Cena €7.78 €9.15

Pilns apraksts

Par MUMS

Mēs Apsolām:

1:Ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti.

2:Piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti

Klientu Apkalpošanas Politika

Mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar

1:Rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2:Mums ir tikai kuģa apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3:Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

4:Ņemot vērā krājuma stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Mūsu priekšrocības

1: Mēs visu pašu sastāvu, ar pietiekamu piedāvājumu

2: produkta kvalitāti sasniedza sērijas sertifikācija

3: Mēs atbalstām dažādus transporta, Honkongas un Ķīnas pasta paciņas, EMS.DHL federālais .UPS un TNT, var pilnībā izpildītu dažādas vajadzības, kas pircējam.

Es esmu stingri pārliecināts,

Mums būs jūsu labākais partneris

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Profesionāla Audio Tehnika, Ciparu-Analogais Pārveidotājs (DAC), Displeja Iekārtas, Reģistrācijas Kontrolierīces, Skaļruņi, Austiņas & Austiņas, Spēlētājs, Pastiprinātājs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Gadījumā Skatīt Golfa Skaļrunis Remote Izolētas Somas Karabīne
€8.18 €4.09

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā. izgatavoti no kvalitātes pu materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā. īpaši izstrādāts, lai apskatītu golfa skaļrunis remote.mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem. piemērots)

Izskatās arī
5 Gab. Kārtridža Radio Navi magnetofona Spiediena Kasetes Jostas Trīsi Spēlētājs ar Ripu, Kasešu Atskaņotājs tte Dropship
€1.85 €0.92

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: 1fit par īpašu gumijas spiediena drošības josta stūre video recorder/auto radio/uztvērēja/pastiprinātāja 2.gumijas dot lentes noteikta pretestība, tāpēc, ka uz galvas ir ciešā kontaktā ar lenti, lai novērstu lielumu no savādāki. 3.piemērots kasešu auto spriegotājs nospiediet jostas trīsi klāja)

Izskatās arī
Grūti EVA Uzglabāšanas Kaste Noderīgu Ceļojumu Uzskaites Lietu Galvas Piederumu Soma Oculus Quest 2 Glāzes
€12.27 €8.71

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viengabala paredzētas brilles uzglabāšanas soma oculus quest 2, kas ļauj jums saglabāt jūsu austiņas perfekti. aizsargāt jūsu austiņas un piederumi no skrāpējumiem, putekļiem, saules stariem, un ietekmi. eva grūti apvalks, dekompresijas un amortizācijas, aizsargātu iekārtu no bojājumiem, precīzu)

Izskatās arī
Elastīga Austiņas Kabelis Q701/K712/K702/K240/K240MKII/K141/K171 Austiņas B36A
€5.61 €4.38

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco austiņu kabeli ar šo kvalitātes rezerves kabeli akgq701/k712/k702/k240/k240 mkii/k141/k171 austiņas. izgatavots no izturīga pvc materiāliem, šis kabelis nodrošina uzticamu savienojumu un ilgstošu izmantošanu. paredzētas akgq701/k712/k702/k240/k240mk ii/k141/k171 austiņas, tas ir piemērots mūzikas entuziastiem un profesionāļiem. izbaudiet)

Izskatās arī
Regulējams RGB VR Galvas Siksna 8000mAh Uzlādējams par Meta Meklējumos 3 (Balta)
€132.58 €66.29

(specifikācija: izcelsmes valsts: ķīna tips: pad saderīgu zīmols: par meta saderīgs modelis: meta meklējumos 3 produkta krāsa: tīri balta, tīra melnā, baltā un melnā krāsā (nav obligāts) produkta materiāls: abs+pu siksnas+atmiņas sūklis produkta īpašības: ar akumulatoru, regulēšana, led apgaismojums, ātrā uzlāde darba spriegums: dc 5v/2a ieejas)

Izskatās arī
Top Piedāvājumus VR Power Bank Stiprinājuma Akumulators, Siksna, lai Oculus Quest 2 Regulējama Galvas Siksna, Akumulators ar Fiksētu Īpašnieka VR Accessorie
€13.39 €8.17

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [ilgāk rotaļu laiks] vr power bank nostiprināšanas siksnas, novērš strāvas bankas vr austiņas, kas var pagarināt akumulatora kalpošanas laiku vr ierīces,glabāt spēlē par jūsu oculus meklējumos, līdz pat 8 stundām bez uzlādēšanas! [enhanced līdzsvaru un komfortu]elastīgs un pielāgojams, grūti siksna ar fit)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī
ioio Mini Tālvadības DC 3,7 V 4.2 V 4.5 V 5V 6V 7.4 V 9V 12V Mazo Bezvadu Komutācijas Vērtība NAV COM NC 315/433
€2.46 €1.53

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty instrukcijas: īslaicīgs--nospiediet vienu pogu, ir darba /uz.atraisīt savu pirkstu uz to pašu pogu ir stop/off .viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults pārslēgties,--nospiediet vienu pogu vienu reizi ir darba/uz .nospiediet to pašu pogu atkal ir stop/off .(viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults latched--nospiediet vienu)

Izskatās arī
Jaunā HiFi konversijas kabeļu Lossless pārvades XLR līdz 2,5 mm/3,5 mm/4.4 mm/6,5 mm sieviešu Drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis
€26.37 €18.46

(hifi konversijas kabeļu lossless pārvades xlr, lai 2.5/3.5/4.4/6.5 mm sieviešu drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis)

Izskatās arī
Austiņu Aizsardzības Gadījumā ir Savietojams BaseusBowieE13 Segtu Triecienizturīgs Čaulas Mazgājams Korpuss Anti Putekļu Piedurknēm Rāmis 41QA
€2.12 €1.70

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.nav nepieciešams novilkt austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes)

Izskatās arī
Karaoke Bezvadu Mikrofonu Uztvērējs Audio Dziedāšanas Darbības Echo Trīskāršot, Bass 2.4 G Bezvadu Rokas Mikrofons
€47.50 €34.67

(maksimālā frekvences novirze:+ / - 45khz akumulatora darbības laiks:8 stundas uzlādes laiks:3-4 stundas uzlādes režīms:usb uzlāde, 5v tips:uzlādēšanas echo trīskāršot, bass 2.4 g bezvadu mikrofons priekš karaoke antenas programma:iebūvēts pārraides jauda:10mw neīstās slāpēšanas:-60db barošanas bloks:dc 5v(uzlādes) galvenie virzieni:sirdsveida pikaps:dinamisks mikrofons darba plūsma:100ma izmantot attālums:30-50)

Izskatās arī
Austiņu Triecienizturīgs Korpuss Ādai draudzīgu Segumu, kas Piemērots Gaisa 3SE TPU Gadījumā neslīdoša Trieciena izturīgs Aizsargs
€4.56

(funkcijas: ootdty ; augstas permeabilitytpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršanu. lai apvalks ir mīksts, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumiem, izturīgs un efektīvs nepievelk putekļus. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
Jaunu Basu Skaļrunis Balss Spole Pozicionēšanas Rādītājs, ko Izmanto, lai noteiktu palīglīdzekļi Balss Spole Pozicionēšanas Platums Apkope
€5.86 €2.88

(funkcijas: ootdty tas ir pastiprinātājā balss spole pozicionēšanas kontūras un arī pastiprinātājā balss spole remonta daļas. to var izmantot, lai runātājs pastiprinātājā balss spole apkopes. nelikv produktu, var izmantot atkārtoti. katrā partijā ir dažādi, krāsas ir dažādas, neietekmē to lietošanas. pārbaudiet izmēru uzmanīgi, ja izmēri neatbilst, pircējs)

Izskatās arī
Bluetooth 5.3 Lidmašīnas Aviolīniju Lidojuma Adapteri Bezvadu Raidītāju Skullcandy Sesh Evo Indy ANC Push Ultra TWS Earbuds
€12.57

(produkta datu lapas bluetooth versija bluetooth v5.3+edr, ii šķiras bluetooth protokolā a2dp v1.3 bezvadu diapazons 10 m, bluetooth diapazons 2.402 ghz-2.480 ghz audio pieslēgvieta lidojumu audio pieslēgvieta, aux 3.5 mm darba temperatūra -10℃ līdz +70℃ produkta izmērs 57*45*12mm lādēšanas pieslēgvietas tips c darba v/dc 3.0-4.2 v, 24ma darba laiks 9-10 stundas akumulators iebūvēts li-po 200mah uzlādes v/a dc+5v/150ma)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī
Stilīgs galda Statīvu Atbalss Skaļrunis , kas Izgatavoti no Akrila
€7.56 €5.89

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt atbalss skaļrunis droši vietā ar šīs modernās galda statīvu, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila. paredzēti, lai novērstu skaļruņa no velmēšanas vai pārvietojas, šis stends ir paredzēts stabila un izturīga bāze echo nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti un veiktspēju. piemērots visiem lietotājiem,)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī