Cena €7.11

Pilns apraksts

Laipni lūgti manā veikalā

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, Paypal , TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

Valsts

Apm.Piegādes laiks

China Post Air-Pastu

Amerikas Savienotās Valstis, Apvienotā Karaliste, Austrālija

20-30 darba dienu laikā

Kanādā, Rietumeiropas, Ziemeļeiropas, Centrāleiropas,

20-30 darba dienu laikā

Cita Valsts

20-30 darba dienu laikā

Fedex vai DHL

Ziemeļamerikā,Austrālijā, Rietumeiropā, Ziemeļeiropā, Centrāleiropā

3-7 darba dienu laikā

Cita Valsts

5-10 darba dienās

Atpakaļ/Kompensācija

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Pack24.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantija

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Pack24.lv!

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem .

LAIPNI LŪGTI SAVU NĀKAMO VIZĪTI .

Specifikācijas

  • Stāvoklis: Jauns
  • Veids: ICprovider
  • Izkliedes Jauda: yoinnovati
  • Iepakojums: smd
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Barošanas Spriegums: yoinnovati
  • Pieteikums: ICprovider

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 2 4 8 kanālu 5V releja modulis ar optocoupler. Releja Izejas 1 2 4 8 ceļu releja modulis noliktavā ARDUINO
€6.58 €0.45

(produkta apraksts: 1 kanāls releja modulis maksimālā slodze: 250v ac/10a, dc 30v/10a sprūda strāva: 5ma darba spriegums: 5v moduļa izmērs: 50 x 26 x 18,5 mm (l x w x h) četras montāžas skrūves caurumi, kuru diametrs 3.1 mm dc+: pozitīvā barošana (vcc) dc-: negatīva barošanas (gnd) jo: var būt augsta vai zema līmeņa kontroles relejs nr.:)

Izskatās arī
Izskatās arī
50GAB~500PCS/DAUDZ CS8508E SOP8 Jaunas
€17.55

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī
Sākotnējā DMD čips 1912-1032 1912-1037 1912-1137 1912C1032 1912C1131 1912C1132 Projektoriem
€590.70

(====== ===========laipni lūgti mūsu veikalā=================== mūsu uzņēmums ir profesionālo pakalpojumu sniedzējam, integrētās shēmas atbalsta pakalpojumi, veikalu pārdošanas pieredzi!daudzas vietas inventāru, klients ir augstākā, nodrošinot klientus ar kvalitatīvu produktu!mums ir daudz produktu veikalā, un, kas vēl svarīgāk, jūs saņemsiet augstas kvalitātes, zemāko cenu un ātru piegādi. ja)

Izskatās arī
Izskatās arī
Jaunas oriģinālas MAX3225EEAP+T pakete SSOP20 čipu integrālās shēmas (IC)
€4.42

(zhuo core hui electronics tika dibināts 2002. gadā, ir integrālās shēmas un citu elektronisko komponentu profesionālās starptautiskajiem izplatītājiem, pēc gadiem vienmērīgu attīstību, lai izveidotu labu starptautisku uzņēmumu reputācijas un reputāciju.ievērojot lielisku korporatīvo reputāciju, ievērot integritāti-biznesa filozofija, ko lielākā daļa klientu atzinību un atbalstu.lai turpmāk nodrošinātu)

Izskatās arī
10pcs/daudz CR6853T CR6853 DIP-8 jaunu oriģinālu Noliktavā
€1.45 €1.23

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
5GAB/daudz IXTH3N120 TO-247 1200V 3A Vietas karstā pārdošanas kvalitātes 100%
€9.96 €8.66

(par mums mēs apsolām, lai: * ražošana tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. * piegādāt preces mūsu klientiem visā ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.darbības)

Izskatās arī
100GAB BC550B BC560B BC550C BC560C BC516 BC517 BC550 BC560 BC517 TO-92 TO92 TRANZISTORS
€2.76 €2.37

(laipni lūdzam xin jie co.,sia garantijas laiks 1.- viena gada garantija. 2.- ja prece ir ar trūkumiem, saņemot tas būtu ietvaros 7days no dienas, kad saņemts apmaiņas jaunu (pircējs būtu jāatdod visa oriģinālā un nebojātā posteņiem saskaņā ar re-tirgus stāvoklis). 3.- mēs piegādājam bez remonta pakalpojumu viena gada laikā no pirkuma.pirmo 1 mēneša laikā, kas mums būs jāmaksā)

Izskatās arī
10PCS/DAUDZ LR7843 MOS MODULIS MOSFET kontroles Modulis Lauka ietekmi MODULIS
€10.13 €5.07

(lr7843 mos modulis mosfet kontroles modulis lauka ietekmi modulis moduļa funkcijas: ar atdalīto izolācija, kontroles signālu un kontrolē iekārtas, kas ir atdalāmas, kas ievērojami palielina traucējumus. augsta līmeņa sākuma, zems līmenis stop, pwm ātruma regulēšana tas ir plaši izmanto kontroles elektromotoru un pārtraukt, elektromagnētisko vārstu un citu pieteka ierīces ir)

Izskatās arī
2gab/daudz APL5603 5603 SOP-8
€3.28 €2.79

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
100Pcs/daudz MB6S SOP4 IC RECT TILTA 0.5 A 600V MBS-1 LED Taisngriezis Vislabākās kvalitātes
€1.28 €0.95

(laipni lūdzam yt elektronikas komponenti co.,sia garantijas laiks 1.- 90days garantija.. 2.- ja prece ir ar trūkumiem, saņemot tas būtu ietvaros 7days no dienas, kad saņemts apmaiņas jaunu (pircējs būtu jāatdod visa oriģinālā un nebojātā posteņiem saskaņā ar re-tirgus stāvoklis) 3.- mēs piegādājam bez remonta pakalpojumu viena gada laikā no pirkuma.pirmo 1 mēneša laikā, kas)

Izskatās arī
5gab 74LCX244 LCX244 TSSOP
€2.74 €2.57

(1. mēs katru tirdzniecības ar godīgumu.visus produktus mēs piedāvājam augstas kvalitātes ar zemu cenu. 2. visas cenas atzīmēti mūsu veikalā ir vairumtirdzniecības cenas, un jums nebūs ietver nodokļu vai transporta izdevumus.cenu paraugus vai nelielu daudzumu produktos ir augsts svārstīgums dažkārt.atšķirīgi piedēkļi, iepakojumu vai zīmoli (ic) ir dažādas cenas.sazinieties ar mums, ja jums ir šaubas. 3.)

Izskatās arī
Ekrāna Drukāts Elektrodu Elastīgu Elektrodu Elektroķīmiskās Laboratorijas Ierīces Sensors Elektrodu Sensora Ekrāns Elektrods par SPEC
€21.88 €18.60

(ekrāna drukāts elektrodu elastīgu elektrodu elektroķīmiskās laboratorijas ierīces sensors elektrodu sensora ekrāns elektrods par spec (atbalsta lielus pasūtījumus un muitas dienesta rīkojumu ) maksājumu & checkout mēs pieņemam alipay, west union, tt.pay pal visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. darījuma rīkos maksājumu līdz)

Izskatās arī