Cena €40.68 €75.33

Pilns apraksts

Materiāls: Misiņš

Izmērs: A:18H*6.6 CM

Specifikācijas

  • Materiāls: Metāla
  • Izmērs: M(15-25cm)
  • Funkcijas: Dekoratīvā Vāze
  • Stils: Tradicionālā Ķīniešu Stilā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

ToddMomy Varavīksnes Vienradzis Cūciņa Banka Meitenes Sveķu Unicorn Cūciņa Banka Rotaļlietu, Mazulis Naudu Bankas Monētas Banku Unicorn Dāvanas
€22.44 €11.67

(apraksts piemērots bērniem un pusaudžiem, kuriem ir ieradums, kā ietaupīt naudu, šī cūciņa banka ir viegli un ērti lietot.nodrošina pietiekami daudz jaudas, lai pielāgotos jūsu ikdienas ietaupījumu, piemēram, monētas, mainīt, rēķinus, utt.tas ir noderīgi, lai palīdzētu jūsu bērniem attīstīt labas ietaupīt naudu ieradums, kas ir izdevīgi savu nākotni. funkcijas -materiāls: sintētiskie)

Izskatās arī
Zemniecisks Vāzes Sulīgs Puķu Pods Ziedu Vāze Poda Augu Pot Dzelzs Materiāla Kāzu svinības Pusdienu Galda Rotājumi
€2.89 €1.65

(funkcijas: ootdty izgatavots no dzelzs materiāla, vienkāršs un moderns dizains, pievienot skaistu mākslu, lai jūsu dzīvi. ziedu vienošanās ir tievs, piemērotas gariem zariem un kaltētiem ziediem.(tas ir piemērots ornamentiem vai kaltētiem ziediem). uz matētā dod gabals mūsdienu un noslēpumainu izskatu. liels guļamistaba, viesistaba, mājas apdare,kafejnīcā, restorānu,)

Izskatās arī
Reiki Stick Black Obsidian 7" Masāža Pulēta Metafizisks Dziedināšanas Nūjiņu
€43.65

(vārds reiki stick black obsidian 7 masāža pulēta metafizisks dziedināšanas nūjiņu materiāls crystal svars aptuveni 400g garums 180mm platums 40mm augstums /mm maksājuma * maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles.lūdzu pārliecinieties, ka kuģis adrese jūsu darījuma konts ir pareizs. kuģniecības un pārkraušanas *)

Izskatās arī
Zaļā Vintage Porcelāna Vāze Reljefs Iegravēt Pūķis Antīkās Galda Ziedu Vāze Antīko Ming Ķīnas Porcelāna Porcelāna Vāzes
€236.28 €120.50

(zaļā vintage porcelāna vāze reljefs iegravēt pūķis antīkās galda ziedu vāze antīko ming ķīnas porcelāna porcelāna vāzes izmērs: 22x35 cm iepakojuma saraksts:1x ķīnas vāze materiāls: jindezhen, ķīniešu keramikas, porcelāna,keramikas visi izmēri tiek mērīti manuāli ar novirzi (bija) pēc 1-3cm. atbilst jebkuru dekoru un labākā dāvana: kompliments lielākā daļa)

Izskatās arī
LED Gaismas Kosmētikas griežami Stāvēt Uz Letes Ar A5 Plakātu Turētājs Krāsas Var Mainīt
€69.56 €66.77

(#detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-left:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Aldecaldos Nomad Logo Metāla Plāksne Kluba Vintage Pielāgot Sienas Dekori Kino Skārda Parakstīt Plakātu
€8.48 €4.24

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Marokas Radošo Kombināciju Sienas Karājas Plāksne Rotangpalmas Zāle Aušanas Ēdienus Piliens Kuģniecība
€3.40 €2.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ar plašu diapazonu pievilcīgu faktūru un modelis, mūsu sienas grozi var viegli iet kopā ar jebkuru iemīļoto dekoru stilu. mūsu kokvilnas sienas grozi ir izgatavoti no vietējām dabas materiāliem, piemēram, zāles, rotangpalmas, un pinumu. jūs varat aizpildīt savu tukšo sienu ar mūsu uzkrītošā grozu sienas dekoru kopa:)

Izskatās arī
3"Tibetas Tempļu Kolekcija Vecās Dabas Agate Mozaīkas Gem Sešu Vārdu Salamana gZi Pērlītes Piekariņu Amuletu Dharma Town house Eksorcisms
€135.64 €101.73

(izmērs:augstums:7,5 m .garš:1.2 cm .platums:cm izmērs:augstums:3inch.garš:0.5 collas .platums:collu svars:0.3 kg kg kg kg kg----iekļauts svaru, iepakojuma materiāli. materiāli: veca dabas agate mozaīkas gem gzi krelles stāvoklis: labā stāvoklī. izcelsmes valsts: ķīna. kuģniecības izmaksas, izmantojot gaisa pasts vas (7-15 dienās): $bezmaksas. 23423.18 qxz)

Izskatās arī
Dabas Botāniskais Lapas, Plakāti Karkasa Vintage Gudrais Zaļa Audekla Glezna Print Attēlus, Ziemeļvalstu Dzīvojamās Istabas Sienas Art Sienas Dekori
€44.31 €24.37

(1. visi produkti ir gatavās kanvas gleznu, kas nav nepieciešams uzstādīt pēc preču saņemšanas. 2. visi vienumi ietver kadru un sienas kniedes. 3. visas gleznas ir mašīna-drukātā, ne roku apgleznoti. 4. customized izmērs ir pieejams, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas. 5. krāsu displejs var nedaudz atšķirties atkarībā no monitora vai tālruni. 6. izņemot)

Izskatās arī
Vintage Mūzikas Kastē Red Antīko Iegravēts Mūzikas Kaste Ar Koka Griešanai Un Rokas Kloķa Mehānismu Unikālu Dāvanu Mīļākais Draugs
€11.35 €4.20

(mūsu rokas kloķa mūzikas kaste ir izgatavota no vislabākajiem materiāliem un meistarība, nodrošinot, ka tā neizbalē.ar spēju rokas kloķa skaņas, šis kompaktais un portatīvais mūzikas kaste ir ideāli piemērots visu veidu gadījumos. specifikācija: produkta nosaukums: koka music box ornaments materiāls: priede produkta izmērs: aptuveni 6.5x5x4.2cm/2.56x1.97x1.65 collas style:)

Izskatās arī
Vidusjūras Retro Stila Enkura Sienas Pulkstenis Koka Stūrēm Radošā Klusuma Sienas Karājas Pulksteņi Kafijas Bārs Mājas Sienas Rotājumi
€36.28 €17.78

(vidusjūras retro stila enkura sienas pulkstenis koka stūrēm radošā klusuma sienas karājas pulksteņi kafijas bārs mājas sienas rotājumi materiāls: koks akumulators: vienu 1,5 v oglekļa baterijas lietošana: piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, kabinets, birojs, ēdamistaba, bārs un kafejnīca uzmanību : jāizmanto oglekļa baterijas alkaline (sārma) baterijas izmantot)

Izskatās arī
Antīko glezniecību tradicionālās Ķīnas Juaņa Jiang zvejas krāsošana ritiniet glezniecība,vecā papīra krāsošana
€56.88 €36.40

(izmērs ilgi: 165cm plašs: 65cm, ja jums ir kādas problēmas, par preces vai maksājumu, kuģis, lūdzu, sazinieties ar mani, vai sūtīt man ziņu .es atbildēsim jums pēc 1 dienas.cienījamie: laipni lūgti manā veikalā!mēs esam gatavi veikt darījumus ar jums, mana sirds, mūsu draudzība ir pirmkārt, uzņēmums ir otrā uz visiem laikiem. 1.pēc tam, kad jūs saņemat jūsu vienumus, lūdzu, atstājiet mani 4 zvaigžņu)

Izskatās arī
1 Gabals Bookends Mājas Dekori Grāmatu Plaukti Dzīvnieku Statuetes Zilonis Amatniecības Dzīvnieku Apdare, Zālienu Dekori
€13.70 €10.54

(dārza rotājumi - tas izturīgu sveķu kuģiem, ir un būs, nav deformēta. sveķu zilonis-formas skaitlis - tas sveķu statuetes padara lielisks papildinājums kā iekštelpu un āra mājas dekoru. sveķu ainavas rotājumu - tas reāli trušu un zilonis statuetes akcentē skaistumu jūsu mājās un dārzā. zilonis skaitlis - tas trusis un zilonis lasot grāmatu statuja izskatās reāli jebkurā telpā)

Izskatās arī
Vienkārši Modes Digitālais Modinātājs Krāsu, Fontiem, LED modinātājpulkstenis Guļamistaba Elektronisko LED Desktop Pulkstenis
€13.59 €8.15

(vienkārši modes digitālais modinātājs krāsu, fontiem, led modinātājpulkstenis guļamistaba elektronisko led desktop pulkstenis apraksts: produkta nosaukums: ciparu displejs modinātājs displeja veids: led biezums: 14mm produkta funkcijas: apdares, perpetual kalendārs, modinātājs, 24 stundu indikācija, displejs mēnesi produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta)

Izskatās arī
Ķīnas Boxwood Koka Griešanai Konfūcija Statuja Koka Skulptūru Mājas Dekoru Māksla
€45.78 €36.62

(ķīnas boxwood koka griešanai konfūcija statuja koka skulptūru mājas dekoru māksla izmērs: (5.90x2.36) collu = (150x60) mm svars:183g)

Izskatās arī
Mini Podi, Pods Dinozauru Asti Sulīgs Stādāmā Puķu Podi Sulīgs Kaktuss Gaisa Iekārtas Mazā Organizators Pildspalva Grims
€8.39 €3.36

(mini poda podi ir izgatavoti no izturīga silikona, kas var izturēt jebkuros laika apstākļos.tie ir gudrs dizains, kas papildina dekoratīvu efektu, lai jūsu dzīvojamā istaba, balkons vai dārzs.jūs varat augu ziedi, vai sukulenti viņiem, vai tos izmantot kā pildspalvu turētāji, vai burkās.tās ir arī lieliskas dāvanas savai ģimenei vai draugiem, kam patīk dārza darbi. specifikācija: preces nosaukums:)

Izskatās arī
Visdziļāko Līdzjūtību Kaklarota Izteikt Mīlestību Atbalstu ar Dekoratīvo Draudzība Sirds Kulons par Māsas, Draugi, Draugi
€2.88 €0.78

(visdziļāko līdzjūtību kaklarota izteikt mīlestību atbalstu ar dekoratīvo draudzība sirds kulons par māsas, draugi, draugi apraksts: sirds formas kulonu, ar sirsnīgu, citēju, perfekti, lai izteiktu mīlestību un komfortu. izstrādāts ar aprūpi, nodrošinot augstas kvalitātes un izturīgas rotājumu. kalpo kā pieskaras atgādinājums par ciešo saikni starp māsām vai draugiem. simbolizē)

Izskatās arī