Cena €1 422.07

Pilns apraksts

Cienījamie klienti, laipni lūgti manā veikalā.Lūdzu, ņemiet vērā, ka tikai tad mēs varam piegādāt produktus uz savu ostu pa jūru.Jums ir nepieciešams doties uz ostu, lai pick up paketes un pilnu muitas formalitātes.Un jums ir nepieciešams pievērst ostas maksas, muitošanas maksas un muitas nodevām.

Paldies par jūsu sapratni.Sākt jūsu iepirkšanās braucienu tagad!

Produkta nosaukums: Piepūšamās Slaidu ar Baseinu

Materiāls: PVC

Produkta Izmērs: 8*4*5m

Produkta Svars: 150KG

Produkta attēls šādi:

Par Kuģošanas

1. Mūsu produkts cena nav iekļauta shippingcost pasakiet man, lūdzu, savu ostu vai adresi, pirms veicat pasūtījumu.(Mūsu parastie loģistikas metode ir jūras)

2. Ja vēlaties izmantot citu loģistikas metodes, lūdzu, sazinieties ar mani, un es aprēķinās cenu.

Iepakojuma, piegādes un Samaksas Metodes

Produkta Sertifikātu

Saistītie produkti

Kāpēc izvēlēties mūs

Par mums

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: DINGYURUI
  • Vecums: >3 gadiem
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Glow Stick Zvejas Elektronisko Pole Lukturi Ar Bell Gredzena Krāsa Mainās Baterijas
€19.29 €14.08

(glow stick zvejas elektronisko pole lukturi ar bell gredzena krāsa mainās baterijas 1. sprādzes konstrukcija: sprādzes dizainu, stienis nav nokrist 2. silikona blīve: silikona blīve.akumulatora nodalījuma silikona gredzenu, var izvairīties no ūdens noplūde 3. labas gaismas efekts: labas gaismas efektu, ilgi, gaismas laikā, viegli nozvejas zvejas plūdu 4. izmantojot metodi: ja to izmanto pirmo)

Izskatās arī
5gab/Iepak Garā Līnija Klipus, Nerūsējošā Tērauda, Šarnīra āķu Jedu Filiāle Pakaramais Tunzivju Zvejas Savienotāji Dropship
€1.80 €1.20

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīgs nerūsējošā tērauda garā līnija klipu ērti un viegli off. izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, korozijas izturība un augsta spriedze. piemērojams ar daudziem un dažādiem zvejas. liels āķu jedu zvejas, pludiņi, sharking, tunzivju zvejas, crabbing, shrimping,utt. garā līnija)

Izskatās arī
Sākot Rindas Skavas Rīku Komplekta Uzglabāšanas Soma Piederumiem, Tenisa Rakešu
€33.80 €20.28

(apraksts: apraksts: starta rindas skavas rīku komplekts: string plier stangas, kas var turēt badmintons virknes stingri nesabojājot virknes, kas palīdz jums, lai string badmintona raketes vairāk glīti un ērti.paketē iekļauts: 1 nailer, 1 vadu griezējs knaibles, 1 nagu noņemšanas, 1 fiksēta garuma dakša, 1 izvēršana stienis, 1 rokasgrāmata pin konuss, 1 auksti presēti, knaibles, 1 indenter korekcija uzgriežņu)

Izskatās arī
5gab/daudz Ložu Texas 1.8 g 3.5 g 5g 7.g 10g Āķu Zvejas Savienotājs Texas Carolina Rig Misiņa Sinker Svaru, Saldūdens, Sālsūdens
€5.34 €2.56

(apraksts - viņi palīdzēs jums iegūt zvejas lures, vai mīksta ēsmu uz leju, lai bagātīgo zivju zonu.viņi parasti izmanto saldūdeni vai sālsūdeni. - bullet dizains viegli nomest uz ūdens, pat uz leju, lai apakšā ezera!tie samazinātu iespēju, pieturoties pie akmeņiem vai klintīm un samazināt pretestību. - izgatavoti no misiņa, spēcīgs un izturīgs, gluds jūras pretestību un ilgstošai)

Izskatās arī
1~10PCS Portatīvo Āra Zvejas Somas EVA Triecienizturīgs makšķeri un Spoli Pārvadātājs Soma ar Siksnu Pole Uzglabāšanas Gadījumā Crossbody
€117.32 €58.66

(1~10pcs portatīvo āra zvejas somas eva triecienizturīgs makšķeri un spoli pārvadātājs soma ar siksnu pole uzglabāšanas gadījumā crossbody apraksts: apraksts: izturīga eva cietā lietā efektīvi aizsargā jūsu slēdža konsoles, - kontrolieri un piederumi grūti ārpuse novērš jebkādu izciļņiem un putekļiem mīksto interjera aizsargā jūsu konsole un kontrolieri no skrāpējumiem)

Izskatās arī
Taktiski Atpakaļ Organizatori Cieta Molles Panelis Transportlīdzekļiem, Universal Mount Automašīnas Paneļa Moduļu Uzglabāšanas Panelis
€16.85 €11.79

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiāla, nodiluma izturīgs un izturīgs, mūsu auto atpakaļ organizatori ir būvēts, lai pēdējā. ar regulējamām lencēm nodrošina drošu novietot uz jebkura izmēra.saglabāt organizēta un viegli piekļūt jūsu rīku, vai tas ir rīki, sīkrīku, vai personīgi mantu. piemēroti automašīnas īpašniekiem, kuri baudīt āra aktivitātēm, ceļojumiem,)

Izskatās arī
1pc Mini Portatīvo Oglekļa Mazo Jūras Stienis Mazo Liešanas 1 M 1.3 M Īsu Sadaļā-ar makšķeri Sarauties 30cm maza daļa Mazo Jūras Stienis
€6.38 €4.15

(funkcijas: 1. vibrācijas-eject oglekļa šķiedras vērpšanai stienis: izstrādāts ar augstas kvalitātes oglekļa šķiedras materiāla, tas makšķeri eksponāti ārkārtas jutību un izturību, uzlabojot savu lure zvejas pieredzi. 2. kompakts un pārnēsājams: ultra-īsu garumu un teleskopiskie dizains padara šo stienis ļoti portable, kas ļauj jums, lai paņemiet to līdzi visur, kur savu zvejas ceļojums)

Izskatās arī
2022. gadam, Jaunu Āra Portatīvo Zvejas Krēsli DIY Kempings Trīsstūris Izkārnījumos Zvejas Saliekami Krēsli Ērti Zvejas Piederumi
€6.96 €3.90

(2022. gadam, jaunu āra portatīvo zvejas krēsli diy kempings trīsstūris izkārnījumos zvejas saliekami krēsli ērti zvejas piederumi apraksts: salokāms dizains padara to viegli pārnēsājams un ērts lietošanai ārpus telpām.premium canvas materiāla padara tas ir asaru-izturība un skrāpējumiem, izturība. naudas sodu meistarība uzlabo nestspēja un tas nav viegli, lai izjauktu.ūdensizturīgs)

Izskatās arī
Pool Cue Turētājs/ Biljarda Turētājs 57.2 mm, Pool Bumbas /Mācību Prakses Regulas Izmērs /Biljarda Bumbas Pakaramie
€10.43 €6.16

(apraksts: 【furnitūru] aicina: 9 bumbu baseins bumbu plaukts ir izstrādāta perfekti, par 57.2 mm, biljarda bumbas. 【premium un uzticamu] aicina: šajā biljarda bumbu plaukts ir izgatavots no augstas kvalitātes koksnes materiāla, kas ir izturīgs, pret nodilumu izturīgs un izturīgs. 【viegli lietojams] aicina: galda baseins bumbu plaukts ir viegli izmantot un uzglabāt; piemērots baseins zāles)

Izskatās arī
Medību Mānekļi Simulācijas Putnu Ūdensizturīgs Suņu Rotaļlietas, Suņu Apmācības Reāli Balodis
€8.71 €5.49

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina uz mānekļi ir izgatavota no premium pu materiāla, ūdensnecaurlaidīga un ūdensnecaurlaidīgs, bez krekinga, un ilgstošai lietošanai. 【iezīme] aicina 3d spilgti medību mānekļi funkcijas, smalki cirsts detaļas, lai izveidotu reālistisku izskatu. 【daudzfunkcionāls] aicina ne tikai kā āra mānekļi putnu medībām, bet to var izmantot kā pet apmācību)

Izskatās arī
10Pcs Dubultā Āķi Slēdzējs Ierīci, Līniju, Telpu Bifurcation Astoņas Veida Telpu Pupiņu Līnijas Grozāmos Sasaistīšana Rīku, Zvejas Piederumi
€1.00 €0.58

(izmērs: s/l krāsa: random materiāls: varš tips:zvejas līniju atstarpi bifurcation pakete ietver:10pcs zvejas līniju atstarpi bifurcation piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.paldies! lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Portatīvo Ping Pong Rakešu Komplekts Galda Teniss Asmens Raketes Bradāt 2 Ilgtermiņa Rokturi Ping Pong Raketes + 3 bumbiņas
€15.03 €2.78

(produkta nosaukums: galda tenisa rakešu komplekts materiāls: septiņi slāni papeles koksne pārklājums: double sided reverse līmi apakšā zīme: masīvkoka dēlis svars: dubultā rakete sver aptuveni 330g, un visu, kas sver aptuveni 415g iepakojums: komplekts (2 raketes+3 galda tenisa bumbiņas+1 bumbu maiss) piezīme: izmēri tiek mērīti manuāli, ar kļūdu aptuveni 1-2cm spēlēt)

Izskatās arī
1GB Portatīvo Zvejas Spole Soma 6 Krāsas Viegls Sabiezējumu Uzglabāšanas Soma Protector makšķeres un Piederumi, Vairumtirdzniecība
€3.50 €1.96

(apraksts: nosaukums: zvejas spole soma krāsa: melna sarkana zila zaļa oranža maskēties izmērs: 13x13cm materiāls: augstas elastības ok audums + putu gumijas reljefs + neilona burvju uzlīmes mērķis: stacionārās soma zema profila spole svars: 43g (tas ir normāli, auduma svars ir nestabila dažreiz, lūdzu, piedod man) iepakojuma izmērs: garums-16cm, platums 16cm)

Izskatās arī
Badmintons, Bumbu 12PCS Gooses Spalvu Shuttlecock Spalvu Shuttlecock Hitting Prakses Ātrumu Apmācības Jaunatnes Spēlētāju Pludmales
€13.75 €5.22

(mūsu badmintons, bumbu ir izgatavots no gluda un blīva spalvas, stabils lidojums, jo tas soars pa gaisu.pavasarī un galva ir veidota izturīga, lai novērstu bojājumus.tās gludu un mīkstu apdari padara to perfektu apmācību un peld. specifikācija: nosaukums:badmintons, bumbu materiāls: melns gooses spalvu, sintētiskā bumba vadītājs iepakojums: 12 gabali, jo caurule viena caurule)

Izskatās arī
Universāla Ādas Uzglabāšanas Soma, Rotaslietas, Monētas Mazie Aksesuāri
€32.19 €16.10

(funkcijas: ootdty augstas kvalitātes: soma, ir rokas-izgatavots no ļoti izturīga āda, gluda virsma.ilgtermiņa izmantošanai nav padarīt to izbalināt vai bojājumiem, bet padarīt tā ir unikāla spīdumu no ādas. unikālo dizainu:soma ar aukliņu, dizains ir viegli salocīt un izvērsties.jūs varat kontrolēt paplašinātas zonas ar relaksējošu vai pievelkot aukliņu.šī ir lieliska izvēle,)

Izskatās arī
Slēpošanas Cimdi Ūdensizturīgs Aukstā Laika Cimdi Touchscreen Pirkstiem Sniega Slēpošanas Cimdi Bez Stiept Ziemas Sniega Cimdi Vīrieši Sievietes
€25.03 €12.51

(vīriešu slēpošana un snovbords cimdi ir ērts un mīksts, kas nodrošina lielisku siltuma uzglabāšanas un siltināšana, lai jūsu rokas siltas.ar plašu programmu, jūs varat tos izmantot visām ziemas aktivitātēm.izmantot tik daudz, kā jums patīk un uzlabotu lietotāju pieredzi ar šiem augstas kvalitātes cimdi. specifikācija: nosaukums: slēpošanas cimdi krāsa: melna izmērs: m/l/xl materiāls:)

Izskatās arī
2gab Lab Pasūtījuma Svaru Odyssey Insulta Lab Golfa īsa golfa nūja 25G & 35G
€22.29 €14.71

(2gab lab pasūtījuma svaru odyssey insulta lab golfa īsa golfa nūja 25g & 35g 2x golfa īsa golfa nūja pakāpes: 1 x 25g + 1 x 35g augstas kvalitātes pēcpārdošanas īsa golfa nūja svaru odyssey insulta lab sērija putters fit odyssey insulta lab dubultā plaša plūsma / 2-ball / #7 / v-line pīrāgus utt. specifikācija:25g/35g krāsa:melna materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:diametrs:)

Izskatās arī