Cena €668.71

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izskatās arī
Komplekts Ģeometrija Kompass, Transportieris, Lineāls, Zīmēšanas Matemātika Instruments, Transportieri, Piederumi Rasēšanas Students Skolas Kompasi Komplektu Klasē
€10.20 €4.80

(apraksts matemātika kopu, kas paredzēta pieredzējušiem matemātika ar visiem būtiskajiem posteņiem, pasniedzējiem un studentiem jebkurā līmenī. izturīgs metāla kompasi nav saliekt vai flex lietošanas laikā. ergonomisks kompass galva ir ērti turēt. ideāla ģeometrija komplektu par papildu studentiem! funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls:)

Izskatās arī
4 Gabals Ādas, Magnētiskā Grāmatzīme, Kā Parādīts Pātagot Top-Graudu Ādas Magnētiskā Grāmatzīme
€23.93

(personalizētu jūsu lasījuma laikā: nav parasta grāmatzīmi, bet arī personalizētu memoryignite jūsu kaislība, lasot vai, dāvināt to, kā pārdomāto dāvanu, lai iedvesmotu jūsu mīļajiem. estētiskās bet funkcionālo: šī paraža grāmatzīmi apvieno izsmalcinātu estētiku un funkcionalitāti.boasting izmēri 3.9x1.2in/10x3cm, tas ir izgatavots no premium top-graudu pātagot, nodrošinot stilīgs, izturīgs)

Izskatās arī
M17F Pozicionēšanas Panelis ar Fiksētu 90 Grādu Kadru Kombinācija, Instrumenti Carpenter Woodworkin
€8.87 €5.76

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma kvadrātu skavas.izgatavotas no cieta alumīnija bloka, izturīga materiāla, tiks ilgst gadiem. viegli rīkoties un laukumiem ir beveled malām,uzvarēja'for t sabojāt trauslo griešanas malas. šī galdniecības darbi ir profesionāli izmantot, lai veidotu un diy ar claping kastes, atvilktnes, skapji, rāmji, mēbeles, skapji utt.ideāls squaring līdz)

Izskatās arī
4 Gabals Lytwtw ir Cute Kaķēns Kaķis Ķepu Taisnu Lineālu Kawaii Kancelejas preces Smieklīgi Zīmēšanas Dāvanu korejas Birojs Skolas Mērīšanas Zīmējumu
€6.66

(materiāls:plastmasa garums:aptuveni 15 cm daudzums:1 gabals iepakojums saraksts:4 gabals valdnieks)

Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī
50gab Krāsains Putuplasta Kubs, Celtniecības Bloki Maziem Celtniecības Bloki Agrīnās Izglītības Aksesuāri
€11.17 €5.59

(apraksts joprojām meklēju bērnu agrīnās izglītības rotaļlieta?mūsu krāsains putas, celtniecības bloki būs jūsu labākā izvēle.izgatavots no putu materiāla, izturīgs un piemērots ilgtermiņa lietošanai.praktiski un pārnēsājamo dizains nodrošina tās popularitāti un ir jautri spēlēt. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:putas -izmērs:3.50x3.50x3.50cm/1.38x1.38x1.38in -)

Izskatās arī