kāzu Dekori 10 Dakšas Simulācijas Ziedu Ķekars
€1.94

(plastmasas puķu filiāles korejiešu stilā, ar izsmalcinātu mākslīgo rožu pušķis mājas, kāzu dekori 10 dakšas simulācijas ziedu ķekars apraksts: izsmalcinātu mākslīgo rožu pušķis ar 5 zariem un kopā 24 gabali. izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgās zīda auduma un plastmasas, kas ir spilgti izskatu. dzelzs stieples sastāvs nodrošina izturību un stabilitāti, āra apdare. zemas)

Izskatās arī
Ziedu Displeja Rāmis Apaļas Kāzu Arkas, Metāla Apļa Fona Stāv Plaukts Zelta/Sudraba
€100.25 €60.15

(apraksts ja vēlaties romantiskas kāzas, radošā puse, vai fantastiska svinības, mūsu kārta fons atbalstu var sniegt jums ar lielisku risinājumu.dizains šo arch stāvēt, kas ir viena apļa izskatās ļoti romantiski un klasika.šis apaļais stends ir piemērots āra un iekštelpu izmantošanu.jūs varat izrotāt to ar ziediem, baloniem, tills, gaismas vītnes, utt.ar šo apaļā stāvēt, savu unikālo ideālu ainu)

Izskatās arī
Svētku Pusdienu Galda Dekori Grāmatu Svētku Rotājumi Unikālu Honeycomb Bumbiņas Ziemassvētku Galdi Windows Personām Papīra Honeycomb
€4.42 €3.32

(svētku pusdienu galda dekori grāmatu svētku rotājumi unikālu honeycomb bumbiņas ziemassvētku galdi windows personām papīra honeycomb apraksts: unikālo dizainu un skaidru informāciju par svētku. universāls, rotājumi, kas var būt izvietoti uz galdiem, logi, ēdamistabas galdi, un vairāk. īpašas formas papīra šūnveida bumbiņas pievienot touch of unikalitāti nevienu klāt. piemērots)

Izskatās arī
Halloween Viltus Vampīru Zobi 12PCS Puse Apdare, Plastikāta Nepatiesu Vampīru Zobi Tērpu Halloween Tēmu Cosplay Rotaļlietas Piederumi
€8.05 €4.03

(apraksts: viltus fangs ir ideāls aksesuārs dažādiem halloween kostīmi, piemēram, vampīri, vilkači, zombiji un vairāk.tās ir līdzīgas, jo krāsu, lai dabas zobu, tāpēc tie izskatās reāli un baisi.tie ir arī droši nēsāt un viegli lietot.jūs varat izmantot tos daudzos gadījumos, piemēram, personām, cosplay, blēņas, vai foto aksesuārus.viltus fangs dos jums izceļas un ir jautri ar šo halloween. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī
Svētku Piegādes Mid-Autumn Festival Vidū Autumn Festival Papīra Laternas Laternu Festivāls Laternu Mēness Laternu Festivāls
€6.87 €2.75

(nosaukums:diy ķīniešu laternu materiāls: papīrs izmērs: kā attēlu daudzums: 1gab. paketē iekļauts: 1pc laternu festivāls piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēla krāsu. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
60pcs 3,5 cm, Paldies Uzlīmes Mazās Uzņēmējdarbības Līmi, Uzlīmes Apaļas Uzlīmes Biznesa Giveaways Puse
€3.11 €2.14

(60pcs 3,5 cm, paldies uzlīmes mazās uzņēmējdarbības līmi, uzlīmes apaļas uzlīmes biznesa giveaways puse atsauksmes: 1. lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (objektu, kā aprakstīts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi)

Izskatās arī
Gredzena Blīvējums Segtu Ūdens Cauruļvadu Blīvējumu Nomaiņa Izlietnes Notekas Veļas Mašīna Dezodorants Mop Baseins Kanalizācijas Jauns
€0.93 €0.58

(apraksts: drenāžas caurules blīvējuma gredzens: drenāžas caurules dezodorants gredzenblīvi, maza platība, liela ietekme. kvalitāte: silikona blīve, nav viegli sabojāt, izturīgs. universāls: piemērots visvairāk ūdens caurulēm, un ir jūsu ideāls mājturība palīgs. silikona blīvējumu ietilpst: silikona hermētiķi vāciņš ir ar noteikumu, kas var tikt saistītas kad nav drenāža)

Izskatās arī
Chicinlife 1Set Zelta Priecīgus Ziemassvētkus Banner Ziemassvētki Partijas Karogi Mājās Ziemassvētku Sienas Karājas Stērste Vainags Jaunā Gada Priekšvakarā Piederumi
€3.60 €2.59

(produkta apraksts: daudzums:1set materiāls:papīrs krāsa:zelta,sarkana,sudraba,lai izvēlētos attēlu kā piezīme: 1. jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.es ceru, ka jūs varat saprast.kuģniecības)

Izskatās arī
Kāzu Gredzenu Spilventiņš, Roze, Sirds Formas Gredzenu Lodziņu, Rotaslietas Dāvanu Kastes Valentīna Diena Kāzu Mežģīņu Ziedu Rotājumu
€9.56 €4.78

(kāzu gredzenu spilventiņš, roze, sirds formas gredzenu lodziņu, rotaslietas dāvanu kastes valentīna diena kāzu mežģīņu ziedu rotājumu funkcijas: elegants dizains: simulācijas ziedu rotājumu uz gredzena nesējs spilveni piebilst pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu kāzu ceremonija. pārnēsājams un ērts: šo priekšlikumu gredzenu valentīna diena gredzenu kastes ir viegls un viegli veikt,)

Izskatās arī
Jaunu Mātes Diena Pudeles Etiķetes DIY Sarkanā Vīna Pudeles Etiķeti, Personalizētu Uzlīmes Banner Ūdensizturīgs Mātes Diena Apdare
€5.45 €3.81

(mātes dienā, sarkanā vīna pudeles etiķetes, uzlīmes mātes dzimšanas dienas svinības apdare 24pcs ūdensizturīgs pudeli uzlīmju komplekts izmērs: stila, 1 9.5 * 6.6 cm, stils 2 (12.7 * 10cm), stili, 3, 4, un 5 (5 * 24cm) materiāls: papīrs iepakojums :24pcs ūdensizturīgs, pašlīmējošas, nav pielāgojams piezīme: 1.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Āra Pastiprināta Pretkorozijas Ķīnas Egļu Stādīšanas Pot Ziedu Formas Barelu Karbonizēta Krāsa
€47.20 €18.88

(šeit jūs iepazīstināt ar mūsu āra pastiprināta pretkorozijas ķīnas egļu stādīšanas pot ziedu formas barelu.puķu pods izgatavots no masīvkoka lielas tekstūras, izturīga un stingra.āra displeju, papildina viena otru ar ziediem, kokiem un kokiem, parādot zemniecisks zemniecisks stils.virsmas valde ir gluda, pēc daudziem laikiem veidošana un slīpēšana, tekstūra ir skaidrs, un pret koroziju ir izturīgs, uz)

Izskatās arī
Ziemassvētku Black Red Pleds Modelis Spilvens Segums Poliestera 45*45cm Dekoratīvā Spilvendrāna Jauno Gadu Dīvāns Mājas Auto PillowCover 41037
€7.53

(laipni lūgti manā veikalā!sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudīt jūs iepirkšanās laiks. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - maksājumu ir daudz maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, vīzas, kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus)

Izskatās arī
Mini Crown Kūka Topper Metāla Pērle Happy Birthday Cake Toppers Kāzu&Saderināšanās Kūka Dekori Sweet Puse Rotājumi
€0.71 €0.42

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. ideāli piemērots dzimšanas dienas svinības, kāzas, bērnu dušas, un visu, kas līdzīgi svinībām. tas ir skaists, kompakts, ērts un gudrs. specifikācija: materiāls: metāla krāsa: kā picture rādīt iepakojumā: 1gab iepakojumā izmērs:7.5*5.5)

Izskatās arī
7 Galvas Rudens Mākslīgais Zieds, Peonija, Zīda Kāzu Ziemassvētku Viltus Ziedu Rotājumu Līgava Turot Buķeti Mākslīgās Augu Izvietojums
€6.55 €0.45

(7 galvas rudens mākslīgais zieds, peonija, zīda kāzu ziemassvētku viltus ziedu rotājumu līgava saimniecības pušķi, viltus augu izvietojums stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:zīds+dzelzs krāsa: kā attēlā. izmērs: kā attēlā. lietošana:kāzas, mājas, viesnīcas, vannas istaba, dzīvojamā istaba, biroja apdare piezīme: sakarā ar citu)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
10pcs Halloween Candy Maisu Kraftpapīrs Somas Halovīni Ķirbju Spoku Galvaskausa Zirnekļa tīkls, Dāvanu Maisiņi Halloween Puse Dekoru, Dāvanu Maisiņi
€4.67 €2.11

(funkcijas: šie maisi ir izgatavoti no kraft papīra, skaisti un jauki. radošā modelis konstrukcija padara to vairāk populārs. šo halloween somas ir halloween puse produktu iepakošanas konfektes un mini dāvanu iesaiņojuma. piemērots arī puses dod priekšroku, konfektes somas, vai citu dāvanu iesaiņojuma. specifikācijas: vienuma tips: halloween candy somas materiāls:)

Izskatās arī