Cena €14.43 €19.24

Pilns apraksts

Kaklarota

Specifikācijas

  • Diafragmas atvēruma: 4.5 mm
  • Formas\raksts: Kukaiņu
  • Sertifikāta Veids: CNAS
  • Stils: MODERNS
  • Funkcijas: DIY aproce, kaklarota, rokassprādze
  • Modeļa Numurs: Modes Rotaslietas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Galvenais Akmens: Zircon
  • Sods vai Modes: Sods
  • Sānu Akmens: CRYSTAL
  • Rotaslietas Stils: diy rotaslietas
  • Godu: Puse, Puse, Jubilejas, Dāvanu, Weding, Puse, Iesaistīšanās
  • vairumtirdzniecība:
  • Postenis Svars: 8g
  • Sertifikāta Numurs: BG102000008
  • Metāla Zīmogs: 925, Mārciņa
  • Metālu Tips: Sudraba
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikāts:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10pcs 50x25mm Nerūsējošā Tērauda Taisnstūra Pasūtījuma Logo Keychain Tagus Ar Bails Pieņemt Vairumtirdzniecība
€7.65

(saņemt sākt pieredzi, savienojot savu stilu rotaslietas tiesības tagad. uzņemt šos piekariņi šodien, un jums tiks amazed to, kā viņi pievienot skaistumu jūsu dizainu. piekariņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda roku, pulēta abās pusēs.nerūsējošais tērauds ir hipoalerģiska un nebūs aptraipīt. piekariņi ir īsta zelta vakuuma pārklājumu,krāsa saglabāsies)

Izskatās arī
2gab/daudz Nerūsējošā Tērauda Auskaru Sterilā Auss Pīrsingu Kristāla Auss, Kniedes Skrimšļu Tragus Pīrsings Sexy Rotaslietas Womem 20G
€0.97 €0.67

(2gab/daudz tērauda sterilā auskars auss pīrsingu kristāla pērle ausī auskars kniedes skrimšļu tragus pīrsings sexy womem rotaslietas 20g *materiāls:316l nerūsējošā tērauda & zircon gem *izmērs:20g / (0.8*7+4mm ) *krāsa:sudraba krāsa,zelta krāsa *iepakojumā: pārdod kā 2gab/krāsu/daudz *atgādinām:nekādu kaitējumu ķermeņa)

Izskatās arī
5X Rotaslietas, Rokassprādzes, itālijas Karogu Rokassprādze, Ādas Sakausējuma, Vīriešu, Sieviešu, Zaļš, Balts Sarkans (Platums 14 mm, Garums 21.5 cm)
€5.93 €4.15

(materiāls: sakausējuma, pu ādas siksniņas platums: 1.4 cm aproces garums: 21.5 cm krāsa: zaļa, balta, sarkana iepakojuma saturs: 5 x kokvilnas aproci tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/-)

Izskatās arī
3 Gab. no Burtiem un cipariem, Keychain Pelējuma Kristāla Epoksīda Radošo Silikona Sm 4XBF
€4.67 €2.33

(3pcs maza izmēra numuri, burti pelējuma kulons uv silikona sveķu pelējuma rotaslietas pieņemšanas instrumentus, mākslas amatniecību ootdty motīvs: šīs veidnes ir viegli veikt visu veidu skaitļus un burtus, izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tas ir izturīgs, atkārtoti un elastīgu. pelējuma ražo smalka, gluda interjera, viegli izmantot, un nav vienmērīga)

Izskatās arī
Samaisa 10pcs/iepak Modes Dāmu Soma ar Loku Metāla Piekariņi Kulons par Auskari, Kaklarota, Rotaslietu izgatavošana Amatniecības DIY
€4.65 €3.25

(daudzums: jūs saņemsiet 10pcs / iepak apm izmērs: kā redzams galvenais krāsa: kā attēlā redzams pārveidošana: 1 colla=25.4 mm=2.54 cm 1mm=0.1 cm=0.0393 collu materiāls: metāla)

Izskatās arī
Punk Rhinestones Atvērt Čūska Gredzens Regulējams Dzīvnieku Gredzeni Rāpuļu par Vīriešu un Sieviešu Modes Gotisks Puika Meitenei Dzimšanas dienā, Rotaslietas, Dāvanas,
€5.11 €1.94

(komplektā ietilpst: 1 gab. * gredzenu neviens mazumtirdzniecības kastē.pildīta droši burbulis soma. produktu parādīt tehniskās apkopes 1.925 sudraba sudraba: nav izbalināt.sakarā ar dzīvesveida un personas physique, daži cilvēki ir sudraba rotaslietas būs oksidējušies un blackened.jūs varat tīrīt to ar sudraba pulēšanas audums/zobu pastu un zobu suku, lai atjaunotu)

Izskatās arī
Ķermeņa Pīrsings Rotaslietas Trīs Slāņi C Klipu Deguna Gredzenu, Kas Nav Sadursta Bez Caurumu Deguna Gredzenu Deguna Klipsi Aproces Klipu Par Deguna Hops Gredzens
€4.49 €3.46

(materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:nerūsējošā tērauda vītņu stienis, kuru biezums ir aptuveni 1,2 mm un iekšējais diametrs ir aptuveni 8/10mm ķermeņa rotaslietas veids:deguna riņķi & kniedes iespēja:katru dienu,katru dienu dizains:membrānu metieris/deguna riņķi/auss skrimšļa tragus/lūpu gredzens pakete ietver:1pc deguna gredzenu piezīme: lūdzu, ņemiet vērā:sakarā)

Izskatās arī
Vienkāršs Dizains Temperaments Kvadrāta Formas Auskari Sievietēm, Modes Zelta Krāsā auskariem Dāmas Puse Vakariņas Auss Rotaslietas
€1.83 €1.09

(mēs esam arī rūpnīcas, kas meklē sadarbību atbalstu par dropshipping un vairumtirdzniecības papildu 5% atlaidi no klienta atpirkt atbalsta kritumu piegāde, ja pasūtījums ir vairāk nekā 300 usd, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs nosūtīsim dhl, fedex, lai jūs bez maksas dropshipping:jā vairumtirdzniecība:jā rūpnīcas:jā,atbalsta liels, lai izcelsmes valsts:zhejiang,)

Izskatās arī
Sirds Mīlestību Lācis Formas Keychains Kāzu Puse, Dāvanu Rokassomu, Mugursoma Karājas Kuloni Aksesuāru Sievietēm, Meitenēm, Pāris Keyring
€0.65 €0.45

(sirds mīlestību lācis formas keychains kāzu puse, dāvanu rokassomu, mugursoma karājas kuloni aksesuāru sievietēm, meitenēm, pāris keyring jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. augstas kvalitātes materiāls: mīlestība lācis auto atslēgu ķēdes kulons ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu izmantošanu. 2. unikālais dizains:)

Izskatās arī
200pcs Plastmasas Diy Atslēgu piekariņi Klipus Keychain Skavām Amatniecības Trauslo Plastmasas Atslēgu piekariņi Āķi
€15.66 €7.83

(apraksts šis produkts ir izgatavots no plastmasas materiāla, atslēgas savienojumu materiālu, kas ir ļoti izturīgs un var veicināt ražošanu, apkopi un nomaiņu savu atslēgu.mazo un izsmalcinātu, labi apdares detaļas, praktiskās funkcijas, nodrošina jūsu keychain izturēs laika pārbaudi. funkcijas -krāsa:krāsains -materiāls:plastmasa -izmērs:4.80x2.50x0.30cm/1.89x0.98x0.12ar -)

Izskatās arī
Izskatās arī
MeiBaPJ 3mm & 4mm DIY 925 Tīra Sudraba Turētāju Accessary Kulons, Kaklarota, Tukšs, Nosakot naudas Sodu Kāzu Rotaslietas Sievietes
€54.87 €27.98

(meibapj 925 sterling sudraba tukšs turētāji funkcijas: zīmols:meibapj modeļa nr.mnj095-3 4 krāsa:kā attēlu piemērots akmens izmērs:3mm 27pcs,4mm 5gab garums ķēde:par 45cm materiāls:100% īsta 925 sterling silver( ne tikai pārklājumu ) pakete ietver: 1*kulons, kaklarota +opp maisā)

Izskatās arī
Vintage Bizantijas Stila Krāsains Semi-Precious Dārgakmens CZ Pirkstu Band Gredzens Sievietēm Grieķija Dizaineru Puses, Metālkalumi Smalkas Rotaslietas
€9.84 €4.65

(diezgan augsto kvalitāti, par šo jautājumu, diafragmas 18k gold plating.ne salīdzināt mūsu objektus, lai lēti versijas.laipni pasūtījuma zelta vermeil(2,5 mm, biezums) jewelries! ļoti apsveicami vairumtirdzniecības pasūtījumiem, sazinieties ar mums par atlaides, ja jums ir nepieciešams, lai liels daudzums. mēs piedāvājam dropshipping pakalpojumu, nav kontakti/veikals mājas lapā/cenas/rēķins)

Izskatās arī
Simulācijas Tomātu Kulons Keychain Radošo Augļu Soma Ornaments Taustiņu Gredzeni Turētājs
€0.21 €0.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī simulācija tomātu kulons keychain ir stilīgs un unikāls piederums, kas piebilst šarmu uz jebkuru komplektu atslēgas. izgatavoti no kvalitātes sveķu un sakausējuma materiāla, tas keychain ir izturīga un ilgi kalpo, padarot to ideāli piemērots ikdienas lietošanai. ideāli piemērots gan sievietēm, gan meitene, šī keychain)

Izskatās arī