Cena €12.24 €19.41

Pilns apraksts

Apraksts:

Mūsdienu Wall-Mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust.

Lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk.

Laika apstākļiem Izturīgi, - Par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu no vēja un lietus.

Var piestiprināt pie sienas, dizains, viegli uzstādīt.

Vertikālās sienas stiprinājums pastkasti ar stilīgu izskatu piebilst, mūsdienīgu pieskārienu fasādes ārpuses, priekšā lievenis, durvis no jūsu mājas vai uzņēmuma; classic par lauku un modernas mājas.

Specifikācija:

Materiāls: Cinkotas Loksnes

Izmērs: 35x5x26 cm/13.78x1.97x10.24 collas

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Pastkastes

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: homyl
  • MainKey6: Ierosinājumu Kaste Pēc Avīzes Žurnāli Slot Box
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • MainKey3: Āra Ārpus Durvīm Slēdzama Pasta Kastes
  • Modeļa Numurs: pastkastēm
  • Izmērs: 35
  • MainKey4: Nerūsējošs Lielu Karājas Drošības Atslēgu, Pastkastītes
  • MainKey5: Vēstules Aploksnes Office Home Townhouse Zemnieku ...
  • MainKey1: Sienas Stiprinajums Pastkastes
  • MainKey2: Slēdzenes Wall Mount Pastkastes Vertikālā Bloķēšanas Pasta Kaste

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Amatniecības Galda Numurus, Turētājs Attēlu Kartes Displejs Stāvēt Apaļa Kvadrātveida Skavas Stāvēt Koksnes Vietu Karti Kāzas
€3.45 €2.24

(to var izmantot kā klips kartes, attēlus, tabulas izvēlnes, fotogrāfijas ... ideāli piemērots kāzām vai vakariņas ... jūs varat turēt kartes, kas raksta viesa vārds, tāpēc jūs varat parādīt viesiem ceļu, lai viņu viesi sēdvietu. to var arī izmantot kā apdares vai galda izvēlne, viesnīcām, restorāniem. formas koka celma, unikālo un skaista, pievieno siltu un neticami atmosfēru,)

Izskatās arī
60pcs 3,5 cm, Paldies Uzlīmes Mazās Uzņēmējdarbības Līmi, Uzlīmes Apaļas Uzlīmes Biznesa Giveaways Puse
€3.11 €2.14

(60pcs 3,5 cm, paldies uzlīmes mazās uzņēmējdarbības līmi, uzlīmes apaļas uzlīmes biznesa giveaways puse atsauksmes: 1. lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (objektu, kā aprakstīts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi)

Izskatās arī
10*10mm platīna acs elektrodu autonoma elektrods par fotoelektrisks eksperimenta platīna elektrodu
€129.01 €122.55

(modname=ckeditor platīna acs elektrodu platīna acs tīrība: 99.99% platīna acs: 52 acs elektrodu stieples: ptfe diametrs 6mm vai 8mm, garums 80mm parastā platīna acu formas: kvadrāts, apaļa formu un lielumu var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām)

Izskatās arī
Unicorn Tēma Balonu Vainags Arku Komplekts Unicorn Dzimšanas Dienas Svinības Apdare Bērniem, Baby Dušas Meitene Dzimšanas Dienu Dekori Kāzu Globos
€16.36 €9.49

(pievērsiet uzmanību!!! dārgais draugs, baloni paketi, nav palielinātas, tā krāsa būs tumšāka nekā krāsu, jūs varat seeeon mūsu bildes. tik ilgi, cik jūs uzpūst balonus, krāsu baloni būs tāda pati kā uz bildes, un tad jūs varat diy tos skaists vainags!!!)

Izskatās arī
Kāzu Gredzenu Spilventiņš, Roze, Sirds Formas Gredzenu Lodziņu, Rotaslietas Dāvanu Kastes Valentīna Diena Kāzu Mežģīņu Ziedu Rotājumu
€9.56 €4.78

(kāzu gredzenu spilventiņš, roze, sirds formas gredzenu lodziņu, rotaslietas dāvanu kastes valentīna diena kāzu mežģīņu ziedu rotājumu funkcijas: elegants dizains: simulācijas ziedu rotājumu uz gredzena nesējs spilveni piebilst pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu kāzu ceremonija. pārnēsājams un ērts: šo priekšlikumu gredzenu valentīna diena gredzenu kastes ir viegls un viegli veikt,)

Izskatās arī
25CM Ziemassvētku Simulācijas Augu Rotājumi Darbvirsmas Logu Mini Ziemassvētku Eglītes Podos Mājās Ziemassvētku Rotājumi
€5.29 €3.17

(stils: kokvilna, sarkano augļu, pine leaf iepakojums: mini ziemassvētku eglīte materiāls: koks+mājdzīvnieku gadījumā svētki: ziemassvētki augstums: 25cm/9.8 gadā mērķis: darbvirsmas apdare padomi 1. tas ir normāli, manuāla mērīšana ir neliela kļūda, un dati ir paredzēti tikai uzziņai, ievērojot faktisko objektu 2. sakarā ar apgaismojuma displejs)

Izskatās arī
Bieza Galonu Aug Somas Auduma puķu pods par Dārza Augiem, Augu Zemeņu Elpot Poda Eco-Friendly Dārza Instruments
€11.82 €5.91

(motīvs: ✿ 100% pavisam jaunu! ✿ , kas izgatavoti no atkārtoti filca materiāla, ūdens saglabājot filca materiāls, rada perfektu augsnes stāvokli, liekais ūdens tiks automātiski aizplūšanu, izmanto iekštelpu un āra. ✿ nav nepieciešams, lai ir tukšs, dārza podi un konteineri piesārņot jums pagalmā ziemā, kad pieaug sezona ir galā, vienkārši tukša zemi no auduma maisiņā un iepakojums)

Izskatās arī
3/5/10PCS Imitācija Veļa Pinumi Krāsu Svētku Rotājumi Krāsains Lentes, Ziemassvētku Rotājumi Piegādes Ziemassvētku Rotājumi
€16.63 €7.48

(3/5/10pcs imitācija veļa pinumi krāsu svētku rotājumi krāsains lentes, ziemassvētku rotājumi piegādes ziemassvētku rotājumi apraksts: nosaukums: radošās ziemassvētku lentes materiāls: imitācija kaņepes krāsa: piecas krāsas stils: ziemeļvalstīm funkcijas: 1. to daudzums ir pietiekams, lai apmierinātu jūsu ikdienas apdares vajadzībām 2. lente)

Izskatās arī
13Pcs Dzimšanas dienas Balonus Macaron Skaits, Folija Baloni 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi Baloni daudz laimes Dzimšanas dienā gaisa Balonu
€6.63 €2.72

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.zinot, jaunajām kolekcijām,veikalā veicināšana 3.uzvarētāju bezmaksas produktus vai liels kuponus un citas priekšrocības, kas iepriekš daudzums: 13pcs/komplekts krāsa: kā rādīt lateksa balonu: 10inch vainagu balonu: 30 cm numuru balonu: 32inch paketē iekļauts: 1 gab. * skaits balons + 1 gab.)

Izskatās arī
Metāla Karājas, Karājas Podi Poda Āra Ziedu Kompozīcijas Kausa Iekštelpu Karājas Podiem Puķu Pods Sienas Turētājs
€15.17 €8.65

(apraksts karājas pot ir izgatavota no premium materiāla, kas ir izturīgs un modes; viņi ir piemērots gan iekštelpu un āra izaugsmi, un lielisks stādīšanas dzimtā ziemciešu, sukulenti, puķu viengadīgie, tropicals, , telpaugi, un yummy organisko edibles, droši audzēšanai; funkcijas piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons, dārzs, terases, iekštelpu un ārtelpu; |tas pods ar augsta)

Izskatās arī
Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
Karājas Putnu Uz Stieples Augstas Iekrāso Suncatcher Logu, Paneļu Mājas Istabas Interjeru
€6.81 €5.45

(karājas putnu uz stieples augstas iekrāso suncatcher logu, paneļu mājas istabas interjeru 1. komplekts vitrāžas robin putni ir konkursa objektu dekori jūsu mājās.paskatieties kā viņi skatās viens uz otru ar mīlestību.tātad, šo ārkārtīgi skaisto suncatchers dos jums šī nozīmīgā funkcija nākamajā gadā. 2. jauki: šīs putnu apdare ir ļoti gudrs.papildus tiek izmantota kā krāsains apdare uz windows,)

Izskatās arī
Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
Tamborēšanas Daisy Liliju Ziedi Filiāle Roku Adītus Ziedi Kāzu Guļamistaba Skolotāju Diena Dāvanu Darbvirsmas Ornamentu, Istabas Dekori
€7.01 €3.86

(funkcijas: ✿ piena kokvilnas & dzelzs materiāls: tamborēšanas ziedu, ir izgatavoti no augstas kvalitātes piena kokvilnas un dzelzs, kas ir ādai draudzīgs un ērts, maigs un stiprs, colorfast un izturīgs. ✿ handcrafted: uz tamborēšanas ziedi ir 100% rūpīgi auduma ar roku un nekad skausta. ✿ izsmalcinātu meistarība: katrs zieds ir roku tamborētas, ar elegantu formu, unikālu šarmu un augsta)

Izskatās arī
Mājsaimniecības Augstspiediena Sūknis Mazgāšanas Galvas Remonta Komplekts Roņu Eļļu, Pretvārsti, Tīrīšanas Mašīnu, Ūdens Sūkņu Daļas, Piederumi
€3.81 €2.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegli uzstādīt, lieliski aizstājot vecās salauztu vārsti. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir viegls, praktisks, ļoti izturīga lietošanai. piemērots 220v sadzīves portatīvo auto, veļas mašīna. stabilu sniegumu. viegli darboties. specifikācijas: materiāls: inženierzinātņu)

Izskatās arī
10pcs Halloween Candy Maisu Kraftpapīrs Somas Halovīni Ķirbju Spoku Galvaskausa Zirnekļa tīkls, Dāvanu Maisiņi Halloween Puse Dekoru, Dāvanu Maisiņi
€4.67 €2.11

(funkcijas: šie maisi ir izgatavoti no kraft papīra, skaisti un jauki. radošā modelis konstrukcija padara to vairāk populārs. šo halloween somas ir halloween puse produktu iepakošanas konfektes un mini dāvanu iesaiņojuma. piemērots arī puses dod priekšroku, konfektes somas, vai citu dāvanu iesaiņojuma. specifikācijas: vienuma tips: halloween candy somas materiāls:)

Izskatās arī
2.4 m Mākslīgā Maple Leaf String Rudens Sākuma Apdare Lapu Vainags Simulācijas Kļavu Lapām Efeja, Vīnogulāja Māja Dārza Dekorēšanai
€3.13 €2.03

(apraksts: materiāls: plastmasas zīda audums garums: 2.4 m daudzums: 1 string/ 3 tring motīvs: mākslīgā efeja, vīnogulāja, izskatās, ka reālu augi! piezīme: krāsas var nedaudz atšķirties no reāla, jo gaisma.)

Izskatās arī
1 Gabals Ziemassvētku Sagaidīšanas Zīme, Kā Parādīts Koka Uz Durvīm, Karājas Koka Laipni Zīme Christma Rotājumi, Ziemas
€18.50 €11.84

(silts svētku sveicienus - mūsu ziemassvētku durvīm laipni zīme ir lieliska izvēle, lai aptvertu, brīvdienu sezonu.šī koka laipni zīme piebilst pieskārienu siltums, lai jūsu ieejas, nesot silto uzņemšanu laikā svētku sezonā. izsmalcinātu handcraftsmanship - katru laipni zīme ir rūpīgi handcrafted ar kvalificēti amatnieki, nodrošinot augstu kvalitāti un unikalitāti.tas ir vairāk kā apdare; tas ir)

Izskatās arī
Radošas Koka Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kulons 2023 Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi Mājās 2024 Jaunā Gada Dāvanu Navidad M3Y7
€2.58 €1.42

(aprakstīt: materiāls: koks izmērs: 9.5*8 cm/3.7*3.14 collas, krāsa: koks krāsa 1. jēgpilnu un silta dāvana: draugs, piemēram, krūšturis slāņveida ornaments ir unikāla un pārdomāto dāvanu, kas pauž savu atzinību par jūsu labāko draugu. tas rada ziņa par draudzību un atbalstu, padarot to jēgpilnu piemiņai. 1. augstas kvalitātes materiāls: šī apdare ir veidota)

Izskatās arī
Pateicības Diena Karikatūra Maple Leaf Turcija Ķirbju Sienas Uzlīmes/Uzlīmes Bērnu Istabas, Guļamistabas, Viesistaba, Mājas Dekoru Ūdensizturīgs
€9.05 €5.88

(svinēt sezonu ar pateicības sienu uzlīmes!attēloti ķirbji, lapas un citus rudenī elementiem, tie asaru izturīgs uzlīmes ir viegli mizu un stick.izveidot jaunu izskatu jebkurā telpā, ar to multi-skatuves programmu. specifikācija: nosaukums: pateicības turcija maple leaf ķirbju sienas uzlīmes materiāls: pvc uzlīmes uz roll: apmēram 98*40cm/38.5*15.7 gadā vienas uzlīmes: par)

Izskatās arī
Mini LED Ziemassvētku Eglīte Nakts Gaismas Krāsa Mainās Fiber Optisko Gaismas USB Savienojuma Lampiņa Svētku Dekori Shopping Mall Mājas
€6.89 €3.51

(apraksts produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un ir izturīgs.simulācijas koka konstrukcijas un komfortablu tekstūru, krāsu saskaņošanas nodrošinātu tā praktiskumu un popularitāti ziemassvētku rotājumi.ļoti piemērota ziemassvētku āra vai iekštelpu apdares. funkcijas mākslīgās ziemassvētku eglītes ir raksturīgs un izsmalcinātu koka imitācijas dizains ar patīkamu)

Izskatās arī