Cena €11.43 €42.31

Pilns apraksts

Atpakaļ Stāja Korektoru, Anti-kamieļi Korekcija Josta Sēdus Pozas Korekcijas Jostu Atpakaļ, Ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis Regulējams Korekcija Josta Jaunas

Aizzīmju Punktiem:

1.Ilglaicīgu Komfortu: Ar modernajām priekšā dizains, tas Atkal Figūriekavas Poza nav viegli lauzt, un to var izmantot ilgu laiku.Ar elpojošs un mazgājams materiāls nodrošina, ka jums palikt ērti un svaigu visas dienas garumā.

2.Stiept Muskuļus: Poza Korektoru, palīdz stiept jūsu muskuļus un mazināt spiedienu uz mugurkaula, pleciem, un neck.By valkā to regulāri, jūs varat uzlabot savu stāju un diskomfortu.

3.Viegli Pielāgot: Poza Korektoru Vīriešiem ir viegli valkāt uz ilgu laiku, jo tas ir izgatavots no elpojoša un mīksta materiāla.Jūs varat brīvi pielāgot lielumu, saskaņā ar dažādām ķermeņa formu, pateicoties āķi un cilpas dizains.

4.Stāja Korekcija: Muguras Stāju Korektoru, palīdz spēkā plecu, mugurkaula, lai pārvietotos atpakaļ un nostipriniet muguras un pleciem, kas var efektīvi iztaisnot vidukļa un atpakaļ.

5.Plaša spektra Lietošanas: Vai jūs esat pusaudzis, darbinieki, bērnu, vai vecākais, šī Poza Korektoru, Sievietes var jums palīdzēt labot jūsu poza.Tas ir piemērots dažādiem gadījumiem, piemēram, mājām, skolu, vai āra aktivitātēm.

Šī poza diski ir paredzēti ar modernajām priekšā, lai atvieglotu spiedienu, un āķis un cilpas dizains ērtai nēsāšanai.Tas liek plecu, mugurkaula, lai pārvietotos atpakaļ, veicina labu stāju, īpaši vecajiem.Say goodbye, lai atkal atpūsties kopā ar šo ērtas pozas korekcijas.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Muguras Lencēm par Stāju

Izmērs:

M: Augšējā jostas: aptuveni 23-32inch Krūtis: ap 27-39inch Atpakaļ: par 11*7inch

L: Augšējā jostas: apmēram 33-41inch Krūtis: aptuveni 31-43inch Aizmugurējais panelis: par 11*7inch

XL: Augšējā Jostas: Apmēram 38-50inch Krūtis: Apmēram 43-55inch Atpakaļ: Par 13*8inch

Materiāls: sandwich/elpojošs acs/šķiedras lentes

Produktu Saraksts:

1*Muguras Lencēm par Stāju

Piezīmes:

Lūdzu atļaut 0,5 cm/0.20 kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu, ceru, ka jūs varat saprast.

Specifikācijas

  • Vecums: Iepriekš 13, Bērni
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Daudzfunkcionāls Kinezioloģijas Lentu Elastīgā Auduma Muskuļu Iedarbība, Pretsāpju, Atbalsta Loka Ceļa Pad Fitnesa Sporta Aizsargs Pārsējs
€5.87 €2.93

(produkta nosaukums:atgūšanas elastīgās lentes produkta izmērs aptuveni:25*5cm/9.84*1.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:kokvilna+spandex produkta iespējas: 1. daudzfunkcionāls muskuļu plāksteris: paredzēti, lai atlēti un fitnesa entuziasti, šī muskuļu plāksteris ir multi-funkcionāla.to var izmantot, lai muskuļu atbalstu, pretsāpju un atgūšanu,)

Izskatās arī
AmStaff 48" Taisni Ez Curl Lat Pull Down Bārs ar Apgrozības Dubultā Āķis Dual Trīsi Kabeļu Iekārtas, Funkcionālās Treneris
€217.98 €95.91

(double hook dizains - unikāls dual āķis dizains ļauj multi-purpose izmantot gan svara skursteņi dual trīsi funkcionālās treneris, vienlaikus ir gluda, vienpusēji . daudzfunkcionāls - jūs varat iegūt ērti, efektīvi plecu nospiediet, bench press, tupēt, biceps, triceps, vingrinājumi, lat nolaižamo, deadlift, un daudzi citi vingrinājumi, izmantojot jebkuru dual skursteņi mājas zālē vai tirdzniecības)

Izskatās arī
1pc Sloksnes, Rokas Atbalsta Svarcelšana Sporta Mācību Kultūrisms Rokas Aizsargs, Siksnas Wraps Lencēm Band Aizsargs
€3.55 €2.48

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērota plaukstas aizsargs, siksnas paredzēti, lai palīdzētu mazināt sāpes un pietūkumu, kas saistīts ar karpālā tuneļa sindromu. profilaksei un dzīšanas sporta traumas vai atkārtojas stresa, traumām. atbalsta vājas vai ievainotas plaukstas, saglabājot pilnu apriti īkšķi un pirkstiem. viegls un ērti visu)

Izskatās arī
1~8PCS Stienis Pad Tupēt Svarcelšana Plecu Protecter Sporta uzvilkt Gripper Iekārtas Svaru, Sporta Kluči, Svars Pacelšanas Stienis
€9.08 €4.54

(1~8pcs stienis pad tupēt svarcelšana plecu protecter sporta uzvilkt gripper iekārtas svaru, sporta kluči, svars pacelšanas stienis apraksts: produkta nosaukums: automašīnas drošības jostas plecu vāciņu materiāls ledus zīda materiāls krāsa: melna, produkta izmērs: 24*6 * 6cm stils: divas iespējas neto svars: 30g specifikācijas: 1. ērti un)

Izskatās arī
Mājas/Sporta Zāle Izmantot Cardio Fitness Koka Ūdens Pretestību, Airu Mašīna
€565.77

(mājas/sporta zāle izmantot cardio fitness koka ūdens pretestību, airu mašīna produkta apraksts tur galvenokārt ir 3 veidu airētājiem esošā.magnētiskā, gaiss un ūdens.gaisa pretestība ir noteikti labākā izvēle.kopējā problēma magnētisko un ūdens izturība airētājs ir tā, ka par pirmo pāris insultu, tas ir super grūti.tomēr ar gaisa pretestības, tur nav absolūti nekāda problēma,)

Izskatās arī
30Pcs velotrenažieris Bremžu Kluči, Vilnas Filcs, Izturība Velciet Pad Vērpšanai, Velosipēdu Bremžu Kluči, Rezerves Daļu
€22.05

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes.naudas sodu meistarība un nevainojama stila.viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā.gadījumā fitnesa aprīkojums: velotrenažieris augsta nodiluma izturīgs un lielisku izturību.materiāls: vilna un ķīmisko šķiedru krāsa: kā parādīts iepakojuma saturs: 30 x fitnesa velosipēdu bremžu kluču tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī
Loka Šaušana Compound Bow Sakausējuma Balstās Kritumu Prom Bultiņas Atpūtas Rudenī Mikro Regulējams Atkrīt Labo Roku Medību Šaušanas Piederumi
€38.15 €26.70

(loka šaušanas bultas, atpūtas savienojums priekšgala rudenī mikro regulējams kritumu prom balstās uz labās rokas medību šaušanas sakausējuma piederumi materiāls : alumīnija sakausējuma krāsa:melna neto svars :78g lietošana:medības/šaušana, loka šaušana -augstas kvalitātes alumīnija ,viegls un kompakts,ātra un vienkārša uzstādīšana -ņemot incraese leju)

Izskatās arī
3x Tupēt Ķīlis Bloķēt Muskuļu Ēkas Pamatnes Slīpums Valdes Sievietēm, Vīriešiem, Teļu Stiepjas Saspringts Teļiem, Potītes, Pēdas Balansēšanas Prakse
€9.61 €6.05

(apraksts: 【pastiprinātu treniņu efektivitāti] aicina: tupēt ķīlis komplekts (3pcs) ir izstrādāts, lai maksimizētu jūsu treniņu efektivitāti, veicinot pareizu formu un saskaņošanas laikā, squats, deadlifts, un līdzīgi vingrinājumi.tas palīdz samazināt spriedzi jūsu locītavām, kas ļauj jums veikt šo uzdevumu vairāk, droši un efektīvi. 【augstākās kvalitātes materiāls] aicina: izgatavots)

Izskatās arī
1Pair kaklasaites Vīriešiem/Sievietēm Anti Slip Triecienu Absorbējošu Riteņbraukšanas Cimdi Pusi Pirkstu Gēla Spilventiņu Velo Cimdi Elpojoši Cimdi
€10.42 €5.73

(komplektā ietilpst: 1pair * unisex velo cimdi produkta informācija: produkta nosaukums: velo cimdi vīrieši sievietes materiāls: silikona sūkli pad izmērs: s,m,l,xl krāsa: melna, pelēka,zaļa izmēri: s:palm apkārtmērs: 16-18 cm/6.3-7.0 m: plaukstas apkārtmērs: 18-20cm/7.0-7.8 gadā l: plaukstas apkārtmērs: 20-22 cm/7.8-8.6 gadā xl:)

Izskatās arī
Batuts Būra Polu Cepures Daļas seguma Meitenēm Zēniem Ģimenes
€3.65

(apraksts: 【produkta nosaukums] aicina: batuts būra polu cepures, viegli uzstādīt augšpusē jūsu batuts stabi, nodrošinot efektīvu risinājumu, lai saglabātu jūsu drošības tīkla vietā. 【funkcionalitāti] aicina: šajā batutu piederumi ir izstrādāti, lai nodrošinātu batuta drošības tīkls, kas nodrošina noturīgu un patīkamu lekt pieredzi par bērniem. 【materiāls] aicina: izgatavota)

Izskatās arī
Fitnesa Trīsi Kabeļu Pievienojumi Sporta Ratu Svars Sistēmas Mājās Iekārtas Universālo Paturot Fiksētas Pacelšanas
€12.24 €5.63

(apraksts šo preci ir trīsi ripu savu fitnesa iekārtas.izgatavoti no labas un nodilumu izturīga plastmasas materiāla, grieztuves stūre ir izturīgs un izturīgs, lai ilgstošu laiku izmantot.universāla trīsi ripu visvairāk vingrošanas aprīkojums.fitnesa trīsi ir viegli un ērti lietot. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:13.00x7.00x3.50cm/5.11x2.75x1.38in -)

Izskatās arī
Bērniem, Meitenēm Bez Piedurknēm Acs Aizmugurē Rāvējslēdzējs Slēgšana Profesionālā Baleta Deju Leotard Bērniem, Vingrošana Leotard Jumpsuit
€7.80 €5.46

(komplekts ietver : 1pc leotard ballet stāvoklis : jauns ar birku materiāls : poliesteris, spandex, acu krāsa : daudzkrāsains(kā bildes šovs) funkcijas : leotard ir izgatavots no poliestera, spandex un linuma materiāla, roku mazgāšanas. izmēru tabula ir vecuma grupas meitenēm, bet tie ir vispārējie norādījumi, tikai. bez piedurknēm, apaļu kakla, salaist stilu.acs)

Izskatās arī
Anti-slīdēšanas Sporta Cimdi Pusi Pirkstu Svaru Celšanas Cimdi Elpojošs Sports Riteņbraukšana Ķermeņa Veidošanas Mācību Hanteles Cimdi Unisex
€17.17 €12.36

(anti-slīdēšanas sporta cimdi pusi pirkstu svaru celšanas cimdi elpojošs sports riteņbraukšana ķermeņa veidošanas mācību hanteles cimdi unisex izmērs: l---plaukstas apkārtmērs 18-21cm xl---rokas apkārtmēram 22-24cm)

Izskatās arī
Veselības aprūpes Anti Cellulite Massager Vakuuma Bundžas Silikona banku likšana Tases Ģimenes Pilnā Ķermeņa Masāža, Muguras Masāža Iesūkšanas Palīgs
€0.68

(veselības aprūpes anti cellulite massager vakuuma bundžas silikona banku likšana tases ģimenes pilna ķermeņa masāža iesūkšanas palīgs funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav infekcija un sāpes, ārstēt slimības. tas ir ērts operatora un viegli pieņemt. tā ir plaša norādes, tikai kontrindikācijas. to var izmantot ne tikai slimnīcā, bet arī vairāk)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs un Elpojošs Kāju Aizsargi Āra Pārgājienu un Kalnu Kāpšanas Viegls Kāju Pārsegi Sniega Kāju Aizsargi
€13.83 €8.30

(alpīnistu un pārgājienu aizsardzības sniega sega, ūdensnecaurlaidīgs netīrumiem pierādījumu un teļu aizsardzībai produkta nosaukums: viegls, ūdensizturīgs un elpojošs sniega sega audums: ūdensnecaurlaidīgs pleds oxford audums izmērs: m un l (pieejams gan vīriešiem, gan sievietēm) izmērs: (m izmērs) augstumu 37cm augšējo kāju apkārtmērs 42cm kājas apakšējās daļas apkārtmērs)

Izskatās arī
Komerciāla Sporta Treniņu Aprīkojums Spēku, Fitnesa Glute Mašīnas, Plāksnes Piekrauts Glute Disku Hip Treneris Hip Vilces Mašīna
€1 849.63

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-3{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-4{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Kāju Spēka Vingrinājumi Potītes Siksniņu, Potītes Svars Pārnēsāšanas Siksnu Taekwondo Palīdzēt Ar Sprādzi Potītes Hantele Sporta Aizsargs
€12.49 €6.50

(produkta nosaukums:kāju spēka vingrinājumi potītes siksna produkta izmērs aptuveni:25*8cm/10*3.5. produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls: audumi produkta iespējas: 1. uzlabota potītes atbalsts: mūsu potītes siksnas ir izstrādāta, lai sniegtu izcilu atbalstu un stabilitāti laikā, intensīvas aktivitātes, piemēram, taekwondo un kāju spēku apmācību.ar)

Izskatās arī
Geju Parādē " Gay Pride Varavīksnes Galvu Vīriešu Tenisa Matu Joslā, Badmintons Ātri Sausas Elpojošs Sievietes Cīnās Galvas Joslā
€0.88 €0.62

(aizzīmju punktiem: 1、ādai draudzīgs materiāls: izgatavots no ādai draudzīgas auduma, lai nodrošinātu komfortu un izturību, geju praida matu aksesuāri ir piemērota ilgu laiku valkā, bez dīvaina sajūta. 2、ērti ietilptu: šis varavīksnes matu josla ir laba elastība, kas padara to ne pārāk cieši vai pārāk vaļīgi uz savu galvu.tas ir 10 cm plats un 23 cm diametrā, kas ir piemērots izmērs)

Izskatās arī
Sporta Bracer Regulējams Elpojošs Rokas Lencēm Elastīgs Šinas Lūzumi Karpālā Tuneļa Aproce Sporta Zāle
€1.71 €0.70

(sporta bracer regulējams, elastīgs, elpojošs šinas lūzumi karpālā tuneļa aproce sporta zāle apraksts: tas ir ērti valkāt rokas lencēm, jo tā ir elpojošs, elastīgs un pielāgojams. jūsu rokas var būt arī aizsargā no traumas ar šo pētījumu rokas lencēm, kad jūs nodarbojas ar sportu. izgatavoti no neilona, šī rokas lencēm ir videi draudzīgas un izturīgas, lai izmantotu. garums)

Izskatās arī
Landmine Roktura Stiprinājuma Stienis Rokturi Pasargātu Rokas Stienis Grip Rokturi Grīdas Rotācijas Fitnesa Spēku Mācību Birojs
€15.67 €8.31

(apraksts: 【stienis grip] aicina uzstādīta uz beigām stienis, lai pievienotu komfortu jūsu landmine apmācību. 【materiāls] aicina stienis rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, bez slīdēšanas virsma dizaina un ērtas rokā, sajūtu. 【piemērots] aicina landmine bāzes arests ir piemērots tērauda caurulēm ar diametru 2 collas, viegli uzstādīt. 【size])

Izskatās arī
Veiklība, Ātrums, Trepes, Kāpnes, Neilona Siksnas Mācību Kāpnes, Veikls Kāpnes, Fitness futbols Futbols Ātrumu, Kāpnes, Iekārtas
€12.13 €7.28

(apraksts: veiklību kāpnēm ir izstrādāts ar pp materiāls, kas izstrādāts uz pēdējo gadu izmantošanu un apmācību. tur ir cita veida individuālās kāpšļiem, un jūs varat izvēlēties atkarībā kāpnes, pārvietot apmierināšanas vajadzībām. veiklību kāpnes ir aprīkotas ar maisu, lai atvieglotu uzskaites, pārnesamību un on-the-go apmācību. mācību kāpnes ir ideāls instruments,)

Izskatās arī