Tagi: spilvena forma krēms

Cena €3.35

Pilns apraksts

Produkts, to varat izlasīt 1)Materiāls:sveķi

2)Krāsa:kā parādīts attēlā

3)Iepakojums:opp maisā,ārējā kartona

4)izmērs:izskatās uz bildes

Tāpēc, ņemot vērā produkta varbūt nedaudz atšķiras no attēlā.Ceru, ka jūs sapratīsiet!

Produkta Parādīt šo priekšmetus var izmantot, lai tālrunis, matu valkā, Rotaslietu izgatavošana

Specifikācijas

  • Metālu Tips: NAV
  • Materiāls: sveķu
  • Modelis: Simulācijas mazo spilvenu.
  • Produkta numurs: R064
  • Piekariņi Tips: Ēdieni & Dzērieni
  • Ārstēšanas process: Laku, kas cep
  • Stils: MODERNS
  • Zīmola Nosaukums: KN ESTAR
  • Modeļa Numurs: R064
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Piekariņi
  • Sods vai Modes: Modes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

20pcs Krāsains Sveķu Trušu Varde Panda Kaķis Pīlēns Karikatūra Dzīvnieku Flatback Albums Amatniecības DIY Dekoru Statuetes Sveķu Piederumu
€5.46 €4.92

(noklikšķiniet, lai saglabātu vairāk ! sveķu cabochons flatback par diy apdare piederumi kawaii ar plakanu aizmuguri cabochon piekariņi meitenēm hairclip apdare . sveķu karikatūra cabochons meitenēm telefonu gadījumos gudrs flatback izrotājumu sveķu piekariņi bērniem gļotas . sveķu cabochons flatback telefona gadījumā apdare karikatūra diy sveķu cabochon meitenēm)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda, Grozāms Romiešu Cipariem, piem Stress Atvieglojums, Gredzeni, Vīriešu, Sieviešu Gredzeni Ikdienas Ikdienas Anti Trauksme Piederumi, Dāvanu
€2.12 €1.46

(laipni lūgti mūsu veikalā! ! materiāls: nerūsējošais tērauds stils: moderns, moderns, vienkāršs gadījumā aina: banketu, atpūtas iepakojums: viens gredzens pirkt piezīmes: 1. ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. 2. sakarā ar ražošanas pielaides, tur var būt nelielas izmēru atšķirības starp partijām. 3. izvairīties)

Izskatās arī
Sirds Mīlestību Lācis Formas Keychains Kāzu Puse, Dāvanu Rokassomu, Mugursoma Karājas Kuloni Aksesuāru Sievietēm, Meitenēm, Pāris Keyring
€0.65 €0.45

(sirds mīlestību lācis formas keychains kāzu puse, dāvanu rokassomu, mugursoma karājas kuloni aksesuāru sievietēm, meitenēm, pāris keyring jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. augstas kvalitātes materiāls: mīlestība lācis auto atslēgu ķēdes kulons ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu izmantošanu. 2. unikālais dizains:)

Izskatās arī
Māsu Nedēļas Galā - Stethoscope Emaljas Atloks Pins - 1gab vai 10pc - Medmāsa Adatas, Beramkravu Broša Nozīmītes Ārsta Palīgs Studentiem
€9.85 €5.22

(stethoscope broša tapas medmāsa ārsts adatas emaljas atloks pin piespraudes gudrs nozīmītes medicīnas studentiem apģērbi, somas sievietēm vīriešiem)

Izskatās arī
Punk Aproce Vīriešiem Gotiskā Roka Ķēdes Galvaskausa Skelets Pieciem Pirkstiem Gredzeni, Regulējams Pāriem, Sievietēm Aproce Halloween Rotaslietas
€4.05 €2.44

(specifikācija: produkta nosaukums: moderns personības punk galvaskausa rokas kaulu savvaļas piecu pirkstu gredzens, aproce materiāls: cinka sakausējums krāsa: zelta, sudraba, gun black izmērs: diametrs aproce ir par 6cm (elastīgās līnijas var regulēt) daudzums: 1 raksturo: pārspīlētu un biedējošu galvaskausa rokassprādzi, unikāli un moderni.gothic halloween sieviešu aproce.tas ir stilīgs, moderns, jautri un)

Izskatās arī
585 purpura, zelta, inkrustēts rubīns auskari sieviešu modes Pārklājumu 14K rose gold crystal sirds formas auss, kniedes gaismas luksusa rotaslietas
€6.02 €4.82

(stāvoklis:pavisam jaunu. augstas kvalitātes/heavygold pārklājumu gredzenu.tas ir absolūti apdullināšanas dārgakmens gredzenu akcentu akmeņiem.šis gredzens ir ļoti mirdzoša!jūs esat pārliecināts, lai būtu pamanījuši ar šo gredzenu.meistarība un izturība, piemēram, tas ir nedrīkst jaukt ar lētu rotaslietas.metāla tips: augstas kvalitātes elektriskie pārklājumu 5 mikronu ļoti bieza,long life care)

Izskatās arī
Komplekts 100 Vintage 2024 Gadā Formas Kuloni ar Caurumu DIY Rotaslietu izgatavošana Piegādes Ierīču Detaļas
€18.75 €11.63

(funkcijas: ootdty uzrunu ar mūsu 2024. gadam kulonu, kas raksturo unikāls un futūristisks dizains, kas atspoguļo uzmanību. izgatavots no augstas kvalitātes sakausējuma materiāla, mūsu kulons aksesuāri ir izturīga un ilgi kalpo. vai jūs esat diy entuziasts, vai kāds, kurš mīl modes, mūsu 100 piederumu komplekts ļauj endlesses radošumu, padarīt rotaslietas. paceļamās savu)

Izskatās arī
Dabas Tiger Eye Akmens Jade Pixiu Kulons, Kaklarota, Modes Šarmu, Rotaslietas Cirsts Amuletu Veiksmi Dāvanām Sievietēm, Vīriešiem, Bez Virves
€21.87 €17.49

(jade ir dabīgi izveidojies un krāsa var nedaudz atšķirties. mums ir mūsu pašu pārstrādes rūpnīcas, ir lielākais ķīnas vairumtirdzniecības tirgus, kas var sniegt jums vislabāko kvalitāti.ja jums ir nepieciešams vairāk, mēs varam sniegt jums labu atlaidi! dārgais draugs, kāds jautājums, kas rodas pēc iegādes, lūdzu, sazinieties ar mani, lūdzu, uzskatu, ka es dos jums visvairāk apmierinošs)

Izskatās arī
Rozā, Violeta Emerald Olu Virsmas Kulons 18K Zeltu Inkrustēts Saule Zaļa
€94.14 €56.49

(viens art, viens attēls tika nosūtīta pēc nejaušības principa.vai jums prātā, ja jums nav iegādāties? 1. pēc saņemšanas jūsu informāciju, lūdzu, atstājiet man 4 zvaigznes un 5 zvaigznes atpakaļ tik labi, kā jūs varat, ja vēlaties.un tad mums darīt to pašu jums. 2. lūdzu, dod mums iespēju risināt jebkuru problēmu.mēs saprotam, ka jūs varētu būt neapmierināti, ar dažiem posteņiem.lūdzu,)

Izskatās arī
Radošā Ziedu Formas Glitter Keychain Modes Pārvietojas Šķidruma Plūstošās Smiltis Keyring Sieviešu Soma Karājas Kulons Atslēgu Turētājs Rotaslietas Dāvanu
€5.02 €2.46

(nosaukums: plūstošās smiltis keychain darbības joma: mobilo tālruni gadījumā, kulons, somas, apģērbs, auto un citiem piederumiem, derīgas dažādās situācijās, iepakošanas metode: opp maisā neatkarīga iepakojums krāsa: kā parādīts attēlā, visi produkti ir veikti saskaņā ar dabisko gaismu, un ko jūs redzat, ir veikti veida, bet dažādu iemeslu dēļ, piemēram, dažādiem monitoriem,)

Izskatās arī
20pcs--"visbeidzot 21"nerūsējošā tērauda piekariņi vairāk stila izvēles DIY kuloni, lai kaklarota
€12.89 €7.73

(bez dizaina, izvēlēties nerūsējošā tērauda rotaslietas? nerūsējošā tērauda rotaslietas nav aptraipīt un oksidētu, tas nav, piemēram, sudraba saņems melns, nav, piemēram, vara rotaslietas alerģijas tendētas, nepatīk sakausējuma rotaslietas, jo no svina. un tas ir pārsteidzoši hipoalerģiska. šādas priekšrocības, kas padara to vairāk populārs aksesuārs. materiāls:)

Izskatās arī
3 Kaklarota Turētāja Statīvs Aproce Turētāja Rotaslietas, Koka, Turētājs Organizētāja Jewlwey Kaklarota Keychain Auskari Aproces ( Melna )
€8.73 €3.32

(apraksts mūsu rotaslietas var stāvēt jūsu auskari, ķēdes, sprādzes, gredzeni, rotaslietas un objektus, kas ļauj jums, lai atrastu jūsu rotaslietas un ātri, un tas nav viegli pazaudēt.tas piemērots personiskai lietošanai mājās, gan arī komerciālos nolūkos veikalos.tas var dot, lai jebkurā vietā. funkcijas 💍🌳 atrast savu auskari ātri un viegli, nav viegli pazaudēt.|📿🌳)

Izskatās arī
GODKI Luksusa Nigērijas Juvelierizstrādājumu komplekti Sieviešu Kubiskā Cirkonija Āfrikas Krelles, Rotu Komplekti, Indijas kāzu rotaslietas komplekti
€303.65 €151.82

(100% brand new ,visu kubiskā cirkonija ir inlayed, izmantojot mūsu darbinieku, kam ir pieredze vairāk kā 3 gadus stils: augstas kvalitātes modes rotaslietas materiāls: vara ar baltā zelta /18k zelta pārklājumu un 100% aaa kubiskā cirkonija dimanta valkā iespēja: daliy valkā / party / jubilejas / kāzas dāvana: draudzene / sieva / mamma / sevi šīs rotaslietas saskaņota ar)

Izskatās arī
Mīl Sirdi, Rokas Ķēdes Salds Ins Auto Piederumu Soma Tālrunis Akrila Kulons
€0.59

(funkcijas: ootdty izgatavots no akrila un to sakausējumu,šo sieviešu tālrunis kulons vads ir izturīgs un stilīgs, lai likts uz jūsu tālruni. roku darbs ķēdes var viegli piestiprināt pie telefonu gadījumos usb vai tālrunis, tālrunis nav nokrist vai tikt zaudēta.liels, lai novērstu ierīces, ir samazinājies. šis tālrunis kulons ir jauki ikdienas piederums, ka jūs varat dāvana jūsu)

Izskatās arī
Ķēdes Aproce Rožu 20mm Ēteriskās Eļļas Difuzoru Medaljonu Aromātu Nerūsējošā Tērauda Smaržas DIY Rotaslietas Bezmaksas 10Pads Sievietēm, Bērniem, Dāvanu
€3.24 €2.04

(ķēdes aproce rožu 20mm ēteriskās eļļas difuzoru medaljons aromāts nerūsējošā tērauda smaržas diy rotaslietas bezmaksas 10pads par sievietēm, bērniem, dāvanu 2.materiāls: nerūsējošā tērauda priekšā un aizmugurē 3.izmērs: medaljons izmērs :20mm 4.krāsa tērauda krāsas /rožu krāsā/zelta krāsā/melns krāsa/varavīksnes krāsu 5.lietošana: derīgs)

Izskatās arī