Cena €6.81 €11.16

Pilns apraksts

Specifikācijas:

Materiāls:Flaneļa,Sūklis

Krāsa: Kā rādīt

Motīvs: Noņemams,Mazgājams

Stils: Cute,Mūsdienu,Ziemeļvalstu Vienkārši Modes

Modelis: Digitālā Druka Modelis

Produkta Iespējas:

1.Sūklis uzliku, absorbēt ūdeni, naudas sodu meistarība, ilgs kalpošanas laiks

2.Mīksts Un Ērts, Videi Draudzīgs Un Elpojošs, Un Var Būt Tiešā Kontaktā Ar Ādu.

3.Anti-Slip,Ūdens Uzsūkšanas,Nodilumizturība,Kas Izturīgs Pret Koroziju,Rieva Izturīgs.

4.Ērts, Tīrs, Jūs Varat Izmantot Veļas Mazgājamo Mašīnu Vai Roku Mazgāšanas, Bez Fedings.

5.Pieņemt Videi Draudzīgs, Apdrukas Un Krāsošanas Tehnoloģiju, Ne Savdabīga Smarža, Nav Kaitīgu Vielu.

6.Darbības Joma: Ēdināšana Krēsls, Biroja Krēsls, Grozāmos Krēslu, Auto Sēdeklis

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu,faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

3. Apaļā krēsla spilvenu bez siksnas dizainu.

Specifikācijas

  • Unpick un Mazgāt: Nav noņemami un Mazgājami
  • Veids: Sēdekļa Spilvena/Spilvenu Atpakaļ, Iespiests Karikatūra Anime Māksla
  • Cilvēki: Dāvanas vīriešiem, SIEVIETES, zēni un meitenes, Pāri, draugi
  • 4. tips: Spilveni Mājas Dekoru
  • Paklāju Pārdošanas: Gatava Spilvena (gabals)
  • Izmērs: 40X40cm/45x45cm/50x50cm
  • 6. tipa: Izkārnījumos Dīvāna Spilvenu
  • Modelis Tips: karikatūra
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie, Pieaugušajiem Modelis
  • Reizes: Mājas, Birojs, auto, Viesnīcas, u.c.
  • Veids 9: Sēžamvieta Spilvena
  • Modeļa Numurs: 25x25cm/30x30cm/35x35cm/40x40cm/45x45cm/50x50cm
  • Tipa 8: Meditācijas Spilvenu
  • Iezīme 2: Sasieta Virve
  • 1. tipa: Pildītās Grīdas Krēsls
  • Veids 7: Krēsla Sēdekļa Polsteriem
  • Raksts: IESPIESTS
  • Līdzeklis 1: Ērta, Elpojošs, Non-Slip, Izturīgs
  • Iestatīt Tipu: no
  • Specifikācija: 25x25cm/30x30cm/35x35cm
  • 3. veids: Āra Dārza Spilveni
  • 5. tips: Sēdekļa Krēsla Spilvens
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Technics: Citi
  • CN: Ķīna
  • Nosaukums: Anime Death Note
  • Uzpildes: Citi
  • Stils: Mūsdienu Stils, eiropa/Mūsdienu
  • Materiāls: 100% Poliesters, Poliestera/Flaneļa/Sūklis
  • Forma: Kvadrātveida, Kārta, Kvadrātveida
  • 2. veids: Grīdas Spilvens Tatami

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

St. Patrick ' s Day Dining Galdauts,Vintage Brīvdienu Tēmu Vākšana Puse, Galda Dekori Zaļā Pleds Shamrock Galda Runner
€9.38 €5.16

(laipni lūgti mūsu veikalā 【1] aicina.gadījumā aina: kafijas galds, pusdienu galds, restorāns, viesnīca, svinības, dejas, dzimšanas dienas svinības!to var izmantot arī kā dāvanu ģimene, vecāki, draugi, utt. 【2] aicina roku mazgājamo vai veļas mašīnā mazgājamas - pakārt sausā un tikai.vieglas mašīnas mazgāšanas mašīnas mazgāt aukstā, nav balinātāju vai dzelzs, neizmantot balinātāju. 【3])

Izskatās arī
Baby Penguin Krāsains Mest Spilveni Spilvena Vāka Uz Dīvāna, Mājas Dekoru 45*45cm 40*40cm Dāvanu Spilvendrāna Cojines Dropshipping
€6.83

(nosaukums:spilvens segums / spilvenu vāku izmērs: 40x40cm/45x45cm materiāls: mīksta un izturīga 100% poliestera vāciņu(nav iekļaut uzpildes/ierakstīt)super kvalitāte, super mīksts. funkcijas: 1. augstas kvalitātes poliestera microfiber/persiku ādas materiāla. 2. hgh izšķirtspējas ciparu izdrukāt un siltuma nododot tehnoloģiju. 3. neredzams rāvējslēdzējs,viegli)

Izskatās arī
BlessLiving Ainavu Mīkstu Segu Zirgus Ar Nakts Mēness Plīša Segas, Gultas Koki, Pūkainu Segu, Zilas Debesis Mantas De Cama
€45.30 €31.71

(blessliving stilīgs drukāšanas segu komplektā ietilpst: 1x segas audums: sherpa fleece izmērs: 130cmx150cm ( ideāli dīvāns, dīvāns, frekvencēs,loveseat, recliner vai gultu); 150cmx200cm ( ideāls akcents uz dīvāna, dīvāns,dzīves un spa) svars : 800g izmērs - 2 izmēriem, lai izvēlēties no. 50 x60 , pietiekami liela, lai viena persona, kā mest, pārvalki kājām)

Izskatās arī
Ziedu sērija kokvilnas dvieļu izšūšana pieskarties ādai draudzīgu spilvendrāna 45x45cm
€3.33

(embroide ziedu dekoratīvās mest pillow18x18inch attiecas žakarda mīksta spilvendrāna laukumā spilvenu mājīgu spilvendrāna uz dīvāna visi mūsu produkti lietot veselīgu materiāliem,un mēs esam apņēmušies, lai enerģijas ietaupījumu un emisiju samazinājumu. viss ģimenes vajadzībām dzīvot ērtāk biežāk uzdotie jautājumi 1.kas mēs esam ? mēs esam šanhajā,ķīnā,sākt)

Izskatās arī
Spēcīgs Magnētiskais Durvju Aizkars Anti-moskītu Un kukaiņiem Automātisko Aizvēršanās Neredzams Marli Liela Izmēra Custom Durvju Aizkars
€56.97 €55.83

(sekot šo veikalu, kļūsti ventilatoru veikalā un baudīt zemākā cena vēsturi!jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide!! mēs specializējamies sniedzot klientiem pielāgot, magnētiskais durvju aizkari.ja jums ir nepieciešams, pielāgot izmēru, lūdzu sazinieties ar mani laicīgi un man pateikt, platums un augstums no durvju rāmja.es var pielāgot tā, lai jūs. spēcīgs magnētiskais aizkaru negabarīta)

Izskatās arī
netoge nav yome wa onnanoko ja nai, lai omotta?Tamaki Ako, Anime Rakstzīmes, Spilvens Gadījumā Novembris 2019
€49.23

(netoge nav yome wa onnanoko ja nai, lai omotta?tamaki ako, anime rakstzīmes, spilvens gadījumā novembris 2019 iepirkšanās ceļvedis 1.izvēlēties savu dizainu 2.izvēlēties audums materiāls 3.veikt tiešsaistes maksājumu 4.gaidīt ierašanos!padomi: 1.katrs izstrādājums ir roku šūts&digitāli drukāts,prasa 2-3 darba dienas, lai pabeigtu. 2.ja jums nepieciešama steidzama piegāde,)

Izskatās arī
Pār Mēness Gobelēns Smieklīgi Sienas Karājas Estētisko Mājas Apdare Gobelēni, lai Dzīvojamā Istaba Guļamistaba Kopmītnes Istaba
€18.31 €10.98

(materiāla apraksts: 100% poliestera šķiedras produkta īpašības: tas gobelēns ir izgatavoti no augstas kvalitātes auduma, kas ir mīksts, izturīgs, ādai draudzīgs un viegls.vai izmantot telpās vai ārā, to var viegli karājās un salocīt uz augšu.piemērots jebkuru ainu un sezonas. gadījumā scenārijs: ideāla sienas karājas, kopmītnē apdare, pludmales mešana, piknika audums, veranda karājas,)

Izskatās arī
Dyse Vienu Jaunu Modes Dekoratīvā Spilvendrāna Ģeometriskā Mest Spilvendrāna Spilvenu Dzīvojamā Istaba Laukumā Sākuma
€20.44

(produkts: 100% pavisam jaunu spilvendrāna (spilvens nav iekļauts) materiāls: poliesters ērti materiāls. paziņojums: 1: lūdzu, atļaujiet produkta izmērs kļūdas 1-3 cm, krāsa kļūdas 5cm 2: sakarā ar krāsu atšķirība no datora ekrāna, it īpaši krāsu atšķirība starp crt ekrāna un lcd ekrāns, mums nav garantijas, ka krāsa no mūsu produkts ir tieši tāds pats kā attēlā)

Izskatās arī
Havaju stila vannas istaba pieaugušo mīksts vannas dvielis sauna lielu pludmales dvieli mūsdienu fitnesa dvieļu hotel sieviešu dušas ātri žāvēšanas
€30.74 €15.37

(visiem produktiem šajā veikalā atbalsta pielāgošana produkta nosaukums: vannas dvieli, pludmales dvieli materiāls: microfiber (maiga tekstūra, ādai draudzīgas, ātri žūst, laba ūdens absorbcija) izmērs: 70x40cm/28x16in 140x70cm/55.1x27.5in 130x80cm/51x31in (manuālo mērījumu kļūda 1-3cm ir normāli) krāsa: dažādu monitoru krāsu, iespējams, ir dažas kļūdas, sižets:)

Izskatās arī
Santoro Mājas Ieejas Mat Mājas Apdare Anime Paklāju Pasūtījuma Paklāju Guļamistabai Pārklāji Virtuves un Mājas Objektus Dzīvojamās Istabas Paklāji Pēdu
€19.53 €13.09

(izmērs: 40cm*60cm; 15.7 x 23.5 ; materiāla apraksts: 100% poliestera, flannelette auduma, neausts gumijas bāzes, biezums 0.8 cm; produkta īpašības: viegli tīrāms, apkopes, nokratīt no netīrumiem, noņemt zābaki, sniega, dubļu, smiltis, zāle, lapas un putekļus, vidēja biezuma, ne karmena, spēcīgs un izturīgs, kājām justies bieza un ērti, nav viegli nomest, mati, punktu, gumijas zole anti-slip,)

Izskatās arī
Dakimakura Bikini Seksīgu Meiteni Anime Double-Sided Print Dzīves izmēra Ķermeņa Spilvena Segums Wifu
€25.71

(produktu ieviešanu: iepakojums: tas ir tikai spilvens uz lietu. (vai spilvenu apdruka iekšējo nav iekļauta.) mums ir 3 izmēru izvēlēties, 50 cm x 150 cm,50 cm x 160 cm; 60cm x 180cm mums ir 3 materiālu izvēlēties.viens ir persika ādas materiāla,citiem ir labi plīša materiāla un 2wt materiāls persiku ādas triko : persiku microfiber audums ir romāns plānas uzkārsto audumu, aizciršanas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dekoratīvā Spilvena Segums Dīvāns Biroja Sēdekļa Spilvena Jauno Gadu Mājas Dekoru Svētku Dāvanu 45x45cm
€5.94 €3.57

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks. piezīme: šis produkts ir vienpusējs raksts. produkts: 100% pavisam jaunu spilvendrāna (spilvens nav iekļauts) izmērs: 40*40cm(16 collas * 16 collas) 45*45cm(18)

Izskatās arī