Cena €3.78 €7.56

Pilns apraksts

Pievienot spooky pieskarieties, lai jūsu vakariņas puse ar mūsu Halloween dekoratīvās ēdiens!Pieejami 3 stili, izgatavots no droša un izturīga PP materiāla un perfektu puse piederumu.Piemērots bērniem un pieaugušajiem, lai baudīt.Jaunināt jūsu pusdienu galda, ar šo unikālo vakariņas puse piegādi!

Specifikācijas:

Nosaukums: Candy Trauku halloween

Materiāls: PP

Izmērs:

Ķirbju-apmēram 13cm/5.12 gadā*14cm/5.51 gadā

Spoks: par 15.6 cm/6.14 gadā*11.6 cm/4.56 gadā

Lptp: apmēram 10cm/3.94 gadā*18 cm/7.08 gadā

Iepakojuma Saraksts:

Candy Trauku halloween*1gab.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Svētku Papildinājums: Paaugstināt jūsu Halloween candy spēle ar mūsu candy trauku Halloween edition.Šie unikāli formas plāksnes nāk 3 stili, tostarp apelsīnu ķirbju, balto spoku un black bat.

2.Svētku Piederumu: Paaugstināt jūsu Halloween dekoru ar šo konfektes ēdiens!Tās jautrs dizains ir ideāli piemērots "ir triks vai ārstēšanai" un citas svinības.Visu vecumu bērniem būs pielūgt savu kazlēnu draudzīgas izskatu, piebilstot, apburošs pieskārienu jūsu brīvdienu uzstādīšana.

3.Visu-Mērķis: Paaugstināt jūsu uzkodas ar mūsu Halloween tēmu konfektes ēdiens, kas kalpo kā universāls bļodā.Izmantot vakariņas puse piegādēm, popkorns, vai jebkuru pārtiku.Spoks-tacular jautri ir garantēta!

4.Izturīga un Elastīga: Pateicoties augstas kvalitātes PP materiāla, tas Halloween candy trauku nebūs viegli deformēt vai izbalināt.Baudīt tās ilgstošu izturību par visiem jūsu svētku reizēs.

5.Plaši Izmantots: Padarīt jūsu Halloween puse komplektā ar šo lielo saldumu trauks.Piepilda to ar konfektes, šokolādes, rieksti, vai jebkuru saldumu, kas jums patīk.Ne tikai puses, tas ir arī plaši izmanto mājas piederumu glabāšanai, uzkodas, augļus un mazus priekšmetus.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Halloween Dekoratīvo Šķīvi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Elektroniskā: no
  • Raksts: Ziedu
  • Godu: Eid al-Fitr

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

7 Galvas Rudens Mākslīgais Zieds, Peonija, Zīda Kāzu Ziemassvētku Viltus Ziedu Rotājumu Līgava Turot Buķeti Mākslīgās Augu Izvietojums
€6.55 €0.45

(7 galvas rudens mākslīgais zieds, peonija, zīda kāzu ziemassvētku viltus ziedu rotājumu līgava saimniecības pušķi, viltus augu izvietojums stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:zīds+dzelzs krāsa: kā attēlā. izmērs: kā attēlā. lietošana:kāzas, mājas, viesnīcas, vannas istaba, dzīvojamā istaba, biroja apdare piezīme: sakarā ar citu)

Izskatās arī
Žāvētu Ziedu Pušķis ar Gaismas, Mazo Pušķi, Dāvanu Kastē, Bērnu Dzimšanas, Kāzu Dekorēšana, Valentīna Diena Dāvanu, Mājas Dekoru
€21.34 €13.87

(žāvētu ziedu ar gaismu, žāvētu ziedu pušķi, dāvanu kastē, mazo pušķi, simulācijas ziedu, dāvanu kastē, kāzu valentīna diena dāvanu, mājas dekoru · ziedu nosaukums: žāvētu ziedu pušķis · stils: ziedu · stāvoklis: jauns · specifikācija: 28*18*9cm · materiāls: ziepes, puķu · paketi, ieskaitot: 1 gab ziedu pušķis pievienot dāvanu maisiņš (ar gaismu) programmas)

Izskatās arī
1GB bambusa biškopis, bee cepure, kuru linuma acs aizsegs aizsargvāciņš ar rokām austi
€15.05

(produkta nosaukums : biškopjiem cepuri ar linuma acs aizsegs daudzums : 1gb produkta specifikācija : diametrs 35cm, augstums 15cm)

Izskatās arī
2023 Wind Chimes Lielo Zvanu Caurules Kokosriekstu Koka Roku Darbs Iekštelpu Un Āra Sienas Karājas Vēja Piebalsot Rotājumi, Dāvanu
€9.21 €6.72

(materiāls:bambusa,kokosa izmērs:kā attēlu (1 colla =25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. vienuma tips:wind chimes krāsa:kā attēlu paketē iekļauts:1 gab wind chimes paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.)

Izskatās arī
Laistīšanas Dārza Uzgalis, Šļūtene, Uzgalis Regulējams Sprauslu Ūdens, Zāles Pļāvēji, Šļūtenes, Daudzfunkciju Dārza Mainīgo Spray Modelis Smidzinātājs
€20.40 €10.19

(8 spray modeļus, šļūtenes, sprauslas, noregulējiet ūdens apjoms, daudzfunkcionāla spray piemērots dārza laistīšanai, auto mazgāšanai funkcijas: 1. gumijas rokturi: rokturis uzgalis ir izgatavots no gumijas-ietin materiāla, tādējādi nodrošinot ērtu rokturi.ērti lietot ziemā. 2. bezpakāpju plūsmu regulēt : var pielāgot kontroles slēdzi, un pielāgot ūdens daudzums, kuru var noregulēt)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Grinchs Koka Dekors Papīra Tēmu Dekori Ziemassvētku Eglīte Pazīmes Telpās Puses Piederumi Ziemassvētki Karājas Kulons Jauno Gadu
€7.46 €4.11

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes nosaukums: ziemassvētku apzīmējumi materiāls: papīrs izmērs: kā parādīts attēlā krāsa: kā attēlu paketē iekļauts 40pcs*eglīšu rotājumi 1gab.*40cm virvi piezīmes: 1.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 2.salīdzināt sīki izmēri)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Gnome Iedegties Ziemassvētku Rūķis Bunny Ausis Un Ziedu Cepuri Elf Ziemeļvalstu Plīša Santa Lelli Dekoru Rotājumi Mājās
€17.23 €8.61

(aizzīmju punktiem: lieldienu dizainu s: šīs lieldienu zaķis gnome dizainu iekļaut klasiskās lieldienu elementus un ir lielisks papildinājums jūsu mīļākie lieldienu rotājumi. gnome elf pavadīs jūs uz ziemassvētkiem. labā nozīmē: iedegties gnome nozīmē labu veiksmi un laimi folklorā.tie aizsargā cilvēkus no ļauna un nelaimi.pievieno savu mājas dekoru naktī. augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Lielie Bērni Raganu Cepure Maskēties Lentes Wizard Hat Halloween Cosplay Kostīms Puse Withes Cepures Halloween Puse Supplies
€5.35 €3.70

(daudzums:1gab. materiāls:audums izmērs:kā attēlā piezīme: 1. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana 2. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Gabbys Namiņš Dzimšanas dienu Apdare Kaķi Balonu Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Fons Bērniem Gabby Leļļu Nams Skaitļi Grupa Krājumi
€3.28

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecības laipni lūdzam izvēlēties mums un jums piedāvāt labāku kvalitāti un zemākām cenām sīkāku informāciju un atlaidēm, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs būsim priecīgi kalpot jums kuģniecības un atgriešanās politiku: 1. mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas. 2.)

Izskatās arī
10Pcs Laimīgs Halovīni Puse Tases Apelsīnu Plāksnes Autiņu Raganu, Ķirbju, Spoku un Vienreiz lietojamo Trauku Apdare
€5.79 €2.90

(ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties asv.pārliecinieties, lai dotu jums un jūsu ģimenei un draugiem romantiskā puse un labas atmiņas. produktu ieviešanu: grupa vienreizējās lietošanas galda piederumi kategorija: halovīni puse materiāls: papīrs padomi: tas ir ieteicams, ka jums pārbaudīt, vai bojājums pēc tam, kad saņemts iepakojumā.mēs)

Izskatās arī
Ugunsdzēsēja Tēma Alumīnija Filmu Balona, Liesmas Formu, Dzimšanas dienas svinības, Zēna Labā
€3.19 €2.56

(materiāls:alumīnija pārklājumu izmērs:52*70cm daudzums:1gab.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Spilvens Segums Spilvendrāna Ziemassvētku Rotājumi Mājas Rotājumu Ziemassvētki Jaunais Gads, 2024 Navidad Dāvanu
€5.75

(materiāls:ādas persiku izmērs:45×45cm pacakge:spilvendrānas,nav iekšējā kodola iespiests uz vienu pusi persiku ādas materiāla, izturīga un nodilumizturīga augstas kvalitātes, rāvējslēdzēju nostiprināšana, novērstu diegu pārtraukumiem piemērots dīvāni, biroju krēsli un auto sēdekļi, ļoti ērti drukāts ar izsmalcinātu bildes, krāsa nav viegli izbalināt,)

Izskatās arī
159Pcs tauriņu Folijas gaisa Balons Vainags Tauriņš Rozā Lateksa Balonu Arku Komplekts Meitene, Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Baby Dušas Dekoru Globos
€32.61 €19.56

(laipni lūdzam ufamily veikals 159pcs tauriņu folijas gaisa balons vainags tauriņš rozā lateksa balonu arku komplekts meitene, dzimšanas dienas svinības, kāzu baby dušas dekoru globos materiāls: latekss + alumīnija pārklājumu krāsa: rozā, baltas, zelta, utt. izmērs: kā parādīts attēlā silts padomi: 1. ietekmes dēļ ir gaisma, produkta krāsa var būt nedaudz neprecīzi,)

Izskatās arī
16-125ft Dārza Šļūtenes Bagāžnieka Šļūtenes Dārza Šļūtenes Burvju Laistīšanas Šļūtene Auto Mazgāšana Šļūtene Ar Uguns smidzinātāju Laistīšanai Dārza
€79.81 €52.67

(produkta apraksts: produkta nosaukums: dārza šļūtenes materiāls: šļūtene: sabiezējumu tpe trīs slāņu iekšējā caurule + alumīnija kopīgu + poliestera pīts piedurknēm gun: inženierzinātņu plastmasas produkti ietver: stils 1:1 ūdens caurule stils 2: 1 gab ūdens cauruļu + 1 gab., ūdens lielgabals + 2 gabaliem vispārējā misiņa veidgabali izvelkams)

Izskatās arī
pasūtījuma Līgava Cilts savvaļas kāzas, Vecmeitu Paģiras atgūšanas Izdzīvošanas komplekts par labu Muslīnu maisiņi līgavas duša puse goodie somas
€42.64 €34.11

(spilvenu izmēri: s:4 x 6 m:5 x 7 l: 6 x 8 xl:8 x 12 {lietas, kas piezīmi,} >>labumi redzams nav iekļautas, bet ir tikai izlases, kas būs piemērots.trūkst ideju?tylenol/advil, kaltuves, gumija, eyedrops, tums, bandaids, matu saites, kosmētikas salvetes, utt. >>mūsu pasūtījuma daudzums saraksts ļauj jums izvēlēties precīzu summu, kas jums nepieciešams.lūdzu,)

Izskatās arī
2023 Rozā Baloni Vainags Arku Komplekts Metāla Rozā Melno Balonu, Kāzas, Dzimšanas Dienas, Ziemassvētku Un Jaunā Gada Puse Fona Dekors 2024
€16.76

(2023 rozā baloni vainags arku komplekts metāla rozā melno balonu, kāzas, dzimšanas dienas, ziemassvētku un jaunā gada puse fona dekors 2024)

Izskatās arī