Cena €2.77 €4.61

Pilns apraksts

Pozīcijas Numurs:ABK093 Paketē Iekļauts:1 Gabals Krāsa:White&Black&Blue Materiāli:Dabīgā Akmens

KUĢNIECĪBAS POLITIKA:

Standarta Pakalpojums ir Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu & Ķīna Post Reģistrētais Gaisa Pastu.

Pasūtījuma Vērtība>$150Free Piegāde Pa EMS,DHL.

Pasūtījuma Vērtība>$7Via Ķīna Post Reģistrētais Gaisa Pastu.

Pasūtījuma Vērtību

Kuģniecības Un Pārkraušanas:

Piegāde Uz 48 Valstīm U. S. A Un Citām Valstīm Ir Pilnīgi Bez Maksas, Parasti Tas Notiek 12-20 Darba Dienu Laikā Uz Asv, Tas Tiks Uzskatīts Par Pirmās Klases Pastu, Kad Stājies Valstīm.Uz Pārējo Pasauli Mēs izmantosim Post Office IR Reģistrēts Pasta Pakalpojumu, Izsekošanas Skaits, kas Mums Sniedz, Var Izsekot Jūsu Valsts Pēc Biroja mājas Lapā, Un Parasti Tas prasīs 20-30 darba Dienu laikā.

Piegādes Laiks:

Piegādes Laiks Var Atšķirties, Ņemot Vērā Svētku Dienas, Valstis, Un Muitas Utt.Paldies Par Jūsu Sapratni!

Mēs Neesam Atbildīgi Par Muitas Nodokli Noticis Savu Valsti, Mēs Parasti Zīmi Dāvanas Un Zem 10 Usd Pēc Pasūtījuma Formu.Ja Jums Ir Kādi Citi Lūgumiem Atstāt Mums Ziņu, Ja Jūs Veicat Pasūtījumu!

Atlaides:

Visiem Pirkumiem Virs 150 Usd, Mēs Uzlabot, Lai Express Shipping, Kas Parasti Iet 5-7 Darba Dienu Laikā, Lai Lielākā Daļa No Pasaules, Un Lieliska Dāvana Tiks Iekļauti Arī!

Atsauksmes:

Lūdzu Atstājiet Mums 5-Star Par Viedokli!

Ja Jūs Apsver, Lai Dotu Mums 4 Zvaigžņu Vai Zemāk, Mēs Aicinām Jūs Rakstīt Mums Uz E-Pastu, Pirmkārt, Par Problēmām.Mēs Vienmēr Esam Šeit, Lai Atrisinātu Visus Jautājumus, Kas Radušies Šo Darījumu.

Pozitīvas Atsauksmes Ir Automātiski Pa Kreisi, Lai Pēc Tam, Kad Jūs Pa Kreisi, Mums Pozitīvā

Klientu Apkalpošanas Dienests:

Mēs Piedāvājam 100 % Priekiem Par Savu Pirkumu.Naudu Atpakaļ Tika Garantēta Visiem Mūsu Objektus, Gadījumā, Ja Jūs Neesat Apmierināts Ar To, Vienkārši Rakstīt Mums Vēstuli, Vai Arī Rakstiet Mums!100% Klientu Apmierinātību Un Ātrākais Kuģniecības Un Izcila Kvalitāte Ir Mūsu Solījums!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: ABK093
  • Metālu Tips: NAV
  • Saderība: NAV
  • Ķēdes Tips: Virves, Ķēdes
  • Vienuma Tips: Rokassprādzes
  • Aproces Veids: Aproces Daļa
  • Funkcijas: NAV
  • Zīmola Nosaukums: DOUVEI
  • Materiāls: Akmens
  • Pērles Izmērs: 8mm
  • Natual Akmens Aproce: aproce vīriešiem
  • Iestatīšanas Veids: NAV
  • Izmērs: 16.5cm-25cm(6.5-9.8in)
  • CN: Zhejiang
  • Krāsa: Black&White Red&Blue
  • Formas\raksts: Ģeometriskas
  • Skavu Veids: Mežģīnes-up
  • Dzimums: Unisex, SIEVIETES, Vīrieši, Sieviete, vīrietis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sods vai Modes: Modes
  • Aproce sievietēm: Aproce Homme
  • Stils: MODERNS, Modes, Etniskās, MODERNS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Simulācijas Rags, Briežrags Matu spraudes Dārgakmeņi Sieviešu Galvassegu Buļļiem Ragi Piederumi
€2.45

(apraksts šie imitācija buļļa ragi varētu pievienot vairāk festivāla atmosfēru padara šo halloween puse pozitīvāku.jūs varat padarīt savu stilu halovīni mati piederumu vai amatniecības ar šiem viltus vērša ragi saskaņā ar jūsu vēlmēm.viņi jums sniegs patīkamu diy pieredzi. funkcijas -krāsa: melna -materiāls: plastmasa -izmērs: 12.00x4.00x4.00cm/4.72x1.57x1.57inch -)

Izskatās arī
Smaids Žetons Metāla Broša Modes Mīksto Pogu Pin Mīļāko Radošo Dāvanu Apkakles Dekoru Pielāgojamu
€9.76 €1.96

(laipni gaidīti!mēs atbalstām pielāgošana !arī dropshipping ! jūs varat sūtīt man uz dizaina, kuru vēlaties izdrukāt uz jūsu žetona, un es varu radīt unikālu žetons tieši jums! izmērs: s : 3cm m : 4.5 cm l : 5.9 cm)

Izskatās arī
8MM Dārgakmens Kārta Fāzēm Stiept Rokassprādzes Sievietēm, Vīriešiem Čakru Dziedināšanas Crystal Energy Power Reiki Hematīts Akmens Krelles, Rokassprādze
€1.67 €1.54

(6mm dabīgā akmens fāzēm, rokassprādzes sievietēm, vīriešiem.dažādas akmens krelles, aproces sniedz jums dažādas valkā izvēli.jūs saņemsiet matēts krelles, rokassprādzes,lavas akmeņu krelles, rokassprādzi,tiger eye krelles, rokassprādzes,amazonite krelles, aproces,sarkana, agate krelles, rokassprādzes un tā tālāk.delikāts dārgakmeņiem aproces iet arī ar savu jebkuru apģērbu,lai jums būtu vairāk burvīgs)

Izskatās arī
Samaisa 10pcs/iepak Modes Dāmu Soma ar Loku Metāla Piekariņi Kulons par Auskari, Kaklarota, Rotaslietu izgatavošana Amatniecības DIY
€4.65 €3.25

(daudzums: jūs saņemsiet 10pcs / iepak apm izmērs: kā redzams galvenais krāsa: kā attēlā redzams pārveidošana: 1 colla=25.4 mm=2.54 cm 1mm=0.1 cm=0.0393 collu materiāls: metāla)

Izskatās arī
4pc/set Izsmalcinātu Zircon Apaļu Loku, Ausu Caurduršana Auskari Sievietēm, Nerūsējošā Tērauda Kubiskā Cirkonija Stīpas Auskari Tendence Rotaslietas
€7.29 €3.64

(4gab/set vienkārša skrimšļu helix tragus hops pīrsings, auskaru sievietēm zircon kārta auss klipsis sprādzes earing rotaslietas pārdod mērvienība :4gab/set pīrsings, auskaru)

Izskatās arī
Cool Pērle Sirds Rhinestone Priekšgala mezgls Ins Stila Butterfly Modes Rotaslietas Meitenes Aksesuārs Sieviešu Gredzenu komplektu korejiešu Stilā Gredzenu komplektu
€1.57 €1.00

(produkta apraksts materiāls: sakausējuma, dimantu, pērles krāsa: zelta, sudraba izmērs: 2 cm iepakojums:10pcs gredzeni vai 1 gab gredzenu vai 8pcs gredzeni vai 9pcs gredzeni salds un skaists gredzens, kas piemērots ikdienas dzīvē. piezīme: izmērs un svars tiek mērīts ar roku, tas ir normāli, ir kļūdas, lūdzu, skatiet produkta faktiskās saņemšanas.)

Izskatās arī
54 GAB./daudz Jauktu Krāsu Rotaslietas Pieņemšanas Sveķu Rhinestone Sudraba Pārklājumu Core Liels Caurums Kristāla Eiropas Krelles Fit Šarmu Aproces
€10.92 €5.13

(54 gab./daudz jauktu krāsu rotaslietas pieņemšanas sveķu rhinestone sudraba pārklājumu core liels caurums kristāla eiropas krelles fit šarmu aproces)

Izskatās arī
10pcs/Daudz Simulācijas Gudrs Nelielu Spilvenu Forma, Krējums Mobilo Telefonu Piekariņi Diy Rotaslietas, Roku darbs Materiāls Piederumi
€3.35

(produkts, to varat izlasīt 1)materiāls:sveķi 2)krāsa:kā parādīts attēlā 3)iepakojums:opp maisā,ārējā kartona 4)izmērs:izskatās uz bildes tāpēc, ņemot vērā produkta varbūt nedaudz atšķiras no attēlā.ceru, ka jūs sapratīsiet! produkta parādīt šo priekšmetus var izmantot, lai tālrunis, matu valkā, rotaslietu izgatavošana)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda, Grozāms Romiešu Cipariem, piem Stress Atvieglojums, Gredzeni, Vīriešu, Sieviešu Gredzeni Ikdienas Ikdienas Anti Trauksme Piederumi, Dāvanu
€2.12 €1.46

(laipni lūgti mūsu veikalā! ! materiāls: nerūsējošais tērauds stils: moderns, moderns, vienkāršs gadījumā aina: banketu, atpūtas iepakojums: viens gredzens pirkt piezīmes: 1. ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. 2. sakarā ar ražošanas pielaides, tur var būt nelielas izmēru atšķirības starp partijām. 3. izvairīties)

Izskatās arī
Klasisks Matu Bambusa Stick Formas U-formas Matadatu Chopstick Vintage Sakausējuma Tiaras Ķīnas Hanfu Matu Piederumus, Retro Rotaslietas
€17.13 €10.28

(apraksts: funkcijas: ķīniešu stilā matadatu: mūsu matu aksesuāri līdzeklis skaista un unikāla zaļā ķīniešu stilā matadatu un retro bambusa lapām matadatu dizains, ideāli piemērots tiem, kam patīk ķīniešu seno stilu. elegants un viegls, klipi: mūsu sievietes elegants lapu matadatu un elegants barrettes ar bambusa lapām ir atkārtoti un viegli klipus, padarot tos ērti valkāt visu dienu)

Izskatās arī
X5QE 10pcs Nerūsējošā Tērauda Cemme Skavām Kaklarotu/Rokassprādzi Ādas Vadu Beigām Sprādzes
€0.97 €0.55

(motīvs: ootdty 304 nerūsējošā tērauda stiepļu gali, nerūsējošā tērauda krāsa augstas kvalitātes, viegla, stipra, anti-rūsas un ilgstošu, vienkārši padarot to par lielisku materiālu rotaslietas konstatējumi, ideāli piemērots augstas klases rotaslietas projektiem. materiāls:nerūsējošais tērauds iekšējais izmērs: 3 mm /4 mm/ 5 mm krāsas:sudraba)

Izskatās arī
Modes Vīriešu Gredzens Punk Vintage Nerūsējošā Tērauda Gredzenu, Saderināšanās, Kāzu Gredzeni, Vīriešu Rotaslietas, Dāvanas Vairumtirdzniecības Dropshipping
€10.18 €5.08

(nosaukums: nerūsējošā tērauda gredzens materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: tērauda izmērs: 7/8/9/10/11/12# iepakojuma specifikācijas: 1 gab/iepak)

Izskatās arī
925 Sterling Sudraba Krelles Kosmosa 8mm Sudraba Zvaigzne Šarmu Rāmis Krelles Fit Aproces, Auskari, Padarot DIY Smalkas Rotaslietas Apdare
€2.91 €2.30

(materiāls:925 sterling silver krāsu: kā foto ārpuses izmērs:8.5 mm iekšējais izmērs:4mm iepakojumā:1gb/opp)

Izskatās arī
Zilā A Līdz Z 26 Iniciāļiem Zelta Foliju, kas Piepildīts Sequin Modes Keychain Ar Tauriņu Pušķis Keyring Sievietēm, Vīriešiem, Somas Piederumi
€4.56 €1.60

(dārgie draugi, laipni lūgti manu veikalu , lūdzu, savākt veikals lai izvairītos nevar sūtīt, lūdzu, norādiet pareizu pilnu vārdu un pareizu detalizēta adreses, paldies uzmanību! mēs esam godīgi pārdevēji, mums būs atbildīgs par jebkuru problēmu.ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. stāvoklis: 100% pavisam jaunu vienuma tips: keychain krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
HPHT dimanta Fancy Spilgti Zaļa 1ct VS1 skaidrību starojuma avota formu GEMID sertificētā laboratorijā audzē dimanta akmens brīvs
€813.86 €569.70

(cienījamie klienti.mums ir dažādas formas un dažādu krāsu lab pieaudzis dimantu pārdošanas.lūdzu, skatiet produkta esošo mājas lapu vai sazinieties ar pārdošanas.paldies. inventāra produktiem, kuģis tūlīt ja jums ir nepieciešams, tuvcīņa akmens .mums arī ir ,lūdzu, pārbaudiet šo saiti :)

Izskatās arī