Cena €24.60 €27.33

Pilns apraksts

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kā Pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Lūdzu, norādiet šādu informāciju Norāda, Lai Pārdevējs pēc izrakstīšanās:**

1) Krāsu drukāšanas par autiņu krāsu jūs esat izvēlējies

2) Visu Tekstu, kuru jūs vēlētos izdrukāt

3)Lūdzu iekļaut labāko kontaktinformācija (e-pasts), lai mēs varētu ar jums sazināties par apliecinājumu, apstiprinājumu.

Dārgais draugs, jūs varat atstāt pielāgota detaļas, lai ar ID uz manu e-pastu vai nosūtīt messasges pārdevējam, ņemiet vērā, jūs varat izvietot, lai tieši un pēc tam, kad maksājumu, sūtīt ziņas ar mums tieši.Mēs pieņemam jebkuru valodu, lai drukātu uz.Vienkārši pastāstiet mums pielāgota informāciju norāda pārdevējs vai ziņu mums, kad pasūtīšanas.

Vairāk Logo Dizainu, lai izvēlēties:

Ļaujiet jūsu puses spīdēt ar mūsu elegants personalizētu kokteiļa salvetes, kas raksturo skaistu lapu filiāle dizainu, kas izceļ iniciāļi un pāris vārdu un kāzu datumu, kas atrodas apakšā.

Šīs salvetes ir ideāli piemērots kāzām, saderināšanās puses, vecmeitu/bachelorette puses un jubilejām.

Mūsu salvetes ir izgatavots no augstas kvalitātes 3 kārtu salvetes un ir iespiests ar alumīnija foliju.Izvēlēties no dažādiem autiņu krāsas un folijas no mūsu klāstu, lai atbilstu toni jūsu puses.Pasūtījuma salvetes ir vienkāršs, bet radošs veids, kā pievienot personību, lai jūsu nākamo notikumu.

Tās ir papīra un vienreizējās.

Izmantot kā vakariņas salvetes, viesu dvieļi, vai bufetes salvetes!

Ja jūs iegādājaties salvetes/guest dvieļi, lūdzu, norādiet šādu informāciju ar jūsu maksājumu:

- drukāšanas stils

- teksts drukāt

Jums ir iegādāties 50 personalizētu viesu dvieļi/palagi.

Lūdzu, ņemiet vērā, mūsu autiņu izmēri:

Autiņu izvērtās apm.40x40 cm/33x33cm vakariņām; 24x24cm kokteilis

Mēs piedāvājam 2 pielāgot pozīcijas:

Dzīvoklis Reizes

Kabatas Reizes

(Dažādu locīšanas metodes ir dažādas pielāgotu nostāju.)

Iepakojumā nosūtīts uz jums, viens no autiņu ir Kabatā Reizes, un citi ir Plakano Reizes.

Jūs varat veikt izmaiņas atbilstoši savām vajadzībām.

Specifikācijas

  • Vienreiz Lietojamo Trauku Veids: Vienreizējās Lietošanas Salvetes & Autiņu Gredzeni
  • Raksts: Ūsas, uzšuve, NAV, Karikatūra dzīvnieku, Puisis & Meitene, Dzīvnieku, Karikatūra Auto, Karikatūra Attēlu, Sejas, Līgava & Līgavainis, KRONIS, Skaits, Arhitektūra, Režģi, Vēstule, Apģērbi, Pārtikas, svītrains, Ziedu, Tauriņš, Sirds, Zvaigzne, AUGU, eņģelis, ZEBRA, tīrtoņa krāsu, Dot
  • Materiāls: Papīrs
  • Modeļa Numurs: 001
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gabalu skaits: 50gab
  • Veids, Vairumtirdzniecība: Jā(>50 Gab.)
  • Iestatīt Tipu:
  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos, Kristību & Kristības, St Patrick ' s Day, Grand Pasākums, Pensijas, Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Mājā Pārvietojas, Bērnu Diena, Aprīlis Fool Diena, atpakaļ uz skolu, Ķīniešu Jaunais Gads, Zemes Diena, Tēva Diena, Pateicība, Puse, Ziemassvētku, Valentīna Diena, Kāzas, Halloween, Lieldienas, Jaunais Gads, Izlaidums, Jubilejas, Mātes Diena

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Puķu Pods Pulēšana, Gravēšana Rotācijas Burr Jomā Rotācijas Burr Uz Poda Amatniecības
€27.19 €11.15

(apraksts vai jūs vēlaties, lai ir profesionālā un praktiskā jomā rotācijas burr uz poda griešanai?ja jā, tad nepalaidiet garām mūsu sfēra rotācijas burr.sfēra rotācijas burr ir ļoti izturīgs un viegli darboties.dimanta materiāli ar detalizētu meistarība, nav viegli deformēties vai rūsas, celt jums vairāk ērtības. funkcijas -krāsa:zelta -materiāls:diamond -izmērs:4.00x4.00x3.00cm/1.57x1.57x1.18)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
Pastkastes Pastkastītes 13.78x1.97x10.24" Pasta Townhouse Žurnāli
€19.41 €12.24

(apraksts: mūsdienu wall-mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust. lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk. laika apstākļiem izturīgi, - par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu)

Izskatās arī
Ķirbju Konfektes Somas Konfektes Halovīni Ķirbju Maisi 10 Gab Mīksts Samta Pateicība Ķirbju Dāvanu Maisu Halloween Puse Dod Priekšroku Piegādēm
€18.25 €11.86

(apraksts: ķirbju dāvanu maisiņi ir paredzēti forma ķirbis ar zaļām lapām, zelta ķirbji, piepildīta ar candy somas un izskatās kā īsta ķirbju no attāluma, pievienojot dažas bagāts, silts, rotaļīgu raksturu, lai rudenī parādītu.ķirbju dāvanu maisiņi ir izgatavoti no mīksta samta materiāla, kas ir viegli pārvadāt, spēcīgs, izturīgs, vienkāršs, viegls un atkārtoti. specifikācija: nosaukums:ķirbju)

Izskatās arī
Mākslīgā Eikalipta Vainags Ar Ziediem, 180CM Viltus Apstādījumiem, Mākslīgās Ziedu Vīnogu Vainags Par Mēģinājumu Vakariņas Līgavas Duša
€26.88 €16.12

(apraksts: nosaukums: mākslīgie eikalipta vainags ar ziediem kuģis: roku darbs materiāls: zīda ziedu veids: galda ziedu šķirnes: roze, vītolu, eikalipta garums :180cm platums :50cm piemērojamo: foto aksesuāri, kāzu arkas, dekorēšana, galda rotājumi, utt. iepakojuma saraksts: 1 x mākslīgo ziedu vīnogulāju piezīme: sakarā ar)

Izskatās arī
1pc/daudz 10m Balonu Lentes Balonu Virknes Ķēdē Gadījumā Puses Piegādes Kērlinga Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Dekorēšana Dāvanu, Rotājumu
€0.40 €0.28

(funkcijas: augstas kvalitātes plastmasas materiāliem, kas nav toksiski un izturīgs. var izmantot, lai sasiet balonu un dāvanu kastē. balona lenti var sasiet balonu cieši un saglabāt balonu airproof. skaists un moderns balonu lentes. apvienojumā ar gaisa balonu, lai izdaiļot jūsu puses. specifikācijas: stāvoklis: 100% pavisam jaunu materiāls: plastmasa krāsa: zelta,)

Izskatās arī
Karstā!4 Pack Portatīvo Dārza Lapene Kāju, Kāju Pēdu Svaru Smilšu Maisu Uz Telts Pusi, Telts Uzstādīt Dārza Ēnā Patvērumu Kempings Macrame
€7.11 €3.56

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *var piepildīt ar smiltīm vai augsni, lai nodrošinātu svērto bāzi jūsu lapene, telts vai tirgus laukumā. *tās ir paredzētas, izmantojot uz cietas zemes, kur naglas & puisis virves nevar izmantot, bet tie arī palīdzēs, lai nodrošinātu jūsu lapene, ja tā atrodas uz zāli. *šie smilšu maisiņu var salocīt un aizņem ļoti maz vietas,)

Izskatās arī
10 Gabals Karājas Lidot Slazds Flytrap Būris Neto Āra Dārza Karājas Mušķērājs Viegli Noņemt
€36.21 €23.53

(10 gabals karājas lidot slazds flytrap būris neto āra dārza karājas mušķērājs viegli noņemt kaitēkļu tips: lido modeļa numurs: hanging fly ķērējs stils: āķis stils izmērs: 24 x 33cm materiāls: plastmasa + marle krāsa: zaļa iepakojuma saturs: 10 x lidot slazds būris tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Rotājumi, Koka Piekariņi Dekoratīvi Apdares Portatīvo Ziemassvētku Koka Dekors Pakārt Rotājumu Partiju Logu
€14.45 €6.50

(viegli lietot, un ideāli, lai padarītu svētku atmosfēru ziemassvētkos vai dzimšanas dienā.viegls un ērti pārvadāt, jūs varat ņemt līdzi jebkur. specifikācija: produkta izmērs: ~ 30*20cm|11.81*7.87 collas materiāls: koks gadījumā scenāriji: piemērots daudziem gadījumiem, piemēram, kafijas bāri, noliktavas telpas, viesnīcas, kopmītnes, dzīvokļi, lielveikalos, restorānos)

Izskatās arī
Šajā Ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem.
€7.29 €3.50

(šajā ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem. apraksts: augstas kvalitātes plastmasas un flaneļa būvniecības lielisku elastību un izturību. universāls dizains, kas piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsaini un skaisti formas dizains ar glītu raga rotājumi. var izmantot kā fotogrāfiju balsts neaizmirstamu brīvdienu)

Izskatās arī
Led Smieklīgi Velna Ragu Iedegties Galvas Matu Stīpām, Kas Mirgo Ragu Bērniem, Pieaugušajiem Halloween, Ziemassvētku Dekori Cepures
€1.75 €0.78

(specifikācija posteņa nosaukums: ragu galvas stīpa materiāls: pe plastmasa izmērs: 20.5 *20cm krāsa: sarkana, zila, rozā paketē iekļauts: 1*ragu galvas stīpa apraksts 1. izgatavots no elastīgas plastmasas materiāla, tas velna ragu galvas ir piemērota lielākajai daļai pieaugušajiem un bērniem. 2. mirgojoša led iekšpusē ragu ir aprīkots ar maināmiem)

Izskatās arī
1~8PCS Manuāls Process, Pasaku, Kaķis Stick Padara Jūs izceļas No Pūļa Zizli Brīvdienu Puse Pieci norādīja Zvaigzne Pasaku Stick
€6.80 €3.94

(1~8pcs manuāls process, pasaku, kaķis stick padara jūs izceļas no pūļa zizli brīvdienu puse pieci norādīja pasaku stick apraksts: produkta nosaukums: pentagramma stienis attēls: karikatūra attēlu materiāls: plastmasa process: manuāla atbalsta veids: pasaku zizli krāsa: zvaigzne piecu zvaigžņu stick (krāsu karte tiek nosūtīti nejauši) izmērs: izmērs specifikācijas: 【halloween)

Izskatās arī
Metāla Karājas, Karājas Podi Poda Āra Ziedu Kompozīcijas Kausa Iekštelpu Karājas Podiem Puķu Pods Sienas Turētājs
€15.17 €8.65

(apraksts karājas pot ir izgatavota no premium materiāla, kas ir izturīgs un modes; viņi ir piemērots gan iekštelpu un āra izaugsmi, un lielisks stādīšanas dzimtā ziemciešu, sukulenti, puķu viengadīgie, tropicals, , telpaugi, un yummy organisko edibles, droši audzēšanai; funkcijas piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons, dārzs, terases, iekštelpu un ārtelpu; |tas pods ar augsta)

Izskatās arī
1 GAB Zīda Bumbu Krizantēmu Kāzu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku Dekori Vāze Mājas Scrapbooking floristikas Piederumi
€3.61 €1.88

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: flocking krāsa: balta,dzeltena,rozā,gaiši oranžs,gaiši zils,gaiši zaļš,tumši rozā izmērs: garums 40cm, lodīšu diametrs 4.5 cm iepakojumā: 1* ziedu imitācijas piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
Dzīvnieku Siluetu Dārza Staba Dzīvnieku Dārzu Mākslas Āra Zālienu Statuja Pagalmā Dekoru Mākslas Zālienu Āra Mājas Dekoru Dzīvnieku Siluetu
€25.90 €12.94

(aprakstīt: 1. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, bieza, cieta, izturīga un ūdensdroša 2. pingvīns dārza logo rotā savu skaisto dārzu, rada spēcīgu atmosfēru 3. glabājiet maziem dzīvniekiem prom no jūsu pagalmā un dārzā, un neļaut bojāt jūsu zālienu ar šo metāla pingvīns statuja 4. izsmalcinātu dobi modelis dizains, dzīva un spilgts izmērs: 36*15*0.8 cm materiāls:)

Izskatās arī
Mākslīgo Zaļo Augu Buķeti Plastmasas Viltus Ziedi Melleņu Eikaliptu Simulācijas Augu Kāzu Ziemassvētku Mājas Dekoru
€2.19 €1.54

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un pirmā kvalitāti. izgatavoti no labas kvalitātes materiāla, izsmalcinātu, skaistu, izturīga un praktiska. atšķirībā no reālās augi, jums nebūs jāuztraucas par to, laistīšanas vai atzarošanas - vienkārši parādīt tos jūsu mīļākie vāze vai krūzi un baudīt to skaistumu, lai gados. sakarā:piemērots vāzes, mājas, virtuves, un puse rotājumi.festivāla)

Izskatās arī
Tamborēšanas Daisy Liliju Ziedi Filiāle Roku Adītus Ziedi Kāzu Guļamistaba Skolotāju Diena Dāvanu Darbvirsmas Ornamentu, Istabas Dekori
€7.01 €3.86

(funkcijas: ✿ piena kokvilnas & dzelzs materiāls: tamborēšanas ziedu, ir izgatavoti no augstas kvalitātes piena kokvilnas un dzelzs, kas ir ādai draudzīgs un ērts, maigs un stiprs, colorfast un izturīgs. ✿ handcrafted: uz tamborēšanas ziedi ir 100% rūpīgi auduma ar roku un nekad skausta. ✿ izsmalcinātu meistarība: katrs zieds ir roku tamborētas, ar elegantu formu, unikālu šarmu un augsta)

Izskatās arī
Halovīni Scary Pagalmā Gaismas Garlaicīgs Cilvēks Rokās, Kas Reāli Meklē Ieroču Rotājumi
€12.83 €10.53

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes radošās halloween funny rotājumi ar saules piederumi izkārtojumu apdare viegli uzstādīt, abām rokām, ar apakšdelmiem.gaismas daudzus gadus dara to, šķiet, tā kā, ja kāds vai kaut kas lien ārā no zemes, dzīvs vēlreiz ar otherworldly mirdzumu! gaiši, mirušo miesu izskatu, pēc vajadzības, lai kāds kāpšana)

Izskatās arī
Radošas Koka Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kulons 2023 Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi Mājās 2024 Jaunā Gada Dāvanu Navidad M3Y7
€2.58 €1.42

(aprakstīt: materiāls: koks izmērs: 9.5*8 cm/3.7*3.14 collas, krāsa: koks krāsa 1. jēgpilnu un silta dāvana: draugs, piemēram, krūšturis slāņveida ornaments ir unikāla un pārdomāto dāvanu, kas pauž savu atzinību par jūsu labāko draugu. tas rada ziņa par draudzību un atbalstu, padarot to jēgpilnu piemiņai. 1. augstas kvalitātes materiāls: šī apdare ir veidota)

Izskatās arī