Cena €11.64 €13.69

Pilns apraksts

Motīvs: 1. Drošības Aizsardzība: Uzlādēšanas Doka Staciju ir ļoti droši izmantot, ar izejas īsslēguma aizsardzība un pārsprieguma pārslodzes filtrēšanas aizsardzību.

2. Izturīgs Materiāls: Magnētiskas Uzlādes Gadījumā pieņem importēto komponentu, kas ir ar augstu drošības līmeni un pret traucējumiem darbības laikā nekustamo mašīna novecošanās testēšana.

3. Liela Akumulatora Ietilpība: Bezvadu Uzlādes Kaste ir akumulatora jaudu-600mAh un var uzlādēt vairākas reizes.

4. Ātrās Uzlādes Ātrums: Austiņas Lādēšanas Gadījumā ir maza DC ripple, augsta darba efektivitāte un ātrās uzlādes ātrumu.

5. Zema Darba Temperatūra: Austiņas Maksas Kaste ir zema darba temperatūra un ilgu darbmūžu.

Specifikācija:

Nosaukums: Austiņas Lādēšanas Gadījumā

Ieejas spriegums: 5V

Izejas spriegums: 5V

Izejas strāva: 700MA

Interfeiss: Magnētiskā iesūkšanas interfeiss

Akumulatora kapacitāte: 600mAh 603040 2.22 Wh

Piemērojami modelis: Samsung Galaxy Buds2 Pro (SM-R510)

Materiāls: Plastmasa

krāsa: melna

Iepakojuma Saturs:

1 x Bezvadu Austiņas Lādēšanas Kaste

1 x USB kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Cietā Lietā Ceļojuma Soma Uzglabāšanas Kārba ar Rokturi, Siksnu Skaļruņu Aksesuāri
€5.35 €3.47

(funkcijas: ootdty paredzēts skaļrunis. viegli piekļūt jūsu skaļrunis ar rāvējslēdzēju atvēršanu. uzglabāšanas soma tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavots no ūdensizturīga eva ārējais materiāls, nodilumizturīga un traipu izturīgs. iebūvēts augsta blīvuma eva materiāla, augsta cietība, padara sevi vairāk izturīgs pret spiedienu, vienmērīgi)

Izskatās arī
Par B&W Veidošanās FLEX Skaļruņu Mājas Kinoteātri Wall Mount Daudzfunkcionāls Portatīvās Sienas stiprinājums
€38.19 €32.47

(1. par b&w baohua weijian flex audio metāla wall mount bracket 2. var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi 3. tikai jums, ne tostarp runātājs 4. viegli pārnēsājams un viegli uzstādīt 5. piemērota dažādiem gadījumiem, mājas kinozāles wall mount bracket gadījumā skaļruņa modelis:bowers & wilkins (b&w) veidošanās flex krāsa:melna materiāls:metāls+)

Izskatās arī
10PCS TPS65100QPWPRQ1 65100Q LCD HTSSOP-24 IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€9.15 €7.78

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
Ādas Spilvenu Iekļautās par QUIETCOMFORT QC35 Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Iekļautās Austiņas Ausu Spilventiņi
€6.07 €4.43

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ausu spilventiņi uzlabo precizitāti, un nodrošināt efektīvāku un skaidru skaņu. ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! viegli uzstādīt un noņemt bez instrumentu un viegli izmantot. labas nomaiņa veco, bojāto krekinga bojāts, slikti austiņām ausu spilventiņi attiecas. austiņas)

Izskatās arī
Silikona Gadījumā, Bezvadu Skaļrunis Mājokļu Ērts Skaļrunis Piedurknēm somiņa ar Siksniņa seguma
€5.68 €4.61

(funkcijas: ootdty nāk ar siksniņa, viegli līdzi. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. mini speaker somiņa ir vienkārši pārnēsājams, un to ir ļoti piemērots mājas, ceļojumi, āra, darbs. izgatavots no izturīga silikona materiāla, tas runātājs gadījumā nodrošina uzticamu aizsardzību jūsu valkājamas ierīci no putekļiem)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Tweeter Kompresijas Ragu Vadītāja Sistēma Apļveida Pjezo Tweeter Skaļrunis Ragu
€9.80 €4.80

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. uzlabot apjoms runas. paplašināt skaņas pārraidi. viegls, un pārnēsājamo. specifikācijas: postenis veids: skaļruņi tweeter materiāls: plastmasa modeļa numurs: tr-05 frekvence: 5-20 khz jutība: 91db maksimālā jauda: 150 krāsa: melna ārējais)

Izskatās arī
3Pieces Auss Āķi Earbuds Silikona Uzmava par Huawei Band b5 Bezvadu Austiņas Melna Austiņu Rezerves Daļas
€1.50 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 3pieces melnā silikona nomaiņa austiņu uzgaļi. nāk ar 1 mazo austiņu,1 austiņu,un 1 liels austiņu. piemērots huawei band b5 bluetooth saderīgu bezvadu austiņas. atkārtoti lietojami un mazgājami. garums:17mm/0.67 gadā;platums:9mm/0.35 gadā. specifikācijas: materiāls:silikona garums:17mm/0.67)

Izskatās arī
Silikona seguma Čaulas Gadījumā Meta Meklējumos 3 VR Austiņas, Galvas Vāka Pret Skrāpējumiem Apvalka Quest3 Piederumi
€4.83 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargāt jūsu austiņas ar silikona aizsardzības vāks vr austiņas.izgatavots no izturīga silikona, tas segtu absorbē triecienus un novērš skrāpējumus, nodrošināt drošību jūsu ierīci. silikona aizsardzības vāks vr austiņas, kas piedāvā precīzu fit, iesaiņošana jūsu austiņas, pilnīgi bez kavēšanas pogas, ostām, vai)

Izskatās arī
Transformatoru TF-T12 TWS Bluetooth 5.3 Spēļu Mūzikas Austiņas Trokšņu Samazināšanas Ilgi Izturību, Zema Latentuma Austiņas Sporta Earbuds
€23.05 €18.46

(sākotnējā transformatoru tf-t12 bluetooth 5.3 tws austiņas vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. ap stereo skaņas kvalitāti, pieredzi nesen modernizētas bluetooth 5.3 izcilu muzikālu baudījumu 13mm dinamisku spole hd audio analīze hardcore estētiskos apsvērumus, unikāls dizains,mecha stila sajūtu tehnoloģijas, kas apvienotas ar transformatoru attēlu,ekskluzīvo)

Izskatās arī
Skullcandy Drupinātājs, Hesh 3 bezvadu austiņu aizvietotāji, ļoti mīksts un ērts elastīgs iekļautās
€18.01 €9.01

(pieejamie modeļi; hesh3 ausu spilventiņi ir saderīgs ar skullcandy smalcinātājs un hesh3 bezvadu austiņu protēzes; ar protēzēm apvieno augstas kvalitātes putas ar caurspīdīgu ādas, lai radītu perfektu līdzsvaru starp komfortu un izturību.mīksto sākotnējā spilvenu, kas paredzēti, lai baudīt mūziku visas dienas garumā, ne * vai * .skaņas izolācija; austiņas spilventiņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Augstākās kvalitātes wifi 4g 3g bt smart skatīties GPS sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens kameru, sim kartes ūdensnecaurlaidīgs laukums liels ekrāns amoled oem
€216.44 €203.45

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Profesionālās labākais audio jaudas mikseris konsoles USB 10-kanāls B&T Studio Audio Skaņas Mikseris Sajaukšanas profesionālās dj mikseris
€824.96 €775.46

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! 10-kanāls bt studio audio skaņas mikseris sajaukšanas 6/12 mono + 4 stereo 1 stereo skaņa 2 aux papildu izeja+1 stereo atgriešanās 3 segmentiem, eq kontrole katrā kanālā 11-band master)

Izskatās arī
Anti-slip Silikona Aizsardzības Gadījumā Pilnu Austiņas Vāks Apvalks ar Āķis ViVO TWS Neo Bezvadu Bluetooth Austiņas
€2.19 €1.40

(motīvs: tā ir speciāli izstrādāta, lai vivo tws neo bezvadu bluetooth saderīgas austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ērts, drošs un nontoxic. tā var arī pasargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, putekļiem un bojājumiem. anti-zaudēja, anti-fall, neietekmē uzlādes funkcija. rezerves lādēšanas caurumu un iekasēt to nenoņemot)

Izskatās arī
Jaunināt Jūsu Austiņas ar Mūsu Profesionālo un Ērti Spilventiņu Polsterējums Saderīgs ar Plantronics Austiņas
€4.30 €2.15

(1. produkta iespējas: * jauna, augstas kvalitātes 2. produkta specifikācijas: krāsa: melna materiāls: augstas kvalitātes mīksts putu izturīgs un mīksts, lai ērti dzirdes vienkārša un ātra nomaiņa - nav nepieciešami instrumenti, divu soļu uzstādīšana, un jums būs jaunas austiņas tikai sekundes profesionāls dizains - mēs pielāgoti, lai jūs, lai jūsu)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
par PS5 VR Adapter USB Mini Spēļu Konsole Konversijas Kabelis PS5 Konsoli uz PS VR Spēle Adapteri VR Adapteris Savienotājs
€16.71 €10.87

([function] (funkcija) ps5 vr adaptera kabelis atbalsta ps4 kameru ps5 konsoli uz ps vr spēle adapteri savienojumu ar stabilu savienojumu sniegumu.vr pārveidotājs nav saderīga ar ps5 kameras un ps4 spēļu konsolēm. [konstrukcijas] atjaunināts viedo mikroshēmu lielāku savietojamību un labāku sniegumu.pirmās klases, bieza, tīra, stieples, mazāku pretestību un 20 % ātrāku datu pārraides ātrumu nekā parasti)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī