Cena €8.67 €22.22

Pilns apraksts

Mūsu Ziemassvētku Radošā Rūdolfs Lelle ir ar mīksto adīt audumu un funkcijas svētība parakstīt apakšā.Šajā svētku plīša gnome ir brīvi stāvēt uz galdi, grāmatplaukti, logu palodzes, un vairāk.Pievienot pieskārienu uzmundrināt, lai jūsu svētku dekoru ar šo adorable un mīļu Ziemassvētku rūķis.

Specifikācija:

Nosaukums: Ziemassvētku Rūķis Rotājumi

Svars: (apm.)140g/170g

Izmērs: (apm.)26*14cm/10.24*5.51 collas

Materiāls: audums+pVC+gaismas

Pildījums: pp kokvilnas, grants

Iepakojuma Saraksts:

Ziemassvētku Rūķis Rotājumi,*1

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Brīvdienu Garastāvoklis Pastiprinātājs: Pieredze šarmu Ziemassvētki ar mūsu Ziemassvētku rūķis plīša attēloti Rūdolfs ar spīdīgu degunu.Izstarotās gaismas piebilst priecīgu gaisotni pieņemšanas gadījumā, vairāk īpašu.

2.Omulīga un Priecīga Dekori: Pieglausties līdz šīs Ziemassvētku Rūķis Plīša mājīgs, silts un ērti justies.Ar adīta cepure galvas lepoties ar unikālu modeļu, piebilstot, svētku pieskārienu jūsu interjeru.

3.Izplatīt Priecīga, Garastāvoklis: Mūsu Ziemassvētku rūķis plīša ir ideāls izplatīšanās prieku un siltumu brīvdienu laikā.Attēloti Priecīgus Ziemassvētkus parakstīt un sniegpārsliņas svētība, tās nodot vislabākos novēlējumus draugiem un ģimeni.Savas rotas rokās uzlabot Ziemassvētku gaisotne, piebilstot, prieka sajūtu, lai jūsu mājās.

4.Ērts Barošanas Avots: Iebūvēts divu pogu baterijas padarīt mūsu Ziemassvētku rūķis plīša viegli lietot uzreiz pēc izņemšanas no kastes.Zem katras ornaments arī ir poga akumulatora kaste, lai viegli ieslēgt un izslēgt, novēršot nepieciešamību pēc papildu pirkumus.

5.Standable Dizains: Stāvēt Stingri Jebkur-Šo apburošs ziemassvētku rūķis plīša ir grunts grants uzpildes un PP kokvilnas rotājumu ķermeņa, nodrošinot mīksta, bet stingra struktūra.Viņi var stāvēt uz jebkuras virsmas, piemēram, galddatoriem, grāmatplaukti, vai windowills, par svētku pieskārienu jūsu mājas dekorēšanai.

Specifikācijas

  • Iestatīt Tipu: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Ziemassvētku Rūķis Rotājumi
  • Iepakojums: Nē, Dāvanu Kastē
  • Elektroniskā: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sievietes Lielu Malām Fascinator Cepures Folower Kokteilis Kāzu Puse, Baznīcas Headpiece Modes Cepures Ziedu Matu Aksesuāri Līgava
€64.38 €22.53

(karstā pārdošanas noklikšķiniet šeit, lai skatītu vairāk karstā pārdošanas $0.30 $3.40 $39.99 $9.99 $7.80 $6.90 $5.40 $3.20 $69.00 $59.00 produkta informācija personalizētu frāzi un kategorijas uzlīme pakalpojumu katru pozīciju var veikt personalizētu birkas un etiķetes.tā ietver vārdus no līgava un līgavainis)

Izskatās arī
Pasūtījuma Quinceanera Salvetes, Personalizētu Salvetes, Dzimšanas dienas svinības, Kokteilis, Saldie 16 Salvetes, 50gab
€27.33 €24.60

(●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās:** 1) krāsu drukāšanas par autiņu krāsu jūs esat izvēlējies 2) visu tekstu, kuru jūs vēlētos izdrukāt 3)lūdzu iekļaut labāko kontaktinformācija (e-pasts), lai mēs varētu ar jums sazināties par apliecinājumu,)

Izskatās arī
Halloween Viltus Vampīru Zobi 12PCS Puse Apdare, Plastikāta Nepatiesu Vampīru Zobi Tērpu Halloween Tēmu Cosplay Rotaļlietas Piederumi
€8.05 €4.03

(apraksts: viltus fangs ir ideāls aksesuārs dažādiem halloween kostīmi, piemēram, vampīri, vilkači, zombiji un vairāk.tās ir līdzīgas, jo krāsu, lai dabas zobu, tāpēc tie izskatās reāli un baisi.tie ir arī droši nēsāt un viegli lietot.jūs varat izmantot tos daudzos gadījumos, piemēram, personām, cosplay, blēņas, vai foto aksesuārus.viltus fangs dos jums izceļas un ir jautri ar šo halloween. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
1set Adventes Kalendārs Ziemassvētku Puzzle Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Mīklas Ziemassvētku Dāvanu Ziemassvētku Tēmu Kāzu PartyToy Bērniem Dāvanu
€39.51 €19.75

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojums: adventes kalendārs puzzle satur 24 lockets, pieejamas no 1. decembra, izmantojot 24. decembrī, atveriet medaljonu katru dienu, lai pabeigtu daļa no puzzle, un baudīt atpakaļskaitīšanas līdz ziemassvētkiem nāk. 2.ilgi kalpo dzīve : uzsākt ilgtspējīgu puzzle risināšanas ceļojums ar mūsu atkārtoti lietojami adventes kalendārs jigsaw puzzles.izgatavots no pārstrādāta)

Izskatās arī
Gliseris Neto, Lieljaudas Lapu Grābeklis Tīrīšanas Līdzeklis, Smalka Sieta Neto Soma Ķērējs
€15.77 €7.57

(daudzfunkciju: baseins lapu sūcēju ar dziļu smalka sieta soma rokturi gan lieliem clean-up un nelielu atliekām, piemēram, lapas ar tikai dažiem iet.izturīga konstrukcija: universālais turētājs der jebkuru teleskopisko nūju paplašināt savu sasniedzamību un izvēlēties lapas apakšā, baseins (pole, kas nav iekļauti).droša lietošana: efektīva, scooping līdz drupām ar noapaļotiem robežām, kas garantē rāmis)

Izskatās arī
Augsnes Sifter Koka Grants Sifter, Komposta Augsnes Ekrāna Sifter Stādus Acs Dārza Instruments, Koka Netīrumiem Sifter Rokas Sijāšanas Augsnes
€35.47 €17.73

(aizzīmju punktiem: 1.vienkāršs un praktisks: dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, lai viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.padara šķirošanas brīze ar šo dārza augsnes sijāšanas sifter. 2.izturīga konstrukcija: sijāšanas dārzu ar augstas kvalitātes koka visapkārt.piederumi ir izgatavoti no izturīga cinkota tērauda stieples un dubultu pārklājumu, lai maksimāli rūsas izturība)

Izskatās arī
Pasūtījuma Nosaukums Gadus Personalizētu Absolvēšanas Kūka Topper Absolvēšanas Klp Apsveicu 2023. Gadam Bērni Izlaidums Puse Kūka Apdare
€21.28 €13.83

(dont aizmirsis piebilst, vai atstāt ziņu pastāstiet mums savu pielāgotu tekstu motīvs: 100% brand new nosaukums:puse dekorēšanas kūka topper materiāls:akrila un koka krāsa: 12 krāsas (melna,balta, sarkana, zila, spogulis zelta, sudraba spoguli, spīguļi, zelta, spīguļi, sudraba,rozā,koka,rožu zelta,gaiši purpura) izmērs:5 izmērs, kā parādīt pieteikums:)

Izskatās arī
Pat Gaismas Bērniem Non-Glare Trusis Pat Lampas Enerģijas Taupīšanas Nakts Gaisma Radošas Dāvanas Mācību Telpa, Bērnu Istabu Dzīvo
€13.45 €8.74

(ar enerģijas taupīšanas 500mah baterijas un pilns jautrības dizains, tas ir ideāls papildinājums jūsu bērna istabā. specifikācijas: produkta nosaukums: trusis pat gaismas svars: aptuveni 130g produkta izmērs: (apm.)11*8.3*6.3 cm/4.33*3.27*2.48 collas materiāls: abs + elektroniskie komponenti ieeja: 5v1a jauda: 2w gaismas avots: led lietošanas laiks:)

Izskatās arī
20/50/200 Gabalu lācītis Rozes 3cm Putu Kāzu Dekoratīvās Ziemassvētku Dekori Mājas "dari pats" Dāvanas Kastē Mākslīgie Ziedi
€4.26 €2.90

(konfekšu kaste dekoratīvu ziedu putas rožu mazo ziedu galvas pe mazo ziedu mazo ziedu bumbu, bērnu vainags matadatu putu ziedu nosaukums: putu rožu vadītājs specifikācijas; ziedu diametrs ir aptuveni 3,5 cm, nav torus un ne pole krāsa: daudzkrāsains [fotografēts ar krāsu izvēle])

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Black Red Pleds Modelis Spilvens Segums Poliestera 45*45cm Dekoratīvā Spilvendrāna Jauno Gadu Dīvāns Mājas Auto PillowCover 41037
€7.53

(laipni lūgti manā veikalā!sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudīt jūs iepirkšanās laiks. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - maksājumu ir daudz maksājumu metodes pieejama pack24.lv piemēram, vīzas, kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
500PCS Uzlīmes 25*22mm Demisexual Lepnums Taisni Sabiedrotie uz Papīra Uzlīmes, Etiķetes, Iepakojums, Plombas Amatniecības Labu Frāzi Toppers Etiķetes
€6.55 €2.75

(47790 lepnums laipni lūgti mūsu veikalā! apraksts: 500pcs uzlīmes 25*22mm demisexual lepnums taisni sabiedrotie uz papīra uzlīmes, etiķetes, iepakojums, plombas amatniecības labu frāzi toppers etiķetes motīvs: daudzu gadu ražošanas pieredze, nobriedis kuģiem, relible kvalitāti un consideraion pakalpojumu. pielāgotu logo bezmaksas mākslas darbu un dizaina, visi izmēri)

Izskatās arī
Augstspiediena Ūdens Strūkla Lielgabals Visas Metāla Apšuvuma, Dārza Šļūtenes, Caurules Zāliena Regulējams Režīmā Smidzināšanas Dārza Apūdeņošanas Auto Mazgāšana
€10.84 €5.96

(apraksts: šis postenis ir arī izgatavoti no premium materiāls izturīgs un praktisks lietošanā. 15m klāstu, spēcīgāku ūdens spiediens un 8mm izeju, viegli nomazgāt netīrumus un putekļus prom.tas ir lielisks palīgs, tīrīšanas automašīnas, sienas, logus, paklājus un laistīt dārzu un zālienu. funkcijas - krāsa: sudraba - materiāls: vara - 15m robežās, spēcīgāku)

Izskatās arī
Ziemassvētku Santa Cepures Bērniem Ziemas Vadītājs Valkā Plīša Party-Kostīmu Puse Cepures Smieklīgi Santa Hat Jaunā Gada, Ziemassvētku Puse Supplies
€6.84 €3.42

(aizzīmju punktiem: 1.ziemassvētku rakstzīmes: pacelt ziemassvētku balles un ģimenes pulcēšanos ar mūsu cute karikatūra ziemassvētku cepures, ideāls, lai izplatītu siltumu un prieku ar ziemassvētku elementus, piemēram, santa claus, sniegavīrs, un aļņiem. 2.cute un moderns: mūsu karikatūra ziemassvētku cepure ir top izvēle bērniem un ģimenēm, kam dievinu tās glītu dizainu un lielisku craftmanship.spīdēt)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Atslēgu Ķēdes Rezidentiem Keychain Mugursoma Kulons Keychains Cinka Sakausējuma Keyring Dāvanu Ģimenēm Metāla Soma Karājas
€5.01 €2.66

(apraksts ja jūs joprojām meklējat dekoratīvās keychain, lai jūsu ģimenes locekļi, vai mīļākais, kad jums ir jūsu jauno māju, tad jūsu meklēšana ir vairāk nekā šeit.ar keychain nav viegli iegūt deformētas, un var dot jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:cinka sakausējums -izmērs:5.00x2.80x0.20cm/1.97x1.10x0.08in - cinka sakausējuma materiālu)

Izskatās arī
1GB bambusa biškopis, bee cepure, kuru linuma acs aizsegs aizsargvāciņš ar rokām austi
€15.05

(produkta nosaukums : biškopjiem cepuri ar linuma acs aizsegs daudzums : 1gb produkta specifikācija : diametrs 35cm, augstums 15cm)

Izskatās arī