Cena €2.48 €5.07

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Ieplānot un uz augšu jūsu grafiku ar mūsu 2024. gadam ikmēneša plānotājs/ mēneša kalendārs.

Šī plānotāja funkcijas dvīņu stiepli, iesiešana, iekšējās kabatas un ikmēneša cilnes, lai viegli navigācija.

Paredzēta personām visās vecuma grupās, šis plānotājs ir ideāli piemērots studentiem, profesionāļiem un aizņemti vecāki.

Vai jūs , skolā vai mājās, mūsu plānotājs, kas palīdzēs jums palikt produktīva un vērsta.

Pieredze par efektīvu laika plānošanu un sasniegt mērķus ar mūsu 2024. gadam ikmēneša plānotājs/kalendārs.

Specifikācijas:

Materiāls: Papīrs

Krāsa: Kā Attēlā

Iepakojuma Svars: apm.340g

Stils :

6 Stilu ir Pieejami, kā Parādīts Attēlā.

Izmērs: apm.217x158mm/8.54x6.22in

(Vairāk Lielums Informāciju, Lūdzu, Skatīt Foto.)

Komplektā Ietilpst:

1Pc Mēneša Kalendārs

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: R9JA10SC500638
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vintage Bieza Papīra Piezīmju Grāmatiņa Ādas Bībeles Dienasgrāmata Grāmatu, Žurnālu Programma Plānotājs Notepad Skolas, Biroja Kancelejas Piederumi
€3.63 €2.18

(vāka materiāls: augstas kvalitātes pu a6 izmērs: 17.3*12.5 cm iekšējais dokuments: 230 lapas, 80 ° bēša papīra dizains: tukšs iekšējās lapas, zelta malām piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar)

Izskatās arī
Saistviela Klipus Budžeta Grāmata Naudas Plānošanas Grāmatiņa Plānotājs Ikmēneša Rokasgrāmata nomaināmās
€15.94 €7.97

(apraksts ja jūs meklējat nomaināmās kontu grāmatu, es varu pateikt, ka mūsu nomaināmās kontu grāmata būs jūsu labākā izvēle.mēs izmantojam augstas klases materiāli, tādēļ jūs varat izmantot to ilgu laiku.skaista nomaināmās kontu grāmatu, multi-funkcionāls un ļoti izturīgs. funkcijas -krāsa:dzeltena -materiāls:pvc,mākslīgs , uz papīra -izmērs:19.00x14.00x4.00cm/7.47x5.50x1.57in -piemērots)

Izskatās arī
Grāmatiņa Tukšu Ceļojumu Atmiņu Klades Kraft Papīra Grāmatu Sketchbooks Vēstnesis Dienasgrāmata Pad Piena Notepad Darba A5 Softcover Flip Temats
€14.53 €7.56

(apraksts ar palest tinte ir labāk nekā labākās atmiņas!šī ir vienkārša dizaina, amatniecības papīra piezīmju grāmatiņā.jūs varat to izmantot, lai piezīmi un diy savu plānu, ierakstīt savu ceļojumu un pieredzi, vai rakstīt dienasgrāmatu ikdienas dzīvē.tas ir ļoti praktisks un jums patīk tā retro izskatu. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: papīrs. -)

Izskatās arī
2024 Plānotājs 12 Mēnešu Iknedēļas, Ikmēneša Plānotājs Spirāli, Plānotājs, Piezīmju grāmatiņas No JAN.Lai DEC.2024. gadam, 8.5X6.2Inch, Ar Uzlīmēm
€16.24 €10.88

(2024 plānotājs 12 mēnešu iknedēļas, ikmēneša plānotājs spirāli, plānotājs, piezīmju grāmatiņas no jan.lai dec.2024. gadam, 8.5x6.2inch, ar uzlīmes [2024 plānotājs ]šīs dienas plānotājs 2024. gadam hardcover funkcijas, 12 mēnešu laikā no jan. 2024 dec. 2024 ar iknedēļas, ikmēneša plānošanas lapas, plānotājs piedāvā citu papildu lapas, lai palīdzētu jums labi organizēti visu gadu, un palielināt)

Izskatās arī
Karikatūra Lapiņas Bērniem DIY Apdares Studentu Piezīmju Lapiņas, Etiķetes Rakstāms Indeksu Uzlīmes Lasīt Etiķeti, Etiķetes, Grāmatzīme
€0.90 €0.58

(vienuma tips:indeksu uzlīmes materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā par: marķējums/atzīmēt pakete ietver:1pc(120 loksnes) indeksu uzlīmes izmantot, lai izdaiļot jūsu puses konts grāmatu, kā grāmatzīmes, piezīmju uzlīme jūsu grāmatiņa, utt. izmantojiet šo cute uzlīme kā grāmatzīmi, kas dos jums labāku garastāvokli, un jums būs gatava, lai uzzinātu vairāk. var)

Izskatās arī
Koka Tukšu Grāmatzīmju Komplekts DIY Koka Amatniecības Nepabeigtu Koka Karājas Tagus
€7.57 €3.70

(funkcijas: ootdty komplektā ietilpst koka tukšu grāmatzīmes un troses, kuras ir jauka kombinācija, lai jūs varētu veikt diezgan piekārtiem rotājumi, un atbilst jūsu dažādas diy pieņemšanas vajadzībām. katru diy koka laivas ir aprīkotas ar karājas caurums, kas ļauj jums, lai grāmatzīmes viegli, grāmatzīmes arī ir un apaļā stūra dizains, droša piemērot. nepabeigtu koka)

Izskatās arī
100gab/box Vintage Stāsts Dienasgrāmata Apdare LOMO Kartes Vintage Kartes Kraft Papīra Scrapbooking Karšu Pieņemšanas Journaling Projekta DIY
€2.04 €1.42

(produkta informācija materiāls:kratf papīra papīra izmērs:35*50mm kastes izmērs:50*35*25mm modelis:10 dizainu daudzums:100gab/box svars:33g produkta displejs)

Izskatās arī
1Set Senās Mītiskās Būtnes Lucky Monētas Loterijas Biļeti Scratcher Rīku, Lucky Charms Challenge Monētas Zelta
€4.61 €3.36

(izgatavots no augstas kvalitātes metāla, augstas izturības izturīgs, 1.77 collas diametrā, un 0.12 collas biezs. katra monēta ir iekapsulēts pārredzamā čaulas akrils, lai novērstu oksidēšanos, un attēls parāda divas puses monētas. skaistu un nozīmīgu dizaina tradicionālā ķīniešu kultūra: kas rāda simbolu grāmatas varoņi uz vienu roku. no otras puses, tas parāda, tai chi un četras)

Izskatās arī
20 gabalus Memo Piezīmes Vintage klasiskās literatūras Rokasgrāmata Materiāliem Rokasgrāmata Apdare Kolāžas Materiāli, 6 veidu
€3.16 €2.06

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=20 gab izmērs:170*250mm amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Luminiscences Etiķetes PET Karoga Lapiņas Mazas Pašlīmējošas Lielums Norāda, Uzlīmes pašlīmējošās Retro Transpare C4L8
€0.63 €0.38

(apraksts krāsu, kā parādīts attēlā materiāls: pet materiāls svars: 12g izmērs: 5.5*15mm/2.16*5.9 collas komplekts, 10 krāsas, 20 loksnes no katras krāsu 1. plašs lietojums: skatīt caur lapiņas tiek piemērota skolas, bibliotēkas, mājas un biroja vajadzībām.tas var palīdzēt jums viegli rediģēt dokumentus, neveicot pastāvīgas izmaiņas.to var viegli pārvietot)

Izskatās arī
A5 Piezīmju Ūdensizturīgs Mākslīgās Ādas Vāks 112 Lapas Plānotājs Vēstnesis Piena Studentu Rakstot Grāmatu, Kancelejas Preces Dienasgrāmata Iknedēļas Plānotājs
€2.01 €0.98

(a5 piezīmju ūdensizturīgs mākslīgās ādas vāks 112 lappušu bieza tintes necaurlaidīgs papīrs nr. asiņot plānotājs vēstnesis piena studentu rakstot grāmatu, kancelejas preces luksusa mākslīgās ādas vāks: nodiluma izturīgs un ūdensizturīgs mākslīgās ādas vāciņš aizsargā iekšējās lapas. premium papīrs: augstas kvalitātes papīra bez tintes asiņošana, lai nodrošinātu vienmērīgu)

Izskatās arī
Žurnāla Draugs Pieaugušo Dzimšanas dienas Jubilejas Dāvanu, Biznesa Dāvanu
€39.65 €19.82

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes vintage dizainu.šī softcover ādas grāmatiņa pieņem lielākā daļa antīko meklējat dizainu, unikālu ziedu cirsts segtu, kas sniedz jums vecās pasaules sajūta, lai palīdzētu iedvesmot savu rakstiski.multi-purpose portatīvo notepad, viegls un viegli veikt.liels mājās, skolā, biznesa, ceļošanas, ņemiet vērā ņemot, un izsmalcinātu)

Izskatās arī
Lasīt Sloksnes Teikums Marķieri Fluorescences Izcelt Sloksnes PET Plānas Uzlīmes Dienasgaismas Lapiņas N Reizes Uzlīmes
€6.60 €3.10

(apraksts šie posteņi ir lasījumā marķieri, kas izgatavoti no augstas klases materiāls.izcelt lasījumā sloksnes ir piemērots iesācējiem un bērniem, kuri tikko iemācījušies lasīt. ar vairāku krāsu izvēli, tas var rosināt bērnu interesi lasīt. funkcijas -krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls: pet -izmērs: 14.00x0.50x0.10cm/ 5.50x0.20x0.04inch -piezīme:)

Izskatās arī
Personalizētu Iedvesmojošu Vēstnesis Lepni par Jums Dāvanu, kas Jums Ir Laba Grāmatiņa Darbinieku Atzinību Dāvanas Paldies Dāvanu Grupa Dāvanu
€9.39 €5.63

(mūsu veikalā ir paredzēta, lai izveidotu ekskluzīvas dāvanas ikvienam. šeit jūs varat atstāt visu, kas jums ir nepieciešams, pielāgot, un mēs apmierinātu visas vajadzības. piezīme: ja nav atzīmēja informāciju, mēs nosūtīsim jums tukšu grāmatiņa.ja ir kāds saturs, kas ir jālabo, lūdzu, nosūtiet to uz klientu apkalpošanas laiku (24 stundu laikā))

Izskatās arī
1/2/4GAB Loksnes Karogi Cilnes Neona Lapu, Marķieri, Papīrs Indeksa Grāmatzīmi Lapiņas Kancelejas preces
€12.01 €6.00

(1/2/4gab loksnes karogi cilnes neona lapu, marķieri, papīrs indeksa grāmatzīmi norāda, kancelejas preces apraksts: nosaukums: morandi krāsu indeksa pastu izmērs: 85 * 200mm materiāls: papīrs, pet stils: pēc izvēles stils mērķis: notebook zīmes, indeksu, u.c. specifikācijas: 1. valdes daudzkrāsains, krāsu atdalīšana klasifikācija indeksa atzīme)

Izskatās arī
Stilīgs Bībeles Grāmatu Soma Dekoratīvās Bībeles Grāmatu Aizsargs Izturīgs Bībeles Grāmatas Vāka Soma
€17.41 €8.71

(apraksts grāmatas vāka ir ne tikai stilīgs, bet arī funkcionāla.tā aizsargā jūsu grāmatas no putekļiem, netīrumiem un citiem elementiem, kas var bojāt tos.vienkāršs un viegli lietojams dizains soma padara to ideāli piemērots visu vecumu cilvēkiem.tas ir arī viegls un viegli veikt apkārt, padarot to ideāli piemērots studentiem, ceļotājiem un ikvienam, kas mīl lasīt. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī