Cena €5.16 €9.38

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu Veikalā

【1] aicina.Gadījumā aina: kafijas galds, pusdienu galds, restorāns, viesnīca, svinības, dejas, dzimšanas dienas svinības!To var izmantot arī kā dāvanu ģimene, vecāki, draugi, utt.

【2] aicina Roku Mazgājamo vai veļas Mašīnā Mazgājamas - Pakārt Sausā un Tikai.Vieglas Mašīnas Mazgāšanas Mašīnas mazgāt aukstā, nav balinātāju vai dzelzs, neizmantot balinātāju.

【3] aicina komplektā ietilpst: 1 galds runner

【4] aicina Dēļ manuāla mērīšana, faktiski var būt atšķirība no 1-3 cm.

【5] aicina Atšķirības monitori var izraisīt dažas atšķirības attēla krāsu.Paldies par jūsu sapratni.

Specifikācijas

  • Raksts: IESPIESTS
  • Izmantošana: Mājas, Viesnīcas
  • Piemērojamo Skatuves: kafijas galda runner
  • Produkta Stils: Ziemeļvalstu galda runner
  • Technics: Trikotāžas
  • Paketē iekļauts: 1 galda runner
  • Modelis Tips: AUGU
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Modeļa Numurs: ZQM0006
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Produkta materiāla: lina galda runner
  • CN: Zhejiang

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Marokas Retro Dzīvojamā Istabā Ziedu Paklāji Dīvāna, Gultas, Guļamistabas Zona Paklāju, lai Priekšnams/Eju/Kāpņu Paklāju Mājas Dekoru Koridora Paklājs
€60.20 €30.70

(piezīme: iepriekš minētā attēlu, pielāgotu atribūtu cenas ir paredzēti tikai uzziņai.nav faktiskā cena.lūdzu, sazinieties ar mani uz faktisko cenu.pareizā cena ir atkarīga no izmēra no sēdekļa spilvena. 1. paklāju nav ar rokām austi.tas nav segu, vai nu.tas ir izplatīts modelis paklāji un izdrukas.ja jums prātā. lūdzu, lai rūpīgi. 2. pielāgota cena ir tikai atsaucei.lūdzu, skatiet)

Izskatās arī
Kapuci Naktskrekls Sievietes Vīrieši Jēra Vilnas Džemperis TV Segu Slinks Siltu Vilnas Segu Svērto Segas Ceļojumu Mājas
€16.01

(plecu: 72 cm, piedurkņu: 49 cm garums: 88 cm ērts segas - izgatavots no ultra-fine plīša microfiber un pūkains sherpa viens izmērs der visiem - ietilpīgs pietiekami, lai segtu jūs no galvas līdz kājām īpaši liels jumtiņš pasargā jūsu galvas ērti un silti liels, ietilpīgs kabatā, lai saglabātu to, kas jums ir nepieciešams tieši pie rokas izvēlēties, kādā veidā jūtas)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Dzīvojamā Istaba Abstraktu Ziedu Mājas Dekoru Dīvāna Spilvena Spilvenu Vāku
€3.18 €1.91

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks. piezīme: šis produkts ir vienpusējs raksts. produkts: 100% pavisam jaunu spilvendrāna (spilvens nav iekļauts) izmērs: 40*40cm(16 collas * 16 collas) 45*45cm(18)

Izskatās arī
Ziedu un Lapu Spilvena Segums Birojs Spilvens Auto Jostasvietas Spilvens, Radoša Mājas Karikatūra Modelis
€5.34

(piezīme: šis produkts ir vienpusējs raksts.bez spilvena core art. - nr.: spilvendrānā iepakojuma saraksts: 1 gab/ pvc maiss audums: poliesters sezona: sring, vasara, rudens, ziema riancy atgādinājums: 1. 1-2cm novirze pastāv, jo visiem vākiem ir roku darbs, 2. actural krāsa būs nelielas atšķirības starp attēlu gaismas spilgtumu pakalpojumu politika: 1.)

Izskatās arī
Kitasan Black Dakimakura Uma Musume Diezgan Derby Sexy Spilvens Gadījumā, Hugging Pilna Ķermeņa Spilvens, Spilvena Vāka Mājas Gultas Piederumi Dekori, Dāvanu
€83.40 €66.72

(produkta informācija stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: persiku ādas / 2 veids /īsās plīša / jaunā 2 veids krāsa: kā bildes rādīt iezīmes: iespiests ar 2 dažādiem modeļiem izmērs: 40*120cm/50*150cm/50*160cm/60*180cm [mēra ar roku, lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirība, thx : )] iepakojuma saturs: 1*spilvena segums (tikai bez spilvena)

Izskatās arī
Spēcīgs Magnētiskais Durvju Aizkars Anti-moskītu Un kukaiņiem Automātisko Aizvēršanās Neredzams Marli Liela Izmēra Custom Durvju Aizkars
€56.97 €55.83

(sekot šo veikalu, kļūsti ventilatoru veikalā un baudīt zemākā cena vēsturi!jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide!! mēs specializējamies sniedzot klientiem pielāgot, magnētiskais durvju aizkari.ja jums ir nepieciešams, pielāgot izmēru, lūdzu sazinieties ar mani laicīgi un man pateikt, platums un augstums no durvju rāmja.es var pielāgot tā, lai jūs. spēcīgs magnētiskais aizkaru negabarīta)

Izskatās arī
Krāsains Sešstūra Šūnveida Galda Skrējējs Pelēkā Ģeometriskā Tautas Fringed Kokvilnas, Lina Galdauts Doublelayer Kafijas Galda Dvieli
€17.36 €16.83

(modname=ckeditor -- izmērs un svars 33*80cm:132g 33*100cm:153g 33*120cm:178g 33*140cm:203g 33*160cm:230g 33*180cm:252g 33*200cm:279g 33*220cm:297g 33*240cm:341g // produkta informācija materiāls: poliesters modelis: ģeometriskas tēma: krāsains pārdošanas vienība: 1 gab //silts padoms, sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu,)

Izskatās arī
Mest Spilvens Elpojošs Rezidentiem Dāvanu Komfortu Miega Spilvenu Atzveltnes Spilvens, Spilvenu, Gultas Auto viesistaba Krēsls Guļamistabas
€8.75 €5.42

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: šajā dekoratīvā mest spilvens ir izgatavots no augstas kvalitātes mīksta samta un pp kokvilnas piepildīta materiāls, izsmalcinātu meistarība, ādai draudzīgi, elpojošs, mīksts un ērts, lai pieskarties. 【radošās dizaina] aicina: radošo ķīniešu stilā pūķis modelis spilvens, pievieno silto sajūtu, lai jūsu mājās apdare. 【multi funkcijas])

Izskatās arī
Dekoratīvās Sienas Gobelēns Kpop-Blackpink Apdare Melnā Āra Dekoru Panorāmas Tapetes Guļamistabā Gobelēni Galvu Plāksnēm Karājas
€32.84 €16.42

(ja jūs vēlaties vairāk stilu, jūs varat sūtīt man jūsu fotogrāfijas, jebkura veida foto,bilde,attēls,zīmējumi,mākslas darbs var būt eaily darīts. jūs varat izdrukāt attēlu, kas jums patīk tiešsaistē vai fotogrāfiju jūsu mājdzīvnieki, jaunā rasējumi savu mākslas darbu. tas ir tik vienkārši, kā izdrukas uz papīra!! plssend mums skaidru priekšstatu pirms izveidot pasūtījumu.(augstākas)

Izskatās arī
Van Gogs, Eļļas Glezna Drukāšanas Modelis Apdare Spilvendrāna Saulespuķu Laukumā Mājās, Dīvāns
€2.88

(laipni lūgti manā veikalā! householdwholesale & global pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks. piezīme: šis produkts ir vienpusējs raksts. produkts: 100% pavisam jaunu spilvendrāna (spilvens nav iekļauts) izmērs: 40*40cm(16 collas * 16 collas) 45*45cm(18 collas)

Izskatās arī
Highland Govs Ziedu Flaneļa Segu Bull Liellopu Sherpa Segu Rietumu Kovboju Funny Dzīvnieku Mest Segu Savvaļas Zemnieku ...
€29.91 €13.46

(lieliska dāvana mūsu segas nebūs pievilt.tas ir nozīmīgs dāvanu dzimšanas dienas, gradācijas ceremonija, kāzu gadadiena, halloween, tēva diena, mātes diena, ziemassvētki un pateicības.tas ir ideāls sabiedrotais, bet birojā, ceļojumā, mājās, piknikā vai lidmašīna, tā sniegs ievērojamu siltumu un lielisku pieredzi. vairāki izmēri, mēs esam gatavi 5 izmēri, lai jūs, 59x70.8 collas)

Izskatās arī
Divējāda lietojuma Samta Sega sedz, Ziemā Silts, Mīksts Plīša Sega Segtu Dīvāns Mest Sega Siltums, divpusējs Vilnas Mierinātājs Vāciņu
€20.77 €14.54

(divējāda lietojuma samta sega sedz, ziemā silts, mīksts plīša sega segtu dīvāns mest sega siltums, divpusējs vilnas mierinātājs vāciņu materiāls: poliestera šķiedras audums (poliestera) specifikācija izmērs: 1gb 110x150cm: sega 100x150cm 1gb 1gb 150x200cm: sega segtu 150x200cm 1gb 1gb 200x230cm: sega segtu 200x230cm 1gb iepakojums:1pc)

Izskatās arī
Sezonas Pavasara aiz rupjš audekls Galda Skrējēju Grupa par Labu Partiju Lieldienu Vākšana
€4.72 €2.50

(apraksts: augstas kvalitātes un izturīga: galda runner ir izgatavotas no lina, izturīga šūšana, mīksta un izturīga, aizsardzība jūsu galda virsmu no karstā pannas, skrāpējumiem un noplūdēm. mājas dekori: lina galda rotājumi, pievienot nojauta, lai jūsu mājas dekoru ar krāsainiem galda stīgas.ideāls virtuves ēdamistabas ikdienas lietošanai tēmu partijas apdare. der galda izmērs :)

Izskatās arī