Tagi: vara caurules griezējs, Vara Caurules Griezējs, cauruļu griezējs rīks, Rokas Darbarīki, Šķēres

Cena €12.19 €24.39

Pilns apraksts

Iezīmes: √ Precizitāti barības skrūves mehānismu, ir norobežotas, lai elimate aizsērēšanu un trokšņus .

√ Grinded griežņu asmens,izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda cauruļu griezējs paliek tāds pats garums izmantot ierobežotas piekļuves zonas .

√ Swivelled asmens deburning rīku, lai likvidētu asās šķautnes, no caurules .

√ Profilētā kloķi tur rezerves kuteris riteņu griešanas vara, dzelzs un nerūsējošā tērauda cauruli .Par produktu: Jums, ko jūs maksājat par.mēs centīsimies nodrošināt vairāk augstas kvalitātes preces pircējam.Visiem izstrādājumiem ir reāla apraksts mūsu veikalā, lūdzu, skatiet produkta aprakstu uzmanīgi.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu.Lūdzu, atstājiet ziņu ar mums.

Par samaksu: Atbalsts kredītkartes(RMB, un Dolārs),WebMoney(VM),TT,West Union , Qiwi maku, Boleto(Brazīlija), SOFORT Banku , Alipay , utt.

Par sūtījumu: Mēs nosūtīsim lai 3 dienu laikā, kad mēs saņemt jūsu maksājumu. (Izņemot brīvdienas), PASAULES KUĢOŠANAS. (Izņemot dažas Īpašas valstīs un APO/FPO) PAKALPOJUMS, TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās, tranzīta laiki var atšķirties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Klientu apkalpošanas:, saņemot sūtījumu.Ja pastāv kvalitātes problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs palīdzēsim jums atrisināt to.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.Lūdzu, sniedziet mums labas atsauksmes.Tas ir mūsu lielākais pamudinājums.

Specifikācijas

  • Veids: Cauruļu Griezējs
  • Preci: MOO80717350
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Pieteikums: Lokšņu griešana
  • Roktura Materiāls: Sakausējuma tērauda
  • Materiāls: Sakausējuma
  • Īpaša Veida: Cauruļu Griezējs
  • Salokāms: No
  • Griešanas diapazons: 3-28mm/6-42mm
  • rezerves asmens: 1pc
  • Asmens Materiāls: Sakausējuma tērauda
  • Garums: 130mm/150mm
  • Iepakojums: blistera iepakojums
  • Modeļa Numurs: MO-328
  • Forma: STANDARTA
  • Kopējo Tips: Universālas Šķēres
  • Stāvoklis: Jauns
  • Zīmola Nosaukums: MOKiN
  • svars: 275g
  • Asmens diametrs: 18MM

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

9 1 Vadu vaska noņemšanas Līdzeklis, 8inch Stieples Griešanas Instruments Vadu Liekās Griešana ar Vadu Smalcināšanai un Uztīšanas Funkcija
€13.41 €9.65

([all-in-one vadu noņemšanas rīks]šis lieljaudas 9-in-1 knaibles funkcijas, stiepļu destilācija, vadu griezējs, reamer, sadalītājs, taurētājs, skrūve kuteris, un crimper.stieples vaska noņemšanas knaibles ir seši liekās caurumi 10-20 awg balasta un cieto vadu. [daudzfunkcionāls vadu vaska noņemšanas līdzeklis]tas 8-collu profesionālās vadu apvalka noņemšanas knaibles un gofrētu rīks noņem izolāciju)

Izskatās arī
Elektriķis Vadu Attvaicētājs Ātri Liekās Stieples Elektriskās Urbjmašīnas Alumīnija Sakausējuma Elektroinstrumentu Piederumi 2.5/4/6 Sq.ft
€20.22 €11.53

(funkcijas: *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *ar elektrisko urbi, stiepļu apvalku būs pagriezt ārā pa groove stiepļu destilācija, kas ir ērtāk un ātrāk, nekā vecais rokasgrāmata vadu attvaicētājs *tas ir labs palīgs par elektriķi, kas var ietaupīt laiku un uzlabot darba efektivitāti elektriķi *lietot to kopā ar rokas elektrisko urbi un elektrisko instrumentu,)

Izskatās arī
1~5GAB kopa Hroma Vanādija Tērauda Ligzdas Adapteris Hex Kāta 1/4" 3/8" 1/2" Paplašinājumu Biti Elektriskā Urbja Galvas Laukumā Ligzda
€8.52 €5.11

(1~5gab kopa hroma vanādija tērauda ligzdas adapteris hex kāta 1/4 3/8 1/2 paplašinājumu biti elektriskā urbja galvas laukumā ligzda apraksts: produkta atribūti modelis: hroma vanādija tērauds trīs gabals, kas (50mm), hroma-vanādija tērauda trīs gabals, kas (65-73mm), hroma-vanādija tērauda astoņu gabals, kas, krāsu trīs gabals, kas (65-73mm), viena-1/4*1/ 4*30mm tērauda lode, kas savieno)

Izskatās arī
Portatīvo Salokāmo Rokas Zāģi Mājas Rokasgrāmata Atzarošanas Hacksaws Dārza Locīšanas Apgriešana Redzēju Augsta Oglekļa Tērauda Anti-Izlaist Rokas Instrumenti
€1.85 €0.93

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *【premium materiāls] aicina izgatavots no sk5 augsta oglekļa tērauda materiāls, zāģa asmeni tika dzesētas ar termisko apstrādi, kas ir augsta cietība, laba nodiluma izturība, izturīga, un var izmantot ilgu laiku. *【locīšanas dizains] aicina locīšanas redzēja, ir vienkārši pārnēsājams, un to var novietot instrumentu soma.saliekamā)

Izskatās arī
Āra Medību Nazis ar Koka Rokturi Damaskas Tērauda 67 VG-10 Asmens Daudzfunkcionāls EDC Rīku, Self-Defense Kabatas
€48.95

(specifikācijas garums: 20.3 cm asmens garums: 8.5 cm asmens platums: 2 cm asmens biezums: 3 mm asmens materiāls: damaskas tērauda roktura garums: 11.8 cm rokturi: rožkoka (dabīga koka, ar nedaudz atšķirīgu krāsu katram sauju) neto svars 88 g svars: 136g (ieskaitot naža turētājs) kopējais svars: 188g (ieskaitot naža turētājs).iepakojuma))

Izskatās arī
A074 Elektriskā tiesības tukšu taustiņš 20 gabali/daudz
€8.21 €6.89

(piezīme: dažādu ražošanas partijas numuru, krāsu un stilu var atšķirties no attēla, un izmēru manuāla mērīšana būs nedaudz novirze, natūrā virsroku)

Izskatās arī
14pcs Magnētisko neslīdoša Partijas Vadītājs PH2 Krusta Skrūvgriežu Komplekts Hex Kāta Rokasgrāmata Sadzīves Darbarīki 25-150mm
€11.76 €9.40

(funkcijas: *svītrainu vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves. *skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti. *šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas)

Izskatās arī
4.0 Black Skrūvgriezis Iešķeltu Skrūvgriezi 10CM Mini Mazās sadzīves tehnikas Skrūvgriezi Rotaļlietas Skrūvgriezi
€2.07 €1.90

(4.0 mm melns skrūvgriezi specifikācija: viens skrūvgriezi / skrūvgriezis materiāls: plastmasas rokturi, #45 tērauda vadītājs piezīme: daļa no rokturi pie rašanos mazu punktiņu ir sacietēšanas uz sol-gel iestatījums, kas ražota, ir normāla parādība, izskatu neietekmē izmantošanu.)

Izskatās arī
Flakons Crimper 20Mm Rokasgrāmata Pudelīti Rokā Crimper Lietošanai Ar 20 Mm Cemme Plombas, Crimper Capper Flakons
€54.18 €41.17

(flakons crimper 20mm rokasgrāmata pudelīti rokā crimper lietošanai ar 20 mm cemme plombas, crimper capper flakons veids: citi modeļa numurs: 20mm lietojums: tirdzniecības ražošana 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ražošanas jauda: 20-30 pudeles/min izmantot gofrētu 20mm diametra alumīnija, plastmasas vai pilnas alumīnija pārsegs caps off krāsa:melna materiāls:metāla izmērs:195*80*50mm iepakojuma)

Izskatās arī
Spriegošanas Knaibles, Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Durvju Apdare Klips, Noņemšana, Remonts Piederumi Auto Interjera Demontāža, Rokas Instrumenti,
€9.56 €4.11

(amats: polipropilēna rokturi, knaibles ķermeņa liešanu un apstrādi, izturīgs spēcīgs, ātri reset pavasara lietotāja spēkā, ergonomisks rokturis, ērti rokturi karājas caurumi un citas viegls dizains, viegli pārnēsājams, uzglabāšanas un uzglabāšanas -viegli noņemt durvju klipus, apdari un bez apdares nebojā tos -ātri noņem no visvairāk ārvalstu un iekšzemes)

Izskatās arī
Remonta Komplekti Mazgāšanas Ātri Mainīt Ātra Uzstādīšana Nomaiņa Universālā Noderīgu 904949 Augstas Kvalitātes Piederumi
€25.89 €12.42

(produkta apraksts: brand new augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga 904949 porter kabeļu fn250b fn251 nailer daļas kapitālā remonta komplekts saderīgs ar porter kabeļu fn250b tips 1, fn251 tips 1, nailer daļas. ērta komplekti padarīt uzlabošanas fn250b un fn251 nailers ātri un viegli. šīs daļas instalēt ātri, lai saņemtu savu nailer)

Izskatās arī
BM 15700 / 15600OR Raghorn Fiksētu Asmeni Medību Nazis 4" D2 rasas Punkts Asmens Āra Kempings Izdzīvošanas Kabatas Instrumentiem, Ar Apvalku
€62.55 €31.27

(pievērsiet uzmanību: lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.paldies par jūsu sapratni. mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.lūdzu, jūtieties brīvi)

Izskatās arī
Portatīvo Papildu Long Reach Rokas Instrumentu 11" Duckbill Knaibles 90 /45/25 Grāds Taisnu Adatu Mājas Uzlabošana Aparatūras Dropship
€4.50

(11 par extra long reach deguna knaibles duckbill 90 /45/25 grāds taisnu adatu o-tipa multitool rokas instrumentu pretş rūsas aparatūras ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: projektēšana, roktura konstrukcija, ārējās gumijas pārklāšanas process, ērti justies, ilgtermiņa lietošanai, lai mazinātu nogurumu. pagarināšanu var tikt galā ar)

Izskatās arī
Hardiron M31 X 1.25 Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Labo Roku, M31 x 1.25 Mašīna Vītne Pieskarieties & Kārta Mirt
€55.91

(pakete ietver: m31x1.25 tap&die set. griešanas virziens: labās rokas. mērīšana: metriku. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). mirst materiāls: leģēta instrumentu tērauda. mūsu ātrgriezējtērauda krānu un diegi, mirst, tiek izstrādāts no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošinot to ilgmūžību un uzticamību pat visprasīgāko rūpniecībā.tie ir rūpīgi)

Izskatās arī
DISTRICT 9 Marauder Saliekamais Nazis M390 Asmens Titāna Sakausējuma Rīkoties Kempings Medību un Āra Izdzīvošanas Zvejas Virtuves EDC Rīki
€533.82 €453.75

(kopējais garums:220mm(+7mm/mugurkaula apex) asmens garums:98 mm cutting edge:98 mm asmens biezums:5 mm asmens materiāls:m390(59-60hrc)(±1) asmens virsmas apstrāde:augsto tehnoloģiju akmens mazgāšana roktura virsmas apstrāde:akmens mazgāšana roktura garums:izmantots 125mm asmens platums: 35mm(platākajā) roktura materiāls:tc4 titāna sakausējuma,)

Izskatās arī
60 Gabali Mini Stiepļu Suka Nerūsējošā Tērauda Birste, Mazā Birste Metināšanas Izdedži un Rūsas Instrumenti, Melns, 6.7 collas
€33.05 €26.44

(pietiekami, lai dalītos ar citiem: paketi dos jums 60 stiepļu birstes, galvenokārt melns, ļoti noderīga jūsu ikdienas dzīvē; un pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu dažādām situācijām, vai dalīties ar ģimeni vai draugiem būt pārliecināti, lai kalpotu jums: galvenokārt izgatavoti no nerūsējošā tērauda, ar nelielu stiepļu suka ir cieta un izturīga, uzticama kvalitāte, nav viegli deformēt, valkā,)

Izskatās arī
3/5Pcs Adatu Degunu Knaibles Uzstādīt Oglekļa Tērauda Long Reach Taisnas Knaibles 25°/45°/90° Izliekts Deguns Plakanknaibles O-Veida Loku Atslēdznieks
€84.46 €22.82

(detaļu saraksts: 3pcs: 1 x adatu degunu knaibles 1 x 45° lieces knaibles 1 x 90° lieces knaibles vai 5pcs: 1 x 25° lieces knaibles 1 x 45° lieces knaibles 1 x 90° lieces knaibles 1 x taisnas knaibles, 1 x o-formas aplis knaibles izcelt apraksts: [adatu degunu knaibles set] 3pcs knaibles komplektā ietilpst 1 x adatu degunu knaibles, 1 x 45° lieces knaibles, 1 x 90° lieces knaibles.)

Izskatās arī
5PC neslīdoša PH2 Magnētisko Partijas Galvu Krusta Skrūvgriezi Cietības Ietekme Urbis Anti neslīdoša Ūdensnecaurlaidīga Biti
€2.30 €1.54

(motīvs: 1. piemērots spēcīgu ietekmi un augstas stiprības skrūves-vadītāja darbības, piemērots skrūvgrieži/elektriskie skrūvgrieži/rokas urbji, jo īpaši attiecībā uz ietekmes skrūvgrieži 2. triecienizturība, mazliet cietība ir augsta kā 62hrc, un garums ir palielināts, lai absorbētu griezes momenta, lai samazinātu kaitējumu, un tas ir viegli iekļūt tērauda plāksnēm, koka, un kā ar)

Izskatās arī
X7YF Augstas Cietības XZN Triple Laukumā Spline Bitu Socket Kopumu, Metāla, Tērauda 12 Punktu C
€34.79 €17.39

(10 gab. xzn 12 punktu triple laukumā spline bitu ligzda iestatīt drošs pierādījums, ar gadījuma automobiļu rīks ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ir augstākās cietības pakāpi un augstu izturību. precīzi un automātiski mehāniski bitu padomi, lai nodrošinātu precīzu izmēru. redzamais)

Izskatās arī