Tagi: Gredzeni

Cena €2.40 €4.80

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Gredzeni Tips: Kokteilis Gredzens
  • Godu: Kāzas
  • Iestatīšanas Veids: Spriedze Iestatīšana
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: BJZ
  • Vienuma Tips: Gredzeni
  • Funkcijas: Garastāvoklis Tracker
  • Materiāls: Kubiskā Cirkonija
  • Sods vai Modes: Modes
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Virsmas Platums: Apskatīt attēlu
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Formas\raksts: Sirds
  • Stils: MODERNS
  • Metālu Tips: MISIŅŠ

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunā korejiešu Vienkāršu Zelta Pupiņu Stud Auskari Sievietēm, Elegants Modes Divu toņu Noņemams Matēta Metāla Rotaslietas, Dāvanas
€4.50 €3.14

(sudraba adata ir viegli deformēties.ja tā ir saliekta, viegli labot.sakarā ar fotografēšanas leņķi, gaismas mērīšanas metodes un citu iemeslu dēļ, tas ir normāli, ir nelielas kļūdas.lūdzu, skatiet objektu saņemšanas.)

Izskatās arī
Paziņojums Gredzenu Rotaslietas Sievietēm Meitene Regulējams Punk Pūce Gredzenu Atvērt Dzīvnieku Gredzeni
€0.35 €0.26

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavoti no sakausējuma materiāla, izturīgs un izbalināt izturīgs, un niķeļa non-toxic, nekaitīgs, viegls, nav viegli noslīdēt, ilgtermiņa un nonākot saskarē ar ādu, nav alerģiski. izmērs: regulējams atvēršanas dizains, piemērota lielākajai daļai cilvēku. atdzesē un šarmu acu pūce, modes dizains, kas)

Izskatās arī
30pcs Stud Auskars Converter Clip-on Auskari Adapteris DIY Clip-on Auss Stud Secinājumi Piederumu, Rotaslietu izgatavošana
€18.47 €11.08

(apraksts: šis diy clip-on auskari pārveidotājs ir praktisks instruments, lai izmantotu, tā var mainīt savu stud auskars par clip-on auskari. diy clip-on auskari atrast ļauj nēsāt auskarus, bez sadursta auss. clip-on auskari converter pieņem superior vara materiālu, stipra, izturīga un ilglaicīgi, nav viegli būt bojāts. ar auskaru adapteris nāk ar 15 pāriem uzlikas, kas ir izgatavotas)

Izskatās arī
1PC Vienreizlietojamo Katetru, ievadot Palīdz Sterilas Adatas Caurduršanas Medicīnas Ķirurģiskā Tērauda Pīrsings Push Pin Ķermeņa Pīrsings Rotaslietas, Instrumenti,
€1.83 €0.91

(produkta informācija nosaukums : vienreizējās lietošanas, sterili caurduršana ar adatām. materiāls : medicīnas grade ķirurģiskā tērauda. svars : 6g/gab. izmērs:14g 1.6 mm、16.g 1.2 mm、18g 1mm、20g 0.8 mm. pārdošanas metode : 1pc/paketes. īpašības : katetru palīdz. produkta parādīt piegāde: veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties)

Izskatās arī
Dabas Peridots Dzīvības Koku Lapu Ar Vara Metāla Grāmatzīme Sievietēm, Vīriešiem Bronzas Grāmatu Zīme Olivine Akmens Piekariņi Kulons Rotaslietas
€4.00

(dabas peridots dzīvības koku lapu ar vara metāla grāmatzīme sievietēm, vīriešiem bronzas grāmatu zīme olivine akmens piekariņi kulons rotaslietas daudzums: 1 gab izmērs:(aptuveni) 70x29mm garums:(aprrox)123mm svars:(aptuveni) 20g dabiskā akmens:olivine šie akmeņi ir 100% dabīgs, katra no tām var atšķirties no krāsas. stāvoklis: jauns konversija:25.4)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Budisms Seši Vārdi Grozāms Kaklarota Sievietēm, Vīriešiem Mantru Lūgšanu Riteni Mantra Pudeli Urna, Kulons, Kaklarota
€4.72 €3.49

(funkcijas: īpašas budisms shurangama mantras stilā piekariņi. izmērs apm .12x19mm/0.47x0.74in. tas ir ne tikai modes unikālo kuloni ,bet arī laimīgs un svētību, rotaslietas, gan vīriešiem, gan sievietēm. izgatavots no 316 kvalitātes titāna tērauda ,roku pulēta ,nav viegli izbalināt off. 2 pieejamās krāsas - balts/dzeltens. specifikācijas: krāsa:balta/dzeltena materiāls:)

Izskatās arī
Anime Keychain Zilā Čuksti Di Li Re ba Akrila Keyring Siksna Attēls Karājas Piederumi, 6cm
€5.46 €4.86

(ietver: 1 gabals keychain materiāls:akrils. izmērs: aptuveni 6cm double sided,atpakaļ ir spoguļattēls priekšā uzlabota procesu padara to izturīgāku .attēls ir noslēgts starp 2 akrila slāņi. aizsardzības plēves abās pusēs keychain, kad jūs to saņem .lūdzu, izņemiet tās pirms lietošanas.)

Izskatās arī
10pcs 50x25mm Nerūsējošā Tērauda Taisnstūra Pasūtījuma Logo Keychain Tagus Ar Bails Pieņemt Vairumtirdzniecība
€7.65

(saņemt sākt pieredzi, savienojot savu stilu rotaslietas tiesības tagad. uzņemt šos piekariņi šodien, un jums tiks amazed to, kā viņi pievienot skaistumu jūsu dizainu. piekariņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda roku, pulēta abās pusēs.nerūsējošais tērauds ir hipoalerģiska un nebūs aptraipīt. piekariņi ir īsta zelta vakuuma pārklājumu,krāsa saglabāsies)

Izskatās arī
Tastatūras Statīvs Renes, Akrila Datora Klaviatūras Turētājs, Ar Nosaukumu Tastatūras Statīvs, Tastatūras Stāvvada, Ergonomiskā Tastatūra Stāvvada
€22.05 €10.81

(šī tilt tastatūras statīvs ir izgatavots no atkārtoti akrila, nodrošinot izturību pret skrāpējumiem un scuffs.tās izturīga un gluda virsma paliek plakana, un tur savu formu ilgstoši lietojot, nodrošinot jums strādāt ar komfortu un mieru. slīpuma tastatūras statīvs ir veidota ar ergonomisku faktoru, lai samazinātu drukas kļūdu, pielāgot dažādām rokas formas un stāvokļus, un atbrīvot rokas fatigue.by)

Izskatās arī
3 Gab. no Burtiem un cipariem, Keychain Pelējuma Kristāla Epoksīda Radošo Silikona Sm 4XBF
€4.67 €2.33

(3pcs maza izmēra numuri, burti pelējuma kulons uv silikona sveķu pelējuma rotaslietas pieņemšanas instrumentus, mākslas amatniecību ootdty motīvs: šīs veidnes ir viegli veikt visu veidu skaitļus un burtus, izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tas ir izturīgs, atkārtoti un elastīgu. pelējuma ražo smalka, gluda interjera, viegli izmantot, un nav vienmērīga)

Izskatās arī
Punk Rhinestones Atvērt Čūska Gredzens Regulējams Dzīvnieku Gredzeni Rāpuļu par Vīriešu un Sieviešu Modes Gotisks Puika Meitenei Dzimšanas dienā, Rotaslietas, Dāvanas,
€5.11 €1.94

(komplektā ietilpst: 1 gab. * gredzenu neviens mazumtirdzniecības kastē.pildīta droši burbulis soma. produktu parādīt tehniskās apkopes 1.925 sudraba sudraba: nav izbalināt.sakarā ar dzīvesveida un personas physique, daži cilvēki ir sudraba rotaslietas būs oksidējušies un blackened.jūs varat tīrīt to ar sudraba pulēšanas audums/zobu pastu un zobu suku, lai atjaunotu)

Izskatās arī
Spīdīgi Īsi Vīriešu, Sieviešu, Meitenes, Dāmas Augstas Polijas Vienmērīgu Kārtu, Rotaslietas, Auskari Medicīnas Nerūsējošā Tērauda Stīpas Auskari
€4.37 €3.27

(5178 5179 materiāls: 316l nerūsējošā stee l svars:10g/gab(apmēram) izmērs: 30mm, 40mm, 50mm iepakojums:opp somas, aploksnes piemērots objekts:piemērots sievietēm m vīriešu rotaslietas kāzu rin kāzu gredzenu kāzu gredzenu kāzu gredzenu 1. mums ir bezmaksas piegāde visiem mūsu objektus visā pasaulē, lai 48 stundu)

Izskatās arī
Handmaded Capybara Auss, Kniedes/Videoklipus, Multiplikācijas filmu Dzīvnieku Rotaslietas Īpašos Gadījumos
€2.34 €1.74

(funkcijas: ootdty pievienot pieskārienu cuteness, lai jūsu ar šo adorable capybara akrila auskari.ideāls ikvienam, kas vēlas moderns un atšķirīgu izskatu. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie auskari ir drošs un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.viegls dizainu, kas piedāvā komfortu visu dienu valkā, padarot tās piemērotas jebkurā gadījumā. piemērots)

Izskatās arī