Tagi: dvieļu turētājs izcilu veiktspēju dvieli

Cena €11.66 €22.41

Pilns apraksts

Dvieļu Turētājs Izcilu Veiktspēju Dvieli Vannas istabai uz Durvīm, Virtuves

Motīvs: 1. Premium Materiāls: dvielis ir izgatavota no premium nerūsējošā tērauda, nebūs sarūsējis.Piemērota izmantošanai mitrā vidē.

2. Viegli Uzstādīt: Ātra, viegla montāža, komplektā ar montāžas piederumi, lai viegli uzstādīšana.Dvielis ir piemēroti vannas istabām, virtuvēm, guļamistabām, sienas, durvis.

3. Elegants Izskats: dvieļu plaukts koordinātas, vienlaidus ar citiem produktiem no sērijas, kas sniedz elegantu izskatu visā mājā.

4. Augsta Izturība: Pretoties ikdienas skrāpējumiem, corrosions, bojā, un pirkstu nospiedumus.Visas nerūsējošā tērauda konstrukcijas, nodrošinot ilgu kalpošanas laiku.

5. Plaša Lietošana: Šīs vannas istaba roku dvielis ir ideāli piemērots karājas un organizēt savu sejas dvielis, vannas dvieli un apģērbu utt.Dvielis plaukts der vannas istabām, virtuvēm, guļamistabām, sienas, durvis.

Specifikācija:

Postenis Veids: Dvieļu

Materiāls: SUS 304 Nerūsējošā Tērauda

Svars: Apm. 254g/8.9 oz

Krāsa: Sudraba

Mērķis: Vannas Istaba, Dušas Telpa

Uzstādīšana: Pie Sienas Piestiprinātās Iekārtas

Iepakojums Saraksts:

1 x Dvieli

1 x Hex Atslēga

2 x Skrūves

2 x Skrūves Caurules

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs kuģis uz apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktiskā preci un jūsu atsauci .

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Un Pievērsiet uzmanību, lūdzu!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam sevi.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Pack24.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Specifikācijas

  • Dvieļu Plaukts Tips: Dubultu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: WALFRONT
  • Materiāls: Citi
  • Stils: Romantisks

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Perforators-bezmaksas Dušas Turētājs Noņemams Dušas Galvas Silikona piesūcekni pie Sienas Iesūkšanas Raketes Vannas istabas Piederumi
€8.15 €4.07

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. spēcīga iesūkšanas, piemēroti dažādām vidēm. lielisks materiāls, izturīgs. ērta peldvietu dažādos augstumos. materiāls:plastmasa krāsa:balta,pelēka izmērs:4*3*7.5 cm iepakojums saraksts: 5gab*dušas turētājs 5gab*opp maisā piezīme: 1. sakarā ar gaismas un ekrāna)

Izskatās arī
Uzglabāšanas Plaukts Multi funkcionāls Organizatori Oglekļa Tērauda Plauktu M89B
€16.69 €12.52

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palielināt jūsu ledusskapī telpā ar šo uzglabāšanas plaukts par podu vāki un griešanas dēļi.bez sienu urbšanas vai bojājumu nepieciešams, vienkārši pievienojiet to uz jūsu ledusskapja, lai viegli organizācija. izgatavots no izturīga oglekļa tērauda, uzglabāšanas plaukts droši tur podu vāki un griešanas dēļi, piedāvājot)

Izskatās arī
64Pc 35Mm Saules Panelis Ūdens Drenāžas Klipus,PV Moduļu Klipus Par Ūdens Aizplūšanu Saules Panelis Ūdens Drenāžas Klipi
€20.79 €15.80

(kad līst, sakarā ar nelielu projekcijas malas paneļi, stāvošs ūdens ir ne aizplūst prom laikā, un dubļiem, jo stāvošs ūdens precipitates, lai netīrības malām vai stūriem moduļus.no netīrumu uzkrāšanās paneļiem malu vai stūri, var būt dramatiskas sekas uz pareizu darbību saules sistēmā, tā samazina saules paneļa enerģijas ražošanā un kļūs par karstajiem punktiem efektu, samazinot ekspluatācijas)

Izskatās arī
Universālā 6 Slāņu Ūdens Taupīšanas Salona Virtuves Jaucējkrāns Gultām Piesitiet Filtrēt Bubbler Filtrācijas Dušas Galvas Sprauslu Filtrs
€0.83 €0.58

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. piemērots vairumam ilgi un apaļo baseinu, jaucējkrāni, ko piemēro krāns, caurules diametru no 16-22mm. 3. applicabe piesitiet: vienu caurumu baseina mikseri, dubultu baseinā, maisītāji, dušu, vannu jaucējkrāns, virtuves jaucējkrāns. 4. iebūvētajā slāņu filtrs, var atsevišķi kokosriekstu ogle, ceolīts, kas nav austs,)

Izskatās arī
Krāna Adapteris ABS Pieskarieties Savienotājs Konversijas Locītavas Remonts Pieskarieties Converter Bubbler Vannas Virtuves Ūdens Attīrītājs Piederumi
€3.14 €2.14

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls:abs izmērs:2.2 cm/0.86 gadā krāsa: pelēka/balta paketē iekļauts: 1set piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp)

Izskatās arī
22mm Universālais Šļūtenes Adapteri Metāla Jaucējkrāns Savienotājs Virtuves Šļūtenes Adapteri Silikona Multi-purpose Connector Cauruļvadu Veidgabali, Instrumenti,
€5.41 €3.74

(funkcijas: 【universal savietojamība] aicina šo virtuves šļūtenes adapteri ir veidoti, lai atbilstu 22mm jaucējkrāni, padarot to universāli savietojams ar dažāda veida krāniem.to var izmantot kā savienotājs, virtuves jaucējkrāni, maisītāji krānu, vai dārza laistīšanas rīki. 【augstas kvalitātes materiāls] aicina izgatavots no metāla, tas krāns savienotājs ir izturīga un ilgi kalpo.tas)

Izskatās arī
36in Gāzes Kamīns Apsilde, Temperatūras Sensors Thermopile Izmēģinājuma Ģenerators Termopāri, Lai Kamīni Izmēģinājuma Ģenerators Apsildes
€17.25 €9.50

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes * piemērots propāna iekārtām, kā kamīni, ūdens sildītāja, katlā, kas parasti tiek instalēta ar pilotu. * minium volatge 750mv, bet tas jāsilda ar vismaz 700°c un paaugstināt soli pa solim, lai volatge. * rezerves daļās var izskatīties dažādi, bet ir funkcionāli līdzvērtīgs iepriekšējo daļu. * ar izturīgu virsbūves)

Izskatās arī
Kvadrātveida Šļūtenes Diska Vāciņu var piestiprināt pie Sienas, Bagāžnieka Šļūtenes Spoles Vāciņš Un Ūdensizturīgs Sauļošanās 420D Viegli Izmantot, Melns
€22.03 €13.44

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! kvadrātveida šļūtenes diska vāciņu var piestiprināt pie sienas, bagāžnieka šļūtenes spoles vāciņš un ūdensizturīgs sauļošanās 420d viegli izmantot, melns [paplašināt dzīves šļūtenes spoles]šļūtenes spoles vāciņš notur šļūtenes spoles labā darba stāvoklī un ilgst ilgāk, tas ir izgatavota no 420d)

Izskatās arī
1/2GAB Golfa Silikona Tualetes Birste Ar Stiprinājuma Komplekts Nr. strupceļā Ilgtermiņa Rokturi Tualetes Birste Tualetes Tīrīšanas Līdzeklis Vannas istaba
€22.91 €15.80

(1/2gab golfa silikona tualetes birste ar stiprinājuma komplekts nr. strupceļā ilgtermiņa rokturi tualetes birste tualetes tīrīšanas līdzeklis vannas istaba apraksts: nosaukums: tualetes birste svars: 65 grami materiāls: silikona forma: golf club funkcijas: 1. pievienot pieskarties, lai jūsu vannas istaba ar šī golfa tēmu tualetes birste, kas. 2. šīs)

Izskatās arī
Balta Matu Dušas Ūdens Izsmidzināšanas Galvu, Šļūtene, Caurule, Vannas Šampūns, Vannas Maisītājs Tap
€8.11 €6.32

(tas var būt tieši saistīti ar pieskarieties, ērti un elastīgi, lai jūs varētu veikt duša piemērots arī dušā, lai jūsu pet šļūtenes ražotājs, pretkorozijas un pretnovecošanas viegli uzstādīt var izmantot telpās vai ārā kopējais garums: aptuveni 130cm caurules garums: aptuveni 110cm pieslēgvietas diametrs: apm 3cm lietošana: tieši)

Izskatās arī
Programmējams Ciparu Termostats Enerģijas Taupīšanu, C-Vadu Adapteris Iekļauts, DIY Instalēt
€79.56 €59.67

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! viegli uzstādīt: diy uzstādīšana termostatu, kas aizņem mazāk nekā 30 minūtes.lietotāja rokasgrāmatā ir iekļauta, vienkārši)

Izskatās arī
Drēbju Skapis, Gaisa Ventilācijas Ventilācijas Restes Gaisa Vannas Istabas Durvis, Datoru Skapji Dzesēšanas Par Drēbju Skapji, Citas Apkures Apavu Skapji
€9.84 €6.20

(funkcijas: * jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *mūsu alumīnija sakausējuma ventilācijas vāciņa acs ir ideāla ventilācijas slēgtās telpās, piemērots drēbju skapji, kurpju skapji, datoru, skapji, vannas istabu durvis, utt. *ventilācijas restes ir izgatavotas no pret koroziju izturīgiem un ūdensizturīgs alumīnija)

Izskatās arī
wellyu 3d papel de parede Pielāgotu fona tumši zils abstraktas līnijas pāvs rotaslietas fona sienas tapetes dzīvojamā istabā
€16.41 €8.86

(pircējiem ir -, lasīt: sienas tapetes cena: $ / kv.m.nav ruļļos. 1 s quare metrus = 1gb. 2 s quare metrus = 2gab. 3 s quare metrus = 3pcs ...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: lūdzu, esiet uzmanīgi, 1m2 kārtībā.jo ļoti maza izmēra 6 materiāls: flash sudraba auduma (noklusējuma materiāla) / hd neaustu papīrs / ādas modelis / neausts papīrs / kūdra struktūra/3d reljefa efektu, iezīmes:-trīsdimensiju)

Izskatās arī
Eiropas un Amerikāņu Retro Ģitāru Koka Kuģa Fona tapešu Mūzikas Restorāns Bārs Rūpniecības Dekoru, Sienas Tapetes, 3D
€22.86 €12.12

(973548827188322 rock tēma sienas tapetes asv dolāru 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / usd 22.00 / eiropas un amerikāņu retro ģitāru koka kuģa fona tapešu mūzikas restorāns bārs rūpniecības dekoru, sienas tapetes, 3d produkta displejs: detalizēti ietekme: 973548826928370 karstā pārdot sienas tapetes usd 29.00 /kvadrātmetru)

Izskatās arī
Mājas Montāžas Plug 1gb Plug Vārsts GAISA Ventilācijas Gaisa Bleeder Tukšu Klp Misiņa G1/2inch G1inch G3/4inch Rokasgrāmata Radiatoru
€1.54 €0.73

(funkcijas: *izgatavots no misiņa,spēcīgs un izturīgs, anti-rūsas. *radiatora, ventilācijas vārstu izmanto, lai manuāli, gaisa ventilācijas radiatoriem.rokasgrāmata ventilācijas atveri, izmantojot skrūvgriezi vai izraudzītā atslēga. *radiatoru montāžas kompresora spraudkontaktu ir mazs, elegants meklējat spraudni. *maks.darba temperatūra: +120.c, maks.darba spiediens: 1,0 mpa (10)

Izskatās arī
Masīvkoka Piestiprināt Pie Sienas, Vannas Istabā Dvieļu Plaukts - Nav Nepieciešama Urbšana
€159.52 €66.99

(produkta apraksts: iezīmes: viegli uzstādīt, izturīgs pret koroziju un rūsu, pret- izmērs: 60*22.3*16.8 cm materiāls: riekstkoks koksnes + aviācijas alumīnija gadījumā diapazons: dzīvojamā istaba/tualetes istaba)

Izskatās arī
G1238M48B2-FSR G1238M48B2-FSR-WS G1238S24B1-FSR-WS G1238E24B-FSR G1238E48B-FSR G1238L24B-FSR DcBrushlessNeworiginalCooling Ventilators B
€25.32 €15.20

(mēs esam vairumtirdzniecības uzņēmums no ķīnas dzesēšanas ventilatoru, ja jūs nevarat atrast produkta jums ir nepieciešams šajā veikalā, jūs varat sazināties ar mums, pastāstiet mums, modeli un attēlu, mēs palīdzēsim jums atrast. jaunu origianl)

Izskatās arī
Vannas Istaba Plānotājs Daudzfunkcionāls Tualetes Piederumi Plānotājs Nē-Perforators Vannas Plaukts Vannas Istaba Virtuves Sienas Stiprinājums Uzglabāšanas Plaukts
€9.41 €0.45

(produkta apraksts produkta nosaukums: vannas istaba uzglabāšanas plaukts materiāls: dzelzs krāsa: melns, balts izmērs: kā parādīts attēlā uzmanību! 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lielumu, var būt atšķirība 1-2 cm. 2. sakarā ar atšķirību uzraudzīt un apgaismojums, attēlu nevar pierādīt faktisko krāsa postenis.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Akmens Kristāla Apšuvuma Aģents Marmora Pulēšana Nano Kristālu Šķidro Remonta Un Spīdošus Flīzes Atjaunošanas Līdzeklis, Lai Virtuves
€1.38 €0.55

(akmens kristāla apšuvuma aģents marmora pulēšana nano kristālu šķidro remonta un spīdošus flīzes atjaunošanas līdzeklis, lai virtuves aizzīmju punktiem: 1、【drošu ikdienas] aicina akmens kristāla apšuvuma aģents ir ideāli piemērots ikdienas tīrīšanas, piemēram, novēršot netīrumu, putekļu noplūde un eļļas no noslēgtā granīta, marmora un citām dabīgā akmens virsmām. 2、【ilgstošu)

Izskatās arī
2X 12 Led Rūpniecības Inkubators, gaisa mitrinātāju, Dīķis, Pulverizators, Gaisa Udifiermih DC 24V Migla Maker Fogger Ūdens Strūklaka
€19.51 €12.29

(2x 12 led rūpniecības inkubators, gaisa mitrinātāju, dīķis, pulverizators, gaisa udifiermih dc 24v migla maker fogger ūdens strūklaka izmērs: 4 x 4.5 cm/1.6 x 1.8 collas produkta tips: gaisa atomizing gaisa mitrinātāju tips: ultraskaņas gaisa mitrinātāju dizains: ar led piemērojamo platība: 21-30 kvadrātmetru funkcijas: gaisa mitrināšanas, samazina troksni strāvas)

Izskatās arī