Tagi: Sienas Uzlīmes

Cena €7.17 €7.55

Pilns apraksts

Apraksts:

Motīvs:

1.Mazgājams, to var atkārtoti izmantot vairāk nekā 600 reizes.

2. Gēla super spēcīga un mazgājams un atkārtoti Gēla formula ir bezgalīgu potenciālu izmanto.

3.Tas ir viegli noņemams un nesabojās jūsu sienām vai virsmām.

4.Double-sided adhesive un mazgājams un atkārtoti.

5.Vienumi vietā bez slīdēšanu.

Apraksts:

Galvenais Materiāls: PU Nano Želeja

Krāsa: Kā attēlu

Paketē Iekļauts:

1 x Līmlenti

Specifikācijas

  • Sertifikācija: NAV
  • Modeļa Numurs: SMJ-0065
  • Lentes: lentes hoom, virtuves un vannas istabas
  • ūdensizturīgs lentes: Nano Lentes
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Piemērots: virtuves, vannas istabas labiekārtošanas auto izlietne
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Lentes
  • Materiāls: PET Akrila Līmi
  • Lentes Tipa: Pavedienu Lentes
  • Stils: ūdensizturīgs lentes, spēcīga akrila lente
  • Funkcijas: piekārt mazām lietām, piemēram, taustiņu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Iestatiet Saspringts Fiksācijas Batuts Skrūves Nav krekinga Trieciena Izturīgs Iekārtu Apkopes Piederumi
€0.85 €0.53

(1 iestatiet saspringts fiksācijas batuts skrūves nav krekinga trieciena izturīgs iekārtu apkopes piederumi saspringts fiksācijas nodrošina drošību un stabilitāti lietošanas laikā, ideāls fiksāciju un var būt viegli piestiprināts uz batuta bāzes.nodilumizturīga un izturīgi materiāli, kas nodrošina ilgstošu veiktspēju.spiediena izturīgi un triecienizturīga konstrukcija novērš plaisas un deformācijas,)

Izskatās arī
Caurule Iekārtas Rokturi Valdes Rokturi, Uzlieciet Vāciņu Piedurknēm Fitnesa Hanteles 2 Izkārnījumos Guļus GAB Sūklis Handstand Mašīna
€18.15 €8.16

(caurules uzmavu, fitnesa borta rokturi 2 hanteles iekārtas izkārnījumos rokturi gab uzlieciet vāciņu guļus sūklis mašīna handstand produktu displejs --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs , augsta blīvuma putu pamatni , ērti un spēku ,nav viegli deformēties * piemērots visu veidu mašīnu,)

Izskatās arī
1 Pāris Rokas Protector Protector Plaukstas locītavas Sastiepums Bērnu Apvalku, Cimdi Basketbola Pieaugušo Badmintons Sporta Cīpslas Q4h7
€0.95

(produkta nosaukums: elkoņu aizsargi produkta izmērs: s,l produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls: neilons produkta iespējas: 1. uzlabotā aizsardzība: nodrošina lielisku aizsardzību jūsu līkumiem laikā augstas intensitātes apmācību, kas sniedz lielisku atbalstu un drošību. ērts dizains: ideāls maisījums elastību un atbalstu, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
Tornis Dip Bārs Stacijas Pull Up Bar Kandidēt Mājas Sporta zāle Regulējams Stiprums Apmācību Fitnesa Iekārtas 330 LBS ar Atzveltni
€182.06 €142.00

([stabilu & drošu] šis spēks tornis ir veidots ar paaugstinātas izturības tērauda rāmis, kas ir super izturīga.pateicoties četriem lieliem neslīdoša gumijas kāju spilventiņi, pull up tornis stāv stingri apmācības procesā.dip station var turēt līdz 330lbs. [komfortu un aizsardzību] ergonomisks dizains, ar biezu polsterējumu, roku un elkoņu aizsardzība.polsterēta atzveltne novērš ķermeņa no šūpošanos)

Izskatās arī
Multi-Funkcionālo Skaistumu Kāju Ierīces Iegurņa pamatnes Muskuļu Pēcdzemdību Kāju Remonta Skavas Var Kāju Treneris Skavas Uzskaita Treneris T0J6
€22.45 €11.22

(produkta nosaukums: iegurņa pamatnes muskuļu trenažieris produkta izmērs aptuveni : 32*16cm/14.17*4,72 in produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls: pp+tpr produkta iespējas: 1. šī daudzfunkcionālā iegurņa pamatnes muskuļu treneris ir izstrādāta, lai stiprinātu dažādas muskuļu grupas, tostarp ciskas, rokas un dibens.tā ir daudzpusīga mācību līdzeklis,)

Izskatās arī
Rokas Spiediena Punktu Klipu Mazo Un Pārnēsājamo Rokas Spiediena Punktu Klips, Galvassāpes, Spiediena Punktu Rīku Atpūtai Spriedzi, Stresu
€0.69 €0.30

(apraksts: mazo masāža klips ir ideāls instruments, lai dziļi relaksējošas masāžas, kas var sniegt jums ērtu lietošanas pieredzi un padarīt jūsu ķermeņa atgūt ātri. specifikācija: produkta nosaukums: tiger muti acupoint masāža klipu svars: 7.7 g garums: 5,5 cm/2.16 gadā materiāls: neilons iepakojuma saraksts: tiger muti acupoint masāža klipu*1 skatīt)

Izskatās arī
4. jūlijā ap Galvu stiprināmas Kokvilnas Amerikāņu Sweatbands, Lai Rokas Un Galvas Ērti Sviedru Absorbējošu Izmantot Basketbols Futbols
€1.65 €1.16

(vai jūs meklējat komfortablu un stilīgs aksesuārs jūsu sporta aktivitātes?ja tā, tad jums būs mīlestība mūsu svītrainām sweatbands komplekts.tie ir izgatavoti no mīksta un elpojoša materiāla, kas uzsūc sviedrus un saglabā jums atdzist.tie ir anti-skid konstrukcija, kas pasargā no slīdēšanas pie jūsu galvas vai plaukstu locītavas.viņi ir ideāls basketbols, futbols, skriešana, sporta zāle, un vairāk.tie)

Izskatās arī
Fitnesa Rokas Bikšturi Profesionālas Klases Izturību Bench Press Aizsardzības Rīku Sporta Cimdus Izmantot Sporta Uzdevuma Joslā
€15.62 €10.30

(【specifikācija] aicina materiāls: kokvilna krāsa: melna/pelēka/sarkana/zaļa/rozā dzimums: vīrietis/sieviete/unisex īpašības: elpojošs/ērti/anti-slip/nodilumizturīga iepakojuma saraksts: 1 pair 【funkcijas] aicina 1. izgatavoti no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, tai piemīt mitruma wicking, sausumu, un gaisa caurlaidība. 3. elpojošs dizains,)

Izskatās arī
Fitnesa Smago Rokturi Rokas Rehabilitācijas Attīstītājs roktura Muskuļu Spēka trenažieri Karpālā Expander
€2.98

(funkcijas: palielināt jūsu grip palielināt savu liftu. izcila ēkas apakšdelma spēku. darbojas lieliski, lai palielinātu ātrumu, spēku un varu rokas, rokas, pirkstus un apakšdelmiem. lielisks atjaunošana un rehabilitācijas līdzeklis artrīta, carpel tunelis, reimatoīdais artrīts, tendinīts, pēc operācijas, tenisa elkonis, plaukstu locītavu sastiepumiem un salauztu pirkstu vai plaukstas. ergonomisks)

Izskatās arī
Elpojošs Elkoņa Aizsargs Piedurkņu Roku Atbalstu Basketbola Darbojas Fitnesa Armguards Sporta Saspiestu Elkoņa Spilventiņi Vīriešiem, Sievietēm K0K5
€1.67 €0.92

(produkta nosaukums: elkoņa pad produkta izmērs: m,l,xl produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:elastāns produkta iespējas: 1. uzlabota saķere un stabilitāte-šis sporta auto, piedurknes ir aprīkota ar anti-slīdēšanas gumijas sloksnes, kas nodrošina drošu saķeri ar ceļu un novērstu piedurknēm noslīdēšanu laikā intensīvu darbību, nodrošinot maksimālu)

Izskatās arī
Puse Kārtu Putu Rullīšu Kakla Aizmugurējo Kāju Pēdu Masāža, Jogas Blokus, Izturīgu Portatīvo Pusē Roller Putu Joga Stabu Rullīšu, lai Treniņu
€4.22 €2.32

(apraksts: 【jogas kolonnas] aicina puse kārtu putu rullīšu mācību aprīkojumu, kas ir ar izturīga struktūra, kas var sniegt spēcīgu atbalstu, kas stiepjas apmācību. 【multi mērķis] aicina putu pusi rullīšu masāža līdzsvaru apmācības ir daudzpusīga, lai apmācītu kakls, rokas, mugura, dibens, kājas, kāju, utt. 【premium materiāls] aicina puse kārtu putu veltnis ir izgatavotas)

Izskatās arī
Izmantot Veiklību TPE nodilumizturīga Piepeši Spēku Treneris Darbojas
€39.21 €19.60

(izmantot veiklību tpe nodilumizturīga piepeši spēku treneris darbojas specifikācijas: tas ir aprīkots ar vairākiem treniņu ietekme, kas padara to iespējams, lai uzlabotu savas fiziskās prasmes, lai augstākā līmenī.jo tā izsmalcinātu un profesionālā meistarība, tas ir ļoti grūts un nav viegli lauzt. četras dažādas specifikācijas, kas ļauj jums izvēlēties piemērotāko, atbilstoši)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna Bērniem, Pieaugušajiem Boksa Iekārtas ar Boksa Cimdi Sporta zāle
€69.83 €38.41

(apraksts: 【boksa pad] aicina: boksa treneris iekārtas ar cimdus ir viegli izmantot.izmērs: boksa mērķa 40cmx40cm/15.75inchx15.75inch.rgb gaismas, un justies lieliski, lai spēlēt savu mīļāko mūziku. 【izturīgs materiāls] aicina: boksa treneris ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu ādas abs materiāla, izturīgs, viegls un ērti boksa un hitting. 【reakcijas mērķa] aicina: mūsu portatīvo)

Izskatās arī
1Pc sporta rokas aizsargs Stabilizators Pirkstu Aizsargs, Ērti, elpojoši pirkstu locītavu un pirkstu aizsargs Veselības Aprūpes Bace Atbalsts
€4.60 €3.13

(funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. double-sided likvidāciju un spiedienu, fiksēto rokas, bezmaksas, lai pielāgotu necaurlaidību, piemērots visvairāk rokās. 3. īkšķis piedurknēm dizains, viegli valkāt, un brīvi pārvietoties. 4. plāna un elastīga auduma, tievu, un tuvu ādai, nav cieši uz ādas, ērti valkāt. 5. zamšādas jutu, stingri ielīmēts,)

Izskatās arī
Iepakojums 6 Hokeja Ķiveres Zoda Siksna, Noņemams Ķiveres Zoda Siksna Augstas Kvalitātes
€22.12 €11.06

(funkcijas: ootdty iepakojums 6 hokeja ķiveres zoda siksnas nomaiņu.saglabāt savu hokeja ķivere, droši ar mūsu noņemams zoda siksna, kas paredzēti drošu fit laikā intensīvi spēle. izgatavots no kvalitātes neilona materiāla, mūsu izturīgs un ērtu zoda siksna nodrošina stabilitāti neapdraudot komfortu. paredzēta hokeja entuziasti, mūsu hokeja ķiveres zoda siksna ir ideāli piemērots)

Izskatās arī
Sporta Zāle Svars Kaudze Extender Sporta Mašīna Stienis Daļas Tērauds Svars Iekraušanas Pin
€19.97 €12.58

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: sporta zāle svars kaudze sporta pin ir izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda mašīna, kas ir izturīga, izturīga, nav viegli, lai izjauktu, un ilgu darbmūžu. 【augstas performace] aicina: vairs pin garums palīdz saglabāt svaru līmenī, kā tas pārvietojas pa joslu. 【viegli lietojams] aicina: svars kaudze bloķēšanas pin ir gaiši un viegli, lai)

Izskatās arī
Diabolo Kratītāju Anti-slip Apstrādāt Cieto Pole Vara Galvu Stiklšķiedras Vadu Caurumu Dizains (35cm Īss Pole) spieķis
€7.53 €3.84

(apraksts vai jums ir nepieciešams izturīgs diabolo stick ?ja tā ir, paskatieties uz šo produktu.izmantojot drošu materiālu, izturīgs.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.šī ir jūsu labākā izvēle!ar šo produktu, un jūs varat būt daudz profesionālu un patīkamu meklē pieredzi. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:ķīmisko)

Izskatās arī
Apaļā EPP Masāžas Bumbu Viegla Ķermeņa Masāža, Fitnesa Jogas Vingrojumu Bumbu
€1.94 €1.31

(īpašības: efektīvi, lai atpūsties jūsu muskuļi, kā arī roku, kakla un kāju masāžu, var darīt vienkārši self-masāža uz saistaudiem darbības joma: piemērots masāža, kakla, rokām, teļa, ahilejs ir cīpslas un atpakaļ tips:masāžas bumbu krāsa:melns izmērs:6cm,8cm,10cm svars:30g materiāls:etp pakete ietver: 1pc masāžas bumbu)

Izskatās arī
Audums Segtu Pielāgots, lai Ātri Taktiskās Ķivere, Burvju Lente, Stiprināšanas Siksnas, Anti Slīdēšanas un Skrāpējumiem Aizsardzība
€27.13 €17.63

(produkta nosaukums: ātrs ķivere vāciņu produkta kods: co-18 produkta materiāls: cordura produkta svars: 0.095 kg produkta krāsas: cp, bcp, tcp, odcp, wcp, blk, cb, rg, wg gadījumā scenārijus: komanda darbību, taktisko spēles, filmu un televīzijas aksesuāri)

Izskatās arī
Batutu Remonts Acu Plāksteris Novērstu Izplatīšanos Remonts Batuts Mat Asaru Vai Caurumu Batuts Mat
€16.68 €8.34

(apraksts: 1. batutu remonts ielāpu komplekts ir savietojams ar vairumu batuts materiālus.šis batuts plāksteris funkcijas, rūpniecības kvalitātes līmi, kas iekļūst, polietilēna pinuma materiālu, lai veidotu gandrīz nešķirami elastīgs un ūdensizturīgs obligāciju. 2. batutu remonts ielāpu komplekts remonts batuti jebkura izmēra un formas.viegli lietojams, efektīvi un ilglaicīgi. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī