Cena €15.75 €32.13

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: AIRAJ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunas Auto Eļļas Filtra Uzgriežņu atslēgu Klp Ligzda 36mm 3/8" par X5
€3.45 €2.34

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:metāla krāsa: melna krāsa: melna specifikācija: izmērs: 36mm,6-punktu funkcijas vanādija tērauda un 3/8 square . šo automobiļu rīka top par piemaksu līniju zemu metriskās eļļas filtra vāciņš kontaktligzda ar izmēru 36mm. iesniegšanai ; daudzums: 1gab. piezīme: jo atšķirība)

Izskatās arī
9 1 Vadu vaska noņemšanas Līdzeklis, 8inch Stieples Griešanas Instruments Vadu Liekās Griešana ar Vadu Smalcināšanai un Uztīšanas Funkcija
€13.41 €9.65

([all-in-one vadu noņemšanas rīks]šis lieljaudas 9-in-1 knaibles funkcijas, stiepļu destilācija, vadu griezējs, reamer, sadalītājs, taurētājs, skrūve kuteris, un crimper.stieples vaska noņemšanas knaibles ir seši liekās caurumi 10-20 awg balasta un cieto vadu. [daudzfunkcionāls vadu vaska noņemšanas līdzeklis]tas 8-collu profesionālās vadu apvalka noņemšanas knaibles un gofrētu rīks noņem izolāciju)

Izskatās arī
Velosipēds dinamometrisko Atslēgu Komplekts 1/4 Collu dinamometrisko Atslēgu, 2-24Nm Velosipēdu Rīku 85AC
€35.54 €25.59

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes skala ir skaidri un viegli lasīt, šis velosipēds dinamometrisko atslēgu, palīdz nodrošināt uzstādīšanas precizitātes sastāvdaļas, paplašināt dzīves augstas izrādes sastāvdaļa, un novērst bojājumus, ko izraisa vairāk nekā savilkšanas velosipēds dinamometrisko atslēgu var darbināt pulksteņrādītāja virzienā un pretēji)

Izskatās arī
3Pcs Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Adapteri, 1/2 Ietekmes kardāna Uzstādīt 360 Grādu Gaisa Ietekmi Ļodzīties Ligzdas Adapteris
€17.93 €11.65

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga * šī 3-gabals ietekmes kardāna komplektā ietilpst 1/4, 3/8 un 1/2 collu disku u-locītavas. *360 grādu kustības ļauj u-kopīgais, lai pagrieztu ligzdas pilnas rotācijas stingrāku telpu labāku pārklājumu *paredzēts izmantošanai kopā ar visiem bezvadu, elektriskie un pneimatiskie)

Izskatās arī
Hardiron M9.5X0.75 Mašīna Vītne Pieskarieties Labo Roku, HSS M9.5 x 0.75 Taisnas Teknes Krānu
€10.11

(mērīšana: metriku. precizitātes klase: h2. griešanas virziens: labās rokas. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). pakete ietver: 1pc m9.5x0.75 mašīna vītne piesitiet. ātrgaitas tērauda taisni-rievotais krāna ir ideāls dažādas lietotnes, tostarp vītnes griešanas materiālu, piemēram, tērauda un čuguna.tas ir piemērots lietošanai mašīnas, piemēram, virpas, urbji)

Izskatās arī
2024 Jaunu Pagarināts 7Inch KABEĻTELEVĪZIJAS Kabeli, Slēdzenes Terminator Rīku Kabeļtelevīzijas 75Ohm Anti-Theft Bloķēšanas Taustiņš TV Rīks
€2.84 €2.39

(funkcijas: ootdty ; izgatavots no cietā platic un metaldurable, ilgstošu un viegli izmantot. tā funkcijas cietu atsperu tērauda ausis,ko izmanto, lai atbrīvotos no kabeļu izbeigšanu, slēdzenes. šis rīks piedāvā uz šādu veidu terminators par tirgus modeļiem : ptp59 un ptp59lr modelis par par viewsonics modelis: tr75 specifikācijas: krāsa: sudraba, zila. materiāls:)

Izskatās arī
Profesionālās asknaibles 5 6 8Inch Vadu Noņemšanas Rīks, Sānu Kuteru Kabeļu Asumiem Nipper Elektriķi DIY Remonts, Rokas Instrumenti,
€20.61 €10.30

(profesionālās asknaibles 5 6 8inch vadu noņemšanas rīks, sānu kuteru kabeļu asumiem nipper elektriķi diy remonts, rokas instrumenti, funkcijas : 1. rūpniecības kvalitātes, virsmas apdare un instrumentu nodaļas vadītājs rūsas profilakses, terapijas. 2. līderi ir grinded daudzas reizes, lai nodrošinātu griešanas malas ir asas un nav viegli roll. 3. pavisam jaunu 55 # tērauda kalti)

Izskatās arī
Šķēres Apvalks Drošības Āda Šķēres Vāka Aizsargs Šūšanas Šķērveida Prezervatīvi(6 Gab Krāsains)
€7.47 €5.08

(piemērots šķēres no 3,5 un 5 collas taustes un grūts, kas var efektīvi novērst norādīja šķēres no nesaskrāpē vai neradot jebkādu sāp lieliska dāvana: šie šķērveida ādas apvalki ir ideāls dāvanas šūšanas mīļotājiem, par laimi, ir pietiekams daudzums, kas ļauj nosūtīt vienu vai vairākiem draugiem vai kaimiņiem, parādot savu laipnību, lai tos plaša mērķiem: ādas vāki)

Izskatās arī
Flakons Crimper 20Mm Rokasgrāmata Pudelīti Rokā Crimper Lietošanai Ar 20 Mm Cemme Plombas, Crimper Capper Flakons
€54.18 €41.17

(flakons crimper 20mm rokasgrāmata pudelīti rokā crimper lietošanai ar 20 mm cemme plombas, crimper capper flakons veids: citi modeļa numurs: 20mm lietojums: tirdzniecības ražošana 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ražošanas jauda: 20-30 pudeles/min izmantot gofrētu 20mm diametra alumīnija, plastmasas vai pilnas alumīnija pārsegs caps off krāsa:melna materiāls:metāla izmērs:195*80*50mm iepakojuma)

Izskatās arī
daudz 3D 10mm 11mm 12mm Kristāla Auto logo Galvenais Simbols pogu Ielīmi, Skoda, Lai ForBMW M Locīšanas Atslēgas
€22.29 €12.92

(daudz 10mm 11mm 12mm kristāla auto logo galvenais simbols pogu ielīmi, skoda, lai forbmw m locīšanas atslēgas apraksts: unikālo apaļu bumbiņu formu, pievilcīgs un īpašu. piemērots dārza, ielu, pagalmu utt., saules enerģijas piegādes, enerģijas taupīšana. derīgs izmantojot par halloweens, ziemassvētku, ballītes un kāzas. specifikācija: krāsa: silta ,balta,krāsains ūdensizturīgs)

Izskatās arī
Regulējams Pieskarieties Uzgriežņu Atslēgu Rokturis, Par Metriskās M1-M8 Krāni, Pieskarieties Reamer Pieskaroties Ar Roku Rīku, Die-Casting Ķermeņa
€9.78 €7.23

(regulējams pieskarieties uzgriežņu atslēgu rokturis, par metriskās m1-m8 krāni, pieskarieties reamer pieskaroties ar roku rīku, die-casting ķermeņa pieskarieties uzgriežņu atslēgas: fit pieskarieties izmērs: m1-m8 (mertic)/ 2mm-8mm.die-casting ķermeņa un tērauda rievoto rīkoties piedāvā augsta cietība un nodilumizturība ilgu kalpošanas laiku pieteikumi: roku pieskarieties uzgriežņu var skava dažādiem)

Izskatās arī
Metāla Grabber Pincetes, Satverot Sīkās Sastāvdaļas & IC Mikroshēmas Izturīga Rokas Instrumentu
€0.90 €0.67

(metāla grabber pincetes, satverot sīkās sastāvdaļas & ic mikroshēmas izturīga rokas instrumentu ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ar grabber ir izgatavota no leģēta tērauda liešana. četru nagu dizains, nav viegli nokrist, kad satverot sīkām detaļām un čipu. izmantot uzņemt ic mikroshēmu sastāvdaļas, padara jūsu remonta darbu)

Izskatās arī
7 Gabalus RC Modeli, Skrūvgriežu Komplekts, labošanas Rīks, Hex Skrūvgriezi (no 1,5 līdz 2,5 mm 3 mm 4mm 5.5 mm)
€22.35 €11.84

(apraksts: 7 veidi, apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām piemērots dažāda veida rc helikopteri , automašīnas, laivas, utt. izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, stipra, izturīga, izsmalcinātu izskatu; anti-slip rokturi, viegli turēt un darboties un augstas kvalitātes specifikācija: materiāls: tērauds krāsa: melna garums: apm.108mm/4.25)

Izskatās arī
Sakausējuma Tweezer nemagnētiskiem Fine Tip Tweezer Apkopes Instrumentu
€14.62 €10.23

(funkcijas: ootdty pincetes tiek izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga sakausējuma tērauda, antimagnetic; sakausējuma pincetes ir 0,15 mm augstu tālrunis mātesplati lēkt līnijas remonta rīku; viņi izmanto lodēšanai remonts, vadu lodēšanu remonts mobilais mātesplati, pirkstu nospiedumu lēkt līnijas remontu mobilephone pcb metināšanai; laba izturība un cietība,drošs,ērts,izturīgs)

Izskatās arī
5Pc S/C-Veida Kombināciju Gredzenu uzgriežņu Atslēgu Iekšējo 12 Punktu Kārbas Gala Uzgriežņu atslēgas 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19mm Mašīna Aizdari Labošanas Rīks
€36.03 €25.22

(apraksts: *s dizains: nodrošina piekļuvi uz grūti sasniedzamām vietām. *slīpa boxend:ļauj ātri un viegli norādes uz stiprinājumi. *viegli inentification: izmēri uzspiež uz abām pusēm ātri un viegli identificēt. *hromēšana: par izturību un novērstu rūsēšanu, koroziju un deformācijas.. *spēka un izturību: modernizētas no tērauda ar augstu oglekļa chrome, vanādijs,)

Izskatās arī
Āra Rokas Novilkta Virve Redzēju 304 Nerūsējošā Tērauda Stieple, kas Redzēja, Kempings Dzīvības Glābšanas Kokapstrādes Super Smalku Rokas zāģi Vads 5M
€5.69 €4.38

(neliels svars, viegli pārvadāt. kopējais garums ir 5 metri. to var izmantot, lai samazinātu koka, plastmasas, kauli, gumijas un mīksta metālus, piemērots kempings. viegli transports: maza izmēra, viegls svars un elastīgs.ideāls jūsu mugursoma, tas ir izdzīvošanas līdzeklis, pārgājieniem, tūrismam un citām āra aktivitātēm. kā lietot: vienkārši velciet redzēju prom ar roku)

Izskatās arī
Pirkstu Rozetē Vadītāja 3-Gabals Mini Īkšķi Riteņa Sprūds Vadītāja Kopa ar neslīdošu Plaukstas Sprūds Ergonomisks Uzgriežņu atslēgas Atgriezeniska Sprūds Vadītājs
€26.51 €13.26

(izturīga un rūsas izturīgs instruments šaurās telpās.tā ir elastīga dizains ļauj jums, lai ietilptu plaukstā un noregulējiet leņķi, cik nepieciešams.ērti un viegli uzglabāt. specifikācijas: nosaukums: pirkstu sprūdu komplekts tips: 1/4 , 3/8 , 1/2 svars: apmēram 400g izmērs: 1/4 drive: par 4 * 4 * 3 cm/1.57 * 1.57 * 1.18 jo 3/8 drive: par 4 * 4 * 4 cm/1.57)

Izskatās arī
Q1QC Elektronikas Labošanas Rīks - 47Pcs 1 Skrūvgriežu Komplekts
€15.31 €7.50

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 47 1 skrūvgriežu komplekts ir augstas veiktspējas līdzeklis visiem jūsu elektroniskā remonta vajadzībām.ar 47 svarīgi rīki, ieskaitot magnētisko vadītāja , šis komplekts ir ideāls, lai diyers, stiprinājumi, un amatieriem, gan. ar augstas kvalitātes sakausējuma tērauda 47 1 skrūvgriežu komplekts ir būvēts, lai pēdējā)

Izskatās arī
SK5 Tērauda Elastīgas Roku Kokapstrādes Griešanas Vienu Griezīgs Japāņu
€8.50 €6.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī vienpusējs griezējs ir jābūt par jebkuru diy entuziasti vai galdnieks. ar savu sk5 tērauda griešanai un trīs sided slīpēšanas zobi, tas kuteris ir izturīgs un viegli izmantot. ērti un bez slīdēšanas gumijas rokturi ir ideāli piemērots sievietēm, kuras vēlas strādāt pie saviem projektiem ar vieglumu. piemērots)

Izskatās arī
VETUS 27-SA pincetes nerūsējošā tērauda hyperfine augstas precizitātes tweezer
€54.58 €46.39

(vetus pincetes modelis: 00-sa garums 135 mm 6a-sa garums 113 mm 7-sa garums 116 mm 2-sa garums 120 mm 5b-sa garums 113 mm 5a-sa garums 115 mm, 1-sa garums 120 mm, 2a-sa garums 120 mm, 3-sa garums 120 mm 3c-sa garums 110 mm 4-sa garums 110 mm, 5-sa garums 110 mm ss-sa garums 140 mm aa-sa garums 120 mm apraksts: izgatavota no premium nerūsējošā tērauda anti-magnetic,anti-acid augstas precizitātes viegli pārvadāt un izmantot)

Izskatās arī