Cena €3.48 €4.97

Pilns apraksts

modname=ckeditor

Funkcijas:

1. Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem ar lielu nodiluma izturība un izturība;

2. Karājas virve ir aprīkots ar regulēšanas sprādze, kuru var regulēt atbilstoši izmēram rokas;

3. A 1/4 skrūvi, var pievienot apakšā panna vadītājs stabilizators;

4. Karājas virves var novērst mašīna no nokrišanas un labāk aizsargāt fotokameru.

Parametri:

Produkta materiāls: PU

Īpašības: melna, brūna, gaiši brūna

Neto svars: sasniedzot 31,7 g

Bruto svars: 32.4 g

Produkta izmērs: 23.5 * 2.1 cm

Iepakojuma izmērs: 24 * 6cm

Iepakojuma saraksts:

Karājas virve x 1

1/4 skrūve x 1

Iepakojuma veids: maisos

Specifikācijas

  • Gimbal Tipa Aksesuāri: Gimbal Piederumiem Komplekti
  • Saderīgs Gimbal Modelis: OSMO Kabatas 3/OM 3/4/5/6
  • Saderīgs Gimbal Zīmols: par DJI Osmo kabatas 3
  • Svars (g): 33g
  • Zīmola Nosaukums: DIXSG
  • Modeļa Numurs: OP3 - 910852
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vinila Slīpums Grunge Vintage Fotogrāfijas Backdrops Bērnu, Ģimenes Portreti, Foto Fona 210505 LCDJ-3517
€18.92 €10.98

(par šo preci: materiāls: vinila materiāla , viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. izmērs: visi izmēri krāsa: spilgts krāsu, modeļu, kas drukātas izmantojot digitālās drukas technologyl sakarā: piemērots bērniem, puse dekori, baby dušas piederumi, dzimšanas dienas svinības)

Izskatās arī
Ziemas Ainas Fona Wonderland Sniegpārsliņu Fotogrāfijas Fona Bokeh Mirdzēt Sniega Meža Ziemassvētku Brīvdienu Foto Aksesuāri
€23.04 €15.43

(laipni lūdzam yeele foto fona veikalā. ● mēs esam rūpnīcā un ir daudz skaistu fotogrāfiju backdrops par jebkuru reizes. ● mēs sniegt pielāgotus backdrops, pielāgot jūsu mīļākie attēlu, izmēru, pievienot tekstu un tā tālāk. ● ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs saņemam atpakaļ uz jums drīz. par pielāgošana ● mēs)

Izskatās arī
Universālā 49mm Metāla Skrūves Izsakās Īsi Objektīva Pārsegs Melns Kameras Foto Piederumu, par Nikon Canon Sony DSLR Kameras
€5.37 €3.76

(apraksts: universāls metāla skrūves izsakās īsi blende, sudraba blende ir paredzēts, lai novērstu nevēlamu klaiņojošu gaismas iekļūšanu objektīvs paplašinot un ēnojumu beigām objektīvs.ar paplašināto objektīvs beigām, jums būs arī gūt labumu no papildu aizsardzību no nejaušas ietekmes. ir divi dažādi filtra vītne uz šo blende , un viena no tām ir tāda pati kā filtra vītnes)

Izskatās arī
Nomaiņa Dekoratīvās Īkšķi Gumijas Vāciņu Saķere Nikon D800 D800E Fotokamera Remonta Daļas
€3.12 €2.33

(nomaiņa dekoratīvās īkšķi gumijas vāciņu saķere nikon d800 d800e fotokamera remonta daļas funkcija s: l jauki nomaiņa sasmalcinātas vai veco , lai jūsu ierīce nedarbojas pareizi l izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodilumizturīga , ērti turēt l viegls un ērts, lai instalētu l ar naudas sodu meistarība un izsmalcinātu izskatu specifikācija: l)

Izskatās arī
Pilnīgi Jauns LCD FLEX KABELIS Sony ILCE-7M4 ILCE-7rM4 A7IV A7rIV A7M4 A7RM4 ARM3 A7RIV A7M4 Kameru remonts daļa
€11.99 €9.59

(pilnīgi jauns lcd flex kabelis sony ilce-7m4 ilce-7rm4 a7iv a7riv a7m4 a7rm4 arm3 a7riv a7m4 kameru remonts daļa vairumtirdzniecība: ja jums ir digitālā remonta centru, kas meklē spēcīgu piegādātājs, vai arī ja jūs vēlaties iegādāties mūsu objektus lielos daudzumos, jūs varat sazināties ar mums tieši.jūs varat norādīt savu vēlamo preču daudzumu un konkrētas markas un modeļa numuru.pēc tam, mūsu)

Izskatās arī
C-liecinieces Fotogrāfija Nerūsējošā Tērauda, Sudraba, Melna Boom Arm un Roktura Galvas Modernizētas Max 260cm Augstums Regulējams Burvju Kāju
€138.72 €97.11

(apraksts: sh c - stand ir ideāls, lai atbalstītu lielākā daļa fotografēšanas iekārtas, tostarp softbox, atstarotājs, stroboskopu gaismas, utt. piemērots izmantošanai telpās foto studijas portrets, māksla, žurnālu, video uzņemšana, vai brīvā dabā. designed ar elastīgu kāju, augšējā kāja ir pārvietojams un to var pielāgot dažāda augstuma, lai pielāgotu dažādus fotografēšanas)

Izskatās arī
Ball Head Mini Statīvu Lampiņu Adapteri Klipu Skava Salokāms Pagriežot Turētāju DSLR Ceļojumu Kamera ar Zibspuldzi
€0.99 €0.60

(apraksts: regulējams leņķis: leņķis mini statīvu bumbu galvas var regulēt no 30 grādiem līdz 90 grādiem, ar 1/4 skrūvi interfeiss, piemērots digitālajām fotokamerām un spoguļkamerām.maču ar statīvu, monopod, astoņkāji stends, gaismas stāvēt, utt. kvalitatīvs materiāls: kameras statīvs bumbu galva ir izgatavota no izturīga materiāla ar lielisku meistarība, profesionālās un izsmalcinātu. soda)

Izskatās arī
2 Gab 52Mm-62Mm 52Mm, Lai 62Mm Black Solis uz Augšu Gredzenu Adapteris Uz Kameras
€2.82 €1.77

(produkta nosaukums : solis augšup adaptera gredzens;materiāls : metāls vīriešu vītne : 52mm/2 collu ;vītne : 62mm/2.4 collas izmērs(aptuveni) : 65 x 6mm/2.56 collu x 0.24 collas (maks.d*h);krāsa : melna svars : 7.g adaptera gredzens ir piemērots filtri, close-up lēcas un citiem pielikumiem, lai objektīvi ar dažādiem filtra vītnes izmēru. the bower 52-62mm step up adaptera)

Izskatās arī
Atstarojoša Viltus Gaismas Josla A3 8V Apdares 17-20 Modeļi 8VD945105C 8VD945106C
€33.97 €13.93

(augstas kvalitātes produkts. viegli uzstādīt un izturīgs, lai izmantotu. laba kvalitāte un labas piemērojamība. tiesības savienotājs, nē sadalīšanas vai apvienošanas nepieciešama. dod savu auto asākai un vairāk izsmalcinātu izskatu. tips: aizmugurējās gaismas josla gabalu iekārtas tips: direct mount darbības joma: stāvoklis: pa kreisi un labajā)

Izskatās arī
Skolas Sezonā Multi-Funkcionālo Klasē Mini Projektoru LED Mini Bezvadu 1080P HD Projektoru
€43.77 €26.69

(skolas sezonā multi-funkcionālo klasē mini projektoru led mini bezvadu 1080p hd projektoru bērnu dāvanu: mini projektors ir must ir par bērniem skatīties multiplikācijas filmas un videoklipus, kas ir ļoti populāri starp bērniem.projektu 24-60 collas, skatoties no attāluma projektoru.turot bērnus prom no telefonu un ipads var pasargāt bērnu acīm. mazs un pārnēsājams: mini video projektors ir maza un pārnēsājamo,)

Izskatās arī
Yeele Photophone Par Ziemassvētku Koka Dēlis Ziemas Koks Zvaigžņu Fotogrāfiju Fons Foto Fona Foto Studija Aksesuāri
€27.70 €22.71

(par pielāgošana 1. pastāstiet mums, attēlu , tekstu un izmēru, jums ir nepieciešams, lai pielāgotu pirms jums vietu pasūtījumu vai ierakstītu piezīmi, ja jums pasūtījuma.ja jums ir nepieciešams pievienot bildes, lūdzu, sūtīt mums augstas izšķirtspējas fotogrāfijas. 2. mēs nosūtīsim jums paraugu attēlus, cik drīz vien iespējams. 3.ceru, ka jūs varat apstiprināt pielāgot attēlu)

Izskatās arī
Tastatūras Taustiņu Pogas Flex Kabelis Kuģa Nikon S5200 Kamera S5100 Daļa
€11.44 €9.96

(tastatūras taustiņu pogas flex kabelis kuģa nikon s5200 kamera s5100 daļa laipni labāko klientu mums ir sniegt paku izsekošanas numuru mūsu veikals atrodas shenzhen, ķīna mēs esam bijuši iesaistīti digitālās kameras, slr fotokameras apkope fotokameras nozarē daudzus gadus, un ir plašs uzturēšanas daļas. mēs varam sniegt daudzām daļas remonts, lcd, elastīgu vadu, kabeļu)

Izskatās arī
H8WA somiņa Mini somiņa Anti Šoka Bloķēšanas Uzglabāšanas Soma ar Pleca Siksnu Kārbas Portatīvie
€46.75 €23.38

(1282 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neilona/pu ādas materiāla, izturīgi, stingri un stabili, lai izmantotu. tā aizsargā, lai mavic mini no ūdens, triecieniem, skrāpējumiem un netīrumiem. kompakta konstrukcija, maza apjoma, viegli pārvadāt. ūdensizturīgs, triecienizturīgs un nodiluma izturīgs,)

Izskatās arī
Great Gatsby Kāzu Svinības Fona Fotogrāfija Backdrops Banner Dzimšanas Dienu Apdare Pasūtījuma Fons Foto Baby Duša
€35.68

(pielāgot, kā jūsu pieprasījumu.lietošana: šis ir digitāli radīts fons ir lielisks portretu fonā visu vecumu cilvēkiem.tas ir arī lieliski piemērots, lai demonstrētu veikals displejiem un interjera dizains, kā arī fotografēt vēl dzīvi, pasākumiem un produktiem.tas fons ir ideāli piemērots dažādiem notikumiem, piemēram, bērnu dušas, kāzām, skolu proms, personām, līgavas dušas un svētku galda.tas arī)

Izskatās arī
25mm Atdzist Klaigas Skavu Stiprinājums ar 1 4inch Vītne DSLR Kameru Insta360
€3.78 €2.27

(apraksts: augstas kvalitātes: veikt metāla alumīnija sakausējuma un plastmasas,cietas un ilgs mūžs. daudzpusīgs pielietojums: jūs varētu noteikt savu elektronisko produktu ar šo super skava uz jebkuru vietu jūs varētu attēlu, piemēram, makšķerēšana,velo,archery,ārpus sporta. quick release: tas varētu piestiprināt un noņemt no monitora ātri un stāvokli displejs ir regulējams atbilstoši)

Izskatās arī
Mehofond Fotogrāfijas Fona Pavasara Ziedu Arkas Kamīnu Kazlēnu Dzimšanas Dienu, Kāzu Un Dzemdību Portrets Dekoru Fons Foto Studija
€15.87 €9.05

(materiāla apraksts līmplēves:salīdzinoši plānas, gaišāku krāsu, piemērots vienu reizi izmantošanu, nedrīkst mazgāt, var izlīdzināt atpakaļ pie zemas temperatūras, kas piemēroti lietošanai iekštelpās.poliesteris:krāsu ir salīdzinoši tumša, materiāls ir salīdzinoši mīksta, var mazgāt, to var izlīdzināt, var tikt izmantoti atkārtoti, izturīgs, piemērots iekštelpās un āra. vinila)

Izskatās arī