Cena €10.01 €21.76

Pilns apraksts

Apraksts

Tas ir rm trīsi kabeli , kas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, droša un izturīga, lai jūsu ilgstoši lietojot.Tas ir daudzfunkcionāls instruments, lai jūsu ikdienas fitnesa izmantošanu.Tas ir viegli uzstādīt un lietot.Tas ir ļoti piemērots dažādu spēku apmācību.Tā mazā iepakojuma izmērs ļauj jums ņemt to ar jums.Jauku palīgs, lai jūs varētu būt uzkrītošā ķermeņa formu.

Funkcijas

-Krāsa: Asorti Krāsas

-Materiāls:Neilons un EVA

-Izmērs: 109.00X13.00X3.50cm/ 42.84X5.11X1.38in

- Piezīme: virves zīmēšanas stils ir izlases

-Materiāliem, no šī pull virve ir izturīgas un drošas, jūs varētu saglabāt to ilgu laiku.

-Mūsu produktiem, pašu spēcīgu asaru un pauze izturība spēju.

-Pieņemamu un saprātīgu cenu vienmēr apkalpo ar mums.Palīdzēs saglabāt jūsu naudu.

-Vienkāršs, praktisks un dāsna produktu izskatu, dizainu.

-Produkts ir viegls un kompakts, viegli lietojams un pārnēsājams veikt.

1 x komplekts velkot virvi

Specifikācijas

  • Pieteikums: 8 Word Krūtīm Attīstītājs
  • feature5: Fitnesa Tricep Atrodas Pielikumu
  • Nodaļas Nosaukums: Vīrieši
  • feature2: Fitnesa Trīšu Sistēmas Kabeļi
  • Apmācību Vietas: Kāju
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • feature3: fitnesa trīšu sistēmu, virves
  • feature4: fitnesa biceps virvi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature1: fitnesa trīsi kabelis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Velotrenažieris Ķēdes Aizsargs, Fitnesa Velosipēdu Aksesuārs velotrenažieris Mājas Sporta zāle
€4.26 €2.68

(apraksts: 【minimālisma dizaina] aicina ķēdes aizsargs vāks ir izstrādāts, lai nemanāmi saplūst ar jūsu velotrenažieris ir estētika, uzlabo vispārējo izskatu jūsu velotrenažieris. 【viegli uzstādīt] aicina izmantot velosipēdu ķēdes aizsargs ir ļoti ērts, lai instalētu un atdalīt.stacionāro velosipēds ķēdes vāks ir viegls un pārnēsājamo, viegli pārvadāt un uzglabāt. 【fitnesa)

Izskatās arī
Ziemas Ceļa Kāju Aizsargi Elastīgas Cinch Anti Slip Sprādzes Drošu Nakts Izjādes Piemērota Motociklu un Velosipēdu
€15.73 €8.96

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks * apkures kokvilnas pildījumu, laba siltumizolācija sniegumu * elastīga, rca, droši valkāt * ar anti-slīdēšanas sprādzes, ērts staigāšanai * ar gaišu joslu, braukšana naktī ir drošāk * ļoti piemērots izjādes motociklu, elektriskie motocikli)

Izskatās arī
2023 Augstas Kvalitātes Kulongda Āra Iekārtas Mat - Galvenais Sporta Jogas Paklājiņš par Nepārspējamu Veiktspēju un Komfortu
€129.64 €58.34

(2023 new augstas kvalitātes kulongda āra iekārtas mat sporta jogas paklājiņš neslīdoša sabiezējumu līmeņa mācību mat vīriešiem un sievietēm)

Izskatās arī
Bokseris Mērķa Bērniem Pieaugušo Sanda Boksa Mērķa Piecu Pirkstu Cimdi Muay Thai Boksa Mērķa Taekwondo Apmācība, Pēdu Mērķa
€17.40 €7.31

(funkcijas: *1. viens pro kvalitātes trenera uzmanība mitt ātrums cimdi. *2. blīvs putu polsterējums aizsardzības un trieciena absorbciju. *3. to var izmantot, muay thai, kick boksa, mma apmācību. *4. aizmugures roku nodalījums ar drošu fit. *5. viegls papildu komfortu. *6. kontrastu iesiešanas. specifikācija: spilventiņa izmērs: apm. 9.5 x 7.5 x 1.6)

Izskatās arī
Bērni, Meitenes, Baleta Deju Kleita Bērnu Posmā Profesionāla Balerīna Kostīms, Mirdzoša Akrobātika Bez Piedurknēm Leotards Ar Galvu
€10.53 €7.37

(specifikācija: modeļa numurs:110/120/130/140 modelis tips:drukāt dzimumu:meitenes fit:der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru vienuma tips:ķermeņa kostīmi sporta veids:peldēt materiāls:poliestera、spandex izcelsmes:kontinentālo ķīnu kn:ķīna nodaļas nosaukums:meitenes zīmola nosaukums:neviens motīvs: 1)

Izskatās arī
Jauna, Vienkārša Masāža Ērkšķis Bumbu Acupoint Grip Fitnesa Bumbu Ezis Bumbu Masāža, Fitnesa Bumbu Fascijas Bumbu Muskuļu Relaksācija Bumbu
€5.15 €2.89

(jauna, vienkārša masāža ērkšķis bumbu acupoint grip fitnesa bumbu ezis bumbu masāža, fitnesa bumbu fascijas bumbu muskuļu relaksācija bumbu ērkšķis bumbu masāžas bumbu: 7.0 cm svars: 66 grami ērkšķis bumbu masāžas bumbu: 9.0 cm svars: 117 grami uz thorn bumbiņas šīs saites visas ir grūti bumbas un nav jābūt piepumpētām)

Izskatās arī
Vibrācijas Mašīnas Masāža Jostas Vibrēt Mašīna Piederumi Skrejceļš Masāža
€40.76 €22.42

(apraksts: 【labu piederumu] aicina: skrejceļš jostas krustu masāža jostas, liels uzdevums piederumi, iekštelpu un āra treniņu iekārtu piegādēm. 【daudzfunkcionāls jostu] aicina: vibrācijas mašīnas roller jostu svara pacelšanas siksnas vīriešiem un sievietēm, stiprums apmācību, masāžas un fitnesa. 【portatīvo veiktu] aicina:kompakts, viegls dizains slaidinoša josta padara to viegli)

Izskatās arī
Mājas Sporta zāle Hantele Statīva Stienis Wall Mount Stienis Uzglabāšanas Stienis Statīvā Hanteles, Vingrošanas Mājas Treniņu trenažieru Zāle, Iekštelpu Fitnesa
€24.67 €12.34

(apraksts izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, tā ir stipra, cieta un izturīga.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.vieta jūsu stienis patvaļīgi, bez deformācijas un tas plaukts efektīvi aizsargā savu fitnesa iekārtas tiek saskrāpēts. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:tērauds -izmērs: 14.00x10.00x7.00cm/5.50x3.93x2.75in -tas)

Izskatās arī
Rokas Satvēriens Strengthener Treneris Stiprums Apmācību Ierīces Rokas Apakšdelma Roku Exerciser Pirkstu Exerciser par Cīkstoņi Mūziķis
€4.18 €2.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina roktura strengthener ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, kas raksturo augsta elastība un izturība, pietiekami spēcīga, lieljaudas izmantot. 【ergonomisks roktura dizains] aicina spēcīgu roku gripper ir ergonomisks un ērti lietojams.ergonomisks līnijas uz virsmas, kas nav slīdēšanas nodrošinātu apmācību. 【portatīvo kabatas)

Izskatās arī
Izmantot Veiklību TPE nodilumizturīga Piepeši Spēku Treneris Darbojas
€39.21 €19.60

(izmantot veiklību tpe nodilumizturīga piepeši spēku treneris darbojas specifikācijas: tas ir aprīkots ar vairākiem treniņu ietekme, kas padara to iespējams, lai uzlabotu savas fiziskās prasmes, lai augstākā līmenī.jo tā izsmalcinātu un profesionālā meistarība, tas ir ļoti grūts un nav viegli lauzt. četras dažādas specifikācijas, kas ļauj jums izvēlēties piemērotāko, atbilstoši)

Izskatās arī
Kompresijas Arch Atbalsta Lencēm 2 Plantar Fasciitis Uzmavas Plakano Pēdu Sāpes Atvieglojums Melns
€4.05 €2.88

(apraksts: * elpojošs elastīgs sporta arch atbalsta piedurknēm - piedurkņu ir izstrādāta ar lielisku elastīgu materiālu, kas nav viegli deformēt, nav viegli paslīdēt, ērti valkāt. * sāpes atvieglojums & ultra ērti: arch atbalsta zeķes lencēm nodrošina maigu kompresiju un atbrīvo plantar fasciitis sāpes dzīvoklis kājām, kritušo arkas, augstums arku un papēža diskomfortu. * neredzams)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas Jogas Vingrinājumu Vingrinājums Vidukli Pagriežot Disku Attēls Trimmeris Ab Twister Valde ar 6 Magnēti
€19.05 €18.09

(karstā pārdošanas jogas vingrinājumu vingrinājums vidukli pagriežot disku attēls trimmeris ab twister valde ar 6 magnēti informācijas tabula produkts sīkāk produkta nosaukums: nhot pārdošanas jogas vingrinājumu vingrinājums vidukli pagriežot disku attēls trimmeris ab twister valde ar 6 magnēti produkta veids: aft-s002 materiāls: abs,magnēts izmēri: 27.5*4.5)

Izskatās arī
Pieaugušo Bērnu, Taekwondo, Karatē Krūtīm Aizsardzības Veste Rīku Boksa, Karatē Aizsardzības Līdzekļus Krūts Baltā Sporta
€13.11 €6.55

(pieaugušo bērnu, taekwondo, karatē krūtīm aizsardzības veste rīku boksa, karatē aizsardzības līdzekļus krūts baltā sporta aizzīmju punktiem: 1.augstas kvalitātes materiāls: izgatavota no oxford audums, muguras, kas izgatavoti no augstas izturības elastīgs audums. 2.iekšpusē polsterējums un siksna: putu iekšpusē polsterējums, elastīgi regulējamu siksnu atpakaļ. 3.viegli)

Izskatās arī
1Pair kaklasaites Vīriešiem/Sievietēm Anti Slip Triecienu Absorbējošu Riteņbraukšanas Cimdi Pusi Pirkstu Gēla Spilventiņu Velo Cimdi Elpojoši Cimdi
€10.42 €5.73

(komplektā ietilpst: 1pair * unisex velo cimdi produkta informācija: produkta nosaukums: velo cimdi vīrieši sievietes materiāls: silikona sūkli pad izmērs: s,m,l,xl krāsa: melna, pelēka,zaļa izmēri: s:palm apkārtmērs: 16-18 cm/6.3-7.0 m: plaukstas apkārtmērs: 18-20cm/7.0-7.8 gadā l: plaukstas apkārtmērs: 20-22 cm/7.8-8.6 gadā xl:)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna, Sporta, Cīņas Mākslas Wall Mount Mācību Ritma Mūzikas
€40.83 €21.64

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: boksa izmantot iekārtas ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu materiālu, izturīga, stabila, un to var izmantot ilgu laiku. 【paketi] aicina: jūs saņemsiet 1 mūzikas boksa mašīna, 1 usb vads, 1 angļu rokasgrāmata, spēcīga un izturīga. 【sporta klases] aicina: multi mūzikas mērķa boksa reakcijas sienas mērķis ir sekot ritma boksa praksi.indikators,)

Izskatās arī
Fitnesa Vēdera Apturēšanu jostas Muskuļu Apmācību Atbalstu Karājas, Vīriešiem Paaugstina uzvilkt, Kāju Mājās Kultūrisms
€21.77

(apraksts 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:neilons krāsa:kā parādīts attēlā ab karājas siksnas palīdzību jūs tonusu, stiprinātu, un sapulcināt savu galveno vēdera muskuļus, lai izveidotu vienkāršāku, spēcīgāku, sexier jūs ar paceļamu kāju liek, kāju pacēlāji, vertikālie crunches, un vairāk. izveidot intensīva treniņa gandrīz visur ar ab roku)

Izskatās arī
Elektronisko Pedometrs Fitnesa Puses Wisking Rīku, Elektriskā Daudzfunkcionālā Abs Īstenot
€11.62 €5.81

(apraksts 1 komplekts pedometrs fitnesa pedometrs multi - function pedometrs 3d elektronisko pedometrs kaloriju skaitītāji funkcijas ražotas ar uzticamu abs materiāla, nodiluma izturīgs un izturīgs.klips par pedometrs|vienkāršs un moderns.ļoti praktisku pieaugušajiem un bērniem, kas vēlas, ierakstīt savas darbības un sasniegtu fitnesa mērķis.klips par pedometrs|var tikt apgriezti, lai jūsu)

Izskatās arī
Pilates daļēji paaugstinātā gulta Divu-in-one core gulta Fitnesa Iekārtas, Joga, pilates Vingrinājumu pārveidotāja mašīna pilates tornis sporta mājas
€1 610.22 €1 288.17

(produkta informācija produkta nosaukums: pilates daļēji-paaugstināts core gulta. produkta materiāls: ozola. produkta svars: 140kg. produkta iepakojuma lielums: 249*77*46cm. apmācību vieta: visa ķermeņa)

Izskatās arī
10M Kokvilnas Medicīnas Līmlenti Ūdensizturīgs, Elpojošs Muskuļu Lentes Volejbola Pirkstu Ceļgalu Aizsargs, Pirmās Medicīniskās Palīdzības Komplekti
€4.88 €3.17

(iezīmes: izgatavots no mīksta kokvilnas materiāla, ar augstu kvalitāti.malas ir sawtooth forma, viegli saplēst.novērstu kaitējumu, sporta, ērtu un mīkstu.var izmantot kā jostu, sporta aprīkojums, piemēram, battledore, tenisa raketes utt.specifikācijas: 100% brand new materiāls: kokvilna krāsa: balta izmērs: 50/38/25/12 mm garums: 10 m paketē iekļauts: 1 x sporta lente)

Izskatās arī
2 Gabali Krūšu Vāciņu, Vienreizējās lietošanas Ērti Lipīga Krūts Ziedlapiņu Krūts Ziedlapiņu Piederumi Brīvdienu Kāzu svinības Festivāls
€0.81 €0.40

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: krūšu ziedlapiņu, kas izgatavoti no plānas satīna auduma, piedāvājot elpojošs un ērti justies. 【portatīvo] aicina: krūts vāciņu var veikt, dodoties uz ilgu laiku, viegli ceļot. 【apģērba piederumi] aicina: sticky krūšturis ietver fit labi ar pavada kleitas, līgavas kleitas, peldēt, camisoles, bumbu tērpi, utt. 【plašu piemērošanu])

Izskatās arī
1gb Ceļgalu Aizsardzībai Sporta Ceļgala Pad Aizsardzības Rīku amortizācijas Ceļgala Aizsargiem, Elpojošs Sūklis Spilvena
€3.93 €2.75

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: sūklis tips: aizsardzības aprīkojums izmērs:s,m,l krāsa:melna,rozā daudzums:1gb izmērs ziņas: s: 20cm x 12,5 cm/7.87 x 4.92 , liecina svars: 20-40kg (apm.) m: 24cm x 13cm/9.45 x 5.12 , liecina, svars: 40-55kg (apm.) l: 26.5 cm x 14.5 cm/10.43 x 5.71 , liecina svars: 55-70kg (apm.) funkcijas: izturīga)

Izskatās arī