Cena €4.03 €8.05

Pilns apraksts

Apraksts:

Viltus Fangs ir ideāls aksesuārs dažādiem Halloween kostīmi, piemēram, vampīri, vilkači, zombiji un vairāk.Tās ir līdzīgas, jo krāsu, lai dabas zobu, tāpēc tie izskatās reāli un baisi.Tie ir arī droši nēsāt un viegli lietot.Jūs varat izmantot tos daudzos gadījumos, piemēram, personām, cosplay, blēņas, vai foto aksesuārus.Viltus Fangs dos jums izceļas un ir jautri ar šo Halloween.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Vampīru Zobi, Ilkņi

Materiāls: PVC

Daudzums: 12

Produktu Saraksts:

Vampīru Zobi, Ilkņi*12pcs

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izcelties no Pūļa: Ar šo 12 smieklīgi zobiem, jūs varat izveidot dažādus stilus, lai atbilstu dažādu Halloween kostīmi.Vai jūs vēlaties būt vampīrs, a , vai zombiju, tie zobi, kas palīdzēs jums sasniegt jūsu vajadzībām un piesaista ikviena uzmanību.

2.Biedējoši Jautri: Šie vampīru zobi, ilkņi nav par vāju sirds.Viņiem ir reāla dizains, kas atgādina reālo zobus un smaganas, padarot jums izskatīties kā īsts vampīrs.Jūs varat izmantot tos, lai spoks draugiem vai izklaidētos jebkurā citā gadījumā, kas nepieciešams, pieskārienu teroru.

3.Droša un izturīga: Izgatavoti no uzticama PVC materiāla, šie vampīru fangs netiks kaitēt jūsu mutē vai deformēt pēc ilga laika.Tie ir arī viegli tīrīt un atkārtotu izmantošanu, lai jūsu nākamais kostīms puse.

4.Plaša Lietošana: Šīs viltus fangs ir tik biedējoši un universāls, ka viņi var uzvalks vairākas reizes.Jūs varat skandāla draugiem pie haunted mājas, vai izklaidētu tos ar savu šausmu tēmu personām.Tie ir arī ideāli piemērots skatuves izrādes vai jebkuru notikumu, kas ir nepieciešams, biedējoši touch.

5.Uzlabot Jūsu Halloween Meklēt: Jūs varat izmantot tos, lai pārveidot par vampīru, a , vai garlaicīgs un skandāla visiem ap jums.Tie ir arī ideāli piemērots foto aksesuārus un ņemot pārsteidzošu un neaizmirstamu fotogrāfijas ar draugiem un ģimeni.Ir blastu un izveidot spēcīgu Halloween atmosfēru.

Specifikācijas

  • Materiāls: PVC
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Vampīru Zobi, Ilkņi
  • Godu: Halloween
  • Elektroniskā: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ādas Fly Swatter Ilgtermiņa Rokturi Uzticamu Savvaļas 1gb Piederumi Dižskābarža Koka Izturīgs, Elegants Ind Jauns
€11.61 €5.45

(funkcijas: *efektīva ķert: paredzēti, lai viegli noķert lielo vai mazo kukaiņu.ar aerodinamiski izvietoti caurumi padara to efektīvāku, kas peld ar objektiem, nodrošinot efektīvu ķert katru reizi. *izturīgs un elegants: mūsu abpusējo ādas swatter ir augstas kvalitātes, un apstrādāta ar raitu abās pusēs, nodrošinot izturīgu un elegantu izskatu.tas nodrošina ilgstošu veiktspēju, padarot to)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī
Pasūtījuma Ūdensnecaurlaidīgs Laukums Uzlīmes, Kāzu Dekorēšana Personalizētu Etiķeti Kāzu Dāvana Paldies Puses Dāvanu Apdare Pasūtījuma Logo
€3.93

(paketē iekļauts: 3cm x 3cm -50gab uzlīme 4cm x 4cm -50gab uzlīme 5cm x 5cm -50gab uzlīme 6cm x 6cm -50gab uzlīme 7cm x 7cm -50gab uzlīme tekstu, grafikas var būt mainīti, lai to varētu izmantot uz kāzām, bērnu dušas, dzimšanas dienas, kristības..., bet, lūdzu, nav pievienot pārāk daudz teksta, kas uz uzlīmes, ja kas, teksts būs maza un nav viegli lasīt pēc drukāšanas. kā)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Rotājumi, Koka Piekariņi Dekoratīvi Apdares Portatīvo Ziemassvētku Koka Dekors Pakārt Rotājumu Partiju Logu
€14.45 €6.50

(viegli lietot, un ideāli, lai padarītu svētku atmosfēru ziemassvētkos vai dzimšanas dienā.viegls un ērti pārvadāt, jūs varat ņemt līdzi jebkur. specifikācija: produkta izmērs: ~ 30*20cm|11.81*7.87 collas materiāls: koks gadījumā scenāriji: piemērots daudziem gadījumiem, piemēram, kafijas bāri, noliktavas telpas, viesnīcas, kopmītnes, dzīvokļi, lielveikalos, restorānos)

Izskatās arī
Bieza Galonu Aug Somas Auduma puķu pods par Dārza Augiem, Augu Zemeņu Elpot Poda Eco-Friendly Dārza Instruments
€11.82 €5.91

(motīvs: ✿ 100% pavisam jaunu! ✿ , kas izgatavoti no atkārtoti filca materiāla, ūdens saglabājot filca materiāls, rada perfektu augsnes stāvokli, liekais ūdens tiks automātiski aizplūšanu, izmanto iekštelpu un āra. ✿ nav nepieciešams, lai ir tukšs, dārza podi un konteineri piesārņot jums pagalmā ziemā, kad pieaug sezona ir galā, vienkārši tukša zemi no auduma maisiņā un iepakojums)

Izskatās arī
3/5/10PCS Imitācija Veļa Pinumi Krāsu Svētku Rotājumi Krāsains Lentes, Ziemassvētku Rotājumi Piegādes Ziemassvētku Rotājumi
€16.63 €7.48

(3/5/10pcs imitācija veļa pinumi krāsu svētku rotājumi krāsains lentes, ziemassvētku rotājumi piegādes ziemassvētku rotājumi apraksts: nosaukums: radošās ziemassvētku lentes materiāls: imitācija kaņepes krāsa: piecas krāsas stils: ziemeļvalstīm funkcijas: 1. to daudzums ir pietiekams, lai apmierinātu jūsu ikdienas apdares vajadzībām 2. lente)

Izskatās arī
13Pcs Dzimšanas dienas Balonus Macaron Skaits, Folija Baloni 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi Baloni daudz laimes Dzimšanas dienā gaisa Balonu
€6.63 €2.72

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.zinot, jaunajām kolekcijām,veikalā veicināšana 3.uzvarētāju bezmaksas produktus vai liels kuponus un citas priekšrocības, kas iepriekš daudzums: 13pcs/komplekts krāsa: kā rādīt lateksa balonu: 10inch vainagu balonu: 30 cm numuru balonu: 32inch paketē iekļauts: 1 gab. * skaits balons + 1 gab.)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
500PCS Uzlīmes 25*22mm Demisexual Lepnums Taisni Sabiedrotie uz Papīra Uzlīmes, Etiķetes, Iepakojums, Plombas Amatniecības Labu Frāzi Toppers Etiķetes
€6.55 €2.75

(47790 lepnums laipni lūgti mūsu veikalā! apraksts: 500pcs uzlīmes 25*22mm demisexual lepnums taisni sabiedrotie uz papīra uzlīmes, etiķetes, iepakojums, plombas amatniecības labu frāzi toppers etiķetes motīvs: daudzu gadu ražošanas pieredze, nobriedis kuģiem, relible kvalitāti un consideraion pakalpojumu. pielāgotu logo bezmaksas mākslas darbu un dizaina, visi izmēri)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs 2023 DIY Rokassprādzes, Rotaslietas Pieņemšanas Komplekts 24 Dienas Atpakaļskaitīšanas Sieviešu Modes Rotaslietas Pārsteigumu Dāvanas Meitenēm
€27.85 €13.93

(aizzīmju punktiem: 1.vairāki piederumi: ļaujiet jūsu radošumu attīstīties ar mūsu diy ziemassvētku aproču komplekts.nāk ar 12 kuloni, 3 aproces, 16 krāsainas krelles, un dažādi aksesuāri, samaisa un saskaņot, lai kuģis unikālo un jautru dizainu. 2.uzkrītošā dizains: šis diy ziemassvētku aproču komplekts iezīmes, klasiskās ziemassvētku elementiem, tādiem kā ziemassvētku eglīte, sniegavīrs,)

Izskatās arī
Putekļu Sūcējs Vadītājs Trīsstūrveida Baseins Galvu Ar Sānu Birsti Uzgaļa Brush Cleaner Baseins, Uzkopšanas Piederumi
€37.64 €27.10

(putekļu sūcējs vadītājs trīsstūrveida baseins galvu ar sānu birsti uzgaļa brush cleaner baseins, uzkopšanas piederumi [materiāls]: izgatavoti no īpašas plastmasas materiāla svars tiek palielināts, lai nodrošinātu, ka tīrīšanas galvas var pilnīgi izlietne uz leju tīrīšanai.svērto viegli zemūdens manevrēšanas spēju.piemērots peldbaseini, sauna ar baseinu, akvāriji, ūdens parku, karsto avotu)

Izskatās arī
4 Gab., 15.7 Collu X 10FT Plastmasas Vistas Žoga Sieta,Sešstūra Stiepļu Žogu Par Dārzkopību, Mājputnu gaļa,Vistas Stieples Rāmis Melns
€60.51 €45.38

(modernizētas un unikāls dizains: atšķiras no citiem produktiem tirgū, mūsu plastikāta pinums ir izgatavots no augsta blīvuma zema spiediena 500gsm plastmasas daļiņas, plastmasas sieti ir laba kvalitāte, izturīgs, viegls, ilgu mūžu, nav toksisks, stingrība un ir laba pārredzamība. ideāls lielums: ar dimensija (40x300cm), mūsu plastikāta vistas wire ir pietiekami liela, lai jūs, lai nogrieztu visas formas,)

Izskatās arī
Atslēgu Ķēdes Rezidentiem Keychain Mugursoma Kulons Keychains Cinka Sakausējuma Keyring Dāvanu Ģimenēm Metāla Soma Karājas
€5.01 €2.66

(apraksts ja jūs joprojām meklējat dekoratīvās keychain, lai jūsu ģimenes locekļi, vai mīļākais, kad jums ir jūsu jauno māju, tad jūsu meklēšana ir vairāk nekā šeit.ar keychain nav viegli iegūt deformētas, un var dot jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:cinka sakausējums -izmērs:5.00x2.80x0.20cm/1.97x1.10x0.08in - cinka sakausējuma materiālu)

Izskatās arī
Tamborēšanas Daisy Liliju Ziedi Filiāle Roku Adītus Ziedi Kāzu Guļamistaba Skolotāju Diena Dāvanu Darbvirsmas Ornamentu, Istabas Dekori
€7.01 €3.86

(funkcijas: ✿ piena kokvilnas & dzelzs materiāls: tamborēšanas ziedu, ir izgatavoti no augstas kvalitātes piena kokvilnas un dzelzs, kas ir ādai draudzīgs un ērts, maigs un stiprs, colorfast un izturīgs. ✿ handcrafted: uz tamborēšanas ziedi ir 100% rūpīgi auduma ar roku un nekad skausta. ✿ izsmalcinātu meistarība: katrs zieds ir roku tamborētas, ar elegantu formu, unikālu šarmu un augsta)

Izskatās arī
5/10pcs Macaron Sirds Folija Baloni 18inch Pastelis Maca Sirds Formas Hēlija Baloni, Dzimšanas dienas, Kāzu Dekorēšana Bērnu Duša
€8.89 €5.42

(5/10pcs macaron sirds folija baloni 18inch pastelis maca sirds formas hēlija baloni, dzimšanas dienas, kāzu dekorēšana bērnu duša izmērs: 18inch iepakojums:opp maisā iepakojums saraksts: 5/10pcs)

Izskatās arī
Pet Elektrisko Žogu, 10KM Saules Energizer Lādētāju Kontrolieris augstsprieguma Zirgu, Liellopu, Mājputnu Saimniecību Dzīvnieku Žogu Lopi, Instrumenti,
€84.93 €57.76

(elektriskā gana žogs 10km lopkopības augstsprieguma impulsu kontrolieris, suņiem, mājlopiem, vāveres, dārzi, coops... motīvs: augsta jauda, zema izmaksu elektrovilcienu žogu energizer izmantot, lai izjauktu pets sliktiem ieradumiem, un tur nevēlamu plēsoņām no jūsu īpašuma. lietošanas jomas: mājputnu saimniecības, medību saimniecības, meža, dārzeņu un augļu stādīšana centrs,)

Izskatās arī
1 Gabals Ziemassvētku Sagaidīšanas Zīme, Kā Parādīts Koka Uz Durvīm, Karājas Koka Laipni Zīme Christma Rotājumi, Ziemas
€18.50 €11.84

(silts svētku sveicienus - mūsu ziemassvētku durvīm laipni zīme ir lieliska izvēle, lai aptvertu, brīvdienu sezonu.šī koka laipni zīme piebilst pieskārienu siltums, lai jūsu ieejas, nesot silto uzņemšanu laikā svētku sezonā. izsmalcinātu handcraftsmanship - katru laipni zīme ir rūpīgi handcrafted ar kvalificēti amatnieki, nodrošinot augstu kvalitāti un unikalitāti.tas ir vairāk kā apdare; tas ir)

Izskatās arī
Žogu Finial 170mm Solderable Lauku Sētas Norādīja Formas Finial Piegāde
€9.28 €5.11

(apraksts šis žogs finial ir cieta un izturīga, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas dzelzs materiāla, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība, nodrošina praktiskumu.šis žogs apdare padarīs remonts un fix vieglāk un gludāk. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:čuguns -izmērs:17.00x9.00x0.50cm/6.68x3.54x0.20in -)

Izskatās arī