Cena €95.43 €190.85

Pilns apraksts

Smart Bluetooth Mūzikas boksa mērķa boksa treneris mājās dekompresijas izmantot fitnesa boksa mērķa

Specifikācijas

  • Vecums: >3 gadiem
  • Modeļa Numurs: JFF570A
  • Veids: Sandbag Kategorijas, Smart Bluetooth Mūzikas boksa mērķa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1/2/4GAB sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība
€20.75 €13.49

(1/2/4gab sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība apraksts: easy-clip noņemama siksna ar integrētu drošības release daudzkrāsains suppliy viegli tīrīt uzticams materiāls, ne smakas forma ilkņi ir vairāk modes sniegt plastmasas kastes uzglabāšanai specifikācija: bruto svars:33g aina:piparmētru)

Izskatās arī
1 Datori Portatīvie Silikona Skrūvēm Bumbu Fitnesa Reakcijas Mācību Elastību Sporta Silikona Skrūvēm Bumbu Universal
€6.35 €4.45

(1 datori portatīvie silikona skrūvēm bumbu fitnesa reakcijas mācību elastību sporta universālā silikona skrūvēm bumbu -karstā objektu specifikācija: īpašības: šis produkts ir galvenokārt izmanto apmācību, var uzlabot reakciju, veiklību, ātrumu, utt, ir reakcija, lai uzlabotu un atjaunotu. var efektīvi uzlabot basketbola aizsardzības informētību, un veicināt izpratni par atgūšanās)

Izskatās arī
Hidrauliskās roktura strengthener, tvēriena stipruma mācību ierīces, apakšdelms
€18.54 €10.19

(apraksts: 【hidrauliskie amortizatori ar slapju ceļu strengthener] aicina: šajā roktura strengthener piedāvā regulējamu spēkā diapazonā no 50-165lbs, tāpēc tas ir piemērots dažādu spēku mācību vajadzībām.hidrauliskā amortizācija bremžu sistēma, ir izstrādāti stabilitāti un izturību, nodrošinot nemainīgi augstu pretestību, izmantojot šķidruma dinamiku un augstu izturības hidraulisko cilindru. 【ergonomisks)

Izskatās arī
2 Pāri Ceļsargus Spilvenu Un Atbalstu Ceļa Klp Elpojošs Ceļgalu Atbalstu Futbols, Basketbols, Daiļslidošana Dejas
€17.16

(2 pāri ceļsargus spilvenu un atbalstu ceļa klp elpojošs ceļgalu atbalstu futbols, basketbols, daiļslidošana dejas nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu spilventiņi, kas nodrošina, ka jums ir backup pāris gatavs gadījumā, ja jūs zaudējat vienu; spilventiņi ir lieli, montāžas, lielākā daļa vīriešu un sieviešu izmantošanu un aizstāt kneepads paliks mājīgs un vietā, saglabājot jūsu)

Izskatās arī
Atpakaļ Stāja Korektoru, Anti-kamieļi Korekcija Josta Sēdus Pozas Korekcijas Jostu Atpakaļ, Ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis Regulējams Josta Korekcija
€42.31 €11.43

(atpakaļ stāja korektoru, anti-kamieļi korekcija josta sēdus pozas korekcijas jostu atpakaļ, ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis regulējams korekcija josta jaunas aizzīmju punktiem: 1.ilglaicīgu komfortu: ar modernajām priekšā dizains, tas atkal figūriekavas poza nav viegli lauzt, un to var izmantot ilgu laiku.ar elpojošs un mazgājams materiāls nodrošina, ka jums palikt ērti un svaigu visas)

Izskatās arī
Zila/ Melna/ Zila Aproce Piederumi Elastīgs Sviedri Absorbcijas Rokas Atbalstu Kokvilnas Anti Sviedru Dvieli Unisex
€1.52 €1.08

(tips: aproce materiāls: kokvilna izmērs: viens izmērs, elastīgs krāsa: rozā/ melna/ zila/ balta/ violeta dzimums: unisex funkcijas: 1.pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.vīriešu, sieviešu kultūrisms, fitnesa aproces darbojas sporta anti sviedru dvieli aproce. pakete ietver: 1gb aproce ( 1 pāris ) piezīmes: produkts var būt kļūdas par 1-2cm,un)

Izskatās arī
Stienis Čuguna Hantele, 25 Lb. Pāris
€157.83 €66.29

(stienis čuguna hex hantele piedāvā uzticamību un ilgstošu veiktspēju.izmantojiet šos čuguna hanteles izmantot visas galvenās muskuļu grupas, tostarp ieroču, krūtis, mugura, abs, kājas, un kodols.priekšrocības hantele vingrinājumi ietver muskuļu ēkas, uzlabojot core izturību, uzlabotu līdzsvaru, nodrošinot labāku kaulu veselību, kaloriju dedzināšana, kas palielina enerģijas līmeni, uzlabot vispārējo)

Izskatās arī
Jaunā Partija Kleita Īss Ziedu Vidukļa Treneris Underbust Korsete Steampunk Gothic Apģērbu Vidukļa Korsete Novājēšanu Shaper Puse kleitas
€8.37 €6.27

(sieviešu korsete mini underbust korsete shaper vidukļa cincher bustiers top treniņu formas ķermeņa shaper, plus lieluma underbust sexy xs-xl produktu informācija postenis apraksts mēs esam kn/us pārdevējs,tādēļ mēs var piedāvāt ātra piegāde un labu servisu, lai jums. korsete ir izmēra, ar vidukļa izmēru(vienu collu virs vēdera apakšā). krāsa: melna (sakarā ar gaismas)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas Custom Printed Bumbiņas Dzīvnieku Jogas Bumbu Mājas Sporta Zāle
€24.67 €23.44

(yide lozungs karstā pārdošanas custom printed bumbiņas dzīvnieku jogas bumbu mājas sporta zāle produkta postenis a nti - b urst sporta vingrošanas bumbu, fitnesa jogas bumba materiāls pvc, videi draudzīgs,ce, 16p bezmaksas, tāpat bez maksas, un en71-3 / 19 smago metālu sertificēts funkcijas regulāri, anti-pārsprāgt, caurspīdīgas, lielas uzlīmes, kas nav)

Izskatās arī
Celšanas Siksnas Sporta Potītes Važas Kultūrisms Deadlifts Pauerliftings Jostas Un Sporta Aproces Sporta Drošības Atbalsta Mācību Siksnas
€16.19 €8.74

(celšanas siksnas sporta potītes važas kultūrisms deadlift pauerliftings jostas un sporta aproces sporta drošības atbalsta mācību siksnas šī prēmija fitnesa komplekts ir speciāli izstrādāta mājas sporta zāle ķermeņa vingrinājumi kāju ,gurnu un rokām, un pauerliftings svarcelšana vingrinājumi.regulējama siksniņa ļauj jums, lai atbrīvotu vai savilkt aproces un nodrošināt svaru.ar deadlifts)

Izskatās arī
Fitnesa Smago Rokturi Rokas Rehabilitācijas Attīstītājs roktura Muskuļu Spēka trenažieri Karpālā Expander
€2.98

(funkcijas: palielināt jūsu grip palielināt savu liftu. izcila ēkas apakšdelma spēku. darbojas lieliski, lai palielinātu ātrumu, spēku un varu rokas, rokas, pirkstus un apakšdelmiem. lielisks atjaunošana un rehabilitācijas līdzeklis artrīta, carpel tunelis, reimatoīdais artrīts, tendinīts, pēc operācijas, tenisa elkonis, plaukstu locītavu sastiepumiem un salauztu pirkstu vai plaukstas. ergonomisks)

Izskatās arī
Trīs Reizes Locīšanas Bieza Exercise Mat Aizsardzības Grīdas Uzskaites Rokturi Mājās Jogas Paklājiņš Fitness Pilates Mācību Jogas Mma
€20.73 €13.06

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo trīs reizes locīšanas bieza vingrojumu paklājiņš ir izgatavots no mīksta un izturīga materiāla, ar labu noturību un prēmijas. 【locīšanas dizains] aicina locīšanas exercise mat ir trīs reizes pad dizains, veikt ar rokturi, viegli uzskaites, piemērots gan iekštelpu un āra. 【lielumam] aicina vingrošana līdzsvaru paklājiņš ir izmērs 180cmx60cmx5cm/70.87inchx23.62inchx1.97inch,)

Izskatās arī
Izmantot Veiklību TPE nodilumizturīga Piepeši Spēku Treneris Darbojas
€39.21 €19.60

(izmantot veiklību tpe nodilumizturīga piepeši spēku treneris darbojas specifikācijas: tas ir aprīkots ar vairākiem treniņu ietekme, kas padara to iespējams, lai uzlabotu savas fiziskās prasmes, lai augstākā līmenī.jo tā izsmalcinātu un profesionālā meistarība, tas ir ļoti grūts un nav viegli lauzt. četras dažādas specifikācijas, kas ļauj jums izvēlēties piemērotāko, atbilstoši)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas Jogas Vingrinājumu Vingrinājums Vidukli Pagriežot Disku Attēls Trimmeris Ab Twister Valde ar 6 Magnēti
€19.05 €18.09

(karstā pārdošanas jogas vingrinājumu vingrinājums vidukli pagriežot disku attēls trimmeris ab twister valde ar 6 magnēti informācijas tabula produkts sīkāk produkta nosaukums: nhot pārdošanas jogas vingrinājumu vingrinājums vidukli pagriežot disku attēls trimmeris ab twister valde ar 6 magnēti produkta veids: aft-s002 materiāls: abs,magnēts izmēri: 27.5*4.5)

Izskatās arī
2 Gab. Sporta Aprīkojumu Treniņu Gredzeni, Calisthenics Lieljaudas Ērti Izmantot Sporta Fitnesa Paralēli Vingrošana
€33.77 €15.54

(apraksts sporta gredzenu, var veidot muskuļu, izturību, stabilitāti un koordināciju, kas nāk no intensīvu koncentrāciju un fokusu laikā gredzenu vingrinājumi sakarā ar to nestabilitāti.jūs varat izmantot šos sporta gredzenus ar pull up bar, vai jūsu power rack sākt darīt gredzenu dips, pull ups, muskuļu ups, u.c. funkcijas -krāsa:sarkana -materiāls:abs -izmērs:23.00x23.00x2.80cm/9.04x9.04x1.10in -)

Izskatās arī
Soma Žogu Uzglabāšanas Kādu Piederumi Aprīkojums Oxford vairākkārt lietojamu Auduma Maisiņš
€13.62 €6.81

(apraksts šajā f encing soma žogiem sports ir galvenokārt izgatavoti no vieglas un ērti materiālu, droša, izturīga un laba tekstūra, viegli apmierinātu jūsu ikdienas uzglabāšanas vajadzībām.tas ir izgatavots ar izcilu meistarību un ir pamatotas dizainu un struktūru, kas var palīdzēt jums labāk saglabāt nožogojumu un ietaupīt jūsu laiku un enerģiju. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:oxford)

Izskatās arī
1 gab., Šūnveida Futbola Apakšstilbu Aizsargi Futbola Aizsargi Sporta Legging Shinguards Kāju Uzmavas Aizsardzības Rīku Kāta Aizsargs
€5.63 €2.81

(1 gab., šūnveida futbola apakšstilbu aizsargi futbola aizsargi sporta legging shinguards kāju uzmavas aizsardzības rīku kāta aizsargs funkcijas: 1. efektīva teļu atbalstu, mūsu teļu atbalsts palīdz, lai sasildītu muskuļus un palielina asins cirkulāciju. 2. izgatavots no izturīga, pielāgota maisījums, kas nodrošina gaisa caurlaidība, stiept un ilgmūžību.audums ir mitruma wicking, lai)

Izskatās arī
Kāju Mācību expander Fitnesa Spēku Kinētisko Ātrumu, Veiklību Exerciser Spēka Treniņa Caurule gumijas espanderi
€3.70 €2.59

(funkcijas: 1.daudzpusība :šis produkts var apmācīt šo roku, kultūrisms praksē tas vēders, praksē tas krūtīm, un praksē šo kāju.tas ir svarīgs līdzeklis, lai vīriešiem un sievietēm. 2.praktiskums:šī pull virve iezīmes šī dabīgā lateksa lentu un tā funkcijas, tas neslīdoša nbr pedāļi aizsargā rokas no traumām un šī paslīdēšanas risks slodzes laikā droši izmantot. 3.viegls)

Izskatās arī
AOLIKES 2 Gab 2M*8CM Fitnesa Svarcelšana Ceļa Kompresijas Pārsēji Elastīgās Kāju Spēku Apmācību Tupēt Ceļa Locītavu Atbalstu Wrap
€20.77 €14.54

(ceļgalu sargus,ceļu,sporta,tenis,rodilleras,ceļgalu atbalstu,ceļgalu aizsargs,taktiskās ceļsargus,kd 7,ceļgalu lencēm,kneepad,ceļa pamatni,rodillera,volejbols ceļgalu sargus,ceļu sargus, lai volejbols,basketbols ceļsargus,basketbola kāju piedurknēm,aizsargs ceļgaliem,teniss,kneepads,kāju kompresija,kompresijas kājas piedurknes,elastīgs ceļa,basketbola kompresija,kompresijas piedurknes,sporta ceļgala lencēm)

Izskatās arī