Cena €38.07 €44.79

Pilns apraksts

Stils: Bruņinieku Ordenis

CBE Izmērs: 4.8*6.2 cm

MBE Izmērs: 6.2*8.4 cm

Materiāls: Varš

Process: Galvanizācijas/Bez Apšuvuma, Imitācija Emaljas Krāsošana, Roku Novecošanās

A knighthood valsts Ordeņa " par Nopelniem Britu sistēmu balvas un balvas, kas izveidota ar Karaļa Džordža V gada 4. jūnijs 1917. Ir ierobežots skaits Ordeņa Impērijas visos līmeņos, un lielā Krusta ordenis Impērija ir ierobežots līdz 100; Ordeņa Komandieris ir tikai 845 un kārtību, Komandierim ir tikai 8960. Gadījumā, ja ierēdnis un dalībvalstu līmenī, lai gan nav ierobežojumu, cik nopelnu, skaits nopelniem piešķir šie divi līmeņi, kas nevar būt vairāk kā 858 un 1464 attiecīgi gadā.Kandidātiem par Pasūtījumu, bieži vien ierosināja Britu Valdība un daži Sadraudzības Vainags Valdībām, un tas ir ierasts, visas sieviešu tiesneši iecelti, lai kalpotu augstākā Tiesa (Anglija un Velsa), lai saņemtu DBE sadaļa, tā kā vienāda vīriešu tiesneši ir tikai knighted kā jaunākais bruņinieki.

Visvairāk Lielisks, Lai par Britu Impērijas ( Lai Britu Impēriju vai arī Lai Britu Impērija ) ir knighthood Britu ordenis "par Nopelniem" ( ), kas izveidota ar Karaļa Džordža V gada 4. jūnijs 1917. Medaļa ir sadalīts divās kategorijās, civilās un militārās, un kopā ir 5 līmeņi, proti:

Bruņinieks/Dame lielā Krusta (GBE gan vīriešiem, gan sievietēm)

Bruņinieks/Dame Komandieris (KBE vīriešiem, DBE sievietēm)

Komandieris (CBE) ir atkārtot

Ordeņa Virsnieks (OBE) ir reproducēta

Ordeņa Loceklis (MBE) ir reproducēta

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: eiropa
  • Materiāls: Vara
  • Reģionālā Funkcija: eiropa
  • Izmantošana: Kolekcija
  • Tēma: Patriotismu
  • Medaļu Moto: Par dievu un impērija

Komentāri

  1. / Anon - 2023-09-07

    lielisks medaļu, pilna lente ar saites ap kaklu, ļoti jauki kaste melnā krāsā, ar zelta burtiem c.b.e., iekšā kastē medaļu der ideāli, postenis bija ļoti labi iepakotas, postenis precīzi, kā attēlos.

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

45/76 Augstums Budas Lotosa Sviests, Sveču Lampas Turētājs Bāzes Degļu Mājas Lūgšanas, Droši/ Fortune/ Veiksmi
€5.14 €2.78

(apraksts: - tibetas budistu kokgriezums lotus sviests, sveču gaismas lampas turētājs bāzes pārvadātājs deglis - materiāls: sakausējuma - mājas dārza svece īpašnieks piederumi pieguļošs savu reliģisko tempļi un klosteri lotus sviests lampas turētājs - labi mājās droši, labu veiksmi un laimi lūgšanas izmēri: diametrs: apm. 4.5 cm / collu 1.78 komplektā)

Izskatās arī
Pirmais Koncerts Buckley Plakāta Attēlu Istabas Sienas Mūsdienu Apdare, Sienas Dekori Mākslas Vintage Krāsošana Smieklīgi Mājās Drukāt Bez Rāmja
€17.02 €5.10

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Uzlādes Stacijas Digitālais Modinātājs (Black/Koka)
€28.81 €22.18

(modinātāja pulkstenis melna/koka funkcijas, signalizācija un priekšējiem usb portiem, lai ērti uzlādēt ierīces, naktsskapītis vai galda.displejs nodrošina augstu redzamību, vienlaikus smalks koka toņi, sejas maisījums labi ar lielāko daļu mājas un biroja interjeru.tas arī lepojas ar akumulators back-up funkciju, lai gan laiks un signāla uzstādījumi, lai saglabātu jums sajūta droša. 1 -.balta led displejs)

Izskatās arī
Var piestiprināt pie sienas, Digitālās Sienas Pulkstenis Tālvadības Temp Dienas Nedēļā Display Power Off Memory Galda Pulkstenis Dual Signalizācija LED Lielu Pulksteņi
€46.92 €23.46

(motīvs: 1,lielā led vienkāršu sienas pulkstenis, unikālu uz priekšu/atpakaļskaitīšanas funkcija, var arī reklāmas laiks/datums/temperatūra/nedēļu uz paša ekrāna 2,aprīkots ar tālvadības pulti, kuru var attālināti kontrolēt led elektronisko pulksteni.divu krāsu dizainu, atšķirt dažādās jomās, vairāk intuitīvu, lai redzētu laiks 3,desmit līmeņu spilgtuma pielāgošanas, usb)

Izskatās arī
Vienkārši Modes Digitālais Modinātājs Krāsu, Fontiem, LED modinātājpulkstenis Guļamistaba Elektronisko LED Desktop Pulkstenis
€13.59 €8.15

(vienkārši modes digitālais modinātājs krāsu, fontiem, led modinātājpulkstenis guļamistaba elektronisko led desktop pulkstenis apraksts: produkta nosaukums: ciparu displejs modinātājs displeja veids: led biezums: 14mm produkta funkcijas: apdares, perpetual kalendārs, modinātājs, 24 stundu indikācija, displejs mēnesi produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta)

Izskatās arī
Melns un Balts Retro Sexy Skaistumu Plakātu Disco Bumba Retro Sieviete uz Auto Audekls Druka Plakātu Sienas Mākslas Dekori Mājas Mākslas Apdare
€5.34 €0.45

(1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu,krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1 inch=2.54 cm 5.)

Izskatās arī
Ķīnas Boxwood Koka Griešanai Konfūcija Statuja Koka Skulptūru Mājas Dekoru Māksla
€45.78 €36.62

(ķīnas boxwood koka griešanai konfūcija statuja koka skulptūru mājas dekoru māksla izmērs: (5.90x2.36) collu = (150x60) mm svars:183g)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Komplekts Piederumi Tsuka Tsuba Menuki Fuchi Kashira Habaki Seppa Japāņu Zobens Katana Wakizashi Tachi Odachi T-01
€39.93 €36.73

(augstas kvalitātes komplekts piederumi tsuka tsuba menuki fuchi kashira habaki seppa japāņu zobens katana wakizashi tachi odachi t-01 roktura garums: 26cm materiāls tsuba: dzelzs cep krāsas menuki/fuchi/kashira: leģēts materiāls habaki/seppa: misiņš stāvoklis: jauns piezīme: 1) tas ir noteikts augstas kvalitātes piederumi japāņu zobenu, kas atbilstu japānas)

Izskatās arī
Hamburgas Karti Zila Dzeltena Metāla Zīmju Kluba Puses Sienas Plāksne Pasūtījuma Skārda Parakstīt Plakātu
€19.64 €9.82

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Dziedātāja R-Rihanna PLAKĀTU, PLAKĀTU, Plakātu, Retro Kraftpapīrs Drukāt Mūzikas Albumu, Plakātu, Retro Mājas Telpu Dekorēšana Estētiskā Art Sienas
€10.49 €5.24

(apraksts specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba,)

Izskatās arī
Ja Jums nav Jautāt, Sienas Uzlīmes, Motivācija Quote Uzlīmēm, Telpu Dekorēšana Art Gleznojumi Plakātu Tapetes
€5.46 €5.29

(modname=ckeditor [materiāls] materiāls: vides/draudzības/pvc uzlīmes apdare,piemērots jebkura tīras, gludas sienas,flīzes,logi,metāla,skapis, plastmasas sienas decal ir izgatavotas no pašlīmējošās elastīgu prēmiju vinila plēve. tas ir matēts virsma, lai samazinātu gaismas atstarošanās. jūs varat noņemt sienas decal jebkurā laikā nebojājot virsmu. tas)

Izskatās arī
Palmu Koka Imitācijas Kokosriekstu Koka Rotājumi Mikro Ainava, Pludmale, Smilšu Tabula Ainavu Modelis Bonsai Amatniecības Mini Dekorācijas
€3.52 €2.11

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkta nosaukums:kūka toppers krāsa:zaļa izmērs: 6.5*6.3 cm sakarā: dzimšanas tips: event & grupa krājumi paketi, ieskaitot:10pcs piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Veiksmes pamatā Nespēja Iedvesmojošu Krāsošana Plakāti Mūsdienu Motivācijas Izdrukas Mākslas Audekla Sienas Moduļu Bildes Biroja Dekori
€11.84 €6.87

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs)

Izskatās arī
Roku Tamborētas Eglīšu Festivāls Koku Viegls, Tēlniecības, Modes Portatīvo DIY Iekštelpu Guļamistaba Svētku Galda Plaukts
€16.20 €8.26

(apraksts: 【materiāls] aicina diy tamborēšanas ziemassvētku eglīte ir izgatavoti no kvalitātes poliestera materiāla, kas ir izturīgs un piemērots dekoru savā istabā. 【atkārtoti] aicina varat jātur piemiņai un izbāzt gadu pēc gada kā apdare. 【svētku dekori] aicina lielu dekorēšana ziemassvētku dienā vai iekštelpu ziemassvētku tēmu puse, pievienojot svētku atmosfēru. 【rotājumi])

Izskatās arī
LED Spogulis Galda Pulkstenis Ciparu Signāla Atlikšanas ekrāns Kontroles Teperature Atlikt Nakts Režīma Laiks Darbvirsmas Elektronisko Desktop Pulkstenis
€15.67 €10.97

(modname=ckeditor funkcijas 1. dual alarm clock (1) switch modinātājs: īsi nospiediet taustiņu signāls taustiņu, lai parādītu modinātājs 1 rakstu un trauksmes stāvokli, pēc tam nospiediet taustiņu signāls taustiņu, lai parādītu modinātājs 2 modelis un trauksmes statusa, nospiediet taustiņu +/- taustiņu, lai iestatītu modinātāja izslēgšanas/ieslēgšanas, un pēc tam nospiediet s)

Izskatās arī