Cena €8.62 €10.77

Pilns apraksts

Iezīme

1、Unikāls Dizains: skaista kombinācija rāmja un vāze padara šo akrila vāze patiess mākslas.Tās caurspīdīga materiāla un stilīgs dizains izveidot aizraujošu garšu, padarot jūsu ziedi parādās peldēt vidū gaisa.Ideāls dekorēšanas jūsu birojs, biroja vai jebkuras vietas, ka vajadzības touch of elegance.

2、Akrila Materiāls: Izgatavots no akrila, šī vāze ir viegls, izturīgs, shatterproof, spīdīgs un izturīgs pret bojājumiem un plaisām.Tās skaidrību un pārredzamību, ļauj ideāli reklāmas jūsu ziedi, radot mājīgu un siltu atmosfēru savā telpā.

3、Ideāli piemērots viens Puķes: Ideāls, lai demonstrētu vienotu ziedi, piemēram, rozes, tulpes, neļķes, regulāri lilijas, un margrietiņas dažādās krāsās.Tā piebilst, touch of elegance jūsu mājās vai mazos stūriem jūsu rakstāmgalda.

4、Lielisku Dāvanu: Šis kadrs vāze padara lieliska dāvana jūsu ģimenei vai draugiem.Savu viegls un kompakts izmērs ļauj saņēmējam, lai tas varētu viegli veikt to, kad viņi pārceļas uz jaunu vietu, saglabājot savu mīlestību un rūpes, vienmēr ar viņiem.

5、Universāls un Funkcionāls: Šis kadrs vāze ir ne tikai liels, lai parādītu mākslīgo vai ar dzīviem ziediem, bet var arī izmantot kā zīmuli vai otu turētājs, radot mājīgu un relaksējošu telpu jūsu mājās.Ideāli piemērots dažādiem sižetiem, piemēram, spa, meditācija, kāzas, viesnīcas, personām, biroji, bāri, un vairāk.

Vienuma Tips: Foto rāmis ziedu vāze

Materiāls: Akrils

Svars: Apm. 342g / 12.1 oz

Produkta Izmērs: 15x20cm / 5.9x7.9in

Iepakojuma Saraksts

1 x Foto Rāmis Ziedu Vāze

Specifikācijas

  • Materiāls: Akrila
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: eiropa
  • Funkcijas: Galda Vāze
  • Modeļa Numurs: /

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Neona Londonas Roundel Stilīgs Iespiestas Zīmes un Plāksnes, kas Raksturo Zelta Dzīvnieku Mākslas Izdrukas Ideāla Sienas Dekori, Mājas Birojam
€19.67 €9.84

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Roku Apgleznoti Ērglis, Eļļas Glezna Uz Audekla Mājas Dekoru Nazis Dzīvnieki Pakārt Attēlus Dzīvojamā Istaba Abstraktās Glezniecības Amatniecības Māksla
€40.32 €20.16

(laipni lūgti mūsu veikalā! ou shi mei eļļas glezna uzņēmums dibināts 1995. gadā, mūsu uzņēmums ir specializējies eļļas glezna uz audekla dafen eļļas glezna village, shenzhen, ķīna.mums ir simtiem kvadrātmetru izstāžu telpā mao jūs māksla tirdzniecības plaza da fen ciema bu ji ilgi banda, shenzhen, ķīna.laipni lūgti paciemoties.mums ir simtiem talantīgu mākslinieku ražošanas un izveidojot)

Izskatās arī
Marokas Radošo Kombināciju Sienas Karājas Plāksne Rotangpalmas Zāle Aušanas Ēdienus Piliens Kuģniecība
€3.40 €2.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ar plašu diapazonu pievilcīgu faktūru un modelis, mūsu sienas grozi var viegli iet kopā ar jebkuru iemīļoto dekoru stilu. mūsu kokvilnas sienas grozi ir izgatavoti no vietējām dabas materiāliem, piemēram, zāles, rotangpalmas, un pinumu. jūs varat aizpildīt savu tukšo sienu ar mūsu uzkrītošā grozu sienas dekoru kopa:)

Izskatās arī
5"Tibetiešu Tempļu Kolekcija Vecās Dabas Agate Mozaīkas Gem gZi Krelles Deviņi Eyed Budas Pērlītes Piekariņu Amuletu Dharma Pilsētas namā
€143.30 €107.48

(izmērs:augstums:13,5 cm.garš:2.2 cm.platums:cm izmērs:augstums:5.3 collas.garš:0.9 cm.platums:collu svars:0.3 kg kg kg kg kg----iekļauts svaru, iepakojuma materiāli. materiāli: veca dabas agate mozaīkas gem gzi krelles tibetas sudraba filigrāni kokgriezums stāvoklis: labā stāvoklī. izcelsmes valsts: ķīna. kuģniecības izmaksas, izmantojot gaisa pasts vas (7-15)

Izskatās arī
Džins Un Toniks Kokteilis Metāla Plāksne, Plakāts, Kino, Garāža Bārs Ala Izveidot Sienas Plāksne Skārda Parakstīt Plakātu
€10.92 €5.46

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
3D Aitu Sveķu Veidnes DIY Keychain Kulons Aromatizētas Sveces, Padarot Roku darbs Ziepes Apmetums, Silikona Veidnes Kūka Dekorēšanas
€7.13 €4.85

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šis silikona pelējuma pazīmes aitu mugursoma kulons dizains, kas nozvejas acs un piebilst pieskārienu cuteness projektu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, tas pelējums ir drošs, nav toksisks, un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu. papildus tam, lai padarītu keychains un mugursoma kuloni, šis pelējums var)

Izskatās arī
Cilvēka Anatomija Muskuļus No Ķermeņa Plakātu Muskuļu Sistēma, Wall Art Print Mūsdienu Dzīvojamā Istaba Cuadros Mājas Dekoru Audekla Apgleznošana
€141.40 €82.01

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs)

Izskatās arī
Britu Impērijas Visvairāk Lielisks, Lai Medaļu OBE MBE CBE Bruņinieks Dame lielkrusta Militārais Komandieris, Virsnieks Loceklis Badge Vākšana
€44.79 €38.07

(stils: bruņinieku ordenis cbe izmērs: 4.8*6.2 cm mbe izmērs: 6.2*8.4 cm materiāls: varš process: galvanizācijas/bez apšuvuma, imitācija emaljas krāsošana, roku novecošanās a knighthood valsts ordeņa par nopelniem britu sistēmu balvas un balvas, kas izveidota ar karaļa džordža v gada 4. jūnijs 1917. ir ierobežots skaits ordeņa impērijas visos līmeņos, un lielā krusta)

Izskatās arī
Reperis K-Karalis Vons Plakāts, Plakāti Kraftpapīrs Vintage Plakātu Sienas Mākslas Glezniecības Studiju Estētiskās Mākslas Maza Izmēra sienas uzlīmes
€2.13 €1.36

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Trīs Ratels QD108 Gudrs Cocky Suns Funny Multiplikācijas filmu Suns Attēliem Bērnu Vietā Apdare Dāvanu Uzlīmes
€1.70 €1.20

(mēs izmantojam izdrukājamu eco šķīdinātāju 140g bubble bez grey līme noņemamas vinila uzlīmes. lielāko daļu citu uzlīmi izmantot 80 ° vai 120 g, un tas nav burbulis, bez materiāla. burbulis iekšā krāsu izbalēšanu noņemamas līme trīs ratels uzlīmes ir noņemams līmi un, kad jūs vēlaties mainīt citu uzlīmi, un jūs varat viegli noņemt .jums nav nepieciešams, lai)

Izskatās arī
Ērgļa Statuja Amatniecības Radošā Galda Rotājumu, lai Ēdamistaba, Kabinets, Plauktā
€27.73 €14.97

(apraksts: 【mūsdienu dizaina] aicina skaisto putnu izplatās savus ērglis skulptūra ir ar naudas sodu meistarība, ar mākslas estētisko. 【augstas kvalitātes] aicina radošo putnu spārniem statuja, kas tiek izgatavota no premium sveķu materiāls, ar maigu tekstūru, izturīgs un viegls. 【lielumam] aicina skaistā ērglis skulptūra ir izmērs 20.5cmx8cmx32.5cm/8.07inchx3.15inchx12.80inch, liels)

Izskatās arī
cool R-Rossi 46 Plakātu Izdrukas Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Apdare
€24.11 €16.88

(apraksts ★ materiāls: audekls ★rāmis nav iekļauti★ attēls ir bez papildu balta/melna robežām. pielāgotus: apstiprināts pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti. pircējs bieži uzdotie jautājumi: ----------------------------------------------------------------------------------- 1. cik ilgi būs kuģis pēc pasūtījuma? a: sveiki, normālos apstākļos,)

Izskatās arī
Meitene Dzied Vinila Decal Uzlīmes Bērniem Gaismas Slēdzi Mūzikas Mājas Istabas Interjeru Auto Windows Klēpjdatoru Decal Uzlīmes Izvēlēties Izmēru, Krāsu
€2.51

(motīvs: zemes gabals iekļauts: 1 x vinly decal; 1 x pārneses papīrs. materiāls: pvc izmērs: 9x17cm/3.5x6.7in(pxa) noņemams , videi draudzīgu , ūdensizturīgs , nav toksisks. viegli mizas, stick uz gludu un notīriet virsmas. ja jums ir kāda ideja, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi. padomi: ja jūs lietojat karstu gaisu pūst, uzlīmes, atkal un atkal ar matu)

Izskatās arī
Ķīnas Boxwood Koka Griešanai Konfūcija Statuja Koka Skulptūru Mājas Dekoru Māksla
€45.78 €36.62

(ķīnas boxwood koka griešanai konfūcija statuja koka skulptūru mājas dekoru māksla izmērs: (5.90x2.36) collu = (150x60) mm svars:183g)

Izskatās arī
Japāņu klimpu plate ar alvu šķīvītis Iegremdējot Bļodu ar Pārtikas Drošu PP Mērci Turētājs mājas PP mērci trauciņā compartmented maltīti plate
€8.82

(aizzīmju punktiem: 1.ērta apkalpo piederumu: mūsu klimpu plate ar alvu šķīvītis ir ideāls vakariņu biedrs, kas ļauj jums organizēt pārtikas un mērci kopā.tās daudzfunkcionāls dizains padara to daudzpusīga apkalpo plate uzkodas, uzkodas, vai deserti.izbaudiet nevainojamu restorānvagonos pieredzi ar šo ērtu aksesuāru. 2.uzticami un elastīgi, kas ir izveidots no augstas kvalitātes pārtikas drošas)

Izskatās arī
Pacifica Sala Mākslas 8x12in Vintage Havaju Skārda Zīme Aloha From Hawaii Lauku mājas Dekori Mājas Dekoru Plakātu Taisnstūra
€5.79

(* izmērs: apmēram 20 x 30 cm / 7.8 x 11,8 cm (garums * platums) 40x30cm/12x16 cm.cauruma diametrs: aptuveni 0,3 cm / 0.12 collas. * mēs esam profesionāla dekoratīvā zīme pārdevējs: profesionālās grafikas-mūsu zīmes ir rūpīgi paredzēti-radošs, vienkārši, stilīgi, autoritatīvu un viegli lasīt.sienu apdare / var būt hung mājas, guļamistabas, vannas istabas, biroju, bāru plakāti,)

Izskatās arī
5gab Miniatūra Ainava Puķu Pods Dzelzs Laivas Rotājumu Mājas Dekoru (Sudraba)
€7.85 €3.93

(apraksts atšķirībā no citiem miniatūras rotājumi tirgū, šīs rotas ir smalki izstrādāts ar maigu rūpību, lai nodrošinātu skaistumu visos unikālas rotas.mēs izmantojam naudas sodu meistarība procesu, kas nodrošina sīki katra miniatūra rotājumu. funkcijas - krāsa: sudraba. - materiāls: čuguns. - izmērs: 4.50x4.00x3.00cm/1.77x1.57x1.18 collu. - šīs miniatūras)

Izskatās arī